Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ok, czyli może do końca tygodnia się coś ruszy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Czy na pościel ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ok, dziękuję, może uda mi się w bieżącym tygodniu to załatwić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czyli biorę np. jajka za dychę, podchodzę z tą kartką i przed zamknięciem paragonu kasjerka wbija ten kod na kasę, a drukuje się e-bon? Tak? Moim będę musiała na bank wszystko od A do Z wytłumaczyć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czy któraś z Was odbierała już e-bony w kasie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co do przebywania milionerów w domu, nie mam danych, zatem nie wypowiadam się.
kalisto1986 - całkowicie się z Tobą zgadzam, już jedno dziecko to życiowe wyzwanie i bycie w gotowości przez 24h, zmiany, problemy, konieczność zwracania uwagi na każdy szczegół, opadanie z sił, odpowiedzialność za inne istnienie i tzw. "ciągle coś". Dlatego właśnie nie rozumiem, jak można mieć czwórkę + dwa psy i pretensje, że jest, jak jest. Jakby nie można było tego przewidzieć...
zezowaty_kot - hehe, uśmiałam się, ale z tymi wypowiedziami w sieci to prawda, niestety. Nasze matki jakoś się nie doktoryzowały z rodzicielstwa, a wyszłyśmy na ludzi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oczywiście, że każdemu należy się taki wypadzik do Spa, jestem jak najbardziej za
Moim zdaniem tv osiąga apogeum głupoty... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pewno nie możesz tego tak zostawić - kto wie, czy ten atak się w przyszłości nie powtórzy. Pamiętaj, żeby dokładnie wymienić godzinę zgłoszenia, wszystkie rozmowy są chyba nagrywane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ponoć przez telefon nie da się zdiagnozować i leczyć pacjenta
Napisz na nią skargę i zanieś na pogotowie za potwierdzeniem odbioru. Jak ktoś tak sobie igra z życiem innych, trzeba go przywrócić do pionu.
Dużo zdrówka i spokoju Wam życzę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mężczyzn nie ma tutaj dużo, ale ci, którzy pomieszkują na e-konkach, to już konkretni gracze
Co do dyskryminacji - nie ma to, jak program "Tata sam w domu". Widziałam dziś fragment, w gościach będąc.
Otóż: młody babiszon, pomieszkujący w przestronnym domu z ogródkiem, nagle, dosłownie z dnia na dzień wszedł w posiadanie czwórki dzieci i dwóch psów. Bo tak to przecież bywa u ludzi, że ciąża trwa godzinę, prawda? No i się czuje mamusia zmęczona. Więc wysyłają ją do spa, a jej mąż ma się przez tydzień zająć dziećmi, psami i domem. Jeśli wykona jakieś tam durne zadania, dostaną 15 tysięcy. W czym problem?
Otóż: takie k* baby doprowadzają mnie do szału! Mąż zapierdziela, jako strażak (i jest nim od wielu lat), żeby żonka mogła spełnić swoją zachciankę pt. "dużo dzieci i dwa psy", a teraz musi wziąć tydzień zwolnienia i gnypić w domu, a jego pani siedzi w spa.
MOIM zdaniem, jest tutaj pewna nieścisłość i dyskryminacja: owa pani powinna w tym czasie zastępować męża, jako i on ją zastępuje. Tak łatwo jest być strażakiem? Ależ proszę:
- wyławianie spuchniętych i śmierdzących topielców wszelkiej maści,
- dogaszanie płonących ciał pijaków w fotelach - zwykle giną od papierosa,
- wynoszenie ciał zaczadzonych dzieci, bo przecież wszystkie kratki należy szczelnie zakleić, wentylacja to wróg,
- chodzenie po spalonych mieszkaniach wokół spalonych żywcem psów i kotów,
- wyłamywanie drzwi od mieszkań, bo "sąsiada dawno nie widziano, a czuć jakiś smród",
- brodzenie w szambie, wypompowywanie wody z zalanych ogrodów i mieszkań, bo roztopy przyszły;
itede itepe.
Dopiero po takiej "tygodniówce" powinno się przyznawać rodzinie 15 tysięcy, gdy Pani Domu da radę. Ale przecież tak być nie może. Dyskryminacja musi być. Pośmiejmy się ze strażaka, który z narażeniem własnego życia i zdrowia wchodzi po dupnej drabinie do płonących pomieszczeń w poszukiwaniu obcych sobie ludzi - przecież nie potrafi i nie chce zupy ugotować. Tradżedy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nieee, bo przeciętny konkursowicz ma większą wiedzę na tematy konkursowe, niż ponadprzeciętny pracownik organizatora. Choć tak być nie powinno.
Pozostaje pytanie: kto zbija kokosy na smsach? Bo do czyjejś kieszeni to wpada...
beciala - dzięki za link, pewnie te same bluzy i badziewne bransoletki są do wygrania w Rossku, rezygnuję, ohydztwo!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To są takie "gwiazdki jednego tygodnia"
Swoją drogą, ciekawe co by było, gdyby np. inny finalista oświadczył, że również jest z domu dziecka, a do tego jego mama choruje na raka, a tata jest sparaliżowany. Licytacja nieszczęść
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
niezbędnych do przesłania mu wszelkich informacji związanych z wydaniem i odbiorem Nagrody."
Imię matki? Bez przesady. Może jeszcze nazwisko panieńskie prababki?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To by miało sens, tylko dziwne, że są jakby 2 części z napisem "niefiskalny", na jednej jest ilość kuponów, na drugiej dziwny numer.
Nie bądź łajza, idź zrealizuj te kody z panelu i daj znać, jak poszło
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1) Czy ktoś z Was rejestrował się na panelu klienta Carrefour, otrzymał 2 kody na e-bon 5 zł i zrealizował je? Nawet nie wiem, co powiedzieć przy kasie, znając mój C4, odeślą mnie do waraiatkowa
2) Czy ktoś z Was wie, co to za kod niefiskalny drukuje się na końcu paragonu? Mam paragon z dziś z wydrukiem "Niefiskalny Ilość kuponów: 1 NumerOśiocyfrowy"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Wziąć czy wsiąść - oto jest pytanie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Masz rację: zwijamy manele i lecimy do MDW
A Smolara tak się boję, że oddałam dziś siostrze paragon, żeby ona wzięła udział w ich akcji, bo u mnie tylko klątwy, vodoo i inne nieszczęścia
Wypowiedź była edytowana 1 raz.