Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6009568 Napisano: 26.04.2015 14:29:34 w Kaufland konkursy
gocha542 napisał(a):

joan napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Czy tylko ja nie dostaję zwrotek?Taki stan jest od wczoraj...

A kasa z konta zniknęła? Możesz się zalogować na konto startera i sprawdzić, czy eski naprawdę wyszły?

Już wiem,że to problem mojego tel...tylko nie wiem,czy wysyłać ponownie,czy nie...kasa poszła...

Skoro kasa poszła, nie wysyłałabym ponownie, bo smsy na bank wyszły z telefonu. Nie liczy się ich status w telefonie, bo ten może być błędny (ostatni tak miałam, niby wszystko wysłane, a nic nie poszło - dłuższa historia). Liczy się to, że na billingu widać, iż kasę pobrano. Takie moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009551 Napisano: 26.04.2015 12:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

raczej farba to tylko farba.
jesli dowolny produkt palette czy syoss to dowolny chociaz wtedy zaznaczaja ,ze bez saszetek z tego co pamietam takie akcje

Nie farbuję włosów. Kiedyś myślałam, że farba = trwała koloryzacja, a szampon = kilkutygodniowa koloryzacja. Ale potem zaczęli wymyślać te wszystkie musy, pianki, kremy i mieszanki - czysty chwyt marketingowy, przyjaźniej i bliżej natury to brzmi, niż "farba", kojarząca się stricte z chemią & sztucznością. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009537 Napisano: 26.04.2015 11:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie ogólne dot. konkursów Palette, Syoss itp.:

Co zwykle organizatorzy rozumieją pod poleceniem "Kup dowolną farbę do włosów marki X?"

Na opakowaniach kosmetyków widziałam już min. napisy:
- szampon koloryzujący,
- mus koloryzujący,
- mieszanka koloryzująca,
- pianka koloryzująca,
- farba do włosów (to akurat pasuje, jak ulał),
- krem trwale koloryzujący...

Czy w/w produkty to (w kontekście konkursów) jedno i to samo, czy też nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009533 Napisano: 26.04.2015 10:51:52 w Kaufland konkursy
gocha542 napisał(a):

Czy tylko ja nie dostaję zwrotek?Taki stan jest od wczoraj...

A kasa z konta zniknęła? Możesz się zalogować na konto startera i sprawdzić, czy eski naprawdę wyszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009532 Napisano: 26.04.2015 10:49:19 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

nie, ja oglądam na żywo w TVN  Meteo Active - cały czas jest relacja w tv emotka

Widziałam ten kanał telewizyjny u teściowej (niestety, my go nie łapiemy) - bardzo mi się spodobał. Jak ujrzysz na ekranie szczupłego blondyna z włosami do pasa, to Mój właśnie emotka

kosztelka napisał(a):

(...) ilość konkursowiczów przekracza granicę przyzwoitości emotka (...)

Oj tak, ostatnio grałam w konku, gdzie było kilka nagród o wartości może 100 zł, a zgłoszeń dostali ponad 6000 emotka Byłam w szoku i to wielkim, poczułam się hmm nieswojo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009526 Napisano: 26.04.2015 10:36:10 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

Mój mąż na też na maratonie emotka Losują autko dla biegaczy emotka

A nie kazał Ci czasem Twój mąż spędzić przedpołudnia na śledzeniu jego biegowych poczynań poprzez jakąś specjalną aplikację na telefon? Bo mi coś luby wspominał w tym temacie, ale na szczęście mój prehistoryczny smartfon ma za mało pamięci emotka Mianiacy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009521 Napisano: 26.04.2015 10:25:49 w Wkurza mnie...
kosztelka - ostatnio mój kolega spontanicznie nabył samochód   emotka  W wyniku owej spontaniczności zaoszczędził + dostał akcesoriów o wartości mniej więcej 20 tysięcy zł. A tu proponują weekend w Budapeszcie - no jego mać, kilka razy czytałam regulamin, bo nie wierzyłam własnym oczom, taka "promocja"   emotka  

Nie zgodzę się, że fajnych konkursów nie ma, mnie się nawet wydaje, że przesyt wszędzie i konkursowicz ledwo daje radę to wszystko obrobić  emotka  

Zgadzam się natomiast z opinią, że w gazetach teraz w 99% nie ma czego szukać  :/  Ze 3 lata temu wygrałam voucher do świetnego salonu fryzjerskiego. W poczekalni miałam tam do dyspozycji babskiej prasówki od zarąbania i już wtedy zdziwiło mnie, że w każdej gazecie ino loterie. A tam, gdzie loterii nie ma, przeważnie nagrody są debilne w stylu apaszka albo tandetna bransoletka. A żeby w ogóle zagrać, potrzebne są: sms zgłoszeniowy (np. BRANSOLETKA), sms sondażowy (np. TAK), sms z odpowiedzią na pytanie finałowe; każdy po 3,69 zł, więc jak doliczyć koszt gazety, wychodzi min. 15 zł / zgłoszenie, a spamu w uj do końca życia startera. Czasopisma zmieniły się bardzo na niekorzyść. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009517 Napisano: 26.04.2015 09:44:46 w Wkurza mnie...
Kup auto i wygraj weekend w Budapeszcie - oj hojne to Renault, mogli przecież ufundować koszyk drzewek zapachowych emotka

http://clio.renault.pl/doc/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009485 Napisano: 25.04.2015 23:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Czy w konkursie Almette dajecie tylko zdjęcia , czy w treści maila piszecie tez prxepis ?

Będę słała tylko zdjęcia, w końcu przepis ma być ULUBIONY, a nie AUTORSKI, zatem nawet nie wypada przepisu podawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009351 Napisano: 25.04.2015 12:09:18 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

joan, żeby Ci szczęka nie opadła. Jak nie wygra to dla świętego spokoju kupi jakiegoś malucha, najlepiej czerwonego, żeby się w oczy rzucał. Wtedy zobaczysz co to parcie na bryki emotka

On mi nie podcina skrzydeł, gdy biorę udział w konkursach, więc i ja nie storpedowałam jego postanowienia emotka
Abstrahując od kondycji biegowej, a skupiając się na kondycji finansowej - może mi przywieźć z Wawy jednego, małego, czerwonego... pomidora malinowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009347 Napisano: 25.04.2015 12:01:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola - rób to, co ja, czyli szerokim łukiem omijaj wątek VIsy emotka W ogóle tam nie wchodzę i widze, że chyba mądrze czynie emotka

A co do samochodów, to nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale zazdrość & negatywne nastawienie wynikają chyba z braku świadomości, co takie wygranie samochodu za sobą pociąga. Zazdrościć to można komuś wygranego miliona w lotto, a nie samochodu (czy też pięciu albo i pięćdziesięciu) emotka Chociaż mój facet pojechał dziś Polskim Busem na maraton do Wawy, mówiąc mi uprzednio "Spakowałem prawo jazdy, bez auta nie wracam!" - więc jakieś parcie na bryki w ludziach drzemie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6009344 Napisano: 25.04.2015 11:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ultrixx napisał(a):

luko922 napisał(a):

Zrób 3x dowolne zakupy na kwotę min. 100 PLN w Delikatesach Alma lub też za pośrednictwem prowadzonej przez Organizatora platformy internetowej alma24.pl.

WOW, malutkie wymagania... emotka

rzeczywiście wymagania wysokie, ale ja już chyba wolę kupić za 300 PLN coś co lubię i trawię niż za 30 PLN nierotujący syfemotka  

Zgadzam się emotka Przede wszystkim: można kupić, co się komu podoba, a nie jak zwykle: śmieciowe żarcie z tytki + piwska, karma dla pupila zerowej jakości, uczulające kosmetyki, proszki których boimy się wsypać do pralki itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008825 Napisano: 24.04.2015 11:22:12 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Dziękuję za info, w każdym razie uważam, że z nudów chcą ten dowód, bo nazwisko tak unikalne, że nie ma opcji, by ktoś podał takie po raz drugi emotka nawet w całej Polsce emotka emotka , a poprzednia wygrana u nich była (aż) w zeszłym roku...

I wszystko jasne: nazwisko tak unikalne, że zwątpili w Twoje istnienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008817 Napisano: 24.04.2015 11:12:16 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jak chcą skan dowodu, to życzyliby sobie, żeby nic im nie zamazywać (niedoczekanie)?

No co Ty, zamazuj, nikt dotąd nie robił problemów, im tylko chodzi o nazwisko i unikalność adresu laureata emotka

Nie wiem, jak mam to oczko interpretować... emotka

Tym razem bez oczka emotka Tqg chce skan dowodu, jeśli np. w danej miejscowości występują takie same nazwiska. Regulamin zakłada jedną nagrodę na adres, co oznacza, że liczy się dla nich Twoje imię + nazwisko + adres zamieszkania i wystarczy, że te dane są pozostawisz niezamazane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008804 Napisano: 24.04.2015 11:05:56 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

Nie każdy ma wpisany adres w dowodzie emotka

Owszem, ale ponoć wtedy - w razie potrzeby - należy mieć oddzielne pisemko urzędowe. Teraz należałoby przeanalizować, czy konkurs jest taką potrzebą. Ale wiadomo - ja bym nagrody bez kopii pisemka nie wydała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008797 Napisano: 24.04.2015 11:01:24 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Jak chcą skan dowodu, to życzyliby sobie, żeby nic im nie zamazywać (niedoczekanie)?

No co Ty, zamazuj, nikt dotąd nie robił problemów, im tylko chodzi o nazwisko i unikalność adresu laureata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008268 Napisano: 23.04.2015 10:57:02 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Mój syn np. nie zaakceptowałby psa starszego niż szczeniak, bo dużych psów się boi. W związku z tym nie wiem, czy w ogóle zdecydujemy się na psa. (...)

Dlatego lepiej szczeniaka nie brać - nigdy nie wiadomo, jaki wielki wyrośnie. Fajne mikrusy są np. w Fundacji Mikropsy, można sobie pooglądać, ile jest różnych maleństw na świecie. Aczkolwiek mam wrażenie, że im mniejszy pies, tym bardziej zadziorny i szczekliwy emotka

Strach przed psami nie bierze się z powietrza, ale można go "urabiać". Ja boje się psów agresywnie szczekających emotka Co wycieczka w góry, są jakieś problemy z puszczonymi wolno psami, bardzo nieciekawe sytuacje. Ale lubię spacerować z psiakami ze schroniska - ich nie boję się wcale. Ani psa teściów, ani suczki, którą wyprowadzam od kilku tygodni emotka Jak tylko mi się uda uniewrażliwić na agresywne szczekanie, będzie pełen sukces emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008244 Napisano: 23.04.2015 10:15:35 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

dopóki prawo w Polsce będzie łagodne dla takich ludzi to nic się nie zmieni...ja wyznaję prawo rzymskie...osoba złapana na kradzieży powinna mieć uciętą rękę, na gwałcie uciętego ptaka...nie mam litości...

W sumie... mnie też po drodze do Rzymu emotka

Dodam jeszcze własne przemyślenia: pseudohodowle istnieją min. dlatego, że część ludzi musi kupić koniecznie, ale to koniecznie! szczeniaka. Czemu? Nie mam pojęcia, dla mnie to w 100% niezrozumiałe. Oto lista najdurniejszych powodów:
a) "Chcę, żeby długo był z nami, starszy psiak szybko umrze." -> pierwsze słyszę, żeby młodość gwarantowała długie życie. Pies może umrzeć na cokolwiek kiedykolwiek, może np. odejść po potrąceniu przez samochód, może coś zeżreć i się zatruć, może przegryźć kabel i porazi go prąd. A co do chorób, to wystarczy spojrzeć na jakże aktywne w kwietniu fundacje jednoprocentowe: większość z nich zbiera pieniądze na chore dzieci, bo niestety ale młodość nie oznacza długowieczności.
b) "Chcę go sobie sama wychować." -> tylko jakoś tak zawsze wychodzi, że te najbardziej niewychowane, nadpobudliwe, niezsocjalizowane, nieszanujące człowieka, problematyczne i wymuszające psy to właśnie owe samodzielnie wychowane sceniacki.
c) "Chcę małego pieska, bo jest uroczy." -> nie wiem, co jest uroczego w uwalonym kupą mieszkaniu i wonią moczu, unoszącą się ze śmierdzących podkładów. Nie dostrzegam nic słitaśnego w pogryzionym obuwiu, przewodach, kantach mebli. Nie urzeka mnie szczekanie i ekscytacja ani to, że musiałabym być ciągle w pogotowiu, pilnować wszystkiego non stop.

Gdyby posiadanie szczeniaka stało się niemodne, pseudohodowle zniknęłyby w mgnieniu oka. Zbankrutowałyby, gdyby tylko ludzie zaczęli dzwonić do pseudohodowli i mówili: "Dzień dobry, chciałabym kupić pieska minimum lat pięć. Musi być zaznajomiony z życiem w mieście, zachowywać czystość w mieszkaniu, znać podstawowe komendy, koncentrować się na opiekunie, ze spokojem wchodzić w relacje z innymi psami, mieć neutralny stosunek do kotów. Oczywiście nie może bać się dzieci, jazdy windą czy podróży samochodem. Wysterylizowany. Nie musi być idealnie zdrowy, ale musi mieć zdrowie w pełni zdiagnozowane weterynaryjnie plus uzupełnioną książeczkę szczepień i odrobaczeń. Ma Pan takiego pieska? Halo? Haaalooo?" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008159 Napisano: 22.04.2015 23:44:19 w Wkurza mnie...
Anula wszędzie. Do zdjęć obowiązkowo rymy. Do tekstu obowiązkowo zdjęcie. Jestem ofiarą stalkingu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6008069 Napisano: 22.04.2015 18:09:14 w Paragony
maria1980 napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Kupię paragon Redds Lotosemotka

Skąd ta radość ? Z tego ,że zagrałaś bez paragonu i się udało ? emotka
Czy z tego ,że wiesz gdzie uderzyć po paragon ? 

Chciałam napisać mniej więcej to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0