Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ty tak na poważnie, czy jesteś postacią z (innej) bajki? Bo powiem Ci wprost, że od lat nie mogę dojść do jednoznacznego wniosku... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ja właśnie nie mam, czego bardzo żałuję, bo mogłabym Ci go nie dać, a tak po prostu nie mogę Ci go dać, a to jednak nie to samo
PS: Ratować nieznajomych to owszem i można, ale gdy zasłabną na ulicy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wnioski są dwa:
1) kto nie potrafi kupić batonika Prince Polo na cele konkursowe i musi go doklejać do zdjęcia, ten... (wstaw, co Ci pasuje)
2) kto wk* innych graczy, ten... (wstaw, co Ci pasuje)
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O tak!
Na razie sprawy utknęły w martwym punkcie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może im napisać wprost, że mnie przy życiu tylko oczekiwanie na nagrodę trzyma?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy to sugestia, że kobieta ciężarna musi jeździć ciężarówką?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ze względu na nieprzewidywalną pogodę, w ciągu ostatnich 2-3 dni głównie siedziałam w domu; przeczytałam wiele wpisów ludzi w necie i stwierdzam, że serwery wiocha.pl lada moment upadną, bo nie będą w stanie obrobić całej głupoty zapodawanej z sieci
Szczególnie "zabawni" są ludzie, którzy zgłaszają się do adopcji zwierząt. Wchodzisz na ich profil, a tam same zdjęcia z libacji alkoholowych, hasła typu "Jeb* policję" plus przekleństwa zebrane w koślawe wiązanki. Myślę, że sporo osób powinno zadać sobie pytanie: co moje wpisy mówią o mnie światu?
Podsumowując ostatnie dni czytelnictwa: wielu ma po prostu nasr* w głowie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe pizze przyrządzasz ukochanemu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co więcej: czasem te przedmioty same wychodzą na środek pomieszczeń i codziennie przesuwają się o centymetr w moją stronę, wtedy budzi się we mnie terminator
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie znoszę, gdy facet mówi, że to się jeszcze może kiedyś na coś przydać, taka wypowiedź doprowadza mnie do szału w ćwierć sekundy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za cztery lata Ci przejdzie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Takie małe kocie toto, to loto, jak piłka w lotto i do zdjęć się nie nadaje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Po co Ci taki malec, życie Ci niemiłe? Za dużo komfortu i spokoju, czy jak?
Najlepiej zajrzeć na stronę www/fb lokalnego schroniska, lada moment zacznie się "sezon na kociaki". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obstawiam, że raczej tak. Mugol nie wpadłby na kretyński pomysł przesłania filmiku, a w razie wygranej na bank pochwaliłby się na tablicy TLC, dziękując im wszem i wobec dziesięć pokoleń wstecz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To ciekawe, czemu usunęli ten wpis, przecież wszystko w porządku. I nie mogę podziwiać tego dzieła. Wyświetl w wątku >>