Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziwne, bo żadnego info nie ma w gazetce. Aczkolwiek u mnie w sklepie akcje Nestle zawsze są mocno eksponowane: piramida produktów na przejściu, plakaty i ulotki. Pewnie tam będzie więcej info. Mnie loterie nie interesują, raczej... irytują jeno. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Prawda jest taka, że życie wije się, jak rzeka i siedząc w kajaku boimy się tego, co za zakrętem, nieznanego. Warto porzucić ten niepokój i po prostu płynąć z prądem.
A co do totka, to całkiem możliwe, że trafisz
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oni mają w nosie listy laureatów, tego nikt nie czyta, seriooo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odpisz, że promocja była: do zakupów dawali paragon gratis
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oczekuje, ale na losowanie tygodniowe. A w dziennym nagrody brak.
Dziwna ta akcja
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie miałam. Powiem natomiast, że jestem zachwycona nazewnictwem, jak na dłoni widać miłość naukowca do owadów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A Ty to każdemu mężczyźnie wierzysz?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Trzecia pobudka w nocy mnie definitywnie rozbroiła: jakieś szeleszczenie, pacnięcia, skrobanie i miaukanie. Nie wytrzymałam, wyłażę z łóżka, a tam kicia polowanie urządza. Na duchy chyba! Idę w kąt, bez soczewek na oczach, nic nie widzę. Aż tu nagle skacze mi na twarz pasikonik. I panika. Ponieważ bardzo lubimy pasikoniki i nie zabijamy ich, Mój musiał zdjąć z mojej twarzy owada i przełożyć go za okno. Co bym ja poczęła bez tych moich "ochroniarzy"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-kon...dy.html#.VA10XPnV-aI Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podbijam - znów dzwonili w weekend, na inny numer, nie zdążyłam odebrać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie w asortymencie nie oferują kostek, najtańszy paragon = ok. 13 zł.
Nie było, jeszcze duuużo czasu mają. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli chodzi o rzeczy, które można dostać dla kota, bez dokonywania zakupów, to ja preferuję 3 metody:
1) jeśli robisz zamówienia w Zooplusie, dostajesz za nie punkty, które potem można wymienić np. na karmę. Ostatnio wzięłam zestaw karmy premium na tydzień, czyli ćwierć miesiąca gratis.
2) jeśli posiadasz drobne nagrody albo np. trylion saszetek Vanisha, biliard podpasek Always, możesz je przez Olx wymienić na karmę dla kota. Już całkiem sporo kociego żarełka tak uzyskałam.
3) jeśli mieszkasz w miejscu, gdzie wiele się dzieje lub gdzie znajduje się sklep Leopardus, na pewno kiedyś trafisz na próbki, rozdają je przeważnie w weekendy. Inna sprawa, że ja biorę próbki przeważnie dla bezdomniaków, bo każda saszetka z innej wsi, a jakość też bywa różna.
Generalnie opieram się na sposobie 1) + 2)
Co do konkursów, to bym się nie napalała: w większości to konki foto i na głosy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.faceb.../?type=1&theater Wyświetl w wątku >>