Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5917802 Napisano: 15.09.2014 19:24:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w dorobku widza mam "Z Archiwum X" zamiast serialu "Dr House", a przed chwilą przy kaszlnięciu mój układ oddechowy opuściło coś o konsystencji galaretki (nie mylić z glutem, to zupełnie co innego) emotka

Co do pracy, to często rekrutacją zajmują się łowcy głów i nie dowiesz się, o jaką firmę chodzi, aż nie przejdziesz na dalszy etap rozmów o pracę.

asiam napisał(a):

A mnie się bardziej podoba jak ktoś informuje że się ma za wysokie kwalifiikacje emotka

Tu się zgadzam, bo i o co kaman? Że ktoś się boi, iż będziesz chciała wygryźć go z posady? A możę, że po miesiącu jednak będziesz wolała nauczać na politechnice? Jeśli zechcę, mogę się zatrudnić przy układaniu pomidorów w spożywczaku, co kogo obchodzi, czy byłam na studiach emotka Najlepiej byłoby to wykreślić z CV i po prostu mieć lukę w kalendarzu, zaś na pytanie "A co Pani robiła między rokiem 2003, a 2007?" odpowiedzieć "Rozwiązywałam sudoku." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5916567 Napisano: 12.09.2014 15:19:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zet napisał(a):

Droga joan,zarejestrować się tu,tylko po to żeby czytać Twoje wpisy to był strzał w dziesiątkę...Uwielbiam Twoje poczucie humoru i trafne uwagi i szczerze wierzę że ktoś tak nie banalny,prędzej czy później szarpnie każdą nagrodę o jakiej zamarzy. emotka

emotka emotka
Niezapomniana była też mina Mojego, gdy syknęłam "Zostajesz w aucie i masz go pilnować!!!" emotka
W końcu jednak oboje udaliśmy się do zakamuflowanego geszeftu (bo czym byłoby życie bez nutki ryzyka?), przed którym stał jego właściciel, wystawiając twarz na nitki promieni zachodzącego słońca...
Osłodziłabym sobie brak nagród cukrem iście królewskim, gdyby nie to, że tam również poległam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5916548 Napisano: 12.09.2014 15:02:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marzanna napisał(a):

I jeszcze na paragonie oczywiście nie było wzmianki o tym, że to Always i Discreet. Musiałam prosić kierownika sklepu o pieczątkę z tyłu świstka i ręczne napisanie marek. Mężnie znosiłam zdziwione spojrzenia i chichoty ekspedientek. Wszystko to w nadziei na bon.... emotka emotka emotka

No ba, to oczywista oczywistość emotka

Mam nadzieje, że te wspaniale chłonne podpaski... świetnie wchłoną również łzy porażki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5916544 Napisano: 12.09.2014 14:54:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marzanna napisał(a):

A ja głupia jechałam w deszczu i szukałam jakieś dziury z napisem Kosmeteria emotka A tu znów wątek "Paragony" aż wrze. No cóż, chyba naprawdę nadszedł czas, gdy grać bez paragonów.

U mnie zakupy to też była przygoda życia emotka
Sklep mieści się w menelskiej dzielnicy, gdzie więcej ludzi przebywa w poprawczakach i więzieniach, niż w domach; rzadko kto pracuje, bo od pokoleń wszyscy żyją na koszt państwa, czyli mój emotka Tu nie chodzi o biedę, tu chodzi o źle pojmowany spryt życiowy.
W każdym razie: strach tam iść pieszo, a jak autem, to gibko trzeba zakupy robić, żeby kół nie odkręcili albo kroszonek na lakierze nie wydziergali.
No i oczywiście efekt mojego poświęcenia, czyli narażania zdrowia/życia/mienia taki, że nic nie wpadło...
PS: Podpaski tam mieli prawie 2x droższe, niż w Kaufie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5916488 Napisano: 12.09.2014 13:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ultrixx napisał(a):

Teraz zobaczyłam, że mój cukier na paragonie jest opisany jako Słodka Łyżeczka (kupowałam w Biedrze w opakowaniu konkursowym), mam nadzieję, że przejdzie...

Również mam takie paragony z Biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5916335 Napisano: 12.09.2014 10:28:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o konkurs na hasło Euro Sklepu, to nie brałam udziału, ale pobieżnie przeczytałam regulamin i widzę, że nie przewidzieli możliwości NIEprzyznania nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915956 Napisano: 11.09.2014 15:31:21 w Sport
aguagu napisał(a):

Śnił mi się dziś Winiarski. Rozgrzewałam się z nim przed meczem w parze i o dziwo nawet potrafiłam coś tam zaatakować. emotka

Znaczy się: w saunie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915914 Napisano: 11.09.2014 14:36:46 w Rossmann
Kolorowanka fajowa emotka

Może ktoś chce odkupić ode mnie trochę luzu? Nie brałam udział w konkursie rowerowym, oddam w/w luz w pakiecie z 10 kg ciała, może się laureatowi przyda "oponka"... do roweru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915866 Napisano: 11.09.2014 13:58:30 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

nie wiem czemu wypisujecie takie głupoty, że to losowanie...

Bo nie wierzę w ludzi emotka Tzn. w siebie wierzę, ale w profesjonalizm i rzetelność innych... jakoś nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915587 Napisano: 11.09.2014 08:56:10 w Kaufland konkursy
aniolek33 napisał(a):

Tutaj nie byłabym taka pewna, często organizatorzy eliminują na "czarną liste" numery TYCH SAMYCH paragonow powtarzających się kilkakrotnie emotka

Po puściutkich listach laureatów widać, że nie eliminują. To się rzadko zdarza i zawsze jest oburzenie w społeczeństwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915522 Napisano: 10.09.2014 23:01:15 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Ktoś wzywał bestię? emotka

Tak, Piękna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915443 Napisano: 10.09.2014 21:24:51 w Kaufland konkursy
kunlunija napisał(a):

masakra, a wystarczyłoby podawać nr paragonu...

(chociaż boję się pomyśleć, ile oni wygrywają, skoro mnie idzie jako tako, a zazwyczaj wysyłam 1-2 zgłoszenia...)

Podają, 500 x ten sam numer emotka

Mnie nie interesuje, ile wygrywają; a w loteriach prawie nigdy nie biorę udziału. A w źle zorganizowanych, to już w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915440 Napisano: 10.09.2014 21:19:13 w Kaufland konkursy
kunlunija napisał(a):

naprawdę są ludzie, którzy mają tyle starterów?
omg, ja i moj jeden starter możeby im buty czyścić... emotka

Owszem i profitują z debilnie zorganizowanych akcji promocyjnych emotka A tych to akurat nie brakuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915434 Napisano: 10.09.2014 21:10:54 w Kaufland konkursy
Anonima napisał(a):

Haha to jakies zarty, mysla ze konkursowicze niczym nalogowi alkoholicy w kazdym konkursie udzial wezma jak tylko wieksza ilosc nagrod i nie mysla trzezwo, 20zl, mogli wymyslic, by zrobic zakupy za 100zl by wygrac 50zl.

Popłyną na tym konkursie, jak nic emotka

Od nas udział wezmą jedynie starterowi wyżeracze, co poślą ten sam paragon z setek numerów, Nestle zyska 20 zł / gracza. To przy ok. 10 graczach da sprzedaż 200 zł emotka Na bony nikt nie będzie odsyłał paragonów. W sumie już wiele razy pisano, że "w promocji nie chodzi o zarobek, a o p-r-o-m-o-c-j-ę", niemniej... Powinni przyznawać odpowiednik Złotych Malin w tej branży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915427 Napisano: 10.09.2014 21:00:49 w Sport
mundek2004 napisał(a):

ale horror emotka

Sam stres... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915135 Napisano: 10.09.2014 12:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda - już Ty byś coś pieprznego wrzuciła do garnka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915108 Napisano: 10.09.2014 11:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

http://bentleypol...u_wygraj_kamere.html emotka emotka emotka dodaj do ulubionych w filmiku emotka emotka emotka nie brałam udziału

Nie brałam udziału, ale widzę, że zrobienie prezentacji na poziomie szkoły podstawowej z automatu zostaje w społeczeństwie uznane za "niewątpliwie artystyczne dzieło" emotka Ciekawi mnie, czym zostanie okrzyknięte bezbłędnie napisane zdanie w języku polskim...
Dla mnie to "dzieło" kwalifikuje się jedynie na Wiocha.pl, co jest zresztą zgodne z tematyką konkursu emotka

Hasło zwycięskie - spoko koko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915079 Napisano: 10.09.2014 10:59:39 w Kaufland konkursy
lucja napisał(a):

A ten konkurs Osram ? za bardzo nie widać. jedyne co,ze można wycieczkę do Disneylandu

Pewnie ogólnopolski, w tych małych okienkach reklamowych zawsze są tylko ujęte konkursy CPL. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915065 Napisano: 10.09.2014 10:37:30 w Kaufland konkursy
nataszka napisał(a):

A ile produktów nestle na jednym paragonie trzeba kupić?Jeden ,czy jakaś suma minimum?

Nic jeszcze nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5915059 Napisano: 10.09.2014 10:29:39 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Nagroda nie jest wygórowana (mam na myśli bon a nie samochód)... mam nadzieję, ze nie trzeba zrobić zakupów za 25 zł czy coś takiego emotka

Mnie nawet szkoda kasy na jeden baton, bo każda loteria potwierdza jedno: nie mam czegoś takiego, jak "szczęście" emotka Nawet gdy dają setki koszulek i setki kubków termicznych.

Zagram natomiast w konku z autem (mimo licznych porażek u Columbita), czekam tylko na bony, bo ostatnie wydałam w weekend, a małe Bryzy na dobre zniknęły z półek w Kauflandzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0