Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18658
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pobuuudka
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na każdym bilecie na imprezę powinno być wyszczególnione, co można wnosić, to zależy od organizatora. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Akurat! Pracownik Biedry miał lepkie ręce na auto, se wymyślił, że zdrapie wszystko, a jak znajdzie samochód, to tę zdrapkę sobie skasuje podczas zakupów i włala
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj tak
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak już o rajstopach mowa: niedawno gdzieś na totalny zad* widziałam działający biznes pod nazwą "Punkt repasacji pończoch" - podejrzewam, że jest tam pralnia. Brudnych pieniędzy
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kto by tam czytał regulamin
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skoro mam bony do innych marketów, nie będę "bezkonkursowo" robiła zakupów w Biedrze
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To teraz wiecie, jak w mojej Biedrze jest przy okazji każdego konkursu: absolutna niewiedza, niekompetencja i amnezja
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I tak się zastanawiam, czy ten kraj oszalał?
Bo rozumiem, że spotkania ligi włoskiej czy komercyjna liga światowa to deserki, za które płaci się dodatkowo. I nie każdego Polaka muszą interesować. Ale wszystkie mecze kadry narodowej na mistrzostwach i olimpiadach powinny być dostępne dla każdego Polaka. A nie tylko dla tego, który ma o stówę w portfelu za dużo
Kibic to kibic. Nieważne, czy jest dziewięcioletnim pacjentem i ogląda tv w szpitalu po operacji, czy dziewięćdziesięcioletnim emerytem z włochatym uchem. Buu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dla mnie paluszki w czekoladzie - bomba! Małe ciasteczka z białą czekoladą - numer dwa!
Lobbuję za paluszkami, bo może ktoś nie wie, na co głosować
kaczuszka - oby tak było
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli są tutaj ciastkowi testerzy, uprzejmie upraszam o zaznaczenie w ankiecie, że najpyszniejsze były paluszki oblane czekoladą
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale uwaga z komentarzami, bo i tak za chwilę ktoś wyjedzie z tekstem, że zazdrościcie innym talentu itp.
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a) wynajmujący,
b) najemca,
c) osoba, która notarialnie zobowiązuje się przyjąć pod swój dach najemcę, gdy coś nie wyjdzie.
Znajomy mi mówił, że to działa tak: najemca przestaje płacić, sąd wydaje wyrok eksmisyjny, egzekucja jest ekspresowa, bo najemca przenosi się do mieszkania osoby "c)".
Ponoć to najlepsza metoda, inaczej możesz się bujać, NIC Cię nie zabezpiecza.
Przy okazji dodam, że moi krewni próbują wymeldować osobę, która od kilkunastu lat nie mieszka w Polsce. Stracili z nią kontakt, nie wiedzą, czy np. nie wzięła jakichś pożyczek/ kredytów. I co? Prawie stuletnie sąsiadki, niechodzące, musiały się telepać taksówkami do urzędu, żeby złożyć zeznania. Za kilka miesięcy sąd zdecyduje, że można owego gościa wymeldować, czy też nie
Niełatwo pozbyć się niechcianego lokatora... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Łoj, gdybyś zobaczyła potem te rachunki za gaz, to by Ci zazdrość przeszła
Ale doceniam to, że można sobie ogrzać mieszkanko jednym wciśnięciem knefla, bo straszny zmarzluch ze mnie. Co gorsza, gdy mi zimno, robię się zmierzła, drażliwa i strzelam jadem po ścianach
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aczkolwiek ostatnio sprzedałam babeczce jakieś pierdoły i ona też chciała opcję sprawdzenia. Przesyłka wyszła więcej, niż opłata za towar. Ale podobno parę razy już dostała kamienie i cegły
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja również wypełniłam, ale w prezencie dla kogoś, mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie otworzył się, oby to nie było jakieś oszujstwo, już jestem przeczulona na tym punkcie
joan
Postów 18658
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7