Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5965263 Napisano: 10.01.2015 23:41:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

Joan uwierz, w Almette wygraly zdjecia z wklejonym serkiem emotka  

Spox, trochę w konkursach siedzę, uwierzę we wszystko (niestety). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965251 Napisano: 10.01.2015 23:06:17 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

a ja się wkurzam że grałam, zwłaszcza sporo w promocyjne - wydałam niepotrzebnie kasę bo albo nie wygrałam nic albo tak jak z palmą - zalegają w lodówce, paragony w puszce a zgłoszenia nie poszły:/// strata czasu i kasy

Oj, chyba już czas poczynić jakieś noworoczne postanowienia odnośnie konkursów emotka

Niech wreszcie sypną jakimiś konkami promo, całe zapasy oddałam na Szlachetną Paczkę, w szafkach pogwizduje wiatr... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965218 Napisano: 10.01.2015 21:37:38 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

u mnie też wieje potężnie... już wczoraj wiało od ok 16, a teraz to masakra.. aż światło przygasa, a mieszkam w bloku

U mnie teraz 11 stopni powyżej zera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965217 Napisano: 10.01.2015 21:36:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

joan napisał(a):

KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach.

Joan, niestety sa programy graficzne, w ktorych wstawic logo nie jest problemem... i uwierz mi wyglada ono bardzo realistycznie emotka

Może i tak, ale większość osób ich nie zna + jeśli ktoś ma na tyle niebłyskotliwy umysł i jest tak oczywistym beztalenciem i wykazuje tak dalece posunięte lenistwo, że jednym kliknięciem kradnie czyjąś fotografię, to wątpię, żeby się tej osobie chciało bawić np. w przerabianie makowca w kształt litery "K". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5965043 Napisano: 09.01.2015 23:36:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wkurza mnie to wszystko, choć sama nie wzięłam udziału -> powiedziałam o konkursie mojej bardzo uzdolnionej kulinarnie koleżance i stworzyła ciekawe, kauflandowe wypieki - oczywiście nie została nagrodzona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964989 Napisano: 09.01.2015 21:31:44 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine napisał(a):

(...) Tym, którzy wierzą, że marketowa karma jest dobra, bo karmią od kilku lat i nic się nie dzieje ze zdrowiem zwierząt... poczekają jeszcze i się przekonają jak zacznie wysiadać zwierzakom wątroba, serce i nerki i oszczędzanie na karmie zacznie się wydawać u weta... (...)

W każdej miejscowości mieszkają żule, którzy kiepsko się odżywiają, nie dbają o siebie i całymi dniami piją alkohol. A dożywają późnej starości. Ale to nie znaczy, że "skoro im nic nie ma i żyją", to tak należy robić. Prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964982 Napisano: 09.01.2015 21:24:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964352 Napisano: 08.01.2015 15:13:20 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

Nie polecam Frisco. Raz u mnie, a raz u siostry nie dowieźli połowy produktów. Panie na infolinii obiecały informować kiedy dowiozą, ale jeśli samemu się nie zadzwoniło, to oni nie raczyli się odezwać. A potem nawet słowo "przepraszam" nie padło.

No patrz, a tak się przylepili do Paybacka, że niby super są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964342 Napisano: 08.01.2015 14:57:08 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

Szukam przyjaznego sklepu internetowego emotka Skoro nie ma konkursów promo, nie będę jeździła do marketów. Może ktoś z Was poleci mi sprawdzony sklep? Oczywiście chodzi o to, żeby ceny produktów były w miarę niskie, opłata za dostawę jak najbliższa zeru itp. emotka

chodzi o jedzenie? ja osobiście nie korzystałam, ale podobno Tesco jest OK

Tak, o standardowe zakupy dla domu typu chusteczki higieniczne, makaron, masło itp. Sprawdzę zaraz Tesco, bo chociaż mają dostawę płatną, pewnie i tak wychodzi taniej, niż via Alma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964336 Napisano: 08.01.2015 14:43:26 w SZUKAM....
Szukam przyjaznego sklepu internetowego emotka Skoro nie ma konkursów promo, nie będę jeździła do marketów. Może ktoś z Was poleci mi sprawdzony sklep? Oczywiście chodzi o to, żeby ceny produktów były w miarę niskie, opłata za dostawę jak najbliższa zeru itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5964037 Napisano: 07.01.2015 17:57:31 w SZUKAM....
maliszka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Allegro. Czy osoba która  kupiła u mnie rzecz ma prawo zwrócić tę rzecz w ciągu 14 dni kalendarzowych bo twierdzi że Allegro przewiduje taką możliwość?

Nas nie pytaj, niech Ci poda link i dokładną informację, gdzie ta opcja jest zapisana w regulaminie Allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5963934 Napisano: 07.01.2015 14:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

nowy konkurs Sferis, kto chętny na zabawę?emotka
http://www.sferis...lenovorollimals.html

Mam kupić tablet, żeby mieć cień szansy na wygranie laptocza? Buahahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5963463 Napisano: 05.01.2015 17:25:52 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja,nie dostał jeszcze storczyka?

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5963068 Napisano: 04.01.2015 13:33:59 w Wkurza mnie...
Alkohol odradzam - daje chwilowe uczucie ciepła, a potem od razu wychładza organizm.

Katar + boląca głowa to prawdopodobnie przewiane zatoki - niestety, sposobu na to nie znam, więc staram się zapobiegać.

Cytryna, czosnek, miód - polecam.

Przy braku temperatury i samym katarze zjadłabym Zyrtec, tak na próbę, bo może to akurat alergia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962742 Napisano: 02.01.2015 23:12:28 w Carrefour konkursy
martusiamj - dziękuję. Szkoda, że wozi kurier, trzeba w domu siedzieć  :/    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962694 Napisano: 02.01.2015 21:13:01 w WC - rozmowy o wszystkim
pwolny napisał(a):

(...) pomyslalem, ze moze uzyskam tutaj kilka rad w jakich konkursach najlepiej brac udzial, jakie omijac i jak dobrze wspolpracowac na forum. (...)

Moja jedyna rada: spróbuj wszystkiego, znajdź to, w czym będzie Ci najlepiej szło i co będzie Ci sprawiało największą radość. I tego się trzymaj emotka

ondine - ale dziecka to nikt nie będzie przecież karmił tylko gorącymi kubkami, prawda? emotka Jeszcze nie byłam w markecie, w którym znalazłabym jakąkolwiek wartościową karmę, a przecież jeżdżę regularnie w związku z konkursami promo. Najgorsze, że ludzie sądzą, że tak jest tanio i wygodnie, a to wcale nieprawda. Przede wszystkim, opakowania są mniejsze (np. puszka 85 g zamiast 100 g), a do tego ceny nieatrakcyjne. Mnie zawsze zastanawia, po co ludzie biorą np. wielkiego psa i karmią go śmieciowym żarciem i pomyjami, argumentując z lamentem w głosie, że "bo nie stać nas na nic innego", zamiast adoptować psiaczka 4 kg i karmić go tym, co najlepsze, wydając tę samą kasę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962685 Napisano: 02.01.2015 20:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Dokładnie tak... Oj i co za niedopatrzenie, zapomnieć przyznać 40 nagród głównych... Jak dobrze, że uczestnicy pokazali im to palcem, bo biedactwa musieliby sobie zostawić te nagrody... emotka

Może pozostałe zgłoszenia nie spełniały wysublimowanych wymagań żiri. Ale gdy im wytknięto, że regulamin nie przewiduje nieprzyznania nagród ze względu na "niski poziom prac"... uznali, że jednak nagrody rozdadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962540 Napisano: 02.01.2015 15:47:01 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Po kliknięciu "Zgłoś" w prawym górnym rogu... no se sami sprawdźcie  :P   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962528 Napisano: 02.01.2015 15:38:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zgadzam się z tym, że cytowanie jest trochę nieczytelne, tzn.: moim zdaniem, jeśli ktoś w poprzedniej wersji strony miał problemy z cytowaniem wypowiedzi, która już w sobie zawierała wcześniejszy cytat kogoś innego, teraz na bank się pogubi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962265 Napisano: 01.01.2015 22:05:15 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

to nie wina TQ, tylko wiesz jeżeli ja coś źle odeśle itp. to rozumiem....Tylko  dlaczego bon nie wpada w inne ręce?? zn w"nasze"

Tej rezerwy jest pewnie z 5 sztuk na edycję, nie musimy o tym wiedzieć, niekoniecznie wszyscy piszą na forum, że wygrali z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0