Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, nie chcę Cię straszyć, ale ja bym chyba poszła na pogotowie. Głowa to delikatna sprawa, kto wie, co to może być. Nie oglądam przygód Housa, a i tak wyobraźnia nie pozwoliłaby mi zasnąć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Również mnie bardzo ciekawią wyniki, jeśli nie wygram - to przynajmniej na lajcie
A i TQG będzie zadowolone, bo na pewno są gdzieś w Polsce markety, w których było mniej zgłoszeń, niż nagród
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiadooomo
Ale mimo wszystko nie doszukuję się tu złych intencji. Po prostu zupełnie nie kumam, czemu terminy się różnią, nie widzę w tym sensu. Sens jednak jest i chciałabym się dowiedzieć, jaki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie rozumiem tylko, dlaczego kolejny raz ostateczny termin robienia zakupów jest krótszy od ostatecznego terminu nadsyłania zgłoszeń. To ma jakiś ukryty sens?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wpisz *100#
Wciśnij zielony klawisz
Odeślij cyfrę 1
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O, mnie też to ciekawi, mam Nowy Tak Tak
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Się uparłeś, żeby zawsze mieć ostatnie słowo
BTW, z tego rozgoryczenia strzelaniem groszkiem o ścianę, puściłam dziś w panice zgłoszenia na 2 konkursy, żeby nie wysyłać wszystkiego jutro = w dzień ostatni, jako że się obie akcje jutro kończą. Właśnie się zorientowałam, że jeszcze ponad tydzień trwają
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś w tym jest
Ale cała sprawa jest - w moim odczuciu - wybitnie żenująca
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To wpadłyśmy, jak śliwka w kompo(s)t
I mam dylemat: pogratulować koledze, czy rękawicą o panele rzucić, a potem sru -> walka w przerębli
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nooo, kolego, toś i mnie postawił przed dylematem.
Z jednej strony od lat nie gram w Groszku, na przełamanie posłałam zgłoszenia 07.10. iii nic.
Z drugiej strony, Twoje wygrane cieszą mnie zawsze.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z kolei ja już kilkakrotnie trafiłam na takie ograniczenia, przeważnie w przypadku akcji organizowanej w galerii handlowej. Standardowy zakaz dot. towaru: alkohol, totek, vouchery/bony/arty podarunkowe, doładowania = NIE; zakaz dot. sposobu płatności: paragony opłacone bonami i kartami podarunkowymi = NIE. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też mnie kiedyś denerwowało, że od przedstawicieli pewnych profesji... hmm śmierdzi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie w okolicy jest sporo ogłoszeń dot. naboru, warto więc jutro iść na spacer, może na coś natrafisz
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Otrzymasz mejla z adresem wybranej wcześniej drogerii, godzinami jej otwarcia i kodem do odbioru nagrody