Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No pacz, u mnie to samo, na żadnej przeglądarce nie widać, w telefonie też nic
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyniki będą (chyba) tutaj:
http://www.rossne...7f-846c-c48021d22e7d Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Wygraj samochód ze smakiem", loteria w ITM, trzeba było kupić Milkę, Petitki itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nikt nie widzi, bo ich nie ma
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeszcze nie pora na Amen, jeszcze Mariolka musi wygrać bon na każde zgłoszenie, wtedy nadejdzie czas na definitywne finito
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zaspał i do tego chrapie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info, gratuluję bonu; z tego wynika, że u mnie: tradycyjnie, jak to w loteriach -> nicość
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Autko pewnie do razu na początku obdzwonione.
Też się zastanawiam, czy jeszcze czekać, czy można spokojnie Teleexpress oglądać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie rozbroiło, gdy matka rolnika rzekła, że ta zupa jest gęsta i pyszna i jej syn sobie w niej macza owoce, jak w czekoladzie. Inny świat
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja z kolei wczoraj po raz pierwszy widziałam cały odcinek, zwykle tylko jakieś urywki.
Ale pomyśl: ilu znasz facetów? Choćby sąsiadów? I teraz ktoś mówi Ci, że oto masz trzech do wyboru i z jednym z nich masz się związać. Niekoniecznie wyjdzie, co?
PS: W jednej z tych restauracji poznałam bardzo sympatyczną konkursowiczkę i jej męża. Jak ten czas leci...
A wracając do programu - nie wiem, jak się nazywa ten najmłodszy rolnik, zapewne a'la Don Żulas de Wieś, ale nie mogę na niego patrzeć. Kiedyś pykłam w pilot i włączył mi się fragment programu, gdzie gostek w traktorze lizał się z trzema laskami po kolei, znaczy się: każdorazowo jedna, żeby wybadać smak czy coś. Bleah. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie ten konkurs, tam się słało zgłoszenia formularzem
Do DC mam tak z 25 - 30 min marszu, przynajmniej se zrobiłam spacerek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wzajemnie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mogę się przyznać, bez bicia, że troszku czekam. Ale mnie jakiś leń napadł przy tym konkursie. Albo inna poczwara. Mało zgłoszeń posłałam, choć paragonów full
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Buahahaha
U mnie paragon jeden, nakupiłam Mojemu słodyczy, już przy pakowaniu ich do koszyka mnie mdliło, fuuuj! Ale taka ten tego Toyota Aygo, niczego sobie, szczególnie w duecie z tą z Rossmanna
kosztelka:
Oj, to tylko są pozory,
może nawet pliczek spory
paragonów nic nam nie dać,
w szafie: pustki, nędza, bieda...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Weź mie kobito nie denerwuj; jeden paragon mam, obchodzę się z nim, jak kelner w restauracji molekularnej z dzikiem w calowej średnicy kulce i targają mną emocje, bo nie wiem, co wysłać, żeby czasem paragon nie poszedł na zmarnowanie, a Ty mi tu takie hasła!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odkryłam Amerykę, więc zapodaję dla potomnych:
"Jak prawidłowo aktywować wygrany kod Spotify premium?"
1) wchodzisz na stronę www.spotify.com/redeem - w przeglądarce adres nieco się zmieni, to ok
2) pojawia się formularz rejestracyjny Spotify, wypełniasz go,
3) zostajesz zarejestrowany, a po lewej stronie ukazuje się pole, gdzie należy wpisać wygrany kodzik,
4) wyskakuje informacja, że kod jest prawidłowy, jego wartość to X, a dotyczy usługi bla bla bla; potwierdzasz,
5) Twoje konto Spotify premium zostaje aktywowane