Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5931506 Napisano: 16.10.2014 09:31:21 w Kaufland konkursy
barszcz napisał(a):

Do kiedy są ważne te bony,które wczoraj rozsyłali emotka

Bezterminowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5931357 Napisano: 15.10.2014 19:37:20 w Hochland
troyd napisał(a):

(...) Kurcze pieczone! Naprawdę nie ma tutaj nikogo z Warszawy lub okolic, kto chciałby zarobić, za podjechanie do biura na 10-15 minut ... ?

Zgłoście się, no eloł!

PS: Może konkursowicze się boją, że nie utrzymają nerwów na wodzy i "za całokształt" walną im wiązanką przekleństw, przyfasolą w nos z półobrotu, postraszą giwerą z mydła wulkanicznego... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5931356 Napisano: 15.10.2014 19:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

Nie można wprowadzać zmian do regulaminu, jeśli konkurs już się rozpoczął, CHYBA że nie wpłynęłoby to w negatywny sposób na sytuację uczestnika. Zatem zmian nie będzie emotka

A informowałaś już o tym agencje? emotka Bo nie wiem, czy abc z tą milką już wiedzą, że tak się nie robi emotka

Oj tam, oj tam, przecież oni nie biorą kasy za rzetelną organizację konkursu, tylko działają charytatywnie i w ogóle to członkom zapomnianego plemienia z brazylijskiej dżungli bardzo trudno jest stworzyć poprawne zdanie w j.polskim na podstawie obrazka jeno, nie wiem, czego Ty wymagasz emotka Takie to właśnie członki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5931326 Napisano: 15.10.2014 18:42:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie można wprowadzać zmian do regulaminu, jeśli konkurs już się rozpoczął, CHYBA że nie wpłynęłoby to w negatywny sposób na sytuację uczestnika. Zatem zmian nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5931320 Napisano: 15.10.2014 18:23:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Joaaaaaan emotka

Za lenistwo i brak wyobraźni u organizatora nie odpowiadam emotka

W konkursie również wezmę udział, tylko sprawdzę nasze wymiary tu i tam emotka

Fajnie będzie przy kasach w Tesco; nagle przy każdej kasie babka w bluzie PP, robiąca zakupy na 3 paragony emotka Bluza PP = znak rozpoznawczy konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5931101 Napisano: 15.10.2014 13:03:42 w Hochland
troyd napisał(a):

Oferuję 100 zł osobie, która brała dotychczas udział w loterii Hochland i jest w Warszawy lub też okolicy Warszawy.

Zadanie do wykonania:
Podjechanie dzisiaj do godziny 16-stej do biura organizatora loterii (lub też jutro w godz. 10-16, ale wtedy płacę tylko 80 zł) przy ul. Domaniewskiej i zapoznanie się w protokołami z losowań (z pewną ich częścią).

Protokoły zostaną przedstawione do wglądu przez organizatora tylko dla dotychczasowego uczestnika loterii, a zatem osoby, która będzie miała ze sobą paragon zakupu produktu promocyjnego i kod z produktu promocyjnego, który zgłosiła w loterii.

Osobę zainteresowaną proszę o wiadomość na PW z numerem telefonu - ze względu na ograniczony czas oddzwonię i wszystko wyjaśnię bardziej szczegółowo.

Pozdrawiam

Gdybym tylko mieszkała w Wawie, chętnie bym wykonała tę tajną misję emotka Robi się ciekawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930936 Napisano: 15.10.2014 10:12:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
A co napiszecie? Z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930915 Napisano: 15.10.2014 09:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Czy w razie wygranej przy większej ilości zgłoszeń w 4move chcą wszystkie paragony, czy tylko jeden? emotka emotka

Po przeczytaniu Twojego pytania... na pewno będą chcieli otrzymać wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930623 Napisano: 14.10.2014 13:48:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta - Łódź sprawdza, czy wysyłając smsy wg pewnego schematu, wygra. I wygrywa. To jak sądzisz, gdy następnym razem MC zorganizuje konkurs paragonowy, kto wygra? emotka

Wejherowo i Aleksandrów grają w loteriach z atrakcyjnymi nagrodami, nie w TM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930614 Napisano: 14.10.2014 13:35:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Możliwe joan, że jest tak jak mówisz, ale biorąc pod uwagę nagrody, to ktoś, kto się bawi w te startery musi być mocno zdesperowany emotka Mi tam się wcale nie chce grać detelicznie, o hurcie już nawet nie wspomnę emotka

Na bank tak jest.
Cóż, moim zdaniem bardzo rozsądne jest sprawdzać, co słać i kiedy przy konkursach nieparagonowych. Potem się ma know-how na przyszłość, kiedy konkursy promocyjne będą organizowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930584 Napisano: 14.10.2014 12:52:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

z Łodzią zaczęło się dopiero od poprzedniej letniej edycji magazynu emotka wcześniej było dużo wygranych na forum emotka

Bo ktoś znalazł sposób. Ale czy gra nieuczciwie? Czy trzeba to komentować? Nie sądzę.

W ogóle nie chce mi się kontynuować dyskusji - niech sobie MC tu na forum poczyta, co o tym ludzie myślą. Ale jak się MC skapnie, że to Ci wybitni konkursowicze, którzy królują w wątku Paragony, bo przecież ślepota mostu z z belek nie pozwala dostrzec, to padną ze śmiechu emotka

PS: W tej edycji TM nie grałam, w poprzedniej chyba też nie. Może rzucę wyzwanie Łodzi w następnej emotka Aha, nikogo z Łodzi nie znam, anie prywatnie, ani konkursowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930572 Napisano: 14.10.2014 12:45:17 w Kaufland konkursy
mightyb napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Czy macie potwierdzenia przeczytania @ z konkursu szkolnego ?

Ja mam i nawet prośbę o skan dowodu emotka

Na każdego w końcu przychodzi kolej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930562 Napisano: 14.10.2014 12:40:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
marzennia111 napisał(a):

niestety nie wszystkim z Łodzi udało się wygrać emotka

Nie wszyscy też zdążyli znaleźć czas na wzięcie udziału emotka
Ale będzie kolejny Magazyn, to może nam się powiedzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930556 Napisano: 14.10.2014 12:37:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

selenes napisał(a):

A oni nie od zawsze zajmowali się magazynem?

Od zawsze.

Możliwe, ja po prostu nie biorę udziału w w konkach Tescomagazynu, ale jeśli tam karty rozdaje Media Contact, to wiele wyjaśnia. Ktoś na forum pisał, że pan Sławek jest-był powiązany z Mysiorkami, a Mysiorki są z Łodzi emotka

To nie tak, nie doszukiwałabym się żadnych powiązań z Mysiorami; raczej stary konkursowy wyjadacz ze spora ilością starterów wstrzeliwuje się w happy hour i zgarnia nagrody. Mnie to nie przeszkadza, hehe, kto bogatemu zabroni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930546 Napisano: 14.10.2014 12:27:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
selenes napisał(a):

A oni nie od zawsze zajmowali się magazynem?

Od zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930542 Napisano: 14.10.2014 12:22:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

marionzzz napisał(a):

wyniki Tesco magazynu! emotka emotka http://tescomagazyn.pl/konkursy/
kpina w żywe oczy - ja rozumiem,że garstka osób z forum wygrała aby dopełnić listy i wymieszać odrobinę Łódź ale to jest chyba jakaś przesada
emotka emotka

Znają happy hour emotka

A wszystkie te konkursy jedna,ta sama firma robiła?

Tak, nasza ukochana... Media Contact emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930508 Napisano: 14.10.2014 11:50:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
marionzzz napisał(a):

wyniki Tesco magazynu! emotka emotka http://tescomagazyn.pl/konkursy/
kpina w żywe oczy - ja rozumiem,że garstka osób z forum wygrała aby dopełnić listy i wymieszać odrobinę Łódź ale to jest chyba jakaś przesada
emotka emotka

Znają happy hour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930035 Napisano: 13.10.2014 13:11:18 w Kaufland konkursy
estrelitta napisał(a):

Przyszło mi na jednego maila potwierdzenie przeczytania (skan paragonu i oświadczenie) z Troszczymy sie o ... Na dwa pozostałe nie emotka

Nigdy nie wysyłam mejli za potwierdzeniem, bo sama nikomu nie potwierdzam przeczytania/otrzymania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5930029 Napisano: 13.10.2014 13:06:11 w Kaufland konkursy
magnus napisał(a):

(...) Czy nie powinni już słać bonów za "szkołę" emotka

Do 15.10.2014 mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5928997 Napisano: 10.10.2014 16:00:05 w Leclerc
Dodam od siebie, że nie piszę w sposób w/w + nie wysyłałam esków tak, ja pisano odnośnie poprzedniego konkursu Columbita, zatem wiedzcie, że nic nie wiecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0