Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5960634 Napisano: 27.12.2014 23:44:44 w Wkurza mnie...
hittmanka - niestety, ale przez takie osoby człowiek pomagający zwierzętom na wstępie ma opinię dziwaka. Zgadzam się, że karmić należy mądrze, u mnie nawet karmniki chętnym za darmo rozdają, trzeba ino wypisać świstek i zobowiązać się, że będzie się o karmnik dbało, czyściło go i uzupełniało pokarm.

Podejrzewam, że babon sypie żarcie na parapecie, bo jej się zwyczajnie nudzi w życiu, a te ptaszki tak pociesznie dreptają... Niech se wykupi abonament NG, babiszon jeden.

Twoje działanie nie nosi znamiona przesady, przecież i właściciele muszą sprzątać kupki po psach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960631 Napisano: 27.12.2014 23:39:34 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

A we mnie się tli taka małą iskierka nadziei (a co o niej mówią - wiadomo), że z nowym rokiem, może by kauf organizatora zmienił...
Takie życzenie konkursowicza na 2015 r. Mało rzeczy ucieszyłoby mnie bardziej w konkursowym świecie, nie licząc wygranych oczywiście.

Mnie organizator nie przeszkadza, chyba się obie strony "dotarły" emotka
Ale wydałam ostatnie bony i Kauf przestał mnie pociągać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960620 Napisano: 27.12.2014 22:56:08 w Kaufland konkursy
Ciekawe, czy na początku stycznia pojawi się nowy konek; jeśli nie, wyleję morze łez i bojkotliwie będę kupować produkty w Biedrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960619 Napisano: 27.12.2014 22:52:50 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

z innymi sąsiadami jest tak że albo nie chca się mieszac,albo mają 80lat albo chodzą do owej pani na korki wiec są w komitywie. Generalnie pani ze spóldzielni powiedziała że ona w tej sprawie nic nie moze. Powiadomiła dzielnicowego kolejny raz i tyle w tej sprawie. emotka emotka oczywiscie nic to nie dało

PS: Może warto zacząć składać w spółdzielni pisma za potwierdzeniem odbioru? Może się zdygają, że wystąpią w tv. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960618 Napisano: 27.12.2014 22:51:26 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

Ale przecież sąsiedzi też muszą słyszeć to walenie bo idzie w całym pionie.Może w więcej osób zaradzicie takiej sytuacji.Pisz skargi to administratora żebyś miała jakieś podkładki gdyby to oni zaczęli ciebie oskarżać.

Niestety, ale prawda jest taka, że nikt nie ruszy z pomocą i będą zadowoleni, jak Rachel sama się tym zajmie i nie będą musieli nikomu podpadać.

Moim zdaniem można złożyć skargi, szczególnie do administracji i dzielnicowego, na zaburzenia miru domowego. I przede wszystkim trzeba pamiętać, że najlepszą obroną jest atak. Może jak dostaną pierwszy mandat od SM to wyluzują. Ale zawsze jest strach... o dziecko, o samochód, ludzie to świry. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960478 Napisano: 27.12.2014 13:24:32 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

dzięki joan już coś mi rozjaśniłaś w głowie... nigdy nie miałam laptopa więc to dla mnie ciężki temat. Już wiem, że ma mieć kilka usb.... i tak pomału stworzę swój ideał emotka

Gdy będziesz już miała upatrzonych kilka modeli, podpytaj jakiegoś informatyka, co o nich sądzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960386 Napisano: 26.12.2014 12:16:53 w Wkurza mnie...
Alma - przed chwilą zobaczyłam wyniki zmywarkowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959791 Napisano: 24.12.2014 08:02:09 w Kaufland konkursy
Właśnie dojechał bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959771 Napisano: 23.12.2014 23:07:29 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

(...) Chodzi o to, żeby dało się grać w konkursach emotka pograć na fb i sprawdzić pocztę, w żadne skomplikowane gry nie gram....nic nie ściągam...
może ktoś kto się zna podpowie na co zwrócić uwagę przy zakupie.... są już takie bajery, że ja starsza pani poległam w tym temacie, są jakieś dotykowe, z tabletem....
będę wdzięczna za linki do konkretnych modeli... emotka

Widzę, że jesteś aktywna na kompie w ten sam sposób, co ja emotka

Ponieważ od kilku dni działam na wygranym laptopiku "transformersie" Asus z tabletem, zapodam pierwsze uwagi i różnice w porównaniu do tradycyjnego laptocza.
LAPTOP TRANSFORMERS OGÓLNIE:
a) posiada tylko jedno wejście USB -> dla mnie szok, bo podepniesz myszkę i już telefonu niet, pamięci USB niet itp.
b) nie ma wejścia na kartę SD -> no heloł, biorąc pod uwagę punkt a), przesłanie zdjęć z aparatu rodzi komplikacje, mój stary laptocz takie wejście posiada, ha.
c) posiada dziwną końcówkę z ładowarki -> obawiam się, że to będzie najsłabsze ogniwo i szybko się rozchechła,
d) gdy odepnie się tablet od klawiatury, niewygodnie ogląda się filmy we dwoje, a tak właśnie filmy oglądamy,
e) wydaje mi się, że ekran mojego starego laptocza mocniej się wygina do tyłu, co daje lepszy kąt widzenia,
f) żadna część laptocza nie nagrzewa się podczas użytkowania, to duży plus.
TABLET (część odpinana):
1) obraz jest wysokiej jakości, wszystko działa idealnie,
2) ekran typu błyszczący i niestety, wystarczy trochę popykać palcem, a już jest brudny.

Podsumowując: spisz na kartce, co jest dla Ciebie najważniejsze i pod tym kątem szukaj laptocza, koniecznie go weź do ręki, nie ufaj wypowiedziom w necie, wszystko sprawdź sama
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959484 Napisano: 23.12.2014 11:02:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Wątek "Rossnet" się zwiesił i nie pokazuje ostatnich postów, proszę o naprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959480 Napisano: 23.12.2014 10:59:06 w WC - rozmowy o wszystkim
parole21 napisał(a):

Czy może mi ktoś bardziej zorientowany powiedzieć, co u Smolara znaczy "Dopuszcza się użycie małych i dużych liter"

Czy zarówno: JeStEmZwArSzAwY i jestemZwarszawyGDZIEmieszkam? Czy tylko jedna z form.

Dzięki

Obie powyższe formy są nieczytelne = niedopuszczalne. Dla mnie.

Co do ogólnej zasady, chodzi raczej o to, że możesz posłać np.:
Moim marzeniem jest sok z gumijagód.
MOIM MARZENIEM JEST SOK Z GUMIJAGÓD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959470 Napisano: 23.12.2014 10:32:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959467 Napisano: 23.12.2014 10:25:45 w Rossmann
Proszę o podpowiedź: za które produkty z Colgate drukują się kody? emotka

Ostatnio nie wygenerował się kod przy kasie, więc dostałam go mejlem z centrali i okazał się nieprawidłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959409 Napisano: 22.12.2014 23:21:49 w WC - rozmowy o wszystkim
Się uśmiałam emotka

Konkurs Świąteczny „8 Życzeń”:
http://8zyczen.pl/regulamin_8zyczen.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959320 Napisano: 22.12.2014 19:42:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
I jak tu się teraz świątecznie przytulać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959319 Napisano: 22.12.2014 19:40:14 w Biedronka
Jeśli info już gdzieś było, przepraszam za dubla.

Biedronka wydała swoje nowe pismo pt. "Mój pies i kot" - jest w nim konkurs z 15. nagrodami, szczegółów nie znam, bo dołączyli kalendarz ścienny i zalaminowali każdy egzemplarz gazety.

Koszt:7,99 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959209 Napisano: 22.12.2014 16:01:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie działa emotka "przytul", obadajcie:

emotka

Proszę o naprawienie, to pozytywna emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5959208 Napisano: 22.12.2014 15:57:31 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

(...) Sama jestem na siebie zła, że czytam te komentarze i sama sobie psuje humor-ale ostatnio wszystko mnie dołuje...

Też jestem o to na Ciebie zła, koniec z braniem wypowiedzi innych ludzi do siebie, uśmiechnij się, nadchodzi rok nowy i on lepszy być musi i basta! emotka

dolly - mój tata przez 5 dni chodził na rehabilitację i tyle "cudownych ozdrowień" zobaczył, że dokonania Jezusa z Nazaretu to przy tym pikuś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5958951 Napisano: 22.12.2014 10:25:16 w WC - rozmowy o wszystkim
Niezłe; komentarze również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5958564 Napisano: 20.12.2014 00:06:51 w Rossmann
Ciekawe, jakie będą nowe konki.

Podali mi błędny kod po wygenerowaniu w tej edycji i nie mogłam wziąć udziału w konkursie, a zgłoszenie ukulane i to bardzo ładne. Mam dosyć pracowników Rossa, co miesiąc te same niedociągnięcia i tak chyba aż do końca świata (albo o jeden dzień dłużej)... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0