Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5991747 Napisano: 13.03.2015 20:12:56 w Hochland
kalisto1986 napisał(a):

mam załącznik z produktami z leclerca, ale skan mogę zrobić albo dzisiaj późnym wieczorem, albo jutro 

Byłoby super.
Chociaż na paragonach i tak widnieją jedynie zapisy typu "Ze szczypiorkiem" emotka
Mam nadzieję, że tej nowej agencji nie trzeba będzie kształcić i naprostowywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991368 Napisano: 13.03.2015 12:19:03 w Hochland
magnus napisał(a):

Nowy ORGANIZATOR wyszedł z założenia- chcesz grać, to graj jak mugolemotka  albo przyjedź i poczytaj Regulaminemotka
Ze złości została zdjęta ulotka o konkursie (jest fotka) , może zmniejszyłem konkurencję emotka

Taaa, graj jak mugol, a potem się okaże, że ten "regulamin dostępny w siedzibie organizatora" zmienił się 7 razy w trakcie trwania konkursu, np. w kwestii ile nagród może przypadać na jeden blok ośmiopiętrowy emotka

Tak czy siak, idę dziś do Leclerca, dziękuję więc jeszcze raz za szczegóły konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991359 Napisano: 13.03.2015 12:01:49 w Hochland
magnus napisał(a):

joan napisał(a):magnus - super, udostępniłeś więcej, niż raczył organizator emotka

Gdy widzę info, że "regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora", mam ochotę poczęstować autora tekstu wystrzałowymi bombonami z bazooki emotka

Ale zdobyć go, wtedy kiedy u Organizatora jest JEDEN egzemplarz też się ma ochotę kogoś trzasnąć a trzeba się głupkowato uśmiechać emotka emotka emotka

Jestem ciekawa, jak to jest pod względem prawnym, skoro konkursy podlegają pod Kodeks Cywilny.
Czy gdyby np. Netia przysłała mi umowę w pięciu punktach z adnotacją, że regulamin świadczenia usług znajduje się w siedzibie firmy Netia, to byłoby ok? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991353 Napisano: 13.03.2015 11:53:35 w Hochland
magnus - super, udostępniłeś więcej, niż raczył organizator emotka

Gdy widzę info, że "regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora", mam ochotę poczęstować autora tekstu wystrzałowymi bombonami z bazooki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991350 Napisano: 13.03.2015 11:49:30 w Hochland
Dzięki wielkie. Pytanie ostatnie: jest gdzieś ten Załącznik 1 ze spisem produktów? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5991338 Napisano: 13.03.2015 11:41:42 w Hochland
magnus napisał(a):

Chyba nie udało się dodać Hochlandu LECLERC. Wklejam więc tutaj Regulamin:

http://zmniejszac...24641_pulpit-005.jpg

Czy posiadasz też dalszą część, od punktu 11? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990878 Napisano: 12.03.2015 11:50:03 w Visa Konkursy
79magda napisał(a):

Tak sobie patrzę jakże niesamowite zjawiska przyrody w tej galerii... Ludzie latają samolotami tak często, jak ja do warzywniaka po pyrki wyskakuję... Podróże to jak się okazuje nasza codzienność, odległość między górami a morzem pokonujemy ze trzy razy w tygodniu... U niektórych lato w pełni, nogi bose, liście na drzewach, trawka zieloniutka emotka chłopaki śniadania do łóżek robią, mamy dzieciom rychtują piętrowe torty zamiast obiadów, a przede wszystkim dzieci całymi dniami malują po sobie farbami... cudna ta nasza Polska pod rządami Visy, żyć nie umierać  emotka

Taka akcja przedwyborcza, mająca przekonać naród, że naprawdę ŻYJE SIĘ LEPIEJ! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990806 Napisano: 12.03.2015 10:03:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kto jest tym laureatem z Gliwic? Pan Ł.I.? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990690 Napisano: 11.03.2015 22:24:49 w Hochland
magnus napisał(a):

GraspGroup to jest i była drukarnia, mają w rejestrze wpis - agencja reklamowa, ale konkursami nie  zajmowali się nigdy. Jeśli Hochland akurat ich wybrał to chyba też miał w tym jakiś celemotka

Cel zawsze jest ten sam: cięcie kosztów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990652 Napisano: 11.03.2015 21:14:06 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

Pomocy, kot mi chodził po klawiaturze, zamiast liter mam cyfry i znaczki. Czyli:
*606cy, 26t 05 ch6dz5 *6 23aw5at4rze, za05ast 35ter 0a0 cyfry 5 znacz25 emotka

Nieaktualne, dzięki... Ziółka ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990576 Napisano: 11.03.2015 18:36:27 w Pomocy!!!!
Pomocy, kot mi chodził po klawiaturze, zamiast liter mam cyfry i znaczki. Czyli:
*606cy, 26t 05 ch6dz5 *6 23aw5at4rze, za05ast 35ter 0a0 cyfry 5 znacz25 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990243 Napisano: 11.03.2015 10:39:28 w Kaufland konkursy
aerdna napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):W kauflandzie nowy konkurs od jutra
http://www.iulotk...ormatu-kaufland.html

Myslę, że warto dodać, iż chodzi o autko a nie o bony, bo już mi nadzieję zrobiłeś emotka

A, nagrodą jest tylko marne autko, wobec tego nie gramy, czekamy na bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990237 Napisano: 11.03.2015 10:37:10 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):Wcześniej Crunchips na pewno ogarną.

Może już pozamiatane? emotka
Ładny zestaw zmiotka + szufelka w kaufie nabyłam, zieleń z fioletem, ale z Crunchipsa nawet na okruchy się nie załapałam emotka

Myślisz, że nikt nie pochwaliłby się nawet suszarką emotka emotka

Może grał o samochód i uznał, że suszarka = "nie ma się czym chwalić"... emotka Różni ludzie bywają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990213 Napisano: 11.03.2015 10:10:48 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Wcześniej Crunchips na pewno ogarną.

Może już pozamiatane? emotka
Ładny zestaw zmiotka + szufelka w kaufie nabyłam, zieleń z fioletem, ale z Crunchipsa nawet na okruchy się nie załapałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990145 Napisano: 11.03.2015 07:07:38 w SZUKAM....
lusienka napisał(a):

Powiedzcie mi,że w lorerii Tchibo można kupic kawę w dowolnym sklepie a nie tylko firmowym,którego adresy to załącznik nr 3 w regulaminie. Bo się zapłaczę  emotka

Nie płacz, przecież punkt 4 regulaminu mówi o tym, jakie produkty możesz nabyć:
A) Produkty zakupione w punktach sprzedaży detalicznej: (...) oraz wszystkie inne kawy Tchibo (z logo Tchibo na opakowaniu) dostępne w punktach sprzedaży detalicznej w okresie obowiązywania promocji.
B) kawy zakupione w sklepach firmowych Tchibo wskazanych w Załączniku nr 3 do Regulaminu oraz sklepie internetowym pod adresem www.tchibo.pl : (...)

Zatem musisz jedynie sprawdzić, czy produkt jest w spisie przewidzianym dla danego punktu sprzedaży emotka Tak to widzę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990057 Napisano: 10.03.2015 19:36:31 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

joan napisał(a):

Kiedy w moim profilu LifeStyle może pojawić się kupon na płyn? Akurat za pół godziny jadę do SuperPharm emotka

SUPER-PHARM Poland kupon uprawniający do odbioru płynu pojawi się do końca dnia w zakładce "Moje kupony

Pewnie po konkursowemu, czyli za pięć północ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990041 Napisano: 10.03.2015 18:52:08 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

parę dni temu-powiedzieli mi ze nie przyjmą jak nie zobaczą -każdy może sobie zapakowac co chce -a później odszkodowanie wołać -tak mi powiedzieli 

Dziwaki. Za co niby to odszkodowanie? Że wsadziłam szczewiki, a dojechało kilo gruszek? Takich cudów to nawet ewangeliści nie opisywali. Próbuj na innej poczcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990038 Napisano: 10.03.2015 18:42:22 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

Tylko trzeba pamiętać ,że taką przesyłkę pakujemy na poczcie -przy urzędniczce (musi sprawdzić i potwierdzić co w środku jest )
Ostatnio się zapędziłam z talerzami , pozaklejałam paczkę na wszystkie sposoby i okazało się że trzeba odklejać wszystko, ale teraz już wiem na czym to polegaemotka

A kiedy tak miałaś? Bo nigdy nie pakowałam przesyłki na poczcie, a wysyłałam tego typu paczki z 2 różnych urzędów emotka Ktoś Cię chyba zrobił w bambuko, ktoś nadgorliwy - oczywiście. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5990035 Napisano: 10.03.2015 18:34:32 w Pomocy!!!!
constanza napisał(a):

potrzebuję pomocy w sprawie OLX. Czy sprzedajecie tam rzeczy tylko na zasadzie odbioru osobistego czy zdarza wam się coś wysyłać?jeśli wysyłka to za pobraniem tak? Niby to bezpieczne dla kupującego ale może paczki nie odebrać albo odesłać jakąś inną zawartość i co wtedy?Trzeba wpisać takie ryzyko zgadzając się na wysyłkę jakiegoś przedmiotu z pomocą OLX?

Jeśli mi zależy na sprzedaży, zgadzam się na pobranie z opcją sprawdzenia zawartości przy odbiorze (5 zł dodatkowo). Wpisuję w protokół, co zawiera paczka i dopiero gdy odbiorca zobaczy zawartość i potwierdzi na protokole, że zawartość faktyczna jest zgodna z deklarowaną, towar zostanie mu wydany.

Możesz się zabezpieczyć w ten sposób, że kupujący wpłaci na Twoje konto opłatę za wysyłkę, a kwota pobrania będzie wtedy ceną kupna. Gdy już ktoś zapłaci, raczej się nie wycofa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5989965 Napisano: 10.03.2015 15:12:44 w Visa Konkursy
wojowniczka napisał(a):

teoretycznie nie można, bo zamieszczając gdzies zdjęcie prawa autorskie przechodzą na organizatora konkursu:-) chyba, że się mylę:-)

To zależy od regulaminu emotka
Warto zawsze sprawdzać, kto zdjęcie zgłasza, czy np. raz Edward Ącki twierdzi, że jest jego autorem, raz kaczor Donald, a raz babcia Sindbada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0