Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jedyny limit = można wygrać tylko jedną nagrodę w danym konkursie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A z normalnego* profilu nie możesz poszukiwać paragonu?
*proszę o wybaczenie, mój umysł nie uznaje za "normalny" profilu, którego aktywność jedynie na poszukiwaniu paragonów polega.
W temacie: nie mam żadnych paragonów, mieć nie będę, nie dogadamy się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
* SeptaNazal / słyszałam coś o nim * Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przecież wiem, drażnię się
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ofkoz, otwórz serce bro, mejk pis not wor, nie za zdrość innym talętu i nagłód i szczęźcia
A tak na poważnie, to codziennie znajduję całą masę konków, które sobie wrzucam w chromowo-linkowy folder "Do bazy", żeby je wklepać, jak mi się zachce. I od dłuższego czasu uważam, że nie ma to sensu. Bo też co dzień natykam się na takie wpisy, że się flaki wywracają i jakoś powoooli mi idzie dobicie do 1000 konkursów... coraz wolniej, a plan był inny
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że w Rossku gram minimalistycznie, ze względu na brak funduszy i niechęć do sprzedawania niepotrzebnych zapasów. Myślę, że rzadko kto wydaje w Rossku miesięcznie mniej złociszy ode mnie. Jednak wygrane są, co oczywiście powoduje jeszcze większy minimalizm
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sytuacja ekstremalna
Na podstawie forumowej wiedzy i doświadczeń własnych:
- zrób kserokopie i zdjęcie,
- idź do sklepu po tzw. podgląd paragonu (jeśli możesz),
- idź do sklepu i wymień ten paragon na fakturę (jeśli można było dokonać zakupu na fakturę i nie podałaś w zgłoszeniu numeru paragonu),
- włóż paragon do koszulki i do lodówki
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przypomnę jeszcze, że w Carrefourze musicie mieć OD RAZU paragon opisany prawidłowo, jeśli chodzi o konkursy, gdzie podaje się numer paragonu. Albowiem numer paragonu w Carrefourze to nie jest ani numer naprzeciwko daty, ani numer systemowy. Jak Wam wydrukują paragon zastępczy, taki "podgląd" ze szczegółami, co się kupiło, to się okaże, że ów numer paragonu zastępczego nie jest tożsamy ze standardowo przyjętym.
W skrócie:
- kupujesz coś na konkurs i podajesz w smsie nr paragonu X,
- wygrywasz w konku,
- paragon nie jest prawidłowo opisany, więc idziesz do POKu po podgląd,
- POK wydaje Ci podgląd do paragonu z numerem Y,
- Twoja nagroda przepada.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A w gazetce mam info, że do 06.08.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Witam,
nikt nie ma. Jedne rozpuściły się w upałach, inne całkiem poczerniały. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szkoda fatygi, ten jegomość na bank "jest na urlopie"
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Olx - tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zatem, by polepszyć Ci humor, oświadczam, że mnie na jesień czeka: rata OC/AC + wymiana płynu hamulcowego + badanie techniczne do dow. rej. Spoglądam w niebo, wyglądając tego gradu pieniędzy, co to na mnie lada moment runie
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zawsze był najpierw zakup, potem udział
1) Kupujesz produkty zgodnie z regulaminem. Możesz mieć kilka konkursów na jednym paragonie, nie trzeba rozdzielać. Ale jak kupisz 2x to samo, masz tylko jedną szansę.
2) Kasjerka daje Ci paragon, za nim drukuje się kod konkursowy.
3) Logujesz się na Rossnet.pl, wklepujesz dane z paragonu i kod, do każdego konkursu oddzielnie.
4) Konkurs zostaje odblokowany, możesz wziąć udział. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Idiotów nie sieją