Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5997767 Napisano: 27.03.2015 22:18:02 w Wkurza mnie...
size napisał(a):

i tak lepiej niż chłopak męża emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5997745 Napisano: 27.03.2015 21:12:38 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

ehh w sumie gorszy od mężczyzny chłopaka jest meżczyzna mąż emotka

A opcja najgorsza: chłopak mąż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5997356 Napisano: 26.03.2015 20:49:31 w Pomocy!!!!
kacia napisał(a):

Zgubiłam dziś czarną teczkę A4 (bądź została ukradziona) W Warszawie, w okolicach od Przystanku tramwajowego centrum w stronę ochoty do placu narutowicza. moze jakaś dobra konkursowa dusza wie coś na ten temat ? emotka

Nic nie wiem, spróbuj ogłosić przez Spotted, np. https://www.faceb...zawa/583813868311722 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5997215 Napisano: 26.03.2015 14:53:17 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

To są fragmenty pionowych zdjęć, już tu pisali co niektórzy emotka

Trzeba kliknąć w zdjęcie, na powiększonych wyraźnie widać fragmenty puszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5997212 Napisano: 26.03.2015 14:49:42 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

http://konkurstun...sts/winners/stage:II

na zdjeciu miala byc puszka tunczyka... a laureaci daja zdjecia bez produktu... trzymaja sie regul;aminu...

Na każdym ze zdjęć jest puszka tuńczyka -sprawdziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5996279 Napisano: 24.03.2015 19:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem, co z tym Kaufem emotka Już drugi z kolei konkurs, gdzie dali d*, co daje statystykę 100%. Zastanawiam się, kto obrabia te dziwaczne konki, bo chyba czas na zmiany personalne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5995663 Napisano: 23.03.2015 14:56:55 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

A zwrotki z konkursów Ci przychodziły?

Nie, ale jeśli grałam po raz pierwszy, nie wiedziałam, czy się spodziewać zwrotek, czy nie. Dopiero dziś zakumałam, że coś jest nie ten tegez, gdy "wysłałam" eska na konkurs, gdzie zwrotki przychodzą na pewno.

Aczkolwiek smaczku dodaje fakt, że wysłałam zgłoszenie na wiejskie ziemniaczki i poszło bez problemu, zwrotka była. Nie wiem, o co może chodzić, już mi brak pomysłów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5995660 Napisano: 23.03.2015 14:52:15 w SZUKAM....
Czy T-Mobile praktykuje blokowanie wysyłania SMSów premium? Ot tak sobie?

Mam numer od dłuższego czasu, z głupia frant weszłam w folder wysłane, a tam multum ze statusem "Oczekuje". Zalogowałam się do konta i widzę, że blokady żadnej nie ma, ale kasa z konta nie zeszła - czyli eski na konkursy nie wyszły. Dodam jeszcze, że wcześniej nie było żadnych problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5995428 Napisano: 23.03.2015 10:52:47 w Popraw sobie humor...
hakunana napisał(a):

(...) Czytając jedno z wysłanych haseł o mało nie zadławiłam się kawą :
Ujędrnij na wiosnę swoje ciało A ukochany facet pokaże ci działo!  emotka

...a gdy armata strzeli, będziecie brzdąca mieli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5995094 Napisano: 21.03.2015 13:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Znam autora, będzie gryźć przy próbie kopiowania  emotka

Nie wiem, jak rozumieć Twoją wypowiedź emotka

Generalnie, to jeśli chodzi o telewizory, rozkładane książki i walizki, żadnych nowości nie ma, wszystko zostało już powiedziane, tchnienia nowością brak emotka

Prace spoko koko, chociaż dziwię się, że nikt nie przesyła na konkursy plastyczne prac w postaci filmów czy tekstów pisanych trzynastozgłoskowcem, tak w ramach zemsty jego mać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5994334 Napisano: 19.03.2015 15:05:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Myślę,że ludziom powinno dać się wybór.Jeśli turyści mimo świadomości potencjalnego zagrożenia, decydują się kontynuować pobyt, powinni mieć taką możliwość,ale wówczas podpisać przed rezydentem czy inną tego typu osobą oświadczenie, że robią to na własną odpowiedzialność.

Zamachy terrorystyczne to siła wyższa, biuro nie musi się tłumaczyć przed klientem, wszystko jest w umowie emotka Inna sprawa, że samoloty są czarterowane i trudno oczekiwać, że poleci samolot z dwoma pasażerami na pokładzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993684 Napisano: 18.03.2015 14:15:41 w Wkurza mnie...
ondine - jeszcze walczę emotka Dzięki poradzie Kajeczki udało mi się odzyskać pliki Bookmarks, ino nie wczytuje mi ich do zakładek, czyli nie mogę zaimportować folderów; podmiana plików i zmiany rozszerzeń też nic nie dają. Jedno dobrze, że mogę metodą powolnego dziubdziania wklepać linki ponownie. Czyli dzień albo 2 z głowy emotka

PS: Z historii nadal nici. A pamięć już nie ta emotka

PS2: Bez AdBloka forum e-konków mi "mruga" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993541 Napisano: 18.03.2015 11:56:12 w Wkurza mnie...
Na format nie ma co liczyć.
Pamiętam, że kiedyś, na poprzednim kompie, przy uruchamianiu wciskałam jakąś kombinację klawiszy i potem z opcji wybierałam uruchomienie komputera ze stanem na wcześniejszy dzień. Zastanawiam się, czy i tera to by nie pomogło. Sęk w tym, że nie mam pojęcia, co to była za kombinacja klawiszy + mam inny system operacyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993531 Napisano: 18.03.2015 11:39:16 w Wkurza mnie...
Bez zapowiedzi zamknęła się przeglądarka Chrome, a po uruchomieniu - zamiast ostatnio oglądanych kart - pojawiła się strona jakiejś k* mać Delty Home czy cuś, więc w ustawieniach kliknęłam usunięcie wszystkiego związanego z tym cenzuram (tak mniemałam). Tymczasem skasowało się wszystko, nie ma zapisanych zakładek, nie ma linków, nie ma historii, nie ma niczego emotka W sieci piszą, że to nieodwracalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993203 Napisano: 17.03.2015 15:13:18 w Visa Konkursy
agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):No raczej Visą nic innego nie zrobisz ,prócz płatnosci emotka

A kreskę białego proszku nie-do-pieczenia? emotka emotka

Yo- można z rana szpachlę na twarz nakładac emotka ale mimo wszystko dziwić się może ktoś zapłacił kartą ,,,,emotka

Zimą mój kolega informatyk odszraniał auto od wewnątrz za pomocą karty właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993188 Napisano: 17.03.2015 15:05:03 w Visa Konkursy
agicho napisał(a):

No raczej Visą nic innego nie zrobisz ,prócz płatnosci emotka

A kreskę białego proszku nie-do-pieczenia? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993139 Napisano: 17.03.2015 13:33:37 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
erychta00 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

erychta00 napisał(a):A ja siedzę z dziećmi w domu i ostatnio zastanawiam się czy rzeczywiście istnieją jakieś sposoby na pracę w domu. Wszędzie tylko telemarketerzy i sprzedaż kosmetyków ;/

Hand Made emotka  

ja sobie haftuję krzyżykami emotka
a całe to robienie np biżuterii jakoś mnie nie przekonuję, osobiście nie znam nawet jednej osoby która kupuje takie błyskotki

Moja mama to pasjonatka haftu krzyżykowego, przeważnie wyszywa obrazy (ma ich całe ściany), często spersonalizowane kartki z podziękowaniami albo obrazki np. komunijne, na chrzciny, weselne. Musze powiedzieć, że widziałam sporo prac różnych autorów i jakością wykonania nikt nie pobił mojej mamy emotka Tylko że - wg mnie - nie da się z tego żyć, bo to wielogodzinna dziubanina dziesiątek tysięcy krzyżyków, również przy sztucznym świetle, z lupą na stojaku, nieruchomo w fotelu. Tzw. niezapłacono robota. Efekty są znakomite, ale obawiam się, że szkoda zdrowia.

Praca w domu - jest wiele branż i coraz dziwniejsze zawody. Najlepiej chyba jednak wychodzi się po prostu na konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5993061 Napisano: 17.03.2015 11:33:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Proszę o jakąś drobną wskazówkę, bo nie mam już głowy do tego Streamline emotka czy komuś udało się wygrać rymowanką u nich? bo nijak nie mogę trafić, może wolą prozę, a ja akurat nie potrafię i próbuję rymowankami, ale tylko produkty się gromadzą emotka jak na złe sporo fajnych konków obsługują.

Kiedyś miałam u nich praktycznie 100% skuteczność, a od jakiegoś czasu równiutkie 0% - nic nie doradzę, coś im się poprzestawiało i nie mam pojęcia, co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991835 Napisano: 13.03.2015 23:15:56 w Hochland
zaczytana-pola napisał(a):

(...)
joan mam taki pokój 3m2, ściany w tablicach korkowych. Wszystko drukuję, wywieszam, poprawiam emotka . Zastanawiam się nawet, czy sufitu nie zagospodarować, bo miejsca już mało emotka

A czy ten pokój ma klamki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991828 Napisano: 13.03.2015 23:10:35 w Hochland
ilonar2301- Ty czubku, wreszcie ujawniłaś, że jesteś szalonym konkursowiczem, większy obłęd, niż u mnie emotka
Ale popieram, wzorowa organizacja to podstawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0