Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5956107 Napisano: 15.12.2014 21:46:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znów drapie mnie w duszy nadprogram geniuszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955950 Napisano: 15.12.2014 17:15:04 w Rossmann
Cytrusek77 napisał(a):

joan napisał(a):

Wyniki z Palmolive będą dopiero jutro.

PS: Czy na pościel ktoś jeszcze czeka?

Odebrana w piątek w Rossku.

Ok, czyli może do końca tygodnia się coś ruszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955941 Napisano: 15.12.2014 17:05:58 w Rossmann
Wyniki z Palmolive będą dopiero jutro.

PS: Czy na pościel ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955837 Napisano: 15.12.2014 14:51:34 w Carrefour konkursy
anialistopad napisał(a):

Dokładnie tak jak piszesz,e-bon jest ważny przy kolejnych zakupach,które robisz nawet za 5 minut

Ok, dziękuję, może uda mi się w bieżącym tygodniu to załatwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955833 Napisano: 15.12.2014 14:48:41 w Carrefour konkursy
anialistopad napisał(a):

Joan ja odbierałam,trzeba pojedynczo każdy kod podawać,1 bon do jednego paragonu

Czyli biorę np. jajka za dychę, podchodzę z tą kartką i przed zamknięciem paragonu kasjerka wbija ten kod na kasę, a drukuje się e-bon? Tak? Moim będę musiała na bank wszystko od A do Z wytłumaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955826 Napisano: 15.12.2014 14:34:54 w Carrefour konkursy
Cytrusek77 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Działa wam nowa ankieta z panelu klienta Carrefour ?

Wczoraj wypełniałam.

A czy któraś z Was odbierała już e-bony w kasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955819 Napisano: 15.12.2014 14:15:15 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly - gdyby miała męża milionera, wtedy raz w tygodniu przychodziłaby studentka na prasowanie sterty prania, 12 h dziennie po mieszkaniu śmigałyby iRoomby itp. I na pewno pretensji byłoby mniej. Ale najlepiej się wyżalić w tivi: "myślałam, że będzie inaczej". Jak niby miało być, jak w bajce Disney'a?
Co do przebywania milionerów w domu, nie mam danych, zatem nie wypowiadam się.

kalisto1986 - całkowicie się z Tobą zgadzam, już jedno dziecko to życiowe wyzwanie i bycie w gotowości przez 24h, zmiany, problemy, konieczność zwracania uwagi na każdy szczegół, opadanie z sił, odpowiedzialność za inne istnienie i tzw. "ciągle coś". Dlatego właśnie nie rozumiem, jak można mieć czwórkę + dwa psy i pretensje, że jest, jak jest. Jakby nie można było tego przewidzieć...

zezowaty_kot - hehe, uśmiałam się, ale z tymi wypowiedziami w sieci to prawda, niestety. Nasze matki jakoś się nie doktoryzowały z rodzicielstwa, a wyszłyśmy na ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955610 Napisano: 14.12.2014 23:41:25 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly - powiem Ci, że uderzyło mnie, że kobieta chce mieć kilkoro dzieci i dwa psy i taki jest jej plan życiowy i wychodzi za strażaka, zamiast wybrać na męża milionera, a nie zwykłego zjadacza chleba emotka A potem pretensje, bo albo go nie ma, albo odreagowuje, a nie ma kasy na pomoc domową itp. Jakby nie można było tego przewidzieć przed poczęciem dzieci.

Oczywiście, że każdemu należy się taki wypadzik do Spa, jestem jak najbardziej za emotka

Moim zdaniem tv osiąga apogeum głupoty... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955594 Napisano: 14.12.2014 22:46:58 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Zastanawiam się,czy sprawy nie zgłosić do Prokuratury emotka W ciągu 4 godzin paraliż ustępował i wracał z powrotem. emotka emotka

Na pewno nie możesz tego tak zostawić - kto wie, czy ten atak się w przyszłości nie powtórzy. Pamiętaj, żeby dokładnie wymienić godzinę zgłoszenia, wszystkie rozmowy są chyba nagrywane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955592 Napisano: 14.12.2014 22:42:14 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie znieczulica w naszej służbie zdrowia.Konkretnie chodzi o pogotowie,które odmówiło przysłania karetki do mojej córki,która dostała udar i paraliż całej prawej strony,łącznie z utratą mowy,a pani dyspozytor z pogotowia stwierdziła,że taka młoda osoba nie może dostać paraliżu i chciała z nią rozmawiać(idiotka).Dzięki szybkiej reakcji lekarza rodzinnego moja kochana Lidzia żyje.Liczyły się sekundy,a ja przeszłam horror. emotka emotka emotka emotka emotka

A ponoć przez telefon nie da się zdiagnozować i leczyć pacjenta emotka

Napisz na nią skargę i zanieś na pogotowie za potwierdzeniem odbioru. Jak ktoś tak sobie igra z życiem innych, trzeba go przywrócić do pionu.

Dużo zdrówka i spokoju Wam życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5955527 Napisano: 14.12.2014 19:25:21 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

to tylko jeden z ostatnich przykładów:
"Dziewczyny to może na lato zrobimy zlot nad morzem?Ja wprawdzie nowa,ale do tego czasu na pewno się poznamy emotka "
doprasza się o niedyskryminowanie osób których natura nie obdarzyła jajNIKami,a tylko... (NIK- z poprzedniego wyrazu skreślić) emotka
już n-ty to raz forum kiedy zabolała mnie doSŁOWNA kastracja emotka

Mężczyzn nie ma tutaj dużo, ale ci, którzy pomieszkują na e-konkach, to już konkretni gracze emotka

Co do dyskryminacji - nie ma to, jak program "Tata sam w domu". Widziałam dziś fragment, w gościach będąc.
Otóż: młody babiszon, pomieszkujący w przestronnym domu z ogródkiem, nagle, dosłownie z dnia na dzień wszedł w posiadanie czwórki dzieci i dwóch psów. Bo tak to przecież bywa u ludzi, że ciąża trwa godzinę, prawda? No i się czuje mamusia zmęczona. Więc wysyłają ją do spa, a jej mąż ma się przez tydzień zająć dziećmi, psami i domem. Jeśli wykona jakieś tam durne zadania, dostaną 15 tysięcy. W czym problem?
Otóż: takie k* baby doprowadzają mnie do szału! Mąż zapierdziela, jako strażak (i jest nim od wielu lat), żeby żonka mogła spełnić swoją zachciankę pt. "dużo dzieci i dwa psy", a teraz musi wziąć tydzień zwolnienia i gnypić w domu, a jego pani siedzi w spa.
MOIM zdaniem, jest tutaj pewna nieścisłość i dyskryminacja: owa pani powinna w tym czasie zastępować męża, jako i on ją zastępuje. Tak łatwo jest być strażakiem? Ależ proszę:
- wyławianie spuchniętych i śmierdzących topielców wszelkiej maści,
- dogaszanie płonących ciał pijaków w fotelach - zwykle giną od papierosa,
- wynoszenie ciał zaczadzonych dzieci, bo przecież wszystkie kratki należy szczelnie zakleić, wentylacja to wróg,
- chodzenie po spalonych mieszkaniach wokół spalonych żywcem psów i kotów,
- wyłamywanie drzwi od mieszkań, bo "sąsiada dawno nie widziano, a czuć jakiś smród",
- brodzenie w szambie, wypompowywanie wody z zalanych ogrodów i mieszkań, bo roztopy przyszły;
itede itepe.
Dopiero po takiej "tygodniówce" powinno się przyznawać rodzinie 15 tysięcy, gdy Pani Domu da radę. Ale przecież tak być nie może. Dyskryminacja musi być. Pośmiejmy się ze strażaka, który z narażeniem własnego życia i zdrowia wchodzi po dupnej drabinie do płonących pomieszczeń w poszukiwaniu obcych sobie ludzi - przecież nie potrafi i nie chce zupy ugotować. Tradżedy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5954664 Napisano: 12.12.2014 08:25:36 w Rossmann
Odnośnie konkursu z Bakalland - podobne nagrody są w konkursie SuperPharm, oceńcie, czy w ogóle warto grać (moim zdaniem: nie):

beciala napisał(a):

Po raz pierwszy cieszę się,że mam daleko Super-Pharm i nie wygram tej bluzy
http://bakaliowaprzekaska.pl/
emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5954663 Napisano: 12.12.2014 08:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Kurde... Czy te różne agencje nigdy nie zakumają, że ludziska nie robią w ogóle zakupów tylko kupują paragony dopiero gdy zostaną laureatami odbierając tym samym szansę uczciwym graczom ? Szlag mnie trafia gdy widzę konk promocyjny bez podania numeru paragonu w zgłoszeniu... emotka

Nieee, bo przeciętny konkursowicz ma większą wiedzę na tematy konkursowe, niż ponadprzeciętny pracownik organizatora. Choć tak być nie powinno.
Pozostaje pytanie: kto zbija kokosy na smsach? Bo do czyjejś kieszeni to wpada...

beciala - dzięki za link, pewnie te same bluzy i badziewne bransoletki są do wygrania w Rossku, rezygnuję, ohydztwo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953766 Napisano: 10.12.2014 13:03:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Tak, głównie o to mi chodziło i o konkursy zresztą też.Co do Mam talent, najpierw była Klaudia Kulawik, potem Magda Welc,a teraz ten Adrian Makar. Ja bardzo współczuje temu chłopcu,że musi mieszkać w domu dziecka, ale uważam,że w tym finale było kilka osób, na które zresztą głosowałam i znacznie bardziej zasłużyły na te 300 tysięcy emotka Poza tym myślę,że dla dzieci powinien być osobny program tego typu.Ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok i w miarę przyzwoite życie,ale nigdy by mi nie przyszło do głowy,aby kogokolwiek brać na litość i o tym pisać na fb czy iść do telewizji i o tym opowiadać emotka

To są takie "gwiazdki jednego tygodnia" emotka Tyle jest programów dla śpiewaków, że piosenkarze nie powinni być w ogóle brani do Mam talent.

Swoją drogą, ciekawe co by było, gdyby np. inny finalista oświadczył, że również jest z domu dziecka, a do tego jego mama choruje na raka, a tata jest sparaliżowany. Licytacja nieszczęść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953752 Napisano: 10.12.2014 12:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Laureat zostanie poproszony o podanie swoich danych
niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody."
Imię matki? Bez przesady. Może jeszcze nazwisko panieńskie prababki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953528 Napisano: 09.12.2014 21:29:32 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

A to nie jest informacja ile należy Ci się naklejek na garnki, noże czy co tam oni teraz mają?

To by miało sens, tylko dziwne, że są jakby 2 części z napisem "niefiskalny", na jednej jest ilość kuponów, na drugiej dziwny numer.

titinunu napisał(a):

też mam 2 kody i nie chce zaliczyć wpadki przy kasie emotka

Nie bądź łajza, idź zrealizuj te kody z panelu i daj znać, jak poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953518 Napisano: 09.12.2014 20:48:52 w Carrefour konkursy
Dwa pytania:

1) Czy ktoś z Was rejestrował się na panelu klienta Carrefour, otrzymał 2 kody na e-bon 5 zł i zrealizował je? Nawet nie wiem, co powiedzieć przy kasie, znając mój C4, odeślą mnie do waraiatkowa emotka

2) Czy ktoś z Was wie, co to za kod niefiskalny drukuje się na końcu paragonu? Mam paragon z dziś z wydrukiem "Niefiskalny Ilość kuponów: 1 NumerOśiocyfrowy" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953428 Napisano: 09.12.2014 16:25:43 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Wziąć czy wsiąść - oto jest pytanie emotka

braść emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953415 Napisano: 09.12.2014 16:03:58 w Wkurza mnie...
Kulinarna proporcja bożonarodzeniowa na Olx: im bliżej Świąt, tym więcej ludzi ma w głowie barszcz zamiast mózgu. Ale to ponoć "normalne", tylko dawniej należałam do elity szczęśliwców, których owo zjawisko omijało emotka

PS: Wziąć czy wsiąść - oto jest pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5953379 Napisano: 09.12.2014 14:58:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mariolakal napisał(a):

I ja nie chcę Cię widzieć w tym wątku... A kysz !!! I smolar Cię wreszcie doceni !
PS. Kocham Cię ! emotka

Masz rację: zwijamy manele i lecimy do MDW emotka

A Smolara tak się boję, że oddałam dziś siostrze paragon, żeby ona wzięła udział w ich akcji, bo u mnie tylko klątwy, vodoo i inne nieszczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0