Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5952791 Napisano: 08.12.2014 13:57:11 w SZUKAM....
maribog napisał(a):

Łosiowe bluzy, które docierają to ciągle 3 etap czy już 4 ?

U mnie dziś jedna z czwartego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5952788 Napisano: 08.12.2014 13:51:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Do taty zadzwonił kurier, a potem zjawił się i wręczył tacie bluzę łosiową. Dla mamy. A tatusiowa gdzie? Cała Siódemka emotka

PS: Etap IV. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5952408 Napisano: 07.12.2014 12:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na uspokojenie Wam rzeknę: wygrałam kiedyś kasę w tym brukowcu, przyszła pocztą, przekazem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5952364 Napisano: 06.12.2014 23:57:13 w SZUKAM....
sosna napisał(a):

Szukam informacji od osoby, która realizowała bon do Decatlonu z Łowickiego. Ciekawa jestem, czy mozna kupić wszystko po aktyacji karty?

Kupiłam siostrze na urodziny kartę do Decathlonu. Taką kartą możesz zapłacić za wszystko, ale uwaga: nie działa we wszystkich sklepach, za to można dokonywać zakupów online. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5952360 Napisano: 06.12.2014 23:51:15 w Wkurza mnie...
jomajd86 - nigdy nie liczę na to, że mi w czymkolwiek pomogą, każda sprawa nadaje się do kabaretu, naprawdę. Ale zgłaszam wszystko skrupulatnie, żeby sobie nie przyznawali nagród za to, że "przestępczość maleje", skoro mniejsza liczba akt wynika tylko z tego, że w skuteczność policji mało kto wierzy i ludziom się nie chce iść na komisariat. Ja chodzę. Żeby im sp* statystyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5952095 Napisano: 05.12.2014 22:27:25 w Rossmann
turli napisał(a):

joan napisał(a):

paolka napisał(a):

z Cleanic trzeba kupić produkty za 10 zł gdyby ktoś nie zauważył emotka

Wiadomo, ale co z tego - choć kupiłam 3 produkty Cleanic za sumę ponad 10 zł, kodu nie dostałam.

Dziwne, może to zależy od sklepu, ale ja dostałam kod na cleanic w pierwszych dniach

Mnie przysłali brakujący kod mejlem dziś emotka

Nie wiem, co konkretnie nie wchodzi, kupiłam 1 x chusteczki odświeżające i 2 rodzaje patyczków do uszu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951945 Napisano: 05.12.2014 14:59:40 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Powiem Wam, że polubiłam te łosiowe bluzy, cieplutko mi w niej emotka

ja właśnie grzzeję się w niej, jest milutka i cieplutka. I podobaja mi się spojrzenia kurierów i listonosza, gdy mnie w niej widzą emotka

A masz na sobie coś jeszcze? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951877 Napisano: 05.12.2014 12:49:41 w TESCO konkursy
schiraz napisał(a):

joan napisał(a):

Dotarły do mnie kupony zniżkowe od ClubCard, akurat bardzo mi odpowiadające. Proszę o info: czy do jednego paragonu mogę zrealizować jednocześnie kilka kuponów zniżkowych ClubCard?

tak

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951860 Napisano: 05.12.2014 12:26:45 w TESCO konkursy
Dotarły do mnie kupony zniżkowe od ClubCard, akurat bardzo mi odpowiadające. Proszę o info: czy do jednego paragonu mogę zrealizować jednocześnie kilka kuponów zniżkowych ClubCard? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951730 Napisano: 04.12.2014 23:19:04 w Rossmann
paolka napisał(a):

z Cleanic trzeba kupić produkty za 10 zł gdyby ktoś nie zauważył emotka

Wiadomo, ale co z tego - choć kupiłam 3 produkty Cleanic za sumę ponad 10 zł, kodu nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951641 Napisano: 04.12.2014 21:10:32 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

Ja też grałam po raz kolejny, "żeby nie było", bo nic wartościowego u nich nie wygrałam do tej pory, a dzisiaj taka niespodzianka emotka Także uszy do góry, następnym razem będzie lepiej emotka

Hehe, gdyby dawali nagrody za wytrwałość, oda dawna powinnam mieć cały parkin autek z Bryzy emotka

A u Smolara znów pudło. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951350 Napisano: 04.12.2014 15:20:47 w Kaufland konkursy
donia7 napisał(a):

zadzowniłam do agencji i bardzo miła Pani powiedziała, abyśmy obie załączyły oba paragony emotka
a moja mama ma zawsze zapisywać na karcie eski dodatkowo emotka

Najlepiej stworzyć plik tekstowy w Google Docs i tam wszystko trzymać, wtedy Cię nic nie zaskoczy; nawet, gdybyś akurat relaksowała się na wygranej wycieczce w Honolulu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951338 Napisano: 04.12.2014 15:02:21 w Rossmann
Do Cleanic nadal nie ma kodów, zrobiłam dziś zakupy. Z tego wynika, że pracownikom Rosska wygodniej co miesiąc kilkadziesiąt (-set?) kodów oddzielnie generować + odpisywać na mejle, niż raz wprowadzić dane w system emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951277 Napisano: 04.12.2014 13:57:03 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Ile jest czasu na wyslanie mails z danymi? Jestem w delegacji,jak rasowy mugol-bez paragonow

5 dni.

PS: Podróżujesz bez segregatorów konkursowych? Po co ta konspiracja - i tak wszyscy wiedzą, że konkursujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951265 Napisano: 04.12.2014 13:42:46 w Kaufland konkursy
U mnie sms przyszedł prawie 20 minut temu, więc prawdopodobnie puścili wszystko jednocześnie. Chyba, że ktoś obali tę teorię i napisze wprost: sekundę temu dostałem smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951138 Napisano: 04.12.2014 12:18:29 w Wkurza mnie...
aerdna - jest dokładnie tak, jak napisałaś.

Nigdy nie bierzcie czegokolwiek, co nie znajduje się w oryginalnie zamkniętym przez producenta opakowaniu. Nie dajcie sobie kitu wcisnąć. Wszystko dokładnie sprawdzajcie mówiąc, że "to na prezent" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951121 Napisano: 04.12.2014 12:06:14 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

juz ktos kiedys mi sie obilo pisal o sprzecie z kauflandu ze byl uzywany-tez musze oddac ale kurcze przeginaja emotka

Powiem Ci, jak to funkcjonuje w innej sieci marketów - w Kauflandzie jest pewnie podobnie.
Przychodzi klient ze spierniczonym telefonem; coś mu nie dzieła, coś mu nie śmiga, coś się zawiesza.
Pracownica marketu odbiera reklamowany produkt.
Klient dostaje list z marketu, że do dnia X reklamacja zostanie rozpatrzona.
Pracownice marketu nie dopilnowują terminów, zmienia się punkt naprawy sprzętu, telefon zostaje wysłany nie tam, gdzie trzeba itepe.
Mija dzień X, wk* klient przychodzi do marketu i chce natychmiast rozmawiać z kierownikiem. Kierownik kłąnia się klientowi w pas i każe POKowi dokonać zwrotu kasy.
Dwa tygodnie później telefon wraca z naprawy - żeby sklep nie miał straty, telefon odkładany jest na półkę. Funkiel nówka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5951113 Napisano: 04.12.2014 11:46:01 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

kupilam nowy fon w Kauflandzie,a tam jakies smsy z pazdziernika i co mnie najbardziej wkurzylo to zdjecia po ktorych nie moge spac emotka

Oddaj go, niech Ci wymienią. Skoro ktoś go używał, nie masz gwarancji, że nie ściągnął na niego jakiegoś wirusa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950672 Napisano: 03.12.2014 10:45:01 w DARMOWE minuty i startery
filippo napisał(a):

a czy wiadomo coś o podwójnym doladowaniu w t mobile i heyah? Dokladnie rok temu 3 grudnia wystartowala ta promocja. Ja mam jednak obawy. Dali promocję dla wybranych zyskaj z heyah i gdyby dorzucili podwójne za dużo by tracili. Jeżeli dodać rozmowy za 13 gr w pakiecie to już w ogóle dolot bylby dla nich. Także podwójnego może już dlugo nie być przez powyższe promocje.

Tylko tę promocję mieli sensowną, bez podwójnego doładowania nie opłaca się zasilać konta emotka I tak wszyscy w około mają darmowe minuty, bezliki itepe, mogę mieć saldo zerowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5950518 Napisano: 02.12.2014 20:53:21 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

marzenier napisał(a):

Może chodzi np o te smart zegarki co można ze smartfonami "zgrać".

Opcji jest dużo . Warto jednak dopytać u źródła o co dokładniej chodzi, może chociaż niech markę poda ,będzie łatwiej namierzyć emotka

To jest akcja charytatywna, więc zapytać nie dam rady. Ale dzięki za podpowiedź.

Te całe smartłocze to gadżet dla ludzi, którym kasa spod pachy leci, wątpię, by potrzebujący chłopiec coś takiego sobie zażyczył. Myślę, że może chodzić o elektroniczny zegarek, taki najnormalniejszy; oczywiście w kolorystyce typowo chłopięcej. Wyświetl w wątku >>
0 0