Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5925203 Napisano: 02.10.2014 08:21:52 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

(...) Dołożę swoje trzy grosze - wygrałam u nich dwa razy, tylko dwa i aż dwa, i do tej pory nie wiem, dlaczego akurat wtedy wygrałam, a innymi razy nie. emotka

To tak, jak ja emotka

masza napisał(a):

czy ktoś ma zapisany regulamin z TESCO Columbit , jaki model tableta jest nagrodą?

Mam regulamin, ale nie wymienili modelu, wiadomo jedynie, że Lenovo za 399 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924860 Napisano: 01.10.2014 15:47:26 w Hochland
malutka456 napisał(a):

real 2,03 zł

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924858 Napisano: 01.10.2014 15:43:57 w Hochland
termitek99 napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

w tesco topiony 2.09 zł

Odwrotna licytacja trwa - kto da mniej? emotka

Carrefour 2.05

Wymiatasz, ktoś pobije rekordowo niską cenę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924852 Napisano: 01.10.2014 15:33:43 w Hochland
staszek napisał(a):

w tesco topiony 2.09 zł

Odwrotna licytacja trwa - kto da mniej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924851 Napisano: 01.10.2014 15:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

(...) nie wierzę, że faktycznie kupił tyle tych Milek emotka

Jedni nie kupują past do zębów, inni czekolad emotka

Loteria Nivea już odsłoniła rąbka tajemnicy, jeśli chodzi o profesjonalizm organizowania takich akcji + zachowania nibykonsumentów. Z drugiej strony, mógł tyle czekolad kupić, nikt mu nie zabroni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924793 Napisano: 01.10.2014 14:04:38 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

Koleżanka mnie zapytała, czy było rozwiązanie konkursu "Uśmiechnij się koncertowo". A ja szczerze mówiąc nie wiem, bo nie brałam w nim udziału. Dlatego liczę na Waszą odpowiedź.

Było, dosyć dawno temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924750 Napisano: 01.10.2014 13:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Albo zagram trochę później, jak Pan T się już nasyci

On już nie będzie grał, bo ustrzelił ferie emotka
Nie powinni informować laureatów o rodzaju wygranej nagrody + formularz zgłoszeniowy powinien zawierać więcej pól, niż tylko numer paragonu (np. datę i godzinę zakupu i NIP sklepu).
Podsumowując: organizacja akcji tak przemyślana, jak zwykle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924691 Napisano: 01.10.2014 12:09:06 w Biedronka
Raju emotka Chociaż nie biorę udziału w konkursach Kiory, aż mam ochotę przeprosić Pana Od Konkursu emotka

Na konkursową sraczkę to chyba najlepszy Stoperan emotka

Ale wiadomo, że "No jak to?! Że niby moje dziecko nie wygrało?!" emotka

79magda - nie widzą, bo przecież to nie jest normalne, że teściowa dzwoni i pyta "A masz już ugotowany obiad na jutro? Czemu jeszcze nie? Co będzie? A czemu to, a nie coś innego? Nie podoba mi się!"
Ale zawracanie d* ludziom, którzy są w pracy i pracują durnymi pytaniami, to już jest oczywista oczywistość, wręcz prawo & obowiązek każdego gracza... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924645 Napisano: 01.10.2014 11:23:25 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

emotka Spodziewałam się wpisu: Na jakim Świecie Ty żyjesz? Informowali tydzień temu emotka

Czekamy zatem emotka

Mnie to nigdy Columbit o żadnej nagrodzie nie raczył poinformować: ani tydzień temu, ani rok temu emotka Ale warto mieć marzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924643 Napisano: 01.10.2014 11:19:37 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy do dzisiaj powinien Columbit poinformować z tabletami? emotka

Dziś. ASAP. Migusiem. Jak najszybciej. Niezwłocznie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924595 Napisano: 01.10.2014 10:21:11 w Paragony
Moim zdaniem: nie opłaca się kupować paragonu z Syoss.

Zestawy Syoss z Natury doszły wszystkie tylko w wersji dla włosów farbowanych, akurat u nas żaden z laureatów nie farbuje włosów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924171 Napisano: 30.09.2014 13:02:58 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

zadzwonili emotka

A Ty na to: "Paaanie, ja od 10 lat w konkursach siedzę, co Pan mi tu za kit wciska?!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924112 Napisano: 30.09.2014 11:56:18 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

joan napisał(a):

Dziewczyny, o zapalniczce nie pomyślałam! Kule, robi się ze mnie zupełnie niesprytny konkursowo mugol emotka emotka

Joan ja kupiłam na konkurs Syoss Gliss Kur emotka Mało tego wysłałam taki paragon do organizatora wpisując dopisek I love Syoss emotka

emotka Haha, a kiedy się zorientowałaś, co zaszło? emotka

W temacie mojego Rossnetowego mugolstwa: nabyłam również produkty "Pachnącej szafy", bo nie doczytałam, że to konkurs proplagiatorski, czyli foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924102 Napisano: 30.09.2014 11:47:56 w Biedronka
lusienka napisał(a):

W aktualnej loterii biedry(zdrapki) konkurs trwa jeszcze kilkanaście dni, a nagród została ogromna pula,myślicie że przedłużą akcję,czy organizatorzy będą się dzielić autkami między sobą emotka

Nie przedłużą, to gupia akcja, chodzi o max szumu, a minimum nagród emotka Ostatnio byłam u teściów i Biedra reklamowała swoją nibyloterię w najlepszym czasie antenowym - więcej zapłacili za emisje spotów, niż ich wyszły nagrody. Nie lubię. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924078 Napisano: 30.09.2014 10:59:39 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Nie zapomnijcie wysłać protokołu do Kiory z rozpiską KOMU SIĘ NIE NALEŻY NAGRODA
emotka emotka emotka

emotka

Nie mam dzieci i konkursach dla dzieci nie biorę udziału, ale z moich obserwacji wynika, że dzieci to temat tabu, który wywołuje eksplozje z niczego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924051 Napisano: 30.09.2014 10:12:26 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Tesco -tablety- do kiedy mają czas na poinformowanie ?? emotka

Z okazji Dnia Chłopaka, mogliby poinformować dziśśśś! emotka

O cenzura Joan.
Dzięki za przypomnienie
No przecież by sie obraził ten moj wrażliwiec,ze zapomniałam (4 rok z rzędu )

Spoko koko, ja dziesiąty emotka
Trzeba szybko obrać drogę "przez żołądek do serca" emotka

Monika11 - nie, ale widzisz, Columbit nie wie, kto wysłał smsa na konkurs, pra? Niech zatem wyjdą z założenia, że mężczyźni sami i kopsną w naszym kierunku treści gratulacyjne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924039 Napisano: 30.09.2014 09:58:44 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

Tesco -tablety- do kiedy mają czas na poinformowanie ?? emotka

Z okazji Dnia Chłopaka, mogliby poinformować dziśśśś! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5924008 Napisano: 30.09.2014 08:33:47 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

Kurka wodna, w tym pospiechu z jednego tel posłałem 2x to samo zgłoszenie na BAM w carrefour, Nie wiem, jak to u nich jest? Skoro maja dzienne, to może zażadaja jak wygram 1 paragonu??

Jeśli treść jest taka sama, ewentualnie możesz się powołać na zawias systemu przyjmującego smsy emotka

Anonima - facet jest cykorem, mógł przyjechać i Ci to prosto w twarz, ale gdy się ma jaja wielkości fistaszków...
Dlaczego w ogóle Ci o tym mówił? Żeby Cię zabolało. Tchórzliwy psychol. Chcesz się smucić i dać mu satysfakcję?
Moim zdaniem to pora, żeby go jednym cięciem amputować z Twojego życia; możemy asystować przy zabiegu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5923703 Napisano: 29.09.2014 12:34:09 w Kaufland konkursy
magnus napisał(a):

Joan, chętnie, bo kręcisz mnie emotka , serio emotka emotka

Nie myślałam, że w tym wieku jeszcze coś takiego usłyszę emotka

Się kiedyś trzeba umówić na ciastko emotka

Żałuje, że nie ma konkursu, gdzie pula nagród to np. 500 x wyjazd do SPA, już sobie wyobrażam te pogaduszki w jakuzzi dot. rozmów z pracownikami agencji + leżakowanie z notesikiem w ręce + wrzaski w restauracji, gdy pomiędzy jednym ugryzieniem grzanki, a drugim usłyszeć można "Eureka! Mam hasełko na konkurs!" Ale by z nas była ekipa emotka
PS: Niestety na żadne imprezy alkoholowe typu Lord się nie piszę.

zezowaty_kot napisał(a):

Ja pierwszy raz wysłałam na Kaufland. Ciekawa jestem rezultatów. emotka

Życzę miłego zaskoczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5923694 Napisano: 29.09.2014 12:20:48 w Kaufland konkursy
Jeszcze dodam od siebie, że w ubiegły czwartek, czyli (teoretycznie!) mało popularny na zakupy dzień, odwiedziłam pewne centrum handlowe. Zrobiłam zakupy w 3 sklepach, w każdym nabyłam 1 produkt konkursowy i wiecie, ile czasu straciłam?! 1,5 godziny! emotka A przecież wchodziłam do sklepu i od razu brałam produkt z półki - mniej, niż minutę mi to zajmowało. Szlag by trafił.
Dobrze, że to konkursy z numerami paragonów, przynajmniej więcej nerwów nie będzie emotka

magnus - zapraszam serdecznie. Wyświetl w wątku >>
0 0