Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O kule, zakręciłam się w czasie; ciągle mi się wydaje, że dziś jest 21.11.2014, w-t-o-r-e-k
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie-e, musiałam strzelić autograf na tym urządzeniu
Kurier, który nie ma potwierdzeń dostarczenia przesyłek... stąpa po cienkim lodzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Siedzę ok. godziny 11 w wannie, nagle dzwoni domofon, więc wyskakuję z wody ze zwinnością lwicy (w końcu mój znak zodiaku to Lew). Na hasło "Kurier!" owijam się ręcznikiem i otwieram drzwi. Gościa nie widać - ujrzawszy mnie, schował się za ścianą i tylko rękę wystawił, żeby paczkę podać. A potem jeszcze to urządzenie, na którym każdy mój podpis wygląda, jak złożony przez kurę fałszującą recepty. A kury jaja winny składać, nie podpisy.
I teraz mnie zapytacie, co to za kurier był
Jeszcze się tylko zastanawiam, czy zakrywanie ciała ręcznikiem miało sens; bo niby są te "kobiety wyzwolone" (ale od czego?), to chyba taka niewiasta nie otula się w panice ręcznikiem, tylko spokojnie odbiera paczkę, prawda? Nagusieńka.
Śmiałam się, dopóki nie założyłam soczewek. Wtedy przejrzałam na oczy: podłoga w dużej części mieszkania tonęła... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma żadnego konkursu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na dobry początek, Pionas musi poprawić wątek, bo coś nie pyka na magicznych stykach
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
- nr paragonu wg paragonu = nr z prawej u góry,
- nr paragonu wg kwitku terminala = nr transakcji,
- nr paragonu wg podglądu paragonu = całkiem inny numer z dołu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Musisz wyczyścić autouzupełnianie formularzy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, o którą promocję chodzi. Dla mnie jest jasne, że - o ile odbywa się ona w jednej konkretnej sieci - klient nie powinien być zmuszany do żebrania o pieczątkę czy podpis. To doprawdy żenujące. Szczególnie, że już miałam akcje pt. "Ja nie wiem, co Pani kupiła!", choć od kasy odeszłam minutę wcześniej i pokazałam babiszonowi towar. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powiem Ci, że z kierownikiem to byś się chyba w moim ITM musiała umówić
A np. w Carrefour powiedzieli mi kiedyś w POKu, że mają absolutny zakaz pieczątkowania paragonów i podpisywania ich. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak by było najlepiej. Iść do ITM, poprosić o podejrzenie pełnej treści paragonu i pieczątkę.
NIEZALEŻNIE OD TEGO: powinnaś złożyć skargę do ITM oraz sponsora tej loterii na działania organizatora. Jak ktoś nie wie, jak wygląda paragon z ITM i nie chce się tego dowiedzieć, to niech sp*
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrałam na razie tylko eSki i eMki - sądziłam, że się w nich potopimy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To pewnie kasjerki, ale skoro nie sprawdzają paragonów, może wystarczy wpisać byle co
Aczkolwiek i ja się dziś na liście laureatów pojawiłam, a z Rossmannem nie mam nic wspólnego. I paragony posiadam swoje własne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kyrie Elejson, tu są dzieci!
joan