Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5966562 Napisano: 13.01.2015 18:57:13 w SZUKAM....
Bombonierki! Teraz, Mariolka  :)   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966542 Napisano: 13.01.2015 18:31:39 w SZUKAM....
ela napisał(a):

niekoniecznie  bo wczoraj o 22,30 tez pisało "wkrótce"

To chyba jakiś facet układał komunikaty emotka "Wkrótce", "Zaraz", "Już" i "Za chwilę" = moje ulubione męskie cytaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966538 Napisano: 13.01.2015 18:26:36 w SZUKAM....
wesoyromek napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Ile razy była już dzisiaj bombonierka z RMF ?

dołączam się do pytania i jeszcze dopytuję, czy ile razy dziennie tak w ogóle są do wygrania? może ktoś ma jakiś regulamin, bo jakoś się nie mogę doszukać

Rmf prawie nigdy nie udostępnia regulaminów. Wg mnie są 2 zasady:
- jedna nagroda na adres (co wynika z info formularza),
- "wkrótce" oznacza "jeszcze dziś". Bo w przeciwnym razie napisaliby chyba "Zapraszamy jutro", prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966427 Napisano: 13.01.2015 15:18:32 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

U mnie nie pojawia się nigdy formularz tylko info:  Kolejna edycja konkursu już wkrótce - słuchaj RMF FM i czekaj na sygnał startu! 

Bo musisz mieć radio włączone, gdy każą wejść na stronkę, odświeżasz ją, odpowiadasz na 3 pytania i wpisujesz dane do formularza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966387 Napisano: 13.01.2015 14:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostaliście może eska o nadaniu Pocztexem przesyłki z Krakowa? Czy to bombonierki wygrane wczoraj? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966367 Napisano: 13.01.2015 14:16:38 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

Szukam odpowiedzi na wczorajsze pytanie Dżiuzeppe (może być pw) - z czystej ciekawości emotka

Mówili w Radio coś o Ojcu Chrzestnym, ale nie wiem czy to to...Bo nie słyszałam wczoraj pytania emotka

Ja również jakoś pytania nie dosłyszałam. Miałam wrażenie, że puścili fragment rozmowy, a potem prowadzący rzekł "Wiecie, o co chodzi? To wpiszcie w formularzu." A ja nie miałam pojęcia, czy pytał o nazwę filmu, smak pizzy, kraj... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966357 Napisano: 13.01.2015 14:09:19 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na wczorajsze pytanie Dżiuzeppe (może być pw) - z czystej ciekawości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5966355 Napisano: 13.01.2015 14:07:45 w Paragony
brudny napisał(a):

Po tym co się dzieje w tym wątku to już nie ma - dla paru złotych przepuścili walizki emotka

Źle na to patrzysz, chodzi o to, że należy wspierać geniuszy, bo są chlubą naszego narodu - choć moim zdaniem lepiej byłoby przesłać im pw o treści POMAGAM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965483 Napisano: 11.01.2015 22:22:35 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Mam pytanie z serii głupawych: ile kosztował zakup płynu lenor na konkurs w stokrotce, że tak wiele osób znów grało bez paragonów ? emotka

To akurat - jak co konkurs - bez znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965263 Napisano: 10.01.2015 23:41:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

Joan uwierz, w Almette wygraly zdjecia z wklejonym serkiem emotka  

Spox, trochę w konkursach siedzę, uwierzę we wszystko (niestety). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965251 Napisano: 10.01.2015 23:06:17 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

a ja się wkurzam że grałam, zwłaszcza sporo w promocyjne - wydałam niepotrzebnie kasę bo albo nie wygrałam nic albo tak jak z palmą - zalegają w lodówce, paragony w puszce a zgłoszenia nie poszły:/// strata czasu i kasy

Oj, chyba już czas poczynić jakieś noworoczne postanowienia odnośnie konkursów emotka

Niech wreszcie sypną jakimiś konkami promo, całe zapasy oddałam na Szlachetną Paczkę, w szafkach pogwizduje wiatr... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965218 Napisano: 10.01.2015 21:37:38 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

u mnie też wieje potężnie... już wczoraj wiało od ok 16, a teraz to masakra.. aż światło przygasa, a mieszkam w bloku

U mnie teraz 11 stopni powyżej zera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965217 Napisano: 10.01.2015 21:36:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

joan napisał(a):

KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach.

Joan, niestety sa programy graficzne, w ktorych wstawic logo nie jest problemem... i uwierz mi wyglada ono bardzo realistycznie emotka

Może i tak, ale większość osób ich nie zna + jeśli ktoś ma na tyle niebłyskotliwy umysł i jest tak oczywistym beztalenciem i wykazuje tak dalece posunięte lenistwo, że jednym kliknięciem kradnie czyjąś fotografię, to wątpię, żeby się tej osobie chciało bawić np. w przerabianie makowca w kształt litery "K". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965043 Napisano: 09.01.2015 23:36:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wkurza mnie to wszystko, choć sama nie wzięłam udziału -> powiedziałam o konkursie mojej bardzo uzdolnionej kulinarnie koleżance i stworzyła ciekawe, kauflandowe wypieki - oczywiście nie została nagrodzona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964989 Napisano: 09.01.2015 21:31:44 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine napisał(a):

(...) Tym, którzy wierzą, że marketowa karma jest dobra, bo karmią od kilku lat i nic się nie dzieje ze zdrowiem zwierząt... poczekają jeszcze i się przekonają jak zacznie wysiadać zwierzakom wątroba, serce i nerki i oszczędzanie na karmie zacznie się wydawać u weta... (...)

W każdej miejscowości mieszkają żule, którzy kiepsko się odżywiają, nie dbają o siebie i całymi dniami piją alkohol. A dożywają późnej starości. Ale to nie znaczy, że "skoro im nic nie ma i żyją", to tak należy robić. Prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964982 Napisano: 09.01.2015 21:24:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964352 Napisano: 08.01.2015 15:13:20 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

Nie polecam Frisco. Raz u mnie, a raz u siostry nie dowieźli połowy produktów. Panie na infolinii obiecały informować kiedy dowiozą, ale jeśli samemu się nie zadzwoniło, to oni nie raczyli się odezwać. A potem nawet słowo "przepraszam" nie padło.

No patrz, a tak się przylepili do Paybacka, że niby super są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964342 Napisano: 08.01.2015 14:57:08 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

Szukam przyjaznego sklepu internetowego emotka Skoro nie ma konkursów promo, nie będę jeździła do marketów. Może ktoś z Was poleci mi sprawdzony sklep? Oczywiście chodzi o to, żeby ceny produktów były w miarę niskie, opłata za dostawę jak najbliższa zeru itp. emotka

chodzi o jedzenie? ja osobiście nie korzystałam, ale podobno Tesco jest OK

Tak, o standardowe zakupy dla domu typu chusteczki higieniczne, makaron, masło itp. Sprawdzę zaraz Tesco, bo chociaż mają dostawę płatną, pewnie i tak wychodzi taniej, niż via Alma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964336 Napisano: 08.01.2015 14:43:26 w SZUKAM....
Szukam przyjaznego sklepu internetowego emotka Skoro nie ma konkursów promo, nie będę jeździła do marketów. Może ktoś z Was poleci mi sprawdzony sklep? Oczywiście chodzi o to, żeby ceny produktów były w miarę niskie, opłata za dostawę jak najbliższa zeru itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964037 Napisano: 07.01.2015 17:57:31 w SZUKAM....
maliszka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Allegro. Czy osoba która  kupiła u mnie rzecz ma prawo zwrócić tę rzecz w ciągu 14 dni kalendarzowych bo twierdzi że Allegro przewiduje taką możliwość?

Nas nie pytaj, niech Ci poda link i dokładną informację, gdzie ta opcja jest zapisana w regulaminie Allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0