Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5949672 Napisano: 01.12.2014 12:45:56 w SZUKAM....
madzia34 napisał(a):

psika napisał(a):

Czy ktoś gdzieś widział, albo słyszał o konkursie gdzie do wygrania są żywe choinki??? Szukam i szukam i na nic nie mogę trafić, a obiecałam dzieciom żywą choinkę emotka

zawsze na rmf rozdaja ale to chyba po 15

I czeka się po kilka godzin w kolejce. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949668 Napisano: 01.12.2014 12:41:26 w Kaufland konkursy
bartula napisał(a):

koper napisał(a):

Ja puściłam o jedno zgłoszenie więcej niż planowałam, bo znalazłam w koszyku paragon z produktem konkursowym emotka
Coś mi się wydaje, że właśnie to zgłoszenie wygra emotka

Ja kiedyś nadepnęłam na paragon wychodząc z Auchan, litościwie go podniosłam, oceniłam fachowym spojrzeniem i...wygrałam na niego GPS emotka

Uwielbiam takie historie emotka

Koper - mam nadzieję, że wygrasz na ten znaleziony paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949667 Napisano: 01.12.2014 12:39:27 w Dziś cieszę się z.....
Że w sierpniu kupiłam bilety, aby móc wczoraj zabrać tatę do Filharmonii Śląskiej na koncert Queen Symfonicznie emotka

Że lada moment dojedzie nowiutki lapek od Jeta; eh, ile lat czekałam na nowego laptopa, łezka się w oku kręci emotka

Że od 31.10.2014 zdenerwowałam się tylko 6 razy - liczę to nader skrupulatnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949574 Napisano: 01.12.2014 10:31:30 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Ja puściłam 6 zgłoszeń. Smolar czasem litościwie patrzy na moje wypociny - więc może tym razem też?? Pisałam i o normalnej radości ze zwykłych rzeczy, pisałam o Henkelu i jego produktach, a nawet o wizycie (wizytacji) teściowej, która się zachwyca czystością w moim domu.... Czy przejdzie - nie wiadomo... A potrzebuję 2 pralek emotka emotka

Staram się unikać wątku teściowej, bo:
- jest zbyt oczywisty, tzn. wielu konkursowiczkom spędza sen z powiek i może się pojawić w ogromnej mnogości,
- moja teściowa jest ekstra,
- nigdy nie wiadomo, kto w komisji zasiada: współcierpiąca synowa, czy diabelska teściowa
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949569 Napisano: 01.12.2014 10:21:22 w Biedronka
magy2020 napisał(a):

W regulaminie pisze,że 300ml też jest z kodem ale w mojej Biedrze nie uświadczysz, są tylko te duże..

Małe są przy kasach, na dole, między batonikami.

79magda napisał(a):

Ojtam ojtam... gdyby miał, dałby Ci do podpisania wszystkie dokumenty, zaległe faktury, listy do Św. Mikołaja... bylebyś tylko postała jeszcze emotka emotka

Dziś zerwałam się skoro-świt-wele-ósmej i żwawo wskoczyłam do wanny: żeby oszczędzić kuriera od bonów Kaufusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5949560 Napisano: 01.12.2014 10:15:03 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Hm jak czytam to z tymi moimi 2 hasełkami szans na pralkę nie mam.Ciekawa jestem ile rekordzista puścił haseł

Dlaczego nie masz szans ? Nie przejmuj się... Jeśli jest Ci "dane" to wygrasz... Ja wysyłam zawsze jednego SMS-ka i od czasu do czasu udaje mi się wygrać... Są to jednak sporadyczne przypadki... emotka

Dla mnie te Twoje "sporadyczne przypadki" są, jak promyki słońca emotka

A na pralkę puściłam 2 hasełka z tej prostej przyczyny, że... niezależnie od tego, co i w jakiej ilości podsunę Smolarowi -> i tak tego nie wybierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947634 Napisano: 25.11.2014 20:39:17 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

(...) A z tymi rujami to tragedia;( od wiosny co 2 tygodnie, chyba z 8 czy 9 ich zaliczyła:( a tak jej się chciało, że molestowała moje inne zwierzaki, kocurka i nawet psa.

Bo to właśnie jest tak, jak Ty piszesz, takie mega ebnięcie hormonów, które czasowo "odbiera rozum", zaś na dłuższą metę prowadzi do różnych chorób.
Ludziom się wydaje, że z kotami to jest tak, jak z nami, więc po co kastrować; ale to nieprawda. Kobiety mogą zachodzić w ciążę przez cały rok, poziom hormonów jest stabilny wg pewnego schematu. Kotki dostają taką dawkę hormonów przy rujce, że to nie jest obojętne dla organizmu, niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947599 Napisano: 25.11.2014 19:39:45 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

Moja kicia miała niedawno sterylizację, po 10 dniach w specjalnym kubraczku, poszliśmy na zdjęcie szwów, a ona tak zaczęła wierzgać, że szarpnęły się te szwy, i rana otworzyła się jej, rozcięty brzuszek na wierzchu!! Lekarka powiedziała że coś z krzepnięciem krwi jest nie tak, znów wszystko zszyła, tym razem 2 tygodnie w kubraczku, i tabletki na krzepnięcie. Tym razem już było ok, i kicia doszła już do siebie.

Mojej kupiliśmy kubraczek, ale dziwnie się zachowywała (jak otępiała), więc go zdjęliśmy i jak ręką odjął. Oczywiście obserwowaliśmy, czy sobie nie wylizuje rany, ale w ogóle nie była nią zainteresowana. Wyjęcie szwu trwało sekundę. Cieszę się, że już nie musi męczyć się z powodu rujki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947533 Napisano: 25.11.2014 16:59:29 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale nie będzie Cię już wkurzać:
1. Znakowanie terenu, zasikane dywany, fotele i ubrania
2. kocie rozdrażnienie
3. Chęć ucieczki z domu
4. Nie zakocha się, nie znajdzie dziewczyny i nie odejdzie emotka

5. nie będzie przylatywał do domu poharatany przez inne kocury z okolicy emotka

no nie wiem, znam dwa koty wykastrowane co dalej robią:
1 kot:
2,3,4,5
a drugi kot:
1,2,5

Problem u tych konkretnych kotów leży w psychice albo zdrowiu. Trzeba znaleźć źródło problemu i wyeliminować je.

Jest rzeczą logiczną, że jeśli kot przychodzi poharatany, to znaczy, że wychodzi z domu. A skoro wychodzi, to jest to właśnie przyczyna "3".
Co do kociego rozdrażnienia "2", to nie mam pojęcia, o co biega emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947405 Napisano: 25.11.2014 13:26:34 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

Dzięki za słowa otuchy... Będzie dobrze, musi! Pozdrawiam wszystkich "kociarzy"

Na pewno będzie dobrze, statystyki mówią swoje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947401 Napisano: 25.11.2014 13:24:06 w Kaufland konkursy
misiamisiam napisał(a):

to niestety poczta nasza kochana, wlasnie dostałam nr przesyłki i na śledzeniu wyszło, że paczkę odebrałam o godz. 7.11 rano - a to jest mega nierealne

Może idź na pocztę, zostaw numer do siebie i powiedz, że ten listonosz, co miał doręczyć Twoją przesyłkę, ma czas 24 h na oddanie Ci jej. W przeciwnym razie złożysz na policji doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa, a kserokopię przekażesz naczelnikowi oddziału, gdzie ten listonosz pracuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947398 Napisano: 25.11.2014 13:20:47 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

"Moja" pierwsza kastracja. Podobno będzie sikał pod siebie, nie będzie mógł chodzić (przez jakiś czas oczywiście) i w ogóle będzie taki "biedny" emotka

Nie wiem, skąd ta panika. W schroniskach koty są kastrowane codziennie i nic im nie ma, a kto był w schronisku i wie, jak tam wygląda... cóż, sanatorium to nie jest, a kotów kastrują setki rocznie.
Po kastracji kot może się zsikać bezwiednie, bo po to jest znieczulenie, żeby nic nie czuć, więc i potrzeby wysikania się może nie dostrzec. Z tym "niechodzeniem" to chyba jakaś miejska legenda. A "biedne" to są kocięta, umierające tylko dlatego, że komuś nie chciało się wykonać kastracji.

malenka napisał(a):

Doskonale Cię rozumiem. Ja w sobotę zabieram kotkę do sterylizacji i czuję się jak barbarzyńca.

Akurat dla mnie barbarzyństwem jest niekastrowanie emotka

Dziewczyny, Wy nie czytajcie bzdur z Wizażu, tylko wejdźcie na strony różnych fundacji, to się dowiecie co i jak.
Warto zapytać weta, na co koniecznie trzeba zwracać uwagę po zabiegu, czyli co jest objawem normalnym, a co - niepokojącym. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947382 Napisano: 25.11.2014 12:53:52 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

Wkurza mnie to, że jadę dziś z kocurkirem na kastrację. Wiem, że to dla jego i mojego dobra... Biedny chodzi głodny a później będzie tylko gorzej emotka

Skąd to negatywne nastawienie? emotka Nastraszył Cię kto, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947179 Napisano: 24.11.2014 21:40:35 w SZUKAM....
czekolatino napisał(a):

Jak należy wysłać sms'a w konkursach TESCO?
Z polskimi znakami, bez znaków, ze znakami interpunkcyjnymi i czy po tej treści, którą sobie życzą drukowanymi literami ma być kropka?
Np. TESCO.Odp, czy TESCOOdp albo TESCO Odp. ?

Wysyłam bez polskich znaków, ze znakami interpunkcyjnymi, daję kropkę po prefiksie, czyli np. PIJONDZE. chce miec duzo kaski, by podrywac laski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946924 Napisano: 24.11.2014 11:55:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Po tostach emotka

a autko emotka ?

Pewnie poinformowane, nie łudź się, dla nas zostały dziury po serze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946904 Napisano: 24.11.2014 11:34:25 w Kaufland konkursy
Za to u mnie naprawdę kiszka: przegapili moje zgłoszenie z 17.11.2014.
Nie lubię kiszek -> jestem wege emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946792 Napisano: 23.11.2014 22:33:07 w Wkurza mnie...
asiunia260 napisał(a):

Wkurzył mnie chłopak (od wczoraj były), z którym byłam ponad 2 lata.
Jeszcze wczoraj mnie pytał "czy dam mu jeszcze jedną szanse jak od siebie odpoczniemy?" a dzisiaj bajeruje jakąś ładną dziewczynę...nie ma co, szybko się pocieszył...aż mnie skręca ze złości i niedowierzania - ja go chyba wgl nie znałam... emotka

P.S. przepraszam muszę się wypisać, bo chyba wybuchnę

Nie bardzo rozumiem młodsze pokolenia, czy to w języku wapniaków oznacza coś a'la "Pozwól, że se teraz pobzykam na prawo i lewo, a jak mi rurka ze zmęczenia zwiędnie, to już będziemy razem na zawsze, a nawet jeden dzień dłużej"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946789 Napisano: 23.11.2014 22:27:55 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

nie mam kota i może dlatego mnie to rozśmieszyło
http://www.youtub.../watch?v=FCTCzQR1S7Q

A ja mam i też mnie to rozśmieszyło emotka

Brakuje jeszcze akcji pt. "A teraz podejdę do Twojego kubka i będę wielokrotnie wkładał do środka łapkę, każdorazowo wyciągając na jednym pazurku małą kropelkę wody, bo mi się tak chce" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946785 Napisano: 23.11.2014 22:20:54 w Żegnamy zmarłych
edith napisał(a):

(...) gdzie wszyscy stawiali świeczki po śmierci Ani Przybylskiej (...)

To było akurat (dla mnie) najmniej zrozumiałe.

Ten top wiąże się z przeżywaniem osobistej straty. Straty z powodu odejścia bliskiej istoty. Może nie doktoryzujmy się w kwestii podziału gatunkowego...

Z innej beczki: jest taki zapomniany top na forum, dotyczący zwierząt, może warto go ożywić? Wtedy troski i radości będzie można wpisywać tam właśnie, a i kącik porad i wspomnień się znajdzie:
https://www.e-kon...ka.html#.VHJPGNJfaSo emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5945845 Napisano: 20.11.2014 20:45:41 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
To próbuję emotka

bezspacjilalala:P
zespacjąlalala emotka
lalala "Pozłotko
emotka ołkej

PS: Działa, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0