Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5983527 Napisano: 22.02.2015 20:53:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 - na pewno szału nie było, szał byłby, gdyby wygrała tekstem. A ja się dziwiłam, że nikt się nie pochwalił, ani tutaj ani na FB. Ale skoro zwyczajnie nie ma się czym chwalić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5983523 Napisano: 22.02.2015 20:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

TLC nie tylko nagrodziło filmik zamiast tekstu, ale tchórzliwie skasowali z fanpage'a post z linkiem do filmiku i głosami krytyki - marketing mistrzów emotka

Rwa mać! emotka

PS: Nie zdążyłam zobaczyć i zrobić screena emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5983010 Napisano: 20.02.2015 20:26:36 w Dziś cieszę się z.....
katrin22 napisał(a):

Ciesze się, że uratowałam kota przybłędę emotka  W DNIU KOTA zamiauczał mi pod drzwiami piwnicy i tak został! Niestety okazało się, że ten rudy wiewiór z puchatą kitą ma paskudny koci katar. Kichał, prychał i nie miał węchu...jedynie mleczko pił i spał 3 dni! Na szczęście po konsultacji z weterynarzem dostał antybiotyk i powoli wraca do sił emotka  
Wkurzają mnie jedynie sąsiedzi, bo każdy go widział błąkającego i nikt nie pomógł emotka

Niestety, ale koci katar to również pośrednio choroba prowadząca do śmierci nawet wolnożyjącego kota. Oczy ropieją, zarastają, kot staje się ślepy, nie potrafi polować i ginie z głodu albo wpada pod auto...
Trzymam kciuki za kociaka emotka Termoforek mu przygotuj, jeśli masz. W razie pytań, mogę coś podpowiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5982824 Napisano: 20.02.2015 14:39:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Pionas, czy można zlikwidować możliwość posiadania bannera w stopce? Jak sobie każdy wrzuci, strasznie się forum rozjedzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5982823 Napisano: 20.02.2015 14:37:26 w Połączenia nieodebrane
koniczynka123 napisał(a):

anula790 napisał(a):nieznany nr przed godz 10:00, co to może być?

do mnie dziś zastrzeżony dzwonił z reklamą maszynek, automaty z radio Zet i wap.rms- uwzięli się czy co emotka

Potwierdzam, najpierw dzwoni automat, zaraz potem przysyłają SMSa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5982515 Napisano: 20.02.2015 00:17:52 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Wysiadam psychicznie z moim sąsiadem, na którego nie ma sposobu i nocami ćwiczy śpiew operowy przy głośnej muzyce lub akompaniuje sobie na fortepianie. Nie mam na niego sposobu. Od trzech nocy nie śpię. Pomimo zatyczek w uszach słyszę go nadal, nie jestem w stanie się skupić. Moje pytanie brzmi - czy ktoś miał do czynienia z zatyczkami, przy których nie będę słyszeć kompletnie nic i jak wygląda sprawa z takimi słuchawkami, których używają przy robotach budowlanych - czy one całkowicie wyciszają i są na tyle lekkie, że można ich używać do pracy przy komputerze?
Ewentualnie szukam dwóch rosłych panów, żeby mu wp....ć.

Dzwonić trzeba na straż miejską, za pierwszym razem chyba jest pouczenie, za drugim już wyskoczy z kasy. A jeśli nie są miłośnikami opery, może już przy premierowej wizycie dostanie mandacik. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5982291 Napisano: 19.02.2015 15:28:39 w WC - rozmowy o wszystkim
barszcz napisał(a):

Kochani,baaardzo dziekuję za wszystkie porady dotyczace odmowy ubezpieczenia przez fimę kurierską.Szczególnie celne okazały sie rady joan 
emotka
Po odwołaniu uznali reklamację,a fima w której kupowałam podziekowała im za współpracę.
Na Was Kochani zawsze można liczyć,ciszę się że wbrew temu ,co dzieje sie do okoła,tu na forum jest tyle osób,które pomagaja bezinteresownie.
To forum ,to moja najlepsza wygrana w konkursach.DZIEKUJĘ!!:-))

Super! Bardzo się cieszę emotka

spin napisał(a):

czy bralibyscie udzial w tym konkursie
http://info.radio.../prom/regulamin3.pdf
gdzie organizator twierdzi ze niema obowiazku podatkowego bo kwota pieniezna to 700 zł?

Nie brałam udziału, ale zauważ, że jest to konkurs ogłoszony w mediach, przez które nadal rozumiane są: prasa, radio, telewizja. Zatem odpada cały cyrk, który zauważamy w innych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5981911 Napisano: 18.02.2015 20:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

(...) Nie wspomnę juz o moim faworycie "Skazanym za chrupkość"...

W konkursie udziału nie biorę, nagrodzonych nie znam,  skazanego takoż. To gwoli jasności.emotka

Znasz, tylko o tym nie wiesz, nie czytasz między wierszami emotka

W konkursie tym również udziału nie wzięłam, gdyż nabyłam batony PP, a później nie potrafiłam ich znaleźć. Okazało się, że zostały potajemnie wyjęte z siatki i zeżarte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5980904 Napisano: 17.02.2015 09:56:48 w Wkurza mnie...
Siedzę wczoraj przed lapkiem, a tu nagle coś z tyłu jakby strzeliło, ciche jęknięcie, ostatnie tchnienie. Patrzę - nic, niby wszystko ok. Przed snem doznałam olśnienia - głośniki padły. Sprawdzam teraz: nie działają. Nic z tego nie rozumiem, przeca laptoka mam kilka miesięcy i niczego wczoraj nie słuchałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5980275 Napisano: 15.02.2015 18:22:04 w Wkurza mnie...
Tumiwisizm i olewajtyzm obowiązków służbowych - przez czyjeś debilne podejście pierdyknęłam dziś na lodzie i tylko cudem nic mi nie ma emotka Oczywiście boleć boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5979898 Napisano: 14.02.2015 00:27:23 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

cardamone napisał(a):Czy są wyniki z konkursu VIZIR "Pogromczyni Plam"?  Miały być do 13.02...
http://kobieta.ga...141542,16806678.html

Nie było, ale przecież mają jeszcze 5 minut, żeby je wstawić na stronę emotka

No i dali plamę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5979887 Napisano: 13.02.2015 23:56:23 w Czy informują/ informowali?
cardamone napisał(a):

Czy są wyniki z konkursu VIZIR "Pogromczyni Plam"?  Miały być do 13.02...
http://kobieta.ga...141542,16806678.html

Nie było, ale przecież mają jeszcze 5 minut, żeby je wstawić na stronę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5979622 Napisano: 13.02.2015 14:07:01 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Hmm, gdzieś wcięło posty z ostatnich dwóch dni?

Chyba tak. I dobrze, jest porządek i spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5979215 Napisano: 12.02.2015 14:32:00 w Czy informują/ informowali?
aniolka2310 napisał(a):

joan napisał(a):Zimowe szaleństwo w Tesco/Streamline?

Adam szuka Ewy/Tlc?

emotka

Adam szuka Ewy : na stronie informacja, że wyniki ogłoszą po 15 lutego emotka

No tak, ale podawało się jedynie adres mejlowy, więc najpierw muszą poinformować laureatów i poprosić ich o dane osobowe. Stąd moje pytanie, czy już informowali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5979081 Napisano: 12.02.2015 11:51:19 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier - o kurka wodna, jak żyć?! emotka
I to by pasowało: nigdy nie byłam trendy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5978976 Napisano: 12.02.2015 08:48:16 w WC - rozmowy o wszystkim
Powiedzcie mi, bo na dłuższy czas wypadłam z gry - czy teraz na FB w każdym konkursie do komentarza należy wkleić zdjęcie swoich dzieci albo z własnego ślubu? Znaczy się: pytanie konkursowe brzmi np. "Jak pielęgnujesz swoją skórę zimą?", a ktoś wkleja zdjęcie dziecka i pisze "Kocham mojego synka najbardziej na świecie i wszystko bym dla niego zrobiła to dowód mojej miłości do męża i dla nich obu smaruję skórę wazeliną." Czy to jest normalne? Mnie się wydawało, że nie; ale powiem szczerze, że trochę zwątpiłam. Może to teraz standard? Pytam na serio. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5978974 Napisano: 12.02.2015 08:27:41 w Czy informują/ informowali?
Zimowe szaleństwo w Tesco/Streamline?

Adam szuka Ewy/Tlc?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5978856 Napisano: 11.02.2015 20:01:14 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Teraz do Kaufa to się chodzi popatrzeć,  pomacać... (...)

To wszystko przez ociekające erotyką Walentynki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5978848 Napisano: 11.02.2015 19:45:14 w Kaufland konkursy
A jeździcie teraz na zakupy do Kaufa?
Mnie się bez konkursu nie chce tam jechać, wolę podreptać do Biedronki, mam bliżej i zawsze po drodze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5978842 Napisano: 11.02.2015 19:35:45 w WC - rozmowy o wszystkim
Wyjaśnię Wam, o co chodzi z tym "sprawdzaniem przy kurierze":
- w firmach kurierskich - nie istnieje taki obowiązek, kurier nie musi też czekać na przejrzenie zawartości; szkody widoczne wpisuje się w list przewozowy, szkody niewidoczne należy zgłosić w ciągu 7 dni.
a) szkoda widoczna - np. rozdarty karton, paczka z której coś wycieka, ślady butów na opakowaniu itp.
b) szkoda niewidoczna - np. pęknięty element krzesła.
- w firmach przewozowych - to zależy, jak się dogadasz, ceny są wysokie i tam klient nasz pan, jak sobie zażyczysz, to i obraz 2m x 2m na drugie piętro wniosą.
Proszę zapamiętać emotka

barszcz - niech sprawiedliwość zatriumfuje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0