Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A bo widzisz, plan był piękny
Zamierzałam kupić dwa opakowania pysznych lizaków, których smaki zachwycały mnie przed laty. W zależności od rodzaju nagrody, mogłabym ją podarować albo sprzedać. Nawet przy braku nagród byłoby ok.
Tymczasem trafiłam na lizaki ohydne, gorsze w smaku/jakości od najtańszych landrynek. I muszę jakoś z tego wybrnąć... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nikomu nie zabronię przyjazdu do mojego sklepu, niech przybywa
Ale nikomu nie zamierzam niczego ułatwiać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kod nie zejdzie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Możesz
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Musiałabym to wiadro do piwnicy znieść, bo Mój by chyba osiwiał, gdyby zobaczył, co robię z produktami konkursowymi
izak1000 - ok, dzięki za wskazówkę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mmmniam...
Teraz kombinuję, kiedy się wybrać z młotkiem do parku, by dyskretnie wyłuskać patyczki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, taki i ja mam plan
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kupiłam w Tesco 2 paczki. Ale były tylko w okropnej wersji, czyli sam cukier i barwnik; po zjedzeniu jednego zaczęło mnie mdlić, po drugim już dosyć mocno kręciło mi się w głowie. Więcej nie kupię tego świństwa
PS: Pamiętam pyszne smaki tych lizaków, chyba takie dwuwarstwowe, mleczne albo waniliowe, eh.... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli chodzi o konkurs BIC, do wyboru są tylko 2 produkty: standardowa zapalarka do gazu za 11 zł i różowa zapalarka do gazu z elastyczną, długą końcówką - za 15 zł. Polecam obie, aczkolwiek ta za 15 zł fajniejsza i bezpieczniejsza
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
+ 140 pkt.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie jest konieczne, ze względu na obowiązek podawania numeru sys. w zgłoszeniu.
Jestem przeciwna dzwonieniu, sporo ludzi siedzi na uczelni albo w pracy. Zawody, gdzie można sobie prowadzić prywatne rozmowy w czasie pracy... no cóż, rzadkość absolutna.
Ewentualnie można dzwonić, jeśli ktoś nie odesłał danych - żeby wybadać, czy esemes doszedł do laureata
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Numer systemowy. Ponieważ na paragonie numer systemowy jest tylko jeden...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przecież wzór smsa jest w regulaminie i na ulotce.
Nie rozumiem, martwicie się o mugoli, czy jak?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pomyliłeś wątek
Aczkolwiek dzięki za przypomnienie, dlaczego zmiany są potrzebne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O patrz, to ciekawe
Jak patrzę na paragon, to widzę na nim 2 części owego numeru systemowego. Możliwe, że numer systemowy składa się z 3 części, kryjących w sobie:
- nr sklepu,
- nr kasy,
- nr transakcji (liczony np. od początku roku).
No nie powie mi nikt, że jest możliwe, by w jednym sklepie, na jednej kasie, w jednym czasie powstały 2 paragony
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zarówno info w ulotce, jak i regulamin... wskazują, by myślniki pominąć, więc tak właśnie zrobię, żeby wszystko było zgodne z regulaminem i nikt do niczego przyczepić się nie mógł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7