Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5899308 Napisano: 06.08.2014 15:36:26 w Rossmann
mallina napisał(a):

ja w ogóle nie dostałam informacji o nagrodzie emotka Czy tam są jakieś limity? Bo wygrałam jakieś pierdoły w dwóch innych konkursach i się zastanawiam czy w związku z tym nie odebrali tej z 4 łap...

Jedyny limit = można wygrać tylko jedną nagrodę w danym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5899168 Napisano: 06.08.2014 12:01:39 w Paragony
randi23 napisał(a):

Kupię PiP do 25.06

A z normalnego* profilu nie możesz poszukiwać paragonu?

*proszę o wybaczenie, mój umysł nie uznaje za "normalny" profilu, którego aktywność jedynie na poszukiwaniu paragonów polega.

W temacie: nie mam żadnych paragonów, mieć nie będę, nie dogadamy się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5899156 Napisano: 06.08.2014 11:51:08 w SZUKAM....
Czy któryś z laureatów konkursu Elmex/Super-Pharm próbował już zrealizować wygraną kartę na zabieg dentystyczny? Szczególnie interesuje mnie gabinet w Galerii Krakowskiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898769 Napisano: 05.08.2014 15:33:26 w Wkurza mnie...
Równie dobrze można w ogóle nic nie wrzucać, przecież większość konkursów "jest na stronach, które każdy zna" i "przecież każdy o nich wie" i "wszyscy mają ten profil w obserwowanych" - dokładnie takim hasłem kiedyś mnie zdzielono w twarz, gdy spytałam, skąd ta nagroda emotka Bo wiadomo, że lansik musiał być... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898768 Napisano: 05.08.2014 15:26:36 w GFK
"Leki na przeziębienie" - trochę długa ankieta, ale fajna i łatwo zdobyć 145 pkt, polega na ocenie 2 propozycji reklamy.
* SeptaNazal / słyszałam coś o nim * Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898748 Napisano: 05.08.2014 14:43:28 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

To nie jest zazdrość nagród emotka
Potrafiłabyś być ROK na forum i nie dodać ani 1 konkursu a po rozwiązaniu każdego szukać paragonów emotka
No mnie to wkurza jak nic emotka

Przecież wiem, drażnię się emotka (oui, to sarkazm był)
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898735 Napisano: 05.08.2014 14:31:38 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wątek PARAGONY- te same osoby poszukują paragonów po KONKURSIE, nie dodają konkursów do bazy emotka
Bezkarne emotka

Ofkoz, otwórz serce bro, mejk pis not wor, nie za zdrość innym talętu i nagłód i szczęźcia emotka

A tak na poważnie, to codziennie znajduję całą masę konków, które sobie wrzucam w chromowo-linkowy folder "Do bazy", żeby je wklepać, jak mi się zachce. I od dłuższego czasu uważam, że nie ma to sensu. Bo też co dzień natykam się na takie wpisy, że się flaki wywracają i jakoś powoooli mi idzie dobicie do 1000 konkursów... coraz wolniej, a plan był inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898668 Napisano: 05.08.2014 13:30:10 w TESCO konkursy
I to nie wątek do pisania o poszukiwaniu paragonu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898665 Napisano: 05.08.2014 13:27:36 w Rossmann
I widzisz, Drogi Rossku, jak Ci konkursowicze napędzają sprzedaż? Jeszcze więcej konkursów poprosimy emotka

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że w Rossku gram minimalistycznie, ze względu na brak funduszy i niechęć do sprzedawania niepotrzebnych zapasów. Myślę, że rzadko kto wydaje w Rossku miesięcznie mniej złociszy ode mnie. Jednak wygrane są, co oczywiście powoduje jeszcze większy minimalizm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898550 Napisano: 05.08.2014 09:59:18 w SZUKAM....
barcza napisał(a):

Szukam pomocy prawie mam już wyblakły paragon a jeszcze się konkurs nie skończył /co zrobić żeby cyferki do końca nie wyblakły/

Sytuacja ekstremalna emotka
Na podstawie forumowej wiedzy i doświadczeń własnych:
- zrób kserokopie i zdjęcie,
- idź do sklepu po tzw. podgląd paragonu (jeśli możesz),
- idź do sklepu i wymień ten paragon na fakturę (jeśli można było dokonać zakupu na fakturę i nie podałaś w zgłoszeniu numeru paragonu),
- włóż paragon do koszulki i do lodówki

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898547 Napisano: 05.08.2014 09:54:22 w Carrefour konkursy
vickichelm napisał(a):

Racja ... U mnie jest zawsze problem ze wszystkim... Ostatnio chciałam kupić produkt na konkurs ale były wbite zle gramatury...Kompletnie z kosmosu! Musiałam się tak tłumaczyć , że co mi to przeszkadza , że to , że tamto i i tak nie poprawili!No i nie mogłam kupić. Bałam się , że jak wygram to będe miec problem...Jak powiedziałam , że potrzebne mi to na konkurs kierowniczka spojrzała się na mnie jak na wariata.

Przypomnę jeszcze, że w Carrefourze musicie mieć OD RAZU paragon opisany prawidłowo, jeśli chodzi o konkursy, gdzie podaje się numer paragonu. Albowiem numer paragonu w Carrefourze to nie jest ani numer naprzeciwko daty, ani numer systemowy. Jak Wam wydrukują paragon zastępczy, taki "podgląd" ze szczegółami, co się kupiło, to się okaże, że ów numer paragonu zastępczego nie jest tożsamy ze standardowo przyjętym.
W skrócie:
- kupujesz coś na konkurs i podajesz w smsie nr paragonu X,
- wygrywasz w konku,
- paragon nie jest prawidłowo opisany, więc idziesz do POKu po podgląd,
- POK wydaje Ci podgląd do paragonu z numerem Y,
- Twoja nagroda przepada.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898464 Napisano: 04.08.2014 23:31:11 w Biedronka
kunlunija napisał(a):

konkurs z płynem Eden jest do 7.08, tak?
bo na opakowaniach płynu jest info, że do 30.07, więc zwątpiłam emotka

A w gazetce mam info, że do 06.08. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898442 Napisano: 04.08.2014 22:40:26 w Paragony
kanariver napisał(a):

Witam
Szukam paragonu z ODIDO. Ma ktoś może?

Witam,
nikt nie ma. Jedne rozpuściły się w upałach, inne całkiem poczerniały. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898151 Napisano: 04.08.2014 14:55:00 w Biedronka
Dla mnie zadanie jest proste i logiczne, ale jak pomyślę, że miałabym się cieszyć, że wygrałam 30 patyków w postaci CZEGOŚ TAKIEGO... nie, dziękuję. Coraz głupsze te nagrody, daję słowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898089 Napisano: 04.08.2014 12:43:38 w Konkursy ABC
renatak0 napisał(a):

(...) Może dzisiaj ktoś inny zadzwoni i lekko postraszy Pana przekroczeniem regulaminowego terminu....

Szkoda fatygi, ten jegomość na bank "jest na urlopie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5898067 Napisano: 04.08.2014 12:09:09 w SZUKAM....
bloomcia napisał(a):

Czy działa Wam olx i allegro?

Olx - tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5897383 Napisano: 01.08.2014 15:27:03 w Popraw sobie humor...
hittmanka napisał(a):

Ponoć nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęśie emotka (...)

emotka

Zatem, by polepszyć Ci humor, oświadczam, że mnie na jesień czeka: rata OC/AC + wymiana płynu hamulcowego + badanie techniczne do dow. rej. Spoglądam w niebo, wyglądając tego gradu pieniędzy, co to na mnie lada moment runie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5897342 Napisano: 01.08.2014 14:09:52 w Rossmann
Przyszedł właśnie mejl: "Informujemy, że Twoja nagroda Konkurs nimm2 - motylek i syrenka z konkursu Zabawa na okrągło na portalu Rossnet.pl jest już do odebrania w drogerii" - hmm, a tam nie był do wygrania szlafroczek + zestaw słodyczy Nimm2? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5897238 Napisano: 01.08.2014 11:24:45 w Rossmann
edytakuk napisał(a):

witam chcę wrócić do konkursów w Rosmannie po dłuższej przerwie, jak on teraz działa, najpierw zakup potem udział
Jeśli któraś ma troszkę czasu prosiłabym o wytłumaczenie Pozdrawiam

Zawsze był najpierw zakup, potem udział emotka

1) Kupujesz produkty zgodnie z regulaminem. Możesz mieć kilka konkursów na jednym paragonie, nie trzeba rozdzielać. Ale jak kupisz 2x to samo, masz tylko jedną szansę.
2) Kasjerka daje Ci paragon, za nim drukuje się kod konkursowy.
3) Logujesz się na Rossnet.pl, wklepujesz dane z paragonu i kod, do każdego konkursu oddzielnie.
4) Konkurs zostaje odblokowany, możesz wziąć udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5897177 Napisano: 01.08.2014 09:06:05 w Intermarche
asiabuczkowska napisał(a):

(...) 3. W drodze losowania zostanie wybrane 15 osób, które prawidłowo dokonały zgłoszenia.
4. W losowaniu wezmą udział tylko poprawne zgłoszenia zawierające wszystkie elementy
zadania konkursowego. (...)

Idiotów nie sieją emotka Ciekawe, czy mają zezwolenie Dyrektora Izby Celnej na przeprowadzenie losowania. Nadmiar szczerości... Wyświetl w wątku >>
0 0