Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5921662 Napisano: 24.09.2014 10:50:48 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

zapomniałaś o słynnej "turystyce konkursowej" i urlopie na drugim końcu Polski emotka

Mnie nie przeszkadza, że ktoś tu przyjedzie I ZROBI ZAKUPY, nie boję się konkurencji, musiałabym nie grać, hehe. W konkursach można spotkać wielu bardzo uzdolnionych ludzi, którzy słowem czy aparatem operują z lekkością, lubię ich towarzystwo, podnoszą poprzeczkę emotka Każdego, kto chce przyjechać i dokonać zakupów konkursowych, zapraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921653 Napisano: 24.09.2014 10:39:13 w Kaufland konkursy
Tak se myślę: szkoda, że nie wpadli na to przy konkursie Laboo emotka

anialistopad napisał(a):

Joan oby tak bylo jak piszesz to będzie super.

Zobaczymy jutro, gdy dadzą regulamin.
I dziś sie przekonamy, czy trafiamy w ich gust - gdy poślą eski z poprzedniego konkursu, a póki co na Śląsku ciszaaa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921648 Napisano: 24.09.2014 10:36:05 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

ale może okazać się, że i tak jesteśmy w mniejszości

Nie sądzę emotka Ci, co zawsze robili dla kogoś zakupy na konkurs, dalej będą to robili. Choć chętnych będzie na pewno mniej, bo dawniej płacili za jeden paragon, a grali x razy.

Z mojej perspektywy patrząc: ani za 2 paczki podpasek, ani za 2000 zł nie prześlę nikomu zdjęcia lokalnego paragonu, który potem zostanie sto razy przerobiony w programie graficznym na inne konkursy emotka trzeba myśleć przyszłościowo i zastanawiać się nad konsekwencjami swoich działań; a o przerabianiu paragonów zostałam poinformowana wiele lat temu i przestałam robić komukolwiek zakupy na cokolwiek emotka

mightyb - dokładnie. A potem dziwne jęki w wątku "Dziś nic nie wygrałem", a przecież wystarczy dodać A do B. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921635 Napisano: 24.09.2014 10:24:13 w Kaufland konkursy
mightyb napisał(a):

Ja nikomu nie sprzedam bo mam zasadę Nie sram we własne gniazdo emotka emotka

Nareszcie ktoś, kto czuje tak, jak ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921633 Napisano: 24.09.2014 10:23:29 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Tylko jest 1 minus. A mianowicie mogą nam wciskać, ze wpisaliśmy inny numer systemowy niz oni maja u siebie zapisany. Juz pewna agencja tak zrobila

Nie sądzę. Wg mnie to nie są ludzie złośliwi z natury, wredni, podkładający kłody itp. To są ludzie przewrażliwieni na punkcie oszustwa czy naciągania regulaminu. Czytelnicy forum, ofkoz.

Nooo, a regulamin to chciałabym jak najszybciej zobaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921621 Napisano: 24.09.2014 10:11:53 w Kaufland konkursy
Będzie mniej zgłoszeń, a większa sprzedaż.

Zresztą, co mnie obchodzą opóźnienia w sprawdzaniu mejli, skoro temat Kauflanda w wątku paragonowym zdechnie - mogę się "poświęcić" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921609 Napisano: 24.09.2014 09:58:16 w Kaufland konkursy
marlena083 napisał(a):

jestem za emotka

Najlepsze są rozmowy typu:
- Dzień dobry, mówi kurier XY. Jest Pan teraz w domu?
- Nie. A Pan jest?
- Nie no, ja jestem w pracy.
- Proszę sobie wyobrazić, że ja również.
- To Pan nie wiedział, że Pan coś zamówił? Że przesyłka do Pana jedzie? Trzeba urlop wziąć, jak się coś kupuje w internecie.
emotka

aerdna - zależy, co będzie w regulaminie, na podstawie kiepsko zeskanowanej gazetki trudno coś wyrokować. W urodzinowym konku Kaufa też trzeba było podawać nr systemowy i jakoś nikomu to nie przeszkadzało w wygrywaniu. Liczba znaków mniejsza... cóż, wyzwanie większe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921596 Napisano: 24.09.2014 09:45:44 w Kaufland konkursy
To coś więcej, niż zmiana kosmetyczna, to operacja plastyczna emotka

Skoro idziemy ku lepszemu, zalecam wysyłanie nagród pocztą polską (listem wartościowym). Można fioła dostać od tłumaczenia kurierom, dlaczego adresata nie ma w domu, a tak każdy laureat odbierze nagrodę na poczcie w ciągu 14 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921590 Napisano: 24.09.2014 09:35:34 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

jaka zmiana ???

7036 to przecież TQG

I dobrze emotka

Nie będzie już pytań "Jak Pani weszła w posiadanie tego paragonu" emotka
Ciekawe, jak zmienią się statystyki ze względu na konieczność podania numeru paragonu w zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921586 Napisano: 24.09.2014 09:30:40 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Powiedzcie mi, jak prawdziwemu mugolowi emotka
do tej pory kupowałam 2 produkty TYCH SAMYCH marek, zatem np 2 x always.
W nowym konkursie widzę, że chciałabym kupić 2 różne marki. To chyba nie stanowi różnicy?

Zawsze miksowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921578 Napisano: 24.09.2014 09:17:58 w Kaufland konkursy
Jestem dobrej myśli.
Oby tylko nie wyszło, jak zawsze, czyli dobre złego początki emotka

W każdym razie, najbardziej pasuje mi zestaw McKaufland w postaci:
- 4 nagrody na sklep,
- numer paragonu w zgłoszeniu,
- powiadomienie smsem.
Fajnie by tez było, gdyby nagrody ze sklepów, gdzie nie było wystarczającej ilości zgłoszeń albo gdzie wszyscy laureaci nie dosłali prawidłowych dokumentów, przechodziły do "puli ogólnej" i zostały rozdysponowane na resztę Polski. W tym dodatkowym rozdaniu bez rezerwy już, żeby zaoszczędzić czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921567 Napisano: 24.09.2014 09:08:47 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Nie wiem kto za tym stoi (niestety), ale nie płakałabym gdyby zmienili agencje, bo aktualna troszkę mnie irytuje. Owszem jest ryzyko, że można wpaść z deszczu pod rynnę...

Etam zaraz: irytuje. Poczekaj, aż skończą wysyłać esemesy do laureatów poprzedniego konkursu, dopiero wtedy będzie można (ewentualnie) narzekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921562 Napisano: 24.09.2014 09:03:32 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Numer paragonu, nowe marki wśród zakupów konkursowych emotka emotka emotka

Same zmiany na lepsze emotka

Tylko kto za tym stoi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921559 Napisano: 24.09.2014 08:58:23 w Kaufland konkursy
milkaaa13 napisał(a):

a ja oglądam wersję elektroniczną gazetki i od jutra nowy konk
-co najbardziej lubisz w jesieni
http://issuu.com/...14?e=3073891/9441417
str 14-15

I trzeba podać numer paragonu w zgłoszeniu emotka Nooo, nareszczie emotka

Tylko się zastanawiam, czy to czasem nie oznacza, że Smolar i na tym konkursie położył łapkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921556 Napisano: 24.09.2014 08:56:07 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

A to nie do jutra włącznie?

Mam zapisane na żółtej karteczce, że "25.09.2014". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921551 Napisano: 24.09.2014 08:42:45 w Rossmann
Trochę konkursów dali, nagrody bez szału, ale spoko koko, idzie Boże Narodzenie, najwyższy czas powygrywać prezenty emotka

BTW, dopiero wczoraj obejrzałam zawartość paczki z nagrodą od Venus. Na jednym produkcie, bodajże do skórek, znalazłam info, że powoduje utratę wzroku emotka Czyli zajmujesz się skórkami, zaswędzi Cię oko i podrapiesz się lub po prostu dokładnie nie zmyjesz preparatu z palca i możesz sobie kupić opaskę pirata... Jak macie w domu dziecko, to chyba dobrze byłoby ten produkt wyrzucić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921524 Napisano: 23.09.2014 23:33:42 w SZUKAM....
size napisał(a):

Gdzies, kiedyś (chyba w stonce, ale nie pamietam) byl jakiś konkurs, gdzie do wygania byly chyba koszulki Realu Madryt. Nie ma ktoś na sprzedaz takowej? Chlopak, rozmiar s. Wzrost 165.
Jakby co, prosze o pw z ceną emotka

Mam taką koszulkę na sprzedaż emotka
Ale musisz zmierzyć dokładnie jakąś koszulkę tego chłopaka, bo - o ile dobrze pamiętam - eSek na pewno nie rozdawali, nawet eMek chyba też nie. Trudno powiedzieć, co będzie pasowało, zależy od budowy ciała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921268 Napisano: 23.09.2014 13:19:43 w Wkurza mnie...
W tematyce zębowej: znalazłam fajnego dentystę i chodzę do niego, żeby się zrelaksować emotka
Poszłam ze spuchniętą twarzą - naprawił.
Poszłam z ułamanym zębem - naprawił.
Poszłam z bliżej niesprecyzowanymi ubytkami - naprawił.
Z kasy wyskoczyłam, aż miło; jeszcze jedna relaksująca wizyta mi została. Aczkolwiek: tydzień temu coś mi tam w szczęce działał i do dziś nie wiemy, na czym to polegało, bo sobie zawsze leżę w fotelu z zamkniętymi oczami. Mimo kilkukrotnych inspekcji nie potrafimy odkryć, gdzie wiercił emotka Czuję się wyrolowana na 150 zeta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921262 Napisano: 23.09.2014 13:08:04 w Wkurza mnie...
Ale dziewczyny, se pomyślałam, że gdy ktoś ma mnóstwo kasy, stać go na wszystko, co mu potrzeba & się wymarzy i jeszcze se odkłada nadmiar pieniędzy, żeby mu się miedzy nogami nie plątał, to... przecież nie będzie wypełniał jakichś ankiet! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5921230 Napisano: 23.09.2014 12:31:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) cała pensja poszła w diabli,a zawsze staram się połowę odłożyć emotka

A ja - wypełaniając ankiety - zawsze zastanawiam się, co to za ludzie zaznaczają opcję "Stać mnie na wszystkie wydatki i co miesiąc mogę dodatkowo coś odłożyć" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0