Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podejrzewam, że babon sypie żarcie na parapecie, bo jej się zwyczajnie nudzi w życiu, a te ptaszki tak pociesznie dreptają... Niech se wykupi abonament NG, babiszon jeden.
Twoje działanie nie nosi znamiona przesady, przecież i właściciele muszą sprzątać kupki po psach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie organizator nie przeszkadza, chyba się obie strony "dotarły"
Ale wydałam ostatnie bony i Kauf przestał mnie pociągać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Może warto zacząć składać w spółdzielni pisma za potwierdzeniem odbioru? Może się zdygają, że wystąpią w tv. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety, ale prawda jest taka, że nikt nie ruszy z pomocą i będą zadowoleni, jak Rachel sama się tym zajmie i nie będą musieli nikomu podpadać.
Moim zdaniem można złożyć skargi, szczególnie do administracji i dzielnicowego, na zaburzenia miru domowego. I przede wszystkim trzeba pamiętać, że najlepszą obroną jest atak. Może jak dostaną pierwszy mandat od SM to wyluzują. Ale zawsze jest strach... o dziecko, o samochód, ludzie to świry. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdy będziesz już miała upatrzonych kilka modeli, podpytaj jakiegoś informatyka, co o nich sądzi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Widzę, że jesteś aktywna na kompie w ten sam sposób, co ja
Ponieważ od kilku dni działam na wygranym laptopiku "transformersie" Asus z tabletem, zapodam pierwsze uwagi i różnice w porównaniu do tradycyjnego laptocza.
LAPTOP TRANSFORMERS OGÓLNIE:
a) posiada tylko jedno wejście USB -> dla mnie szok, bo podepniesz myszkę i już telefonu niet, pamięci USB niet itp.
b) nie ma wejścia na kartę SD -> no heloł, biorąc pod uwagę punkt a), przesłanie zdjęć z aparatu rodzi komplikacje, mój stary laptocz takie wejście posiada, ha.
c) posiada dziwną końcówkę z ładowarki -> obawiam się, że to będzie najsłabsze ogniwo i szybko się rozchechła,
d) gdy odepnie się tablet od klawiatury, niewygodnie ogląda się filmy we dwoje, a tak właśnie filmy oglądamy,
e) wydaje mi się, że ekran mojego starego laptocza mocniej się wygina do tyłu, co daje lepszy kąt widzenia,
f) żadna część laptocza nie nagrzewa się podczas użytkowania, to duży plus.
TABLET (część odpinana):
1) obraz jest wysokiej jakości, wszystko działa idealnie,
2) ekran typu błyszczący i niestety, wystarczy trochę popykać palcem, a już jest brudny.
Podsumowując: spisz na kartce, co jest dla Ciebie najważniejsze i pod tym kątem szukaj laptocza, koniecznie go weź do ręki, nie ufaj wypowiedziom w necie, wszystko sprawdź sama
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obie powyższe formy są nieczytelne = niedopuszczalne. Dla mnie.
Co do ogólnej zasady, chodzi raczej o to, że możesz posłać np.:
Moim marzeniem jest sok z gumijagód.
MOIM MARZENIEM JEST SOK Z GUMIJAGÓD. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziękuję
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ostatnio nie wygenerował się kod przy kasie, więc dostałam go mejlem z centrali i okazał się nieprawidłowy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Konkurs Świąteczny „8 Życzeń”:
http://8zyczen.pl/regulamin_8zyczen.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Biedronka wydała swoje nowe pismo pt. "Mój pies i kot" - jest w nim konkurs z 15. nagrodami, szczegółów nie znam, bo dołączyli kalendarz ścienny i zalaminowali każdy egzemplarz gazety.
Koszt:7,99 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Proszę o naprawienie, to pozytywna emotka
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też jestem o to na Ciebie zła, koniec z braniem wypowiedzi innych ludzi do siebie, uśmiechnij się, nadchodzi rok nowy i on lepszy być musi i basta!
dolly - mój tata przez 5 dni chodził na rehabilitację i tyle "cudownych ozdrowień" zobaczył, że dokonania Jezusa z Nazaretu to przy tym pikuś
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podali mi błędny kod po wygenerowaniu w tej edycji i nie mogłam wziąć udziału w konkursie, a zgłoszenie ukulane i to bardzo ładne. Mam dosyć pracowników Rossa, co miesiąc te same niedociągnięcia i tak chyba aż do końca świata (albo o jeden dzień dłużej)...