Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5958379 Napisano: 19.12.2014 18:02:10 w Rossmann
ultrixx napisał(a):

Eveline przeniesiony na poniedziałek

No przecież to było oczywiste, skoro "pan ze Smolara jest na urlopie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5958298 Napisano: 19.12.2014 16:01:06 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

Polomarket Leszek rozesłał dzisiaj maile o god. 14.30 wyznaczając czas na przesłanie skanu lub zdjęcia paragonu do dnia 19.12.2014 roku najdalej do godziny 15:00 a zatem dali czas na odesłanie danych 30 minut. Czy w poprzednich etapach też tak było?

Pewnie mieli przygotowanego mejla-gotowca, tylko posłali go o kilka dni za późno. Albo nie rozumieją, że ktoś może być w pracy i nie mieć przy sobie paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5958241 Napisano: 19.12.2014 14:57:36 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Dlaczego poprzewracało w cenzurach? To po prostu wegańska dieta jest.

Nawet nie wegańska, po prostu - rozsądna i logiczna emotka

Co do "mleka" - akurat ten biały płyn, który serwują w sklepach, to nawet koło prawdziwego mleka nie stał, tak go przerobiono w produkcji. Jak się do tego doda cierpienie zwierząt (kto nie wie, skąd się bierze mleko, niech poogląda filmy) oraz ich nafaszerowanie lekami (które przenikają w mleko), to człowiek na mleko na serio patrzeć nie może.

Każdy robi, jak mu się podoba. Moi rodzice przynieśli mi dziś 33-letnią sokowirówkę i na obiad będę robiła placki. Z jajkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957878 Napisano: 18.12.2014 21:41:57 w Wkurza mnie...
angie222 - właśnie z ciśnienia mam i babć na "nie-bycie-samą" biorą się najbardziej g* związki emotka

A co do Sylwestra, za bardzo się przejmujesz i chcesz mieć wszystko pod kontrolą. Powiedz facetowi, że sukienkę i buty już masz, więcej Cię nie obchodzi, niech Cię zaskoczy. Oczywiście, dla jego własnego dobra, lepiej, żeby to była miła niespodzianka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957871 Napisano: 18.12.2014 21:18:54 w Rossmann
ultrixx napisał(a):

Ach! Mi też się tak marzy Skandynawia... ale obawiam się, że limit nagród wyczerpałam w tym miesiącu. Wydaje mi się, że oni rzeczywiście tym jakoś zarządzają, żeby nie koncentrować 'łupów' w jednych rękach...

Wycieczki są 3 emotka
Może i zarządzają, ale akurat w tej edycji niczego jeszcze nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957784 Napisano: 18.12.2014 18:17:27 w Rossmann
Ja czekam tylko na wyniki 2 konkursów:
- Eveline - bo z rozpędu kupiłam produkt, nie zapoznawszy się z konkursem, drugi raz już, do trzech razy sztuka emotka
- Neutral - bo od dłuższego czasu mam ochotę na podróż do Skandynawii. Marzyłam co prawda o Lofotach, ale i tę wycieczkę przyjmiemy emotka Z Neutrala kupiłam mydła w płynie, całkiem całkiem, podobają mi się, ale cena jest kosmiczna, jak na tę półkę: 9 zł za mały pojemniczek emotka

Aha, odebrałam dziś nagrodę z akcji Bic, choć nie dostałam mejla o dostarczeniu paczki do drogerii. Pracownica Rosska powiedziała, że mają ogrom pracy w związku ze Świętami i dlatego nie wszystko jest w systemie. Wniosek: wygrałaś? Idź sprawdzić, czy czasem nagroda już na Ciebie nie czeka... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957298 Napisano: 17.12.2014 20:32:41 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

dobrze, ze nie widzialaś mnie jak leciala na mnie...... wiewiórka emotka

Też kiedyś spierniczałam w podskokach przed wiewiórką -> spacerowicze nauczyli te parkowe stworki że człowiek = orzechy i kule, ruda przypuściła na nas atak, jak zwierz z horrorów Kinga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957278 Napisano: 17.12.2014 19:57:42 w Rossmann
joasiajulia napisał(a):

kmk

Też mi czasem kicia stepuje po klawiaturze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957276 Napisano: 17.12.2014 19:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak orientacyjnie... Wiecej osób w palmie gra o tablet czy produkty?
I piszecie jakie ? Śmieszne, tragiczne czy zwyczajne? Wspominacie cos o palmie?

Myślę, że o tablet (ale to tylko przypuszczenia). Ja w nowym tekście napisałem o Palmie nawiązując do murzynka i drzewka na opakowaniu. Nie przesadzam z abstrakcją, bo wiele moich tekstów "nie weszło" przez to choć było śmiesznych

Nie gram, ale forum czytam i zaprawdę Wam powiadam, panowie, że większość osób gra o zestawy Tupperware emotka

A co do "murzynka i drzewa", to w dzisiejszych czasach - jakże poprawnych politycznie, a niepoprawnych w wielu innych aspektach - wybór takiego tematu może się okazać dla komisji zbyt kontrowersyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957274 Napisano: 17.12.2014 19:52:13 w Paragony
kasia.kwa napisał(a):

Kupię paragon na serek VALBON z ALMY, pilnie emotka

Alma otwarta do 21:00, jeszcze zdążysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5957226 Napisano: 17.12.2014 18:26:54 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

te karnety, do enel-med są ważne na okaziciela?
czy też są przyporządkowane do laureata?

Akurat siedzę na ich stronie i debatujemy, co tu wymyślić, bo trochę nam się od wygranej życie pozmieniało i jeszcze tej karty nie zrealizowaliśmy emotka

Moim zdaniem są to karty na okaziciela, gdyż nie ma miejsca na wpisanie imienia i nazwiska posiadacza karty; jest jedynie pole z datą.

Ty znów "gasisz światło?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956702 Napisano: 16.12.2014 21:12:10 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Ciiiiiiiicho... Lupy znaleźć nie mogę... emotka
Tak, podpisałam w oddziale... emotka

Skoro w oddziale, to obowiązuje Cię cała procedura wypowiedzenia umowy, którą w umowie znajdziesz. Masz tam terminy, opłaty itp.

Co do kar umownych, to zwykle dotyczą tylko zerwania umowy, a nie wypowiedzenia. W przypadku wypowiedzenia umowy, ZWYKLE należy oddać to, co się zaoszczędziło umowę podpisując i to za okres, gdy ona obowiązywała.
Przykład:
Ania obniża abonament o 20 zł/m-c.
Ania wypowiada umowę tydzień po jej podpisaniu.
Ania oszczędza 20 zł, gdyż umowę rozwiązuje się w okresach miesięcznych, a pierwszy miesiąc obniżonej opłaty zaczął już biec.
Ania powinna oddać operatorowi 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956693 Napisano: 16.12.2014 20:56:31 w SZUKAM....
mariolakal - a podpisałaś w oddziale T-Mobile?

mariolakal napisał(a):

(...) Nadmieniam, że czytać jej nie zamierzam... emotka

Za to pstrykacz w nos! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956678 Napisano: 16.12.2014 20:34:39 w Dziś cieszę się z.....
zaczytana-pola napisał(a):

Dziś cieszę się, że jest taka opcja jak: Usuń ze znajomych emotka

Porządki świąteczne na listach znajomych czas zacząć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956614 Napisano: 16.12.2014 18:43:42 w Wkurza mnie...
krynio napisał(a):

że admini czepiali się pierdół, a na ostatnie notoryczne szukanie paragonów na konkursy, których nie było w bazie, albo były dodane w ostatnim dniu trwania - zero reakcji. A ja się pytam gdzie teraz są Ci nieustraszeni strażnicy porządku? Gdzie karniaki?

Ale o co chodzi? Admin nie musi brać udziału w każdym konkursie i mistrzowsko orientować się, czy dany konkurs jest w bazie, czy nie - to domena konkursowiczów. Ostatnio zgłosiłam adminom post dot. konkursu spoza bazy i osoba została "nagrodzona" karniakiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956544 Napisano: 16.12.2014 16:58:46 w Rossmann
anula81 napisał(a):

chyba z konia spadli !!! a ja dziś kupiłam produkt emotka
No bluzy wypas poprostu emotka emotka emotka

Może akurat wygrasz któryś z zestawów Bakalland? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956471 Napisano: 16.12.2014 15:01:06 w Rossmann
Co to w ogóle za laureaci w tym Palmolive? Jacyś obcy! Podejrzane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956428 Napisano: 16.12.2014 14:27:37 w Rossmann
alita napisał(a):

Wyniki Palmolive
http://www.rossne...be-a289-1a2c1c72811c

Nie podobają mi się! Może jeszcze zmienią? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956426 Napisano: 16.12.2014 14:25:48 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Wiele osób zapomina - Mama zrelaksowana = Mama szczęśliwa. Mama szczęśliwa = Dziecko szczęśliwe.

To powinno na nas spozierać z murów, a nie jakieś hawudepe emotka Dodam jeszcze, że podobnym równaniem jest zadowolony pracownik = najlepszy pracownik emotka

zaczytana-pola - co do pozostawienia synka z ojcem, wtedy, dawniej, w przeszłości, onegdaj no wiesz... ten jeden dzień na pewno odbił się na jego psychice. Nie można jednoznacznie stwierdzić, czego był świadkiem; na pewno tata zrobił mu pranie mózgu. I dlatego wiedz, że Twoja latorośl w liceum napisze obszerne wypracowanie na temat "Dzień, który zmienił moje życie" -> o tym dniu właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5956400 Napisano: 16.12.2014 14:03:38 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Otwierają pieluchę, a tam KUPA pieniędzy, które nie śmierdzą emotka

A potem majtusie do bębna i pranie brudnych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0