Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O-to-to, miałam tak samo, leczyłam ząb dawno temu u dobrego dentysty, ale wtedy inaczej leczono, podczas kilku wizyt, mikroskopu nie było itd. I w tym roku nagle spuchło mi pół twarzy, myślałam, że to zatoki - okazało się, że jakiś miniminiaturowy kanalik nie został uwzględniony przy poprzednim leczeniu. Chociaż doktor przyznał, że było zrobione bardzo dobrze, musiał zrobić poprawkę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Zatruty"? Hmm, to chyba chodzi o zlikwidowanie stanu zapalnego/opuchlizny, bo teraz przychodzisz do dentysty, siadasz i w trakcie jednej wizyty wszystko załatwią. W tym roku kosztowało mnie to 850 zł (górna czwórka lub piątka, dwa kanały). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jak Tajemnicza Akcja, udało się?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba, że Ten Kto Je Ma powie laureatowi: "Wypier*!"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Strona działa (na Chromie). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wzięłam udziału, bo nie mam paragonu, ale aplikacja działa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj niefajnie, bardzo niefajnie. Ciekawe, co by na to rzekła Izba Celna. Tak naprawdę, to nie wiadomo, czy w ogóle grać, bo rzeczywiście mogą unieważnić akcję albo wpaść na jeszcze dziwniejszy scenariusz.
W domu mam jeden serek z kodem, jeszcze nie wysłałany
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, saszetki rulez
Ale wygranemu tabletowi się w paragon nie zagląda
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie pozostaje nic, jak tylko pogratulować
Swoja drogą, ta rezerwa to dziwna sprawa, skoro najtańszy produkt kosztował 3 zeta
Na wszelki wypadek sprawdziłam status listów PP - dotarły
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zauważyłam wpis na forum.
Dziwi mnie, że dzwonią, skoro do laureatów pierwszego wyboru wysłali smsy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przecież po to są publikowane wyniki konkursów, żeby wzbudzać emocje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed rozpoczęciem losowania."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obejrzałam wszystkie nagrodzone zdjęcia i odrzuciłam:
- oklepaństwa znane z innych konkursów,
- fotki z wątpliwymi prawami autorskimi,
- dzieci "bo ojoj ma dziecko to dajmy jej nagrodę",
- morze "bo ojoj jest woda to niechby i w muszli klozetowej płynęła oj nagroda musi być",
- zbiorowości ludzkie "bo o fuj to ohydne niezła prowokacja taki obrazkowy antonim świeżości dajmy nagrodę",
- wakacje "bo ojoj ale fajnie też bym pojechała dajmy nagrodę".
I fiu fiu, ostało się jedynie selfie Pana Jacka