Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Noc.
Piiip. Piip. Piip. Piip. Piip.
Żona wychyla się spod kołdry i wyciąga karton spod łóżka.
Mąż: Z kim Ty o tej porze smsujesz?!
Żona: To z konkursu!
Mąż: No na pewno! A te wibracje jakieś takie, że aż łóżkiem trzęsie, to też pewnie "z konkursu"?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I przeklęta rezerwa rolek Fa też mnie ominęła łukiem szerokim
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin swoje, a wyniki - swoje
Skoro w regulaminie wyraźnie i jednoznacznie zapisano, jaki powinien być format zgłoszenia, wszystkie pozostałe powinny dostać zwrotkę "Błędny format zgłoszenia, wpisz..." Przynajmniej tak by było, gdybym ja się tym zajmowała. I żadnych dubli
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do mnie nigdy nikt nie dzwoni, ewentualnie z zastrzeżonego Yves Rocher - rozłączam się od razu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co to jest e-panel? Chyba mnie tam jeszcze nie ma
Nie zaznaczaj, że nie wiesz, zaznacz dochód z poprzedniego miesiąca. Przecież nikt z nas nie wie, jaki dokładnie będzie miał przyrost finansowy; w jednym miesiącu wygrasz grzebień, w drugim auto
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PP? Sprawdzenie zawartości przesyłki przed odbiorem kosztuje ok. 6 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, to bzdura, kurier odpowiada za doręczenie przesyłki i w momencie podpisania listu przewozowego reszta go nie obchodzi. Najlepiej sprawdzić od razu dlatego, że kurier nie musi wracać, tylko natychmiast sporządza się protokół szkody. I to jedyny powód, ta "wygoda".
Pominę fakt domniemania uszkodzenia towaru w transporcie, jeśli stwierdzi się szkodę w czasie x dni, to tzw. szkoda niewidoczna.
Jeśli ktoś chce sprawdzić stan zawartość przesyłki przed podpisaniem dokumentu odbioru, gdzie jest jasno i wyraźnie nadrukowane "Przyjmuję przesyłkę bez zastrzeżeń", to jedyną opcję oferuje PP. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najsłabszy panel ever
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To już mogę zrozumieć, skoro nigdzie nie jest wyraźnie wydrukowane: NR PARAGONU 12345.
Ale dublowanie zgłoszeń mnie wk* totalnie.
STOKROTKA.12345
STOKROTKA. 12345
STOKROTKA. PARAGON NUMER 12345
STOKROTKA. NR PARAGONU 12345
STOKROTKA. PARAGON NR 12345
STOKROTKA. NUMER MOJEGO PARAGONU TO 12345
.....
STOKROTKA. SUPER KONKURS ZROBIŁAM DZIŚ ZAKUPY DLA PSA ŚREDNIA TACKA MIELONKI I PEDIGREE DLA DUŻYCH RAS I PÓŁ KILO ŻWACZY WOŁOWYCH I 4 CIELĘCE JĘZORY WYKOSZTOWAŁAM SIĘ BARDZO ALE SKORO MOGĘ WYGRAĆ TO WIEDZCIE ŻE NUMER PARAGONU 12345. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, a byłam w markecie prawie od razu po ich otrzymaniu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nawet, gdyby okna miały nieprawidłowe wymiary, są Twoje i nikt nie może sobie nimi bezprawnie rozporządzać. Jak już pisałam, odbiór zamówionego towaru nie nastąpił. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zadzwońcie i powiedzcie, że czekacie na okna
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie bój się zapisów umowy, często nawet umowy wielkich banków zawierają klauzule niedozwolone, które są bezskuteczne
Sprawdź, co podpisali Twoi rodzice. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Generalnie okna dzielą się na 2 rodzaje:
- o wymiarach standardowych, idziesz do Castoramy i se kupujesz okna, co tam stoją, mój znajomy potem wstawiał samodzielnie;
- o wymiarach niestandardowych (ja takie mam) - nie ma opcji, żeby komuś innemu pasowały!
Ja bym nie czekała do poniedziałku.
Czy Twoi rodzice podpisali jakiekolwiek papiery? Np. że okno źle wymierzyli, więc się go zrzekają? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin wyraźnie precyzuje, co należy wklepać w smsie, jest tam przykładowy sms zgłoszeniowy. A tymczasem na listach laureatów smsy typu "Numer paragonu: 111111". Zaraz ludzie pełnymi zdaniami zaczną pisać. Trzynastozgłoskowca przyjmą? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No!
I nie rozumiem za bardzo, oni te okna zabrali z powrotem? Czy zostawili? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie np. wkurza fakt, że gdy znajomy się dowiaduje, że mam coś na sprzedaż, od razu wali tekstem, ile za to? Daję cenę, jaka jest moim zdaniem atrakcyjna i fair dla wszystkich. I co słyszę? To daj mi jeszcze znać, ile ODE MNIE za to chcesz, daj jakiś rabat, co? Pstro!
Widać sam fakt bycia czyimś znajomym powinien automatycznie pociągać za sobą zysk finansowy. Może więc warto, żeby znajomi płacili +15% wymyślonej przeze mnie stawki? Bo ja również chcę, żeby mi ktoś "zrobił laskę", jak to mawiają posłowie