Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5951350 Napisano: 04.12.2014 15:20:47 w Kaufland konkursy
donia7 napisał(a):

zadzowniłam do agencji i bardzo miła Pani powiedziała, abyśmy obie załączyły oba paragony emotka
a moja mama ma zawsze zapisywać na karcie eski dodatkowo emotka

Najlepiej stworzyć plik tekstowy w Google Docs i tam wszystko trzymać, wtedy Cię nic nie zaskoczy; nawet, gdybyś akurat relaksowała się na wygranej wycieczce w Honolulu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951338 Napisano: 04.12.2014 15:02:21 w Rossmann
Do Cleanic nadal nie ma kodów, zrobiłam dziś zakupy. Z tego wynika, że pracownikom Rosska wygodniej co miesiąc kilkadziesiąt (-set?) kodów oddzielnie generować + odpisywać na mejle, niż raz wprowadzić dane w system emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951277 Napisano: 04.12.2014 13:57:03 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Ile jest czasu na wyslanie mails z danymi? Jestem w delegacji,jak rasowy mugol-bez paragonow

5 dni.

PS: Podróżujesz bez segregatorów konkursowych? Po co ta konspiracja - i tak wszyscy wiedzą, że konkursujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951265 Napisano: 04.12.2014 13:42:46 w Kaufland konkursy
U mnie sms przyszedł prawie 20 minut temu, więc prawdopodobnie puścili wszystko jednocześnie. Chyba, że ktoś obali tę teorię i napisze wprost: sekundę temu dostałem smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951138 Napisano: 04.12.2014 12:18:29 w Wkurza mnie...
aerdna - jest dokładnie tak, jak napisałaś.

Nigdy nie bierzcie czegokolwiek, co nie znajduje się w oryginalnie zamkniętym przez producenta opakowaniu. Nie dajcie sobie kitu wcisnąć. Wszystko dokładnie sprawdzajcie mówiąc, że "to na prezent" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951121 Napisano: 04.12.2014 12:06:14 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

juz ktos kiedys mi sie obilo pisal o sprzecie z kauflandu ze byl uzywany-tez musze oddac ale kurcze przeginaja emotka

Powiem Ci, jak to funkcjonuje w innej sieci marketów - w Kauflandzie jest pewnie podobnie.
Przychodzi klient ze spierniczonym telefonem; coś mu nie dzieła, coś mu nie śmiga, coś się zawiesza.
Pracownica marketu odbiera reklamowany produkt.
Klient dostaje list z marketu, że do dnia X reklamacja zostanie rozpatrzona.
Pracownice marketu nie dopilnowują terminów, zmienia się punkt naprawy sprzętu, telefon zostaje wysłany nie tam, gdzie trzeba itepe.
Mija dzień X, wk* klient przychodzi do marketu i chce natychmiast rozmawiać z kierownikiem. Kierownik kłąnia się klientowi w pas i każe POKowi dokonać zwrotu kasy.
Dwa tygodnie później telefon wraca z naprawy - żeby sklep nie miał straty, telefon odkładany jest na półkę. Funkiel nówka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951113 Napisano: 04.12.2014 11:46:01 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

kupilam nowy fon w Kauflandzie,a tam jakies smsy z pazdziernika i co mnie najbardziej wkurzylo to zdjecia po ktorych nie moge spac emotka

Oddaj go, niech Ci wymienią. Skoro ktoś go używał, nie masz gwarancji, że nie ściągnął na niego jakiegoś wirusa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950672 Napisano: 03.12.2014 10:45:01 w DARMOWE minuty i startery
filippo napisał(a):

a czy wiadomo coś o podwójnym doladowaniu w t mobile i heyah? Dokladnie rok temu 3 grudnia wystartowala ta promocja. Ja mam jednak obawy. Dali promocję dla wybranych zyskaj z heyah i gdyby dorzucili podwójne za dużo by tracili. Jeżeli dodać rozmowy za 13 gr w pakiecie to już w ogóle dolot bylby dla nich. Także podwójnego może już dlugo nie być przez powyższe promocje.

Tylko tę promocję mieli sensowną, bez podwójnego doładowania nie opłaca się zasilać konta emotka I tak wszyscy w około mają darmowe minuty, bezliki itepe, mogę mieć saldo zerowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950518 Napisano: 02.12.2014 20:53:21 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

marzenier napisał(a):

Może chodzi np o te smart zegarki co można ze smartfonami "zgrać".

Opcji jest dużo . Warto jednak dopytać u źródła o co dokładniej chodzi, może chociaż niech markę poda ,będzie łatwiej namierzyć emotka

To jest akcja charytatywna, więc zapytać nie dam rady. Ale dzięki za podpowiedź.

Te całe smartłocze to gadżet dla ludzi, którym kasa spod pachy leci, wątpię, by potrzebujący chłopiec coś takiego sobie zażyczył. Myślę, że może chodzić o elektroniczny zegarek, taki najnormalniejszy; oczywiście w kolorystyce typowo chłopięcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950243 Napisano: 02.12.2014 12:18:04 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

joan Też myślałam, że rejestratorka ma z tym coś wspólnego, ale podobno dzwoniła na postój. Od innych taksówkarzy dowiedziałam się, że podobno czasami na tym postoju staje, ale z reguły w weekendy NOCĄ! Jak dzwonię na postój to mówią, że go nie ma. Z dziesięć kilometrów w jedną stronę do tego postoju mam, ale spróbuję któregoś razu nocą tam podjechać, choć pewnie na razie będzie się ukrywał emotka Myślę, że się wystraszył...

Hmm, to może rozwieś w tej okolicy kilka plakatów z info, co i jak i że nie odpuścisz gościowi za nic w świecie. Podaj telefon kontaktowy do siebie, najlepiej konkursowy albo kup nowy starter. Daj mu termin, w jakim się ma zgłosić.

Dla mnie oczywiste jest jedno: kierowcy wszelkiej maści trzymają się razem. Nie jest możliwe, żeby se ktoś parkował przy znaku "taxi", a taksówkarzy to nie obchodziło - w końcu gostek zabiera im dochody. Muszą go znać. Jak wywiesisz plakat, na pewno mu ktoś przekaże emotka

Aha, możesz również rozwiesić info o mężczyźnie podszywającym się pod taksówkarza, żeby uważać, do jakiego auta się wsiada - taka antyreklama. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950218 Napisano: 02.12.2014 11:16:33 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Ale wkurza mnie moja ociężałość umysłowa emotka W piątek musiałam pojechać na SOR w Wołominie. O 4.00 rano następnego dnia nie mogłam dodzwonić się do osoby, która miała mnie stamtąd odebrać, więc zapytałam się pani rejestratorki jak tutaj jest z taxi. Wykręciła jakiś numer, podjechał samochód, wsiadłam. Po zapłacie zorientowałam się, że to nie jest taxi, tylko jakiś zwykły samochód osobowy. Gdy poprosiłam o fakturę, powiedział mi że teraz nie może wystawić mi faktury, bo jest innym autem ale w poniedziałek o 8.00 będzie w pracy białą taksówką marki mercedes, żebym podjechała to bez problemu wystawi mi fakturę. Oczywiście w poniedziałek gość był niedostępny. Inni taksówkarze potwierdzili, że rzeczywiście taki pan jeździ z tego postoju taxi, lecz nikt ostatnio go nie widział. Kurcze, co zrobić z takim faktem, ta faktura jest mi bardzo potrzebna!!!

Chyba najpierw musisz iść do tej rejestratorki i poprosić o numer, pod który dzwoniła. Kto wie, czy ona nie nagania mu klientów, za procent od zysków, oczywiście.
Potem trzeba przydybać tego gościa. Albo niech Ci zwróci kasę, albo powiedz, że go zgłosisz na policji, że podszywa się pod taksówkę i wyłudza pieniądze od chorych ludzi. Spisz rejestrację samochodu tego gościa.
Ale moim zdaniem, to on w ogóle nie ma żadnej działalności i nie ma co liczyć na jakąkolwiek fakturę = niech Ci zwróci kasę. Ewentualnie spytaj, czy chce wystąpić w programie "Uwaga" TVN. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949838 Napisano: 01.12.2014 16:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Mam pytanie o Albedo:
Czy w razie wysłania więcej niż jednego smsa z jednego numeru, w wypadku wygranej chcą tyle paragonów, ile smsów? Czy jeden?

Po co w ogóle takie pytania pojawiają się na forum?
Wszak wiadomo, że pracownicy agencji tutaj zaglądają. Gdybym ja była zatrudniona w Albedo i trafiłabym na tego typu zapytanie, to - nawet mimo innych procedur w przeszłości - każdy laureat musiałby odesłać wszystkie paragony, a ja bym je jeszcze z lupą sprawdzała emotka Niezależnie bowiem od zajmowanego przez siebie stanowiska, nikt nie lubi być robiony w pręta. To tyle ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949803 Napisano: 01.12.2014 15:45:54 w Kaufland konkursy
monikar napisał(a):

50 zgłoszeń po 4zł to inwestycja rzędu 200zł. 1000zł do przodu emotka

W przypadku Smolara równie dobrze można polać te dwie stówki denaturatem, podpalić i ciepnąć do kominka, przynajmniej będą dobrze spożytkowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949795 Napisano: 01.12.2014 15:40:32 w Kaufland konkursy
buncia88 napisał(a):

Oj myl się! Myl! bo Moją pralkę przy wirowaniu pół bloku słyszy, więc liczę na nowszy model! emotka

Moja zgrzyta zębami emotka

marzenier napisał(a):

Moja ciocia to nawet po wsi swojej rozpowiada,że ja to na pewno nic nie wygrywam,tylko te wszystkie moje wygrane to ja kupuję, ale boję się mężowi przyznać to mu wciskam, że wygrałam emotka emotka
i oo..taka sytuacja
emotka

To oczywista oczywistość, a pieniądze na to wszystko drukuje Ci urządzenie wielofunkcyjne emotka Niech dalej tak myśli, mniejsza konkurencja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949761 Napisano: 01.12.2014 15:09:28 w Kaufland konkursy
delfinka101 napisał(a):

Wiecie z drugiej strony może nie będzie na tysiące tych haseł,bo znajomi nie wysłali chociaż robili zakupy i paragon mieli,bo jak to oni mówi; nie wierzę w te konkursy,chcą tylko mój numer aby do mnie wydzwaniać:)

Sporo osób nie odróżnia konkursu od loterii, dla nich to wsio rawno i choćby człowiek dom na kurzej łapce wygrał... nie uwierzą, że oni "też mogą" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949724 Napisano: 01.12.2014 13:53:53 w Rossmann
aniabania napisał(a):

joan napisał(a):

alita napisał(a):

Jest nowy konkurs ze SKARBem w tle...

I nawet pierwsze zdjęcie: ze strony Urzadzamy.pl emotka

I chyba ktoś nie doczytał regulaminu, że ma być ze "Skarbem" emotka

To jest nawet w zajawce "Skarbu", ale najprościej zamanifestować światu "Mam syf w pokoju i nie chce mi się ozdabiać choinki, to zerżnę zdjęcie z sieci, na pewno nikt się nie zorientuje" emotka A cioteczka joan tylko na to czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949721 Napisano: 01.12.2014 13:45:24 w Rossmann
alita napisał(a):

Jest nowy konkurs ze SKARBem w tle...

I nawet pierwsze zdjęcie: ze strony Urzadzamy.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949696 Napisano: 01.12.2014 13:06:16 w Biedronka
Widziałam dziś ciekawe śniegowce, nawet spoko koko, ale cena na czytniku mnie rozwaliła: 89 zeta emotka W Biedronce? Świat schodzi na psy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949694 Napisano: 01.12.2014 13:04:14 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Joan -majtki mnie rozwaliły emotka oplułam cały komputer emotka

To czas wygrać nowy egzemplarz, nie godzi się bowiem, by konkursowicz na zaplutym komputerze arcydzieła tworzył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949682 Napisano: 01.12.2014 12:56:26 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

emotka kilka godzin dla choinki z cukierkami??

Ona nawet nie ma cukierków ani żadnych ozdób. Kilka lat temu taką otrzymałam, wyglądała, jak świeżo zajumana z lasu. Ale wiesz, co zdobyczne to zdobyczne, a jak za darmo coś dają, to nawet stary kawaler godzinę po majtki ciążowe stać będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0