Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18658
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli chodzi o rzeczy, które można dostać dla kota, bez dokonywania zakupów, to ja preferuję 3 metody:
1) jeśli robisz zamówienia w Zooplusie, dostajesz za nie punkty, które potem można wymienić np. na karmę. Ostatnio wzięłam zestaw karmy premium na tydzień, czyli ćwierć miesiąca gratis.
2) jeśli posiadasz drobne nagrody albo np. trylion saszetek Vanisha, biliard podpasek Always, możesz je przez Olx wymienić na karmę dla kota. Już całkiem sporo kociego żarełka tak uzyskałam.
3) jeśli mieszkasz w miejscu, gdzie wiele się dzieje lub gdzie znajduje się sklep Leopardus, na pewno kiedyś trafisz na próbki, rozdają je przeważnie w weekendy. Inna sprawa, że ja biorę próbki przeważnie dla bezdomniaków, bo każda saszetka z innej wsi, a jakość też bywa różna.
Generalnie opieram się na sposobie 1) + 2)
Co do konkursów, to bym się nie napalała: w większości to konki foto i na głosy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.faceb.../?type=1&theater Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A to nie jest tak, że potem trzeba odesłać opakowanie z kodem? Wtedy raczej powinien być odkryty, bo albo laureat zdrapie kod ze sreberkiem, albo babeczka u organizatora i kicha - nie ma opakowania z kodem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie będzie leczo, dziś serwuję jedną z moich ulubionych kombinacji kulinarnych (makaron + tuniok + suszone pomidory + cukinia + czosnek)
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki, to zaryzykuję, najwyżej potem będę tutaj wylewała swoje żale (ewentualnie centralnie w ucho Przemiłego Pana)
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Yeah, w takiej sytuacji, to już lepiej nic nie pisać, niż "powiadomimy laureatów dzień po tym, jak uznamy, że nadszedł czas"
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin milczy w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie i plagiat mają w jelicie grubym. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Słuchajcie jej, mądrze prawi
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To się nazywa konkursowy umysł
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie sądzę, przy tym konkursie mam na żółtej karteczce zapisaną datę 16.09. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz spojrzałam na zawieszkę z butelki, napisano "Kup 2x1L Coca-Cola za 8 zł" -> ale wiecie, wszystko musi być w cenie z końcówką 99 gr, żeby można było zbić miliony na "A mogę być winna grosika?"
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
...oprócz typowo kobiewcego zestawu pt. "W oczekiwaniu na zaginionego faceta", czyli: nóż do filetowania + tłuczek do kotletów + maszynka do mielenia mięsa
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do woreczka, a potem młoteczkiem sruuu!
Ale Ty masz zakaz grania, bo wymiatasz w loteriach - tym samym pomniejszasz ilość chętnych do wzięcia udziału i na łeb na szyję poleciałaby sprzedaż lizaków, organizatorzy protestują
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, po prostu zwyczajne "eee, zrobię to potem, teraz nie mam czasu"
Poza tym jest oczywiste, że jak się gra bez paragonów, to najłatwiej słać zgłoszenia na koniec, bo każdy cudzy paragon będzie pasował