Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To tak, jak ja
Mam regulamin, ale nie wymienili modelu, wiadomo jedynie, że Lenovo za 399 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wymiatasz, ktoś pobije rekordowo niską cenę?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odwrotna licytacja trwa - kto da mniej?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jedni nie kupują past do zębów, inni czekolad
Loteria Nivea już odsłoniła rąbka tajemnicy, jeśli chodzi o profesjonalizm organizowania takich akcji + zachowania nibykonsumentów. Z drugiej strony, mógł tyle czekolad kupić, nikt mu nie zabroni
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Było, dosyć dawno temu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
On już nie będzie grał, bo ustrzelił ferie
Nie powinni informować laureatów o rodzaju wygranej nagrody + formularz zgłoszeniowy powinien zawierać więcej pól, niż tylko numer paragonu (np. datę i godzinę zakupu i NIP sklepu).
Podsumowując: organizacja akcji tak przemyślana, jak zwykle
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na konkursową sraczkę to chyba najlepszy Stoperan
Ale wiadomo, że "No jak to?! Że niby moje dziecko nie wygrało?!"
79magda - nie widzą, bo przecież to nie jest normalne, że teściowa dzwoni i pyta "A masz już ugotowany obiad na jutro? Czemu jeszcze nie? Co będzie? A czemu to, a nie coś innego? Nie podoba mi się!"
Ale zawracanie d* ludziom, którzy są w pracy i pracują durnymi pytaniami, to już jest oczywista oczywistość, wręcz prawo & obowiązek każdego gracza... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie to nigdy Columbit o żadnej nagrodzie nie raczył poinformować: ani tydzień temu, ani rok temu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziś. ASAP. Migusiem. Jak najszybciej. Niezwłocznie.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zestawy Syoss z Natury doszły wszystkie tylko w wersji dla włosów farbowanych, akurat u nas żaden z laureatów nie farbuje włosów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A Ty na to: "Paaanie, ja od 10 lat w konkursach siedzę, co Pan mi tu za kit wciska?!"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W temacie mojego Rossnetowego mugolstwa: nabyłam również produkty "Pachnącej szafy", bo nie doczytałam, że to konkurs proplagiatorski, czyli foto
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie przedłużą, to gupia akcja, chodzi o max szumu, a minimum nagród
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie mam dzieci i konkursach dla dzieci nie biorę udziału, ale z moich obserwacji wynika, że dzieci to temat tabu, który wywołuje eksplozje z niczego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spoko koko, ja dziesiąty
Trzeba szybko obrać drogę "przez żołądek do serca"
Monika11 - nie, ale widzisz, Columbit nie wie, kto wysłał smsa na konkurs, pra? Niech zatem wyjdą z założenia, że mężczyźni sami i kopsną w naszym kierunku treści gratulacyjne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z okazji Dnia Chłopaka, mogliby poinformować dziśśśś!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli treść jest taka sama, ewentualnie możesz się powołać na zawias systemu przyjmującego smsy
Anonima - facet jest cykorem, mógł przyjechać i Ci to prosto w twarz, ale gdy się ma jaja wielkości fistaszków...
Dlaczego w ogóle Ci o tym mówił? Żeby Cię zabolało. Tchórzliwy psychol. Chcesz się smucić i dać mu satysfakcję?
Moim zdaniem to pora, żeby go jednym cięciem amputować z Twojego życia; możemy asystować przy zabiegu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie myślałam, że w tym wieku jeszcze coś takiego usłyszę
Się kiedyś trzeba umówić na ciastko
Żałuje, że nie ma konkursu, gdzie pula nagród to np. 500 x wyjazd do SPA, już sobie wyobrażam te pogaduszki w jakuzzi dot. rozmów z pracownikami agencji + leżakowanie z notesikiem w ręce + wrzaski w restauracji, gdy pomiędzy jednym ugryzieniem grzanki, a drugim usłyszeć można "Eureka! Mam hasełko na konkurs!" Ale by z nas była ekipa
PS: Niestety na żadne imprezy alkoholowe typu Lord się nie piszę.
Życzę miłego zaskoczenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dobrze, że to konkursy z numerami paragonów, przynajmniej więcej nerwów nie będzie
magnus - zapraszam serdecznie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.