Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chce mi się sprawdzać, ale coś kojarzę, że wysyłka mniejszych nagród przewidziana jest do 12.07.2021, czyli akurat tak: wylosować, paragon sprawdzić, nagrody rozesłać
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie/nie.
Jeśli chodzi o moich bliskich czy rodzinę, to temu zabiegowi medycznemu poddały się tylko 2 osoby* i nawet nie wiem, czy otrzymały już wszystkie zalecane dawki (bo to się przecież zmienia). Po prostu im podesłałam info, że skoro i tak podjęły taką decyzję, to mogą coś wygrać. Czy zagrają - nie wiem.
*jedna się zwyczajnie zdołowała, bo jej koleżanka z klubu seniora rzekła, że się z niezaszczepionymi nie spotyka, drugą brat na 50. urodziny zabierze do Hiszpanii, więc czuła się w obowiązku zaszczepić, żeby nie komplikować wyjazdu. Mają w doopie te preparaty i w doopie loterię. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jednym zgłoszeniem
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o pobyt w pomieszczeniach, to może nawilżacz powietrza? Mój pizga zimnem, a gdybym do niego wlała wody schłodzonej w lodówce, to już w ogóle - taka metoda do wypróbowania na tegoroczne upały. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miejscowość właściwie dowolna
Termin: cokolwiek pomiędzy 25.07. a 15.08.
Założenia:
- dwie osoby dorosłe (nie zapłacę za nieistniejących towarzyszy),
- łóżko dwuosobowe (żadna tam rozkładana leżanka),
- aneks kuchenny z możliwością gotowania albo dostęp do kuchni ze zmywarką (czajnik to nie jest aneks kuchenny),
- cena adekwatna do standardu (z tym chyba najgorzej),
- wizualnie żadne bordo czy wariacje marchewki,
- prysznic.
Przejrzałam milion "ofert" z wyposażeniem spod śmietnika i chce mi się krzyczeć: WYREMONTUJEMY WASZ DOM!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na Śląsku leje; niecierpliwie oczekuję prognoz weekendowych, bo planowane są konkursy & pokazy lotów balonami nad Parkiem Śląskim, a to niestety impreza całkowicie zależna od pogody
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy sposób jest dobry, minimum organizacji to chyba po prostu pisanie po paragonach kto / kiedy / na co
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, jak podejrzewałam - spartaczyli formularz
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dajcie znać, co udało Wam się załatwić
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej chyba zadzwonić na infolinię - kiedyś (w innej sprawie) tak właśnie się z nimi kontaktowałam, rozmawiałam z bardzo miłym panem, wszystko mi wyjaśnił i udało się rozwiązać problem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!
Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Że kufa co?!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mogą mieć jakieś oprogramowanie, które wyłapuje "indywidualnego użytkownika". I sami sobie definiują, co rozumieją pod tym pojęciem
Mnie irytują bramki, bo - teoretycznie - to Wielka Tajemnica Organizatora. Chciałabym, żeby ktoś wytłumaczył, jak to niby działa, że ŻADEN z pracowników czy współpracowników organizatora nie zna tych tajemnych godzin szczęścia. Do dziś mnie nie przekonali
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale w loteriach często występuje regulaminowy zapis, że jedna osoba może zarejestrować dziennie max np. 20 kapsli / kodów / zgłoszeń. Czy o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a) dwa eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023) -> sprzedaż po 250 zł/szt. lub wymiana o wartości 300 zł*/szt.,
b) gift card na prezent marzeń 300 zł (...)
c) zestaw garnków (...)
*wymienię na bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS, podróżne typu Travelist lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH)
Zapraszam na pw
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Thx za info & gratki
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja się zastanawiam, czy ktoś wygrał sms-em, czy też nagrodzili same zgłoszenia wysłane przez formularz? Tak statystycznie
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8