Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6792386 Napisano: 01.07.2021 20:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak to jest z konkursami Fortuny - jeżeli mają obrady (tudzież losowanie, kto ich tam wie?) 01.07-02.07 (Cechini), to wyników możemy się spodziewać 02.07, czy raczej później?

Nie chce mi się sprawdzać, ale coś kojarzę, że wysyłka mniejszych nagród przewidziana jest do 12.07.2021, czyli akurat tak: wylosować, paragon sprawdzić, nagrody rozesłać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792372 Napisano: 01.07.2021 19:17:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Braliscie/ zamierzacie wziąć udział w loterii szczepionkowej?  Czy ktoś z Was lub bliskich wygrał coś tam?

Nie/nie.
Jeśli chodzi o moich bliskich czy rodzinę, to temu zabiegowi medycznemu poddały się tylko 2 osoby* i nawet nie wiem, czy otrzymały już wszystkie zalecane dawki (bo to się przecież zmienia). Po prostu im podesłałam info, że skoro i tak podjęły taką decyzję, to mogą coś wygrać. Czy zagrają - nie wiem.

*jedna się zwyczajnie zdołowała, bo jej koleżanka z klubu seniora rzekła, że się z niezaszczepionymi nie spotyka, drugą brat na 50. urodziny zabierze do Hiszpanii, więc czuła się w obowiązku zaszczepić, żeby nie komplikować wyjazdu. Mają w doopie te preparaty i w doopie loterię. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792303 Napisano: 01.07.2021 15:13:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hulajnoga elektryczna z loterii "Kasa na grilla w wybranych halach" emotka

Jednym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792255 Napisano: 01.07.2021 13:25:36 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

a ja mam pytanie jak radzicie sobie  z upalem? Nie wiem, nigdy tak zle tego nie znosilam.A teraz codziennie peka mi glowa, nie mam sily wyjsc z domu. Najchetniej bym przelezala caly dzien. Kocham jesien, jest mi slabo, serce migocze, a leb peka. Ratuuunku. Macie jakies patentny jak przezyc oprocz slawetnej klimy?

Jeśli chodzi o pobyt w pomieszczeniach, to może nawilżacz powietrza? Mój pizga zimnem, a gdybym do niego wlała wody schłodzonej w lodówce, to już w ogóle - taka metoda do wypróbowania na tegoroczne upały. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792227 Napisano: 01.07.2021 12:24:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Szukam fajnego noclegu w Polsce, proszę o podpowiedzi emotka
Miejscowość właściwie dowolna emotka
Termin: cokolwiek pomiędzy 25.07. a 15.08. emotka

Założenia:
- dwie osoby dorosłe (nie zapłacę za nieistniejących towarzyszy),
- łóżko dwuosobowe (żadna tam rozkładana leżanka),
- aneks kuchenny z możliwością gotowania albo dostęp do kuchni ze zmywarką (czajnik to nie jest aneks kuchenny),
- cena adekwatna do standardu (z tym chyba najgorzej),
- wizualnie żadne bordo czy wariacje marchewki,
- prysznic.

Przejrzałam milion "ofert" z wyposażeniem spod śmietnika i chce mi się krzyczeć: WYREMONTUJEMY WASZ DOM! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792196 Napisano: 01.07.2021 11:22:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

gdzie taką nagrodę w postaci deszczu dają, też bym chciała emotka u mnie susza na maxa od wielu tygodni, o grzybach (kurkach) można zapomnieć emotka

Na Śląsku leje; niecierpliwie oczekuję prognoz weekendowych, bo planowane są konkursy & pokazy lotów balonami nad Parkiem Śląskim, a to niestety impreza całkowicie zależna od pogody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792191 Napisano: 01.07.2021 11:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Może to nadgorliwość, ale teraz robię zrzuty ekranu wysyłanym zgłoszeniom i już nie mam wątpliwości co się podawało i który paragon poszedł na mnie, a który na męża (a także która odpowiedz wygrała) emotka  

Każdy sposób jest dobry, minimum organizacji to chyba po prostu pisanie po paragonach kto / kiedy / na co emotka Właśnie robię porządek w segregatorach, bo pada deszcz - idealnie mi taki klimat sentymentalny pasuje do tegoż zajęcia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792001 Napisano: 30.06.2021 18:58:06 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

(...) Poprosiłam o screen zgłoszenia , wysłali jakoś dziwnie , tam gdzie powinna być zaznaczona  fajeczka, o jaką nagrodę gram pisze słowo fałsz, a pod spodem adnotacja: ,, Słowo Fałsz oznacza brak zaznaczonej nagrody ''  . Padłam  nijak  ma się  to do zrzutu ekranu ,albo oni coś pili -albo chyba ja się napiję emotka

Tak, jak podejrzewałam - spartaczyli formularz emotka Zgodnie z logiką: powinni nagradzać grających o piłki - piłkami, grających o rowery - rowerami, grających o nic - niczym. A przyznali Ci piłkę, ponieważ wszystkie zgłoszenia mają "fałszywe" (przecież uczestnicy konkursu to debile), zatem sami nie wiedzą, jak z tego wybrnąć... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6791850 Napisano: 30.06.2021 10:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alicie2570 napisał(a):

oj nie dobrze tez czekałam do konca ;/

Dajcie znać, co udało Wam się załatwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791840 Napisano: 30.06.2021 10:07:14 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Właśnie piłka dojechała kurierem , choć nie zdążyłam odesłać pocztą paragonu, a w @  każą. Doradźcie -odesłać ? 

Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6791837 Napisano: 30.06.2021 10:00:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Wie ktoś może co z kodami do sklepu e-develey ważnymi do końca czerwca? Mają przerwę techniczną i niestety,nie da się ich wykorzystać emotka

Najlepiej chyba zadzwonić na infolinię - kiedyś (w innej sprawie) tak właśnie się z nimi kontaktowałam, rozmawiałam z bardzo miłym panem, wszystko mi wyjaśnił i udało się rozwiązać problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791836 Napisano: 30.06.2021 09:56:53 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Też mi się nie podoba podejście tej agencji bo co za logika skan paragonu,nagroda w domu i nagle oryginał paragonu pocztą.
Ale poczułam się wywołana do tablicy tak z mojej winy wzięłam udział 2 razy nie doczytałam,że jeden  członek jedno zgłoszenie.Od razu się przyznałam i odpisali ,że anulują 2 zgłoszenie i uznają je za niebyłe.Nie ,nie wygrałam roweru by nie było niedomówień.A losowanko to chyba przejęzyczenie bo jakie losowanko w konkursie opisowym.

Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!

Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower! emotka I że w ogóle rozdadzą rowery komuś poza swoimi znajomymi, w końcu... chyba nikt nie będzie tego sprawdzał? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6791801 Napisano: 29.06.2021 23:19:55 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

(...) Jaka piłka , jak grałam o rower? Ale śmieszne to ,że nie odesłałam jeszcze oryginału paragonu a już jutro wysyłają do mnie nagrodę ....  Napisałam @ ,że nie grałam o piłkę , lecz o rower - a tu takie kwiatki: LOSOWANKA
Droga Pani,nie zaznaczyła Pani żadnej z opcji na wygraną. Rowery zostały rozlosowane według poprawnych zgłoszeń. W Związku z Pani ciekawą odpowiedzią postanowiliśmy nagrodzić Panią nagrodą w postaci Piłki. Jeśli nie chce Pani takiej nagrody bardzo prosimy o informację.Brak słów......:(

Że kufa co?! emotka Możliwe, że formularz został błędnie utworzony i nikomu nie przechodzi, co zaznaczył. Najpierw ignorują, że ktoś słał więcej zgłoszeń, niż pozwala regulamin. Potem nagradzają zgłoszenie, które - wg nich - nie miało zaznaczonej opcji wyboru nagrody. Finalnie sugerują losowanie. Brak słów! Wyświetl w wątku >>

joan

#6791791 Napisano: 29.06.2021 22:15:47 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Wkurza mnie agencja G3. Obrosli w piórka i zaczynają kontrolować loterie. Wiem na pewno, że eliminują zasobniejszych w kapsle. Blokują wygrywanie. Skoro to potrafią, to równie dobrze część nagród wpadnie znajomym królika. 

Mogą mieć jakieś oprogramowanie, które wyłapuje "indywidualnego użytkownika". I sami sobie definiują, co rozumieją pod tym pojęciem emotka Jak dla mnie: ktoś posiada 1500 kodów, ale nie potrafi zorganizować ich wbicia w sposób zgodny z regulaminem. Następnym razem zróbcie eksperyment, może akurat się uda emotka

Mnie irytują bramki, bo - teoretycznie - to Wielka Tajemnica Organizatora. Chciałabym, żeby ktoś wytłumaczył, jak to niby działa, że ŻADEN z pracowników czy współpracowników organizatora nie zna tych tajemnych godzin szczęścia. Do dziś mnie nie przekonali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791666 Napisano: 29.06.2021 15:57:52 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Wkurza mnie agencja G3. Obrosli w piórka i zaczynają kontrolować loterie. Wiem na pewno, że eliminują zasobniejszych w kapsle. Blokują wygrywanie. Skoro to potrafią, to równie dobrze część nagród wpadnie znajomym królika. 

Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale w loteriach często występuje regulaminowy zapis, że jedna osoba może zarejestrować dziennie max np. 20 kapsli / kodów / zgłoszeń. Czy o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789391 Napisano: 18.06.2021 13:19:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię lub sprzedam wg poniższych założeń emotka

a) dwa eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023) -> sprzedaż po 250 zł/szt. lub wymiana o wartości 300 zł*/szt.,

b) gift card na prezent marzeń 300 zł (...)

c) zestaw garnków (...)

*wymienię na bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS, podróżne typu Travelist lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH)

Zapraszam na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789302 Napisano: 18.06.2021 10:01:07 w Informują
Informują z Konkurs "Czas na konkurs" Hebe

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

joan

#6789065 Napisano: 17.06.2021 10:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Nagradzali to i to emotka
Poszło wszystko.

Thx za info & gratki emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6789057 Napisano: 17.06.2021 09:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Wszystko poszło z Elmex ?

Ja się zastanawiam, czy ktoś wygrał sms-em, czy też nagrodzili same zgłoszenia wysłane przez formularz? Tak statystycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789048 Napisano: 17.06.2021 09:39:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domika napisał(a):

Nie gram więc u Los Mejores , żeby na tyle nagród nawet past nie wygrać ? emotka

Coś im się zacięło w wysyłaczu. Tak sobie wmawiam.  Wyświetl w wątku >>