Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Byłoby super.
Chociaż na paragonach i tak widnieją jedynie zapisy typu "Ze szczypiorkiem"
Mam nadzieję, że tej nowej agencji nie trzeba będzie kształcić i naprostowywać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Taaa, graj jak mugol, a potem się okaże, że ten "regulamin dostępny w siedzibie organizatora" zmienił się 7 razy w trakcie trwania konkursu, np. w kwestii ile nagród może przypadać na jeden blok ośmiopiętrowy
Tak czy siak, idę dziś do Leclerca, dziękuję więc jeszcze raz za szczegóły konkursu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jestem ciekawa, jak to jest pod względem prawnym, skoro konkursy podlegają pod Kodeks Cywilny.
Czy gdyby np. Netia przysłała mi umowę w pięciu punktach z adnotacją, że regulamin świadczenia usług znajduje się w siedzibie firmy Netia, to byłoby ok?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdy widzę info, że "regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora", mam ochotę poczęstować autora tekstu wystrzałowymi bombonami z bazooki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy posiadasz też dalszą część, od punktu 11? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Taka akcja przedwyborcza, mająca przekonać naród, że naprawdę ŻYJE SIĘ LEPIEJ!
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cel zawsze jest ten sam: cięcie kosztów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nieaktualne, dzięki... Ziółka ;) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
*606cy, 26t 05 ch6dz5 *6 23aw5at4rze, za05ast 35ter 0a0 cyfry 5 znacz25
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A, nagrodą jest tylko marne autko, wobec tego nie gramy, czekamy na bony
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może grał o samochód i uznał, że suszarka = "nie ma się czym chwalić"...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może już pozamiatane?
Ładny zestaw zmiotka + szufelka w kaufie nabyłam, zieleń z fioletem, ale z Crunchipsa nawet na okruchy się nie załapałam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie płacz, przecież punkt 4 regulaminu mówi o tym, jakie produkty możesz nabyć:
A) Produkty zakupione w punktach sprzedaży detalicznej: (...) oraz wszystkie inne kawy Tchibo (z logo Tchibo na opakowaniu) dostępne w punktach sprzedaży detalicznej w okresie obowiązywania promocji.
B) kawy zakupione w sklepach firmowych Tchibo wskazanych w Załączniku nr 3 do Regulaminu oraz sklepie internetowym pod adresem www.tchibo.pl : (...)
Zatem musisz jedynie sprawdzić, czy produkt jest w spisie przewidzianym dla danego punktu sprzedaży
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie po konkursowemu, czyli za pięć północ
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziwaki. Za co niby to odszkodowanie? Że wsadziłam szczewiki, a dojechało kilo gruszek? Takich cudów to nawet ewangeliści nie opisywali. Próbuj na innej poczcie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kiedy tak miałaś? Bo nigdy nie pakowałam przesyłki na poczcie, a wysyłałam tego typu paczki z 2 różnych urzędów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli mi zależy na sprzedaży, zgadzam się na pobranie z opcją sprawdzenia zawartości przy odbiorze (5 zł dodatkowo). Wpisuję w protokół, co zawiera paczka i dopiero gdy odbiorca zobaczy zawartość i potwierdzi na protokole, że zawartość faktyczna jest zgodna z deklarowaną, towar zostanie mu wydany.
Możesz się zabezpieczyć w ten sposób, że kupujący wpłaci na Twoje konto opłatę za wysyłkę, a kwota pobrania będzie wtedy ceną kupna. Gdy już ktoś zapłaci, raczej się nie wycofa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To zależy od regulaminu
Warto zawsze sprawdzać, kto zdjęcie zgłasza, czy np. raz Edward Ącki twierdzi, że jest jego autorem, raz kaczor Donald, a raz babcia Sindbada