Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5963934 Napisano: 07.01.2015 14:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

nowy konkurs Sferis, kto chętny na zabawę?emotka
http://www.sferis...lenovorollimals.html

Mam kupić tablet, żeby mieć cień szansy na wygranie laptocza? Buahahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5963463 Napisano: 05.01.2015 17:25:52 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja,nie dostał jeszcze storczyka?

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5963068 Napisano: 04.01.2015 13:33:59 w Wkurza mnie...
Alkohol odradzam - daje chwilowe uczucie ciepła, a potem od razu wychładza organizm.

Katar + boląca głowa to prawdopodobnie przewiane zatoki - niestety, sposobu na to nie znam, więc staram się zapobiegać.

Cytryna, czosnek, miód - polecam.

Przy braku temperatury i samym katarze zjadłabym Zyrtec, tak na próbę, bo może to akurat alergia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962742 Napisano: 02.01.2015 23:12:28 w Carrefour konkursy
martusiamj - dziękuję. Szkoda, że wozi kurier, trzeba w domu siedzieć  :/    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962694 Napisano: 02.01.2015 21:13:01 w WC - rozmowy o wszystkim
pwolny napisał(a):

(...) pomyslalem, ze moze uzyskam tutaj kilka rad w jakich konkursach najlepiej brac udzial, jakie omijac i jak dobrze wspolpracowac na forum. (...)

Moja jedyna rada: spróbuj wszystkiego, znajdź to, w czym będzie Ci najlepiej szło i co będzie Ci sprawiało największą radość. I tego się trzymaj emotka

ondine - ale dziecka to nikt nie będzie przecież karmił tylko gorącymi kubkami, prawda? emotka Jeszcze nie byłam w markecie, w którym znalazłabym jakąkolwiek wartościową karmę, a przecież jeżdżę regularnie w związku z konkursami promo. Najgorsze, że ludzie sądzą, że tak jest tanio i wygodnie, a to wcale nieprawda. Przede wszystkim, opakowania są mniejsze (np. puszka 85 g zamiast 100 g), a do tego ceny nieatrakcyjne. Mnie zawsze zastanawia, po co ludzie biorą np. wielkiego psa i karmią go śmieciowym żarciem i pomyjami, argumentując z lamentem w głosie, że "bo nie stać nas na nic innego", zamiast adoptować psiaczka 4 kg i karmić go tym, co najlepsze, wydając tę samą kasę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962685 Napisano: 02.01.2015 20:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Dokładnie tak... Oj i co za niedopatrzenie, zapomnieć przyznać 40 nagród głównych... Jak dobrze, że uczestnicy pokazali im to palcem, bo biedactwa musieliby sobie zostawić te nagrody... emotka

Może pozostałe zgłoszenia nie spełniały wysublimowanych wymagań żiri. Ale gdy im wytknięto, że regulamin nie przewiduje nieprzyznania nagród ze względu na "niski poziom prac"... uznali, że jednak nagrody rozdadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962540 Napisano: 02.01.2015 15:47:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Po kliknięciu "Zgłoś" w prawym górnym rogu... no se sami sprawdźcie  :P   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962528 Napisano: 02.01.2015 15:38:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zgadzam się z tym, że cytowanie jest trochę nieczytelne, tzn.: moim zdaniem, jeśli ktoś w poprzedniej wersji strony miał problemy z cytowaniem wypowiedzi, która już w sobie zawierała wcześniejszy cytat kogoś innego, teraz na bank się pogubi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962265 Napisano: 01.01.2015 22:05:15 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

to nie wina TQ, tylko wiesz jeżeli ja coś źle odeśle itp. to rozumiem....Tylko  dlaczego bon nie wpada w inne ręce?? zn w"nasze"

Tej rezerwy jest pewnie z 5 sztuk na edycję, nie musimy o tym wiedzieć, niekoniecznie wszyscy piszą na forum, że wygrali z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962262 Napisano: 01.01.2015 21:56:21 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

A mnie TQ wnerwia, a już po tym jak trzeba podać nr systemowy to koszmar.
Ciekawe kto się dobrze bawi naszymi bonami , bo już 2 czy 3 edycja kiedy nie ma rezerwy. A bonów przepada sporoemotka

A to wina TQG, że "przepada" sporo bonów? emotka
Mnie się wprowadzenie numeru systemowego podoba, przynajmniej mogę innemu laureatowi szczerze pogratulować, a nie się co edycję wk* potopem geniuszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962106 Napisano: 01.01.2015 00:53:19 w Życzenia na święta i nie tylko
abodak napisał(a):

ble ble ble-sklada konita nie piajacaprzez la3a trzy biziolki8i

I wzajemnie!   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962100 Napisano: 01.01.2015 00:45:03 w Kaufland konkursy
Gdyby kto pytał,  nowej gazetce nie ma bonowego konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961973 Napisano: 31.12.2014 17:26:22 w Wkurza mnie...
dede napisał(a):

Wkurza mnie mój telefon który często staje się głuchy gdy chcę odebrać połączenie. Już 2 razy dzwonił zastrzeżony a telefon swoje, pewnie Palma. Najbardziej wkurza mnie ta niepewność bo dalej nie wiem kto dzwoni. Normalnie ręce opadają. Kiedy w końcu wygram jakiś porządny, niezawodny telefon, kiedy? emotka

Kup telefon za grosze, najlepiej jakąś wiekową Nokię, wtedy niczego nie przegapisz emotka A z tego lekko przygłuchawego ślij zgłoszenia tylko tam, gdzie powiadamiają smsem.

Wkurza mnie fajerwerkowy ekshibicjonizm, że niby nie ma nic lepszego, niż sobie trisnąć publicznie i wyścigi z całym światem: kto ma większą wyrzutnię, kto mocniej strzela itp. emotka Do północy jeszcze trochę czasu zostało, tymczasem za oknem kanonada, niczym na wojnie -> zwierzak skołowany z oczami, jak 5 złotych emotka No nic, jakoś damy radę (chyba?), bo już nam dudni zumbaaa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#5961755 Napisano: 31.12.2014 10:12:42 w Wkurza mnie...
pionas - przypominam, że byłam jedną z pierwszych osób, które wypróbowały stronkę i zgłosiły Ci woje uwagi  ;)  A krytyka musi być, bez tego świat nie posunąłby się ani o krok do przodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961732 Napisano: 31.12.2014 09:14:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
marzenier napisał(a):

Wybaczcie pytanie , ale jak ma zrobić , aby w telefonie nie korzystać z wersji mobilnej tylko tej starej  emotka

Nie wiem, ale mam nadzieję, że się da. Wiem, że jest moda na zapuszczanie kretyńskiej brody drwala i że świetnie do tego pasuje noszenie przy uchu telefonu wielkości patelni grillowej, ale jakoś mnie trendy nigdy nie fascynowały (choć przyznaję, że mam dzięki nim ubaw po pachy) i mój smartfon jest normalny. Dlatego na telefonie chętnie wrócę do starej wersji, która miała przyjaźniejszy układ graficzny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961711 Napisano: 31.12.2014 08:14:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Emotka "Padam" nie działa.

I wstawiają się dziwne minki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961710 Napisano: 31.12.2014 08:13:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Buu, w naleśniku z kołdry, schowana przed wrogim (czytaj: zimnym) światem, włączyłam komórkę i oh no, nie da się korzystać ze strony w wersji dla telefonów. Tzn. niby można, ale żeby zajrzeć na odpowiedzi w 3 wątkach, musiałam tyle razy wierzgnąć palcem, żeby przewinąć "ostatnio dodane konkursy", że odeszła mi ochota na czytanie...

Aha, sprawdzam, czy działa emotka "padaj"  emotka

PS: Jeśli nie wł emotka emotka emotka emotka ączę BBcode, nie mogę wybrać emotki z wyskakującego okienka, są jakby nieaktywne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961016 Napisano: 29.12.2014 14:49:28 w Paragony
la_kiya napisał(a):

poszukuje paragonu z POLO marketu z konkursu Milki i Jacobsa z numerem systemowym 2765 do 7 grudnia. prosze o pw

Jak to mówią: You made my day emotka Po stokroć, hehe.

Ale spoko koko, może znajdziesz w necie jakiegoś fałszerza, a potem się razem módlcie o łagodny wyrok sądu, albowiem:
"Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. (...)" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960635 Napisano: 27.12.2014 23:47:53 w Dziś w telewizji polecam film...
zaczytana-pola napisał(a):

TV4 "Sprzedawca śmierci" na podstawie "Sklepiku z marzeniami" Kinga emotka

Oglądam, ale nie dotrwam do końca, bo do pierwszej jeszcze daleko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0