Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6008059 Napisano: 22.04.2015 17:37:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy trwa teraz jakiś konkurs/loteria, gdzie trzeba kupić kosmetyk do opalania (balsam/olejek)?

U mnie od kilku dni takie słońce, że zdążyło mnie w czasie wczorajszego spaceru lekko zgrillować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6006006 Napisano: 16.04.2015 23:47:12 w Pomocy!!!!
asiabuczkowska napisał(a):

zadam głupie pytanie, ale nie znam się emotka czy do tableta Samsung Galaxy Tab 4 SM - T235 (model z LTE) można włozyć taką zwykłą kartę Micro Sim z telefonu i używać go jako telefonu tzn. dzwonic itp?

Musiałabyś mieć tzw. phablet. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005784 Napisano: 16.04.2015 15:39:19 w Paragony
mia napisał(a):

Kocham ten wątek.
W sumie wątek "Informują" tak naprawdę staje się niepotrzebny...emotka

Niepotrzebne staje się również zadawanie pytania z cyklu co i kiedy słać - amlowinit emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005677 Napisano: 16.04.2015 12:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1q1q1q napisał(a):

Zobaczcie, loteria Omegamed
a tu na FB takie kwiatki już wychodzą

https://www.faceb.../?type=1&theater

Stare i niemodne emotka

Akurat pecha mają, że wszędzie to ślą, bo raz zadziałało, ale pomysł spalony.

Inna sprawa, że gdy pewna Ania pierdyknęła pracę na loterię, to i tak nagrodzili normalne zgłoszenia, a Anna trafiła do galerii loteryjnych dziwaków (bo więcej plastyczek się odezwało) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005660 Napisano: 16.04.2015 11:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

Przykre to (z punktu widzenia konkursowicza emotka ), ale w sumie mnie nie dziwi. Gdy czasem wszystkie prace są publikowane na jakiejś stronie, to nie da się tego wszystkiego przeczytać, nawet jakby człowiek chciał, a ludzie którzy wybierają, tez często muszą zrobić to raz dwa i brać się za inną robotę.
Poza tym jak praca jest byle jaka, to też większa szansa, że trafi do "przeciętnego Kowalskiego", a nie do konkursowej wygi.
No i nagradzanie średnich prac może zachęcać do udziału osoby które talentów literackich nie mają, a gdyby zobaczyły wypasiony wierszyk, to już by udziału nie wzięły.
Ale i tak mam nadzieję, że ta tendencja nie będzie permanentna emotka

A mnie to dziwi. Bo zupełnie mi wisi to, że ktoś nie ma czasu albo ochoty czytać prac - to niech organizuje tylko loterie i włala emotka

Bylejakość pracy nie gwarantuje, że nagroda trafi do mugola, ponieważ konkursowicz potrafi obniżyć poziom myślenia, a jak mu to ciężko przychodzi, zawsze można podpytać menela pod monopolowym o pomysł na zgłoszenie. Ja czasami wymyślam hasełko, potem je udebilniam, konsultuję treść z moim facetem i dopiero wysyłam. Skoro normalny Polak musi być troglodytą... emotka

Niech nikt się nie waży narzekać na ilość zgłoszeń, bo to akurat zależy tylko od pracowników agencji, która opracowuje regulamin. Jeśli przy zgłoszeniu nie podaje się numeru paragonu, a w przypadku wygranej wystarczy odesłać jeden dowód zakupu, to niech nikt nie wywraca oczami, że za dużo prac przychodzi i ciężko byłoby to wszystko przeczytać. Wystarczy zacząć wymagać zestawu nr paragonu + data zakupu + godzina zakupu, a ilość zgłoszeń zmniejszy się tak ze 20 razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005551 Napisano: 15.04.2015 21:29:07 w Visa Konkursy
ixl2 - te panie som we zwionsku partnerskim  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005550 Napisano: 15.04.2015 21:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 - oj to musiało być wyzwanie dla Ciebie, zachować kamienną twarz w takiej sytuacji!  emotka

Ale tak sobie myślę, że wszystko jest nieważne. I to i tamto i siamto, a już szczególnie, że owa pani nie dostała premii, bo ważne jest tylko, iż dostał ją ktokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005545 Napisano: 15.04.2015 21:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 - ja to sobie myślę, że karma istnieje i gorąco jej kibicuje przy każdej informacji o tym, że ktoś ma wyebane na swoją pracę emotka To tak w kontekście pracownicy eremefu emotka

tak istnieje - zrezygnowaliśmy z owego konkursidła i laseczka pożegnała się z premią emotka

Jak to mówią: szybki szpil! emotka

Ciekawe, co by ta babka powiedziała, gdyby jej córka chodziła na studia, gdzie wykładowcom nie chciałoby się czytać kolokwiów oraz prac semestralnych, tylko by "losowali" oceny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005543 Napisano: 15.04.2015 21:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 - ja to sobie myślę, że karma istnieje i gorąco jej kibicuje przy każdej informacji o tym, że ktoś ma wyebane na swoją pracę emotka To tak w kontekście pracownicy eremefu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6005044 Napisano: 14.04.2015 20:16:57 w Paragony
dejzi13 napisał(a):

To po co piszesz, że masz paragon z łaciatego, skoro nic nie wiesz o konkursie? To tak samo, jakbyś napisała ze masz paragon z ogórków malosolnych z warzywniaka u pani krysi... emotka

Rozumiem ja tę dziewuszkę. Tylu genialnych paragonowych kolekcjonerów wokoło, kerym to człowiek nawet nie jest godzien rzemyka w sandałach zawiązać... to się nie dziw, że i 79magda chciałaby jakikolwiek paragon sprzedać i se przyrobić. Poza tym jej wpis niewątpliwie jest kolorowym kwiatkiem na bagnach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6004582 Napisano: 13.04.2015 19:51:13 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Joan, to bardzo miło z Twojej strony, ale przeceniasz mnie ! Skoro nie wygrałam to paragon skiśnie w moim archiwum lub doczeka się rezerwy, gdyż, jak wiesz/wiecie: nie handluję paragonami z przeterminowanych konków... 

W tym roku z rezerwy wpadło mi nagród za ponad 800 zeta, więc rezerwa to nie je bajka emotka
Konkurs Fa z oczywistych względów olałam; Tobie przypominam, że magiczne miejsce przyciągające wygrane znajduje się w pobliżu skrzynki z pomarańczami w Polo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6004567 Napisano: 13.04.2015 19:30:26 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dysia napisał(a):A jak u nich z rezerwą? Bo w reg też nie ma ale może mają jakąś niepisaną zasadę czy coś.... <jeszcze się łudzę na rolki albo chociaż bon.....>

Podpinam się... emotka

Nie oszukujmy się. Nie ma co liczyć na rezerwę..

Nie oszukujmy się: to wszystko jest skutkiem oszustwa właśnie emotka
Chociaż jeśli komuś ma wpaść rezerwa z tego konka, to na bank Mariolakal :D Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6004473 Napisano: 13.04.2015 16:51:08 w Visa Konkursy
katthlyn napisał(a):

Czy to robiła jakaś agencja? Były takie fajne zdjęcia w galerii głównej, a potem w wygranych takie gnioty. Bankowo to było losowane, bo aż niemożliwe, żeby ktoś miał taki gust ...

Pewnie dostali wytyczne, żeby nagradzali ludzi z gatunku jederman - dla mnie ten konkurs to dno dna, żenada żenad i żal.pl  Samospełniająca się przepowiednia: nagradzamy byle co, więc sprytni ludzie ślą coraz więcej byle czego, byśmy i tak nie mieli z czego wybierać i musieli nagradzać byle co. Odmęty bylejakości, zero jakiejkolwiek wartości, intelektualny muł. Zerknęłam przelotem w galerię zwycięzców + raz jeszcze w dzień, kiedy grałam -> przeraziło mnie to, co uznane zostało za "najlepsze i wybitne"; wolałabym nie wiedzieć, co nagrodzono. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6004016 Napisano: 12.04.2015 22:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto - jakąkolwiek wygra się wycieczkę, zawsze podają cenę najwyższą z możliwych w szczycie sezonu i podbitą w kosmos, taka zasada po prostu. Póki nie płacę podatków od nagród, nie wnikam w szczegóły.
Byłam w SPA kilkanaście razy, zwykle za weekend = 2 noce dla 2 osób liczono regulaminowo ok. 1500 - 2000 zł. Tymczasem w zeszłym roku wyjechałam z siostrą do SPA**** nad morze (Kołobrzeg) i koszt za osobę wyniósł 850 zł za 5 noclegów z pełnym wyżywieniem i masażami i grotą solną i co tylko. Zatem gdy organizator zamawia pobyt w SPA, to koszt 2 nocy = 1000 zł, a gdy ja wykupuję pobyt w SPA, to 5 nocy = 850 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6003967 Napisano: 12.04.2015 20:27:47 w Dziś cieszę się z.....
ultrixx napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Ogromnie się cieszę z powodu ukończenia półmaratonu emotka Życiówki nie ma, ale jestem z siebie dumnaemotka

Gratulacje! U nas też dziś była radość z półmaratonu! Mąż i szwagier w debiucie poniżej 2h. Podziwiam i pozdrawiam wszystkich biegaczyemotka

I mój facet dziś biegł połówkę (w Dąbrowie Górniczej). A jego połówka w tym czasie pykała siostrze zdjęcia na konkurs. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6003774 Napisano: 11.04.2015 21:37:14 w PLAGIATY
ultrixx napisał(a):

Niestety już szkoła zaszczepia pewne przyzwolenie na nieograniczone korzystanie z pracy innych, kombinowanie, ściąganie, itp.
Kolejne prace na zasadzie bzdurnych referatów zamiast twórczej dyskusji czy zadań na zasadzie case study. Ograniczanie kreatywności przez zerojedynkowe testy. Mam nadzieję, ze choć trochę się to zmieniło, ale patrząc na to co się wyprawia na stronach typu zapytaj, to mam wątpliwości...

Przeważnie pojawiają się tam pytania konkursowe emotka Trzeba być imbecylem wielkiego formatu, żeby nie umieć samodzielnie wymyślić odpowiedzi na pytanie organizatora. Najlepsze są teksty typu "Pani nam zadała dokończenie zdania Czyste pranie to dla mnie i mojej rodziny... - proszę o pomoc!!!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6002932 Napisano: 10.04.2015 10:42:32 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

lepiej machnąć ręką i udawać że nic sie nie stało?Lepiej opowiadać w tv głupoty o miesiaczce,czy Bieberze?To dopiero fascynujace tematy!

Mnie programy o tej katastrofie lotniczej przypominają programy o całunie turyńskim itp., czyli gadka dla samej gadki plus lansowanie się w mediach i robienie kariery na cudzym nieszczęściu, a dla przeciętnego Polaka wynika z tego czyste NIC. Lubię konkrety, po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6002902 Napisano: 10.04.2015 10:03:41 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie , że znowu w mediach wałkowanie tragedii smoleńskiej. Czy to już się  nie skończy?

Nie skończy się, bo to wygodny temat zastępczy = zawsze przyciągnie uwagę widzów. Politycy, media i tłum... wszyscy grają w ciuciubabkę Saurona z Frodem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6002775 Napisano: 09.04.2015 21:46:11 w Visa Konkursy
Nie brałam udziału w konkursie Visy, dziś zerknęłam do galerii zwycięzców, żeby zobaczyć, czym można zachwycić komisję. Opad szczeny. Z góry przepraszam za bełkot, który i ja temu rzetelnemu jury podeślę.

Wasza Joan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6002749 Napisano: 09.04.2015 21:12:11 w Konkursy ABC
benasia napisał(a):

Czy sosy sałatkowe z Knorra to "dobre" produkty na aktualny konkurs? Bo pisze ze nalezy kupić m.in. sosy w torebkach...

Trudno powiedzieć, może chodziło im o sosy pieczeniowe? A co masz na paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0