Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6796106 Napisano: 19.07.2021 19:20:39 w Czy informują/ informowali?
Kamil17 - żeby wejść w bazę laureatów, musisz podać nr telefonu. I tu zonk, bo w zgłoszeniu wpisywało się mejla...  Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

joan

#6796076 Napisano: 19.07.2021 17:56:54 w Czy informują/ informowali?
kamil17 napisał(a):

joan napisał(a):

"Strzel hat-tricka z PAYBACK"? emotka

https://www.e-kon...ck.html#.YPWZmugzZPY

ktoś chyba pisał. że do jutra mają czas, marzy mi się ale smolar... więc szanse zerowe ;-(

Ale jednocześnie to był tak dziwaczny konkurs, że paaanie komu by się chciało w to bawić emotka  Szkoda, że formularz nie aktywował się dopiero po wykorzystaniu tych mistrzowskich kuponów, muszą dodatkowo weryfikować zakupy osób, co wysłały zgłoszenia...  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796064 Napisano: 19.07.2021 17:27:31 w Czy informują/ informowali?

joan

#6796057 Napisano: 19.07.2021 17:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@melancholia i @lucya -> weszłam w linka z hulajnogami MI i ze zdjęć wynika, że każda oryginalna hulajnoga MI posiada z jednej strony logo "mi.com" emotka https://mi-store....m_Hulajnogi-248.html
W dodatku hulajnogi MI nie nazywają się "MI365", lecz "M365".

Trudno mi się wypowiadać w sposób wiążący, ale chyba wysłano Wam podróbki. Wprowadzanie do obrotu podrobionych towarów jest karalne (dla organizatora również!), co skutkować może dla Was problemami w momencie chęci odsprzedaży hulajnogi (do czego macie przecież prawo, bo to Wasz sprzęt). Może warto porozmawiać z lokalnym Rzecznikiem Praw Konsumenta? Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

joan

#6796036 Napisano: 19.07.2021 16:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucya napisał(a):

No właśnie nie, też mnie to zmyliło. Nazwa modelu Xiaomi to M365, na hulajnodze nie ma logo w miejscu, gdzie powinno być logo w oryginale, a instrukcja wygląda jak tłumaczona przez translator.

Najlepiej zapodaj tu na forum zdjęcie instrukcji z danymi modelu, będzie łatwiej wyszukać w sieci.

Jeśli chodzi o instrukcje obsługi, użytkuję wygrany nawilżacz powietrza MI, który posiada min. funkcję o nazwie "znakomity kunszt" emotka Prestiż level master. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6795394 Napisano: 15.07.2021 20:49:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Czy ktoś moze mi polecić jakieś spoko czujniki dymu? Od dawna sobie obiecuję, że dla bezpieczeństwa kupię, potem zaczynam przeglądać czytać opinie i się okazuje, że ludzie narzekają że jeden to się włączył ot tak i wył a dymu nie było, inni że nie wyczuł dymu jak testowali.. Może ktoś z Was poleci mi jakiś dobry produkt?

Mój facet kiedyś interesował się tematem i ostatecznie wybrał coś takiego:
https://www.media...nik-dymu-kidde-10sco

Kup koniecznie! Wg mnie przydatna rzecz, włącza się tylko wtedy, gdy naprawdę coś się dzieje (każdorazowo we dwójkę analizowaliśmy sytuację). Wyjec jakich mało, po włączeniu alarmu mam ochotę pier* tym dingsem o ścianę emotka

PS: Być może kiedyś już o tym pisałam -> u mnie w budynku (bliźniak) omal nie zatruła się tlenkiem węgla córka sąsiada (w dzień wymiany piecyków gazowych), ale na szczęście ją odratowali... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6795149 Napisano: 14.07.2021 21:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

na, kiedy zaplanowane są wyniki payback hat-trick??

Wg moich notatek: do 20.07.2021 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kamil17 0

joan

#6795127 Napisano: 14.07.2021 19:51:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
nanajka81 napisał(a):

pawel1524 napisał(a):

Sprzedam Polski Bon Turystyczny z ZUS o wartości 1000zł za 800zł lub wymienię na Kartę Media Expert, Media Markt rozważę też inne propozycje proszę na priv...

gościu oszalales, dostałeś coś za darmo na dzieci i to chcesz sprzedać?

Hmm, ale przecież wszystko, co oferowane w tym wątku... się dostało za darmo i się sprzedaje emotka Dodam jeszcze, że nie każdemu pasuje taki bon, bo może dziecko ma roczek, więc żaden obóz żeglarski nie jest mu potrzebny? Albo rodzina wyjeżdża na wakacje w taki sposób, że bonu i tak nie mogliby zrealizować (nie każde miejsce noclegowe realizuje te bony)? A może są inne wydatki bardziej potrzebne, np. wizyta u dentysty? Myślę, że rozsądnie & uprzejmie będzie po prostu nie komentować emotka

W temacie: moja stopka aktualna  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6795037 Napisano: 14.07.2021 14:28:30 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Moja młoda ... ile można spać  emotka

Ty lepiej idź zerknąć pod kołdrę, bo - o ile wierzyć tv - zamiast nastolatki często można tam znaleźć piłkę i pozwijane ciuchy... imitujące śpiącego człowieka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6794574 Napisano: 12.07.2021 13:00:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nelunia napisał(a):

Czym bardziej się nad zgłoszeniem napracuje, SMOLAR mnie przeżuje i wypluje  emotka

Za darmo taki know-how rozdajesz? emotka
Prawie nigdy u nich nie gram, bo efekt jest łatwy do przewidzenia (Ziobro nagród) -> czekam tylko na wyniki hat-tricka Payback, a później znowu nadejdą ciche dni, tygodnie, miesiące, kwartały... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6793874 Napisano: 08.07.2021 18:45:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdalena-chili napisał(a):

Co wysyla goldensubmarine? Kompletnie nie mam pojęcia na co czekam...?  emotka

Coś Nivea? Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6792641 Napisano: 02.07.2021 19:54:31 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Loteria Oreo, wpisuję różne kombinacje  z patyka , z O,  z 0 i nic nie chce wejść- wyświetla się komunikat,że kod już zgłoszony lub nieprawidłowy. Jak można tak niemądrze wymyślać te kody, że nie wiadomo, co jest nadrukowane. A może specjalnie tak robią, by zniechęcić ludzi do zgłaszania. Napisałam do organizatorów, ciekawe , co odpowiedza.

Spróbuj wpisać Q -> kojarzę z forum, że w którejś loterii z kodami chodziło właśnie o tę literę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792628 Napisano: 02.07.2021 18:36:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

(...) A jeszcze mi się przypomniało (dawno się nie udzielałam-nadrabiam-wybaczcie emotka ) jak w zeszłym roku sprzedawałam gościowi dwa vouchery z Kozel. Stoimy tak pod blokiem, Ja z tajemniczą kopertą, koleś plik wyciąga i liczy...liczy...przekłada te stówki, a sąsiad z pieskiem załatwiającym twardą potrzebę patrzy. A z każdym przewróconym banknotem gałka oczna coraz dalej od miejsca właściwego. W końcu wymiana i liczę Ja. Koleś odjechał a sąsiad podchodzi i mówi: -a wie sąsiadka, że w tych czasach to nie dobrze tak palce lizać przy liczeniu pieniędzy? emotka 1:0 dla covida emotka

"Proszę Pana, ja nerkami handluję - jestem numerem jeden stąd aż po Bielsko i wyznam Panu, że w tym biznesie szanse mają tylko ludzie, co strachu nie znajo..." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792625 Napisano: 02.07.2021 18:17:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
To jeszcze nic -> mieszkam w zagłębiu konkursowym, gdzie przemili lokalsi od lat wymiatają (jestem przy nich marnym pyłkiem kurzu) emotka Co oznacza, że Pan Kurier X uważa, iż jesteśmy wszyscy jedną wielką rodziną magicznych dżinów, a w słoikach po kiszonej kapuście hodujemy złote rybki emotka Na szczęście tylko część nagród przychodzi tą firmą kurierską, więc (o ile nie ma dokumentów zwrotnych i paczka jest w miarę tajemnicza!) zwykle pada pytanie "No i co to tam Pani znowu wygrała?" plus odpowiedź "A skromnie proszę Pana, zestaw kosmetyków / bluzę z logo sponsora / paczkę gąbek do zmywania..." emotka Za bajtla się naoglądałam 997 i wiem, że po pijaku wyciekają różne informacje, a gadatliwość kuriera + wybujała fantazja jego kolegów to nie jest bezpieczna kombinacja emotka

PS: Aha, tenże kurier rzuca wtedy hasłem "Aaa, czyli nic ciekawego!" i patrzy na mnie współczującym wzrokiem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792423 Napisano: 01.07.2021 22:36:35 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

przecież w wiadomościach już podawali że około 400 nagród już zostało wygranych.

Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.

BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6792408 Napisano: 01.07.2021 21:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

I laurek dla organizatora emotka

Kyrje elełson, zapomniałam o laurkach! Ciekawe, co się aktualnie wysyła, w końcu technika poszła do przodu i wypalanki w drewnie to już żaden szał. Podejrzewam, że może jakieś kule bele hmm hologramy odpalane kodem QR? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792406 Napisano: 01.07.2021 21:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jak z prezentem: nie nam się ma podobać, ale obdarowanemu. Natomiast co do formy w kontekście regulaminu... no sorry. Jeśli "dokończenie zdania" nie musi być dokończeniem zdania, to może od razu przejdźmy do filmików i makiet, po uj udawać, że obowiązują jakiekolwiek zasady. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792400 Napisano: 01.07.2021 21:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Też żałuję, że wcześniej tego nie widziałam.

Człowiek uczy się przez całe życie. Najlepiej przy następnej nieFortunnej akcji codziennie (od samiućkiego pierwszego dnia promocji) wpisywać w plik tekstowy 5 zdań, co da nam na koniec jedno zgłoszenie będące dokończeniem zdania w postaci zdań 150 i elo weź to pobij! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792397 Napisano: 01.07.2021 21:13:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Ostatni Wawelowy znalazł właścicielkę emotka
https://www.faceb...11/5771147819625255/
PS. czy tylko wg mnie ten wierszyk jest ciężki do przeczytania?

O fak to widzę, że moje dokończenie zdania w konkursowej loterii Cechini na pewno okaże się zbyt krótkie, jak na ich gust emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, emi 0