Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To chyba jakiś facet układał komunikaty
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rmf prawie nigdy nie udostępnia regulaminów. Wg mnie są 2 zasady:
- jedna nagroda na adres (co wynika z info formularza),
- "wkrótce" oznacza "jeszcze dziś". Bo w przeciwnym razie napisaliby chyba "Zapraszamy jutro", prawda? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo musisz mieć radio włączone, gdy każą wejść na stronkę, odświeżasz ją, odpowiadasz na 3 pytania i wpisujesz dane do formularza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja również jakoś pytania nie dosłyszałam. Miałam wrażenie, że puścili fragment rozmowy, a potem prowadzący rzekł "Wiecie, o co chodzi? To wpiszcie w formularzu." A ja nie miałam pojęcia, czy pytał o nazwę filmu, smak pizzy, kraj...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Źle na to patrzysz, chodzi o to, że należy wspierać geniuszy, bo są chlubą naszego narodu - choć moim zdaniem lepiej byłoby przesłać im pw o treści POMAGAM
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To akurat - jak co konkurs - bez znaczenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spox, trochę w konkursach siedzę, uwierzę we wszystko (niestety). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj, chyba już czas poczynić jakieś noworoczne postanowienia odnośnie konkursów
Niech wreszcie sypną jakimiś konkami promo, całe zapasy oddałam na Szlachetną Paczkę, w szafkach pogwizduje wiatr... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie teraz 11 stopni powyżej zera
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może i tak, ale większość osób ich nie zna + jeśli ktoś ma na tyle niebłyskotliwy umysł i jest tak oczywistym beztalenciem i wykazuje tak dalece posunięte lenistwo, że jednym kliknięciem kradnie czyjąś fotografię, to wątpię, żeby się tej osobie chciało bawić np. w przerabianie makowca w kształt litery "K". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W każdej miejscowości mieszkają żule, którzy kiepsko się odżywiają, nie dbają o siebie i całymi dniami piją alkohol. A dożywają późnej starości. Ale to nie znaczy, że "skoro im nic nie ma i żyją", to tak należy robić. Prawda?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No patrz, a tak się przylepili do Paybacka, że niby super są
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, o standardowe zakupy dla domu typu chusteczki higieniczne, makaron, masło itp. Sprawdzę zaraz Tesco, bo chociaż mają dostawę płatną, pewnie i tak wychodzi taniej, niż via Alma
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nas nie pytaj, niech Ci poda link i dokładną informację, gdzie ta opcja jest zapisana w regulaminie Allegro