Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5947405 Napisano: 25.11.2014 13:26:34 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

Dzięki za słowa otuchy... Będzie dobrze, musi! Pozdrawiam wszystkich "kociarzy"

Na pewno będzie dobrze, statystyki mówią swoje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947401 Napisano: 25.11.2014 13:24:06 w Kaufland konkursy
misiamisiam napisał(a):

to niestety poczta nasza kochana, wlasnie dostałam nr przesyłki i na śledzeniu wyszło, że paczkę odebrałam o godz. 7.11 rano - a to jest mega nierealne

Może idź na pocztę, zostaw numer do siebie i powiedz, że ten listonosz, co miał doręczyć Twoją przesyłkę, ma czas 24 h na oddanie Ci jej. W przeciwnym razie złożysz na policji doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa, a kserokopię przekażesz naczelnikowi oddziału, gdzie ten listonosz pracuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947398 Napisano: 25.11.2014 13:20:47 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

"Moja" pierwsza kastracja. Podobno będzie sikał pod siebie, nie będzie mógł chodzić (przez jakiś czas oczywiście) i w ogóle będzie taki "biedny" emotka

Nie wiem, skąd ta panika. W schroniskach koty są kastrowane codziennie i nic im nie ma, a kto był w schronisku i wie, jak tam wygląda... cóż, sanatorium to nie jest, a kotów kastrują setki rocznie.
Po kastracji kot może się zsikać bezwiednie, bo po to jest znieczulenie, żeby nic nie czuć, więc i potrzeby wysikania się może nie dostrzec. Z tym "niechodzeniem" to chyba jakaś miejska legenda. A "biedne" to są kocięta, umierające tylko dlatego, że komuś nie chciało się wykonać kastracji.

malenka napisał(a):

Doskonale Cię rozumiem. Ja w sobotę zabieram kotkę do sterylizacji i czuję się jak barbarzyńca.

Akurat dla mnie barbarzyństwem jest niekastrowanie emotka

Dziewczyny, Wy nie czytajcie bzdur z Wizażu, tylko wejdźcie na strony różnych fundacji, to się dowiecie co i jak.
Warto zapytać weta, na co koniecznie trzeba zwracać uwagę po zabiegu, czyli co jest objawem normalnym, a co - niepokojącym. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947382 Napisano: 25.11.2014 12:53:52 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

Wkurza mnie to, że jadę dziś z kocurkirem na kastrację. Wiem, że to dla jego i mojego dobra... Biedny chodzi głodny a później będzie tylko gorzej emotka

Skąd to negatywne nastawienie? emotka Nastraszył Cię kto, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5947179 Napisano: 24.11.2014 21:40:35 w SZUKAM....
czekolatino napisał(a):

Jak należy wysłać sms'a w konkursach TESCO?
Z polskimi znakami, bez znaków, ze znakami interpunkcyjnymi i czy po tej treści, którą sobie życzą drukowanymi literami ma być kropka?
Np. TESCO.Odp, czy TESCOOdp albo TESCO Odp. ?

Wysyłam bez polskich znaków, ze znakami interpunkcyjnymi, daję kropkę po prefiksie, czyli np. PIJONDZE. chce miec duzo kaski, by podrywac laski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946924 Napisano: 24.11.2014 11:55:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Po tostach emotka

a autko emotka ?

Pewnie poinformowane, nie łudź się, dla nas zostały dziury po serze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946904 Napisano: 24.11.2014 11:34:25 w Kaufland konkursy
Za to u mnie naprawdę kiszka: przegapili moje zgłoszenie z 17.11.2014.
Nie lubię kiszek -> jestem wege emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946792 Napisano: 23.11.2014 22:33:07 w Wkurza mnie...
asiunia260 napisał(a):

Wkurzył mnie chłopak (od wczoraj były), z którym byłam ponad 2 lata.
Jeszcze wczoraj mnie pytał "czy dam mu jeszcze jedną szanse jak od siebie odpoczniemy?" a dzisiaj bajeruje jakąś ładną dziewczynę...nie ma co, szybko się pocieszył...aż mnie skręca ze złości i niedowierzania - ja go chyba wgl nie znałam... emotka

P.S. przepraszam muszę się wypisać, bo chyba wybuchnę

Nie bardzo rozumiem młodsze pokolenia, czy to w języku wapniaków oznacza coś a'la "Pozwól, że se teraz pobzykam na prawo i lewo, a jak mi rurka ze zmęczenia zwiędnie, to już będziemy razem na zawsze, a nawet jeden dzień dłużej"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946789 Napisano: 23.11.2014 22:27:55 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

nie mam kota i może dlatego mnie to rozśmieszyło
http://www.youtub.../watch?v=FCTCzQR1S7Q

A ja mam i też mnie to rozśmieszyło emotka

Brakuje jeszcze akcji pt. "A teraz podejdę do Twojego kubka i będę wielokrotnie wkładał do środka łapkę, każdorazowo wyciągając na jednym pazurku małą kropelkę wody, bo mi się tak chce" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5946785 Napisano: 23.11.2014 22:20:54 w Żegnamy zmarłych
edith napisał(a):

(...) gdzie wszyscy stawiali świeczki po śmierci Ani Przybylskiej (...)

To było akurat (dla mnie) najmniej zrozumiałe.

Ten top wiąże się z przeżywaniem osobistej straty. Straty z powodu odejścia bliskiej istoty. Może nie doktoryzujmy się w kwestii podziału gatunkowego...

Z innej beczki: jest taki zapomniany top na forum, dotyczący zwierząt, może warto go ożywić? Wtedy troski i radości będzie można wpisywać tam właśnie, a i kącik porad i wspomnień się znajdzie:
https://www.e-kon...ka.html#.VHJPGNJfaSo emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5945845 Napisano: 20.11.2014 20:45:41 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
To próbuję emotka

bezspacjilalala:P
zespacjąlalala emotka
lalala "Pozłotko
emotka ołkej

PS: Działa, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945757 Napisano: 20.11.2014 17:48:46 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

joan napisał(a):

Widzi ktoś wyniki z akcji "Pachnąca jesień"? Czy nie podali jeszcze? emotka

wyniki dopiero jutro mają być

O kule, zakręciłam się w czasie; ciągle mi się wydaje, że dziś jest 21.11.2014, w-t-o-r-e-k emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945756 Napisano: 20.11.2014 17:47:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Dokładnie, wszędzie pełno dwóch ikonek:
emotka (nawet bez dwukropka, duże Pe wystarczy)
emotka (gdy ktoś chce dodać ikonkę Kciuka w górze) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945723 Napisano: 20.11.2014 17:17:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Pionas, grzebałeś na tradycyjnym forum przy ikonkach? Od kilku dni dziwactwa się wyświetlają, nie to, co człowiek miał na myśli... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945720 Napisano: 20.11.2014 17:14:29 w Rossmann
Widzi ktoś wyniki z akcji "Pachnąca jesień"? Czy nie podali jeszcze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945685 Napisano: 20.11.2014 16:00:18 w Biedronka
maryam napisał(a):

Dobre... ale z tym podpisem to chyba udawał ze trzeba bo ja nic nie musiałam podpisywać emotka

Nie-e, musiałam strzelić autograf na tym urządzeniu emotka
Kurier, który nie ma potwierdzeń dostarczenia przesyłek... stąpa po cienkim lodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945529 Napisano: 20.11.2014 12:45:24 w Biedronka
U mnie dziś z powodu mydeł do testowania akcja, jak z filmu dla dorosłych emotka

Siedzę ok. godziny 11 w wannie, nagle dzwoni domofon, więc wyskakuję z wody ze zwinnością lwicy (w końcu mój znak zodiaku to Lew). Na hasło "Kurier!" owijam się ręcznikiem i otwieram drzwi. Gościa nie widać - ujrzawszy mnie, schował się za ścianą i tylko rękę wystawił, żeby paczkę podać. A potem jeszcze to urządzenie, na którym każdy mój podpis wygląda, jak złożony przez kurę fałszującą recepty. A kury jaja winny składać, nie podpisy.

I teraz mnie zapytacie, co to za kurier był emotka To od razu mówię, że nie wiem, ponieważ nie doszło między nami do kontaktu wzrokowego (tudzież innego), gdyż nie założyłam soczewek kontaktowych, a gostek zabunkrował się za winklem. I tyle go było widać. Czyli wcale.

Jeszcze się tylko zastanawiam, czy zakrywanie ciała ręcznikiem miało sens; bo niby są te "kobiety wyzwolone" (ale od czego?), to chyba taka niewiasta nie otula się w panice ręcznikiem, tylko spokojnie odbiera paczkę, prawda? Nagusieńka.

Śmiałam się, dopóki nie założyłam soczewek. Wtedy przejrzałam na oczy: podłoga w dużej części mieszkania tonęła... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945447 Napisano: 20.11.2014 11:21:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mydła z Biedry, DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945336 Napisano: 19.11.2014 23:06:40 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

czy ma ktoś nową gazetkę? nic nowego nie ma do zagrania?

Nie ma żadnego konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5945240 Napisano: 19.11.2014 18:55:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Monika11 napisał(a):

Zgłaszam skargę do Admina-top nie działa -po wpisaniu nic nie wpada emotka emotka

Na dobry początek, Pionas musi poprawić wątek, bo coś nie pyka na magicznych stykach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0