Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem jeszcze, bo dopiero wczoraj to dostali. Będę wiedziała więcej, gdy odwiedzę rodziców. Na razie mogę się tylko powkurzać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziś o tym myślałam - że jeśli wysłali, to ewentualnie tylko Tobie. Do nie nic nie dotarło, ale nie pisałam do nich. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś w tym jest, bo za chwil kilka jadę na wycieczkę do Kaufa, min. po cebule właśnie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, o co Ci konkretnie chodzi, skoro w każdym konkursie laureaci wybierani są wg określonego klucza. Kto go zna, ten wygrywa, proste.
I powiem Ci, że krótki masz tutaj staż, ale przerażasz mnie na maxa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O to, co zawsze, czyli że "ja nie wygrałem - ale jak to?!".
Ktoś miał dużo pieniędzy na starterach, to słał na konki Tesco Magazynu, bo tam nie trzeba było paragonu, więc legal i ok. I się okazało, że nieładnie tyle wygrywać, zrobiła się afera, poszło z forum info do MC i teraz możesz wygrać raz na wszystkie konkursy z danej edycji Magazynu. To tak w skrócie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I może teraz ktoś zrozumie, dlaczego w konkursach, gdzie publikowane są listy laureatów, staram się grać co drugi/trzeci raz. Właśnie po to, żeby organizator nie miał nieprzyjemności i nikt mu nie wmawiał, że się znamy i razem sypiamy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma przeciwwskazań
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale dlaczego?
Była kiedyś organizowana bodajże loteria Bonda, nie pamiętam, który kosmetyk mieliśmy w domu, chyba balsam po goleniu - zapach obłędny, byłam zachwycona
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"każdy uczestnik Konkursu, ma prawo wygrać tylko jedną nagrodę konkursową podczas trwania całej edycji wszystkich konkursów w Tesco magazynie" - najlepiej niech od razu dają ban na cały rok
I tak ten, kto wygrywał, ten wygra znów, tylko że oficjalnie po rodzinie i znajomych się nagrody rozejdą. Ale może kogoś zadowoli, że listy laureatów będą ciut zdywersyfikowane
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kto bogatemu zabroni? To akcja pro publico bono
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Są tacy, co na KAŻDY konkurs muuuszą posłać pracę nieregulaminową, bo inaczej czują wielki ból d*py i robią im się krosty na języku. Co do Grafa, to zawsze wydawali mi się normalni umysłowo + są zarejestrowani na naszym forum i raczej obstawiam, że nagrodzą zgłoszenia wyrażone za pomocą liter. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oponuję; Kaufland pewniejszy, bo w zgłoszeniu podaje się numer paragonu, a i nagrody zacniejsze
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odżywkę kup Pantene, na konkurs z bonami w Kauflandzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czemu miałabyś coś z tym robić?
Streamline chce numeru po prawej u góry - tak im zawsze wysyłam i wygrywam, a nagrody przychodzą.
Karlsbad chce numeru po prawej u dołu - tak zaznaczyli w formularzu.
I tyle
Wypowiedź była edytowana 1 raz.