Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5896908 Napisano: 31.07.2014 15:27:00 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

szukam gdzie na chrome jest ikonka historii przeglądania?

CTRL + H. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896892 Napisano: 31.07.2014 15:01:02 w co chcielibyście wygrać?
grusia25 napisał(a):

Ja bym chciała tak na gorąco laptop

Kalkulując na chłodno: ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896879 Napisano: 31.07.2014 14:41:13 w Pomocy!!!!
turli napisał(a):

Co się zadziało że podkreśla mi na czerwono wszystkie słowa a nie ma w nich błędów? Jak wrócić do normalności?

Być może masz zmieniony język, np. na angielski. Wtedy każde słowo zostaje uznane za nieprawidłowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896290 Napisano: 30.07.2014 13:33:14 w Wkurza mnie...
Wolę zadać pytanie o wskazówki konkursowe oficjalnie na forum, nie piszę na PW. Nie od dziś wiadomo, że w konkursach najważniejsze jest know-how. I jeśli się ktoś podzieli ze mną info, jestem bardzo wdzięczna, jeśli nie - trudno.

Czasem lepiej nie ogłaszać światu, co się wygrało, bo zaraz się zlatuje 15 osób, z których żadna - wg moich kryteriów, bazujących na aktywności forumowej danej osoby - nie zasłużyła na to, żebym jej w jakikolwiek sposób pomogła. I co, mam odpisywać każdemu, że ma się bujać?

maria1980 - z tą pracą i brakiem czasu to ja Cię rozumiem, sama złożyłam wypowiedzenie w ostatnie urodziny. A z niezrozumieniem i brakiem empatii ze strony osób niepracujących (i niekonkursujących) spotykam się od roku pańskiego 2000. Mogłabym elaborat o tym napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896258 Napisano: 30.07.2014 13:02:49 w Rossmann
Aristo napisał(a):

edzia21 napisał(a):

PEPSI light (...) ma w sobie silnie rakotwórczy środek, który najczęściej atakuje i uszkadza mózg.

Prosze, nie powtarzaj zaslyszanych bredni.

To nie są żadne brednie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896214 Napisano: 30.07.2014 12:06:24 w Rossmann
poprostuanette napisał(a):

joan napisał(a):

A to miło emotka

myslę że co poniektórzy będą mocno niezadowoleni emotka napracowali się nad grającym Mickiewiczem i śpiewającym Sienkiewiczem emotka

To pewnie ci sami, co w konkursach Rossnetu, gdzie należy wgrać zdjęcie, chcieliby przesłać utwór muzyczny zapisany laserem na ziarenku ryżu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896211 Napisano: 30.07.2014 12:02:38 w Rossmann

joan

#5896130 Napisano: 30.07.2014 09:08:03 w Wkurza mnie...
Mnie najbardziej rozbrajają "niepraktykujący katolicy". To dokładnie ten sam przypadek, co niepraktykujący wegetarianie emotka

Gdyby na śluby mieli chodzić jedynie ludzie głęboko wierzący i żyjący na co dzień po katolicku, nie byłoby po co zamawiać ceremonii u księdza, bo kościół świeciłby pustkami. To mnie właśnie wnerwia: cały kościół ludzi na katolickim ślubie, gdzie nawet para młoda nie ma z wiarą nic wspólnego. No ale wypada. I w ogóle, bez katolickiego ślubu to będą problemy z ochrzczeniem dziecka (si, si!) I co ludzie powiedzą, szczególnie sąsiadka spod dwójki i ciotka ze wsi. Myślę, że gdyby każdy postępował uczciwie wobec siebie i innych, zgodnie ze swoim standardowym sposobem na życie, nic by mnie w ślubach nie raziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896124 Napisano: 30.07.2014 08:47:10 w Rossmann
bridget napisał(a):

czy konkurs z dove jeszcze trwa? kupiłam przed urlopem i nie wiem czy juz wyrzucic paragon? emotka

Zakończył się 24.07. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896122 Napisano: 30.07.2014 08:45:43 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

Jak się ma regulamin z Groszka do strony głównej- w reg. nie ma mowy o zakupie za 10 zł , a na stronie głównej jest taka informacja emotka Chodzi mi o konkurs z nawigacjami

Komuś z forum odpisali na mejla, że wymogiem jest owe 10 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896120 Napisano: 30.07.2014 08:42:27 w WC - rozmowy o wszystkim
synk napisał(a):

potrzebuję pomocy.
ile należałoby dać w kopertę na wesele, jeśli wesele jest 2-dniowe, u sąsiadki, a my idziemy w składzie 2+3? Jakie są wasze opinie...

Poczytaj wątek "Wkurza mnie" z ostatnich dni, o weselach i kopertach była mowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5896030 Napisano: 29.07.2014 22:18:40 w Rossmann
Aristo napisał(a):

(...) w sumie bardzo sprytna idea.

Trzeba być sprytnym inaczej, żeby to w ogóle robić. Na Rossnecie można wygrać główne nagrody bez cudakowania. Pomijając fakt, że posyłanie filmików przy puli zgłoszeń na konkurs 19 tysięcy... no na pewno komukolwiek chce się to otwierać. Naaa peeewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895949 Napisano: 29.07.2014 18:52:58 w Wkurza mnie...
ziolko - dla swojej ważności umowa nie musi być zawarta na piśmie, ale ten, kto się na nią powołuje, musi udowodnić, że zawarta została. Tak kojarzę. Niech więc "udowadniają" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895842 Napisano: 29.07.2014 14:17:28 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Mój tata jak umierał też prosił by przyjąć w jego intencji komunie w dniu pogrzebu i przyjęło ją masę osób-ja tam nie widzę w tej prośbie nic niestosownego, każdy robi wg swego sumienia. A wyśmiewanie się z takiej prośby uważam natomiast za nietakt.

Hmm, dla mnie jest dziwne narzucanie komuś swojej wiary. Pochodzę z ultrakatolickiej rodziny, ale na wszelkie sprawy związane z kościołem mam alergię. Widocznie co za dużo, to niezdrowo. "Weź opowiedz księdzu, co robisz nie-po-katolicku, przeproś za to, okaż skruchę i grzecznie poproś o karę, bo ja mam na to ochotę" - mam nadzieję, że nigdy takiej prośby nie usłyszę.

A prawdziwie wkurza mnie, że od kilku miesięcy poluję na bilety z Demotów do Katowic i rozdają TYLKO zaproszenia na nocne maratony. Miałabym płaszczyć tyłek od 22 do 7 rano? Eh, za stara jestem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895763 Napisano: 29.07.2014 12:19:33 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

(...) hihi druga kwestia to tak- czy warto wychodzić za mąż?
Ja drugi raz bym tego nie zrobiła emotka

Padłam i turlam się emotka

PS: Ja również nie poszłabym do spowiedzi, sam pobyt w kościele już duuużo mnie kosztuje, myślami i tak jestem gdzie indziej i jeśli się modlę, to jedynie... o rychły koniec emotka Ale to zależy od rodziny emotka

Za to z tymi kwiatami to przesada, jeśli ktoś wyraźnie mówi kwiatom nie, nietaktem jest je przynieść; pewnie wywaliłabym je do kosza od razu po otrzymaniu, niewiele osób by to zdziwiło, hehe. Wolałabym bukiet paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895685 Napisano: 29.07.2014 10:38:07 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

W życiu się nie zwróci! Co prawda ja, nie miałam jeszcze tej przyjemności, ale znajomi robili dość duże weselicho i ogólnie wyszło to tak: 42 tys zł poszło, wróciło 27 tys emotka ... dlatego ja się grubo zastanawiam nad tym, czy nie lepiej zabrać świadków i lubego i wziąć slub na np. Dominikanie haha.

Oczywiście, że lepiej. Najprościej odkupić kilka voucherów z forum, to już spora oszczędność na starcie. Lepiej się świetnie bawić w 10 osób, niż tak sobie w 100 emotka Bardzo bym chciała, żeby mnie ktoś na Dominikanę zaprosił emotka To byłyby niezapomniane wrażenia dla każdego. A tymczasem na zwyczajnym weselu:
- żarcie smakuje nijako, szału nie ma, a wegetarianie to już w ogóle powinni głodować,
- rządzi disco polo i co kogo obchodzi, że wolałabym potańczyć na plaży przy reggae?
- prawie nie ma się kontaktu z młodymi, bo ona ciągle się uśmiecha i pozuje do zdjęć, przegrzewając się w sukience, a on popija wódę z wujkami, o których nawet nie wiem, co to za jedni,
- o kościelnym cyrku to nawet nie wspomnę.
Ja tam wolę Dominikanę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895647 Napisano: 29.07.2014 08:49:54 w Wkurza mnie...
Gdybym dziś została zaproszona na wesele, cennik byłby taki:
- bliscy, to znaczy osoby bliskie sercu, z którymi kontakt mam cały czas, niezależnie od stopnia pokrewieństwa -> 500 - 1000 zł;
- osoby, z którymi widuję się sporadycznie, ale bardzo się lubimy -> 300 - 500 zł;
- osoby, z którymi nie utrzymuję kontaktów, które nie pamiętają o naszych urodzinach, nie spotykają się ze mną, które widziałam raz w życiu albo wcale, które nie znają mojego adresu ani numeru telefonu -> ZERO złotych, nie będę już chodziła na takie wesela, uj mnie obchodzi, że ktoś sobie chce podbić statystyki gości albo uważa, że wypada mnie zaprosić, jestem stara baba i nie zamierzam więcej marnować czasu na takie imprezy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895645 Napisano: 29.07.2014 08:39:22 w Wkurza mnie...
mightyb napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie że za dwa tygodnie idę na wesele żadna sukienka mi się nie podoba , ile się teraz daje do koperty ?

Tyle na ile Cie stać . Nie rozumiem co teraz za moda panuje a ja nie należę do ludzi którzy biorą kredyt żeby iść na wesele.

Dokładnie tyle się właśnie daje, nic więcej, nic mniej. Musi być to kwota, która jest fair wobec nowożeńców i wobec obdarowującego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895375 Napisano: 28.07.2014 15:51:39 w Rossmann
marzenier napisał(a):

Juz doczytalam
Szlak!
Trzeba mi iść do Rossmana emotka
Myślicie ze oni sie tego trzymają czy to ściema jest z tymi dziennymi

Ostatnio było tak w konkursie bodajże Palmolive, że nagrody miały być dzielone dziennie. Ale ktoś do nich napisał, że to nie wynika z regulaminu i plejstejszyn powinni wybierać z ogólnej puli - obiecali, że tak zrobią. Jak było naprawdę, tego nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895354 Napisano: 28.07.2014 15:21:45 w SZUKAM....
szczupak napisał(a):

dostałam dziś bardzo dziwnego e-maila z poczty polskiej,
że niby jakaś przesyłka kurierska czeka na mnie do końca lipca
i kwota pobrania 146,50.
Awizo żadne nie dotarło.
Nic nie zamawiałam i nie wiem skąd na poczcie mój e-mail?
podejrzewam jakąś ściemę albo naciągactwo, czy do kogoś coś podobnego dotarło?

Do teścia dotarła taka wiadomość o UPSie, to ponoć jakiś spam z wirusem, od razu do usunięcia. Wyświetl w wątku >>
0 0