Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18635
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tego typu "akcjach" nawet nie biorę udziału. Wartościowy konkurs na FB ma regulamin w takiej postaci, jak np. standardowo u Avanti czy Smolara. Tyle w temacie
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Drodzy biegacze i biegaczki!
W sobotę 26. czerwca, o godz. 22:00 wystartuje 11. PKO Rybnicki Półmaraton Księżycowy. Z tej okazji mamy dla was konkurs, w którym do wygrania jest 5 pakietów startowych na ten bieg.
Zadanie jest bardzo proste. Wystarczy, że w komentarzu poniżej krótko i kreatywnie odpowiecie na pytanie - dlaczego chcecie wziąć udział w tym nocnym półmaratonie?
Szczegóły biegu: https://mosir.ryb...olmaraton-ksiezycowy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem. Sprawdź w regulaminie - jeśli informują mejlem, olej sprawę. Jeżeli na nr telefonu - musisz pogłówkować w temacie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak mam zawsze u Smolara -> tylko przed wciśnięciem "wyślij" sprawdzam wszystko po 3x, więc nigdy źle nie posłałam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ilość znajomych rzeczywiście nie ma znaczenia, poza tym można to ukryć.
Nie zgodę się z tym, że firmy nie zwracają uwagi na wpisy fb.
Po pierwsze: nikt nie ma ochoty na goownoburzę spod znaku "a ta pani ciągle wygrywa, kogo wy nagradzacie, oto zrzuty ekranu z jej nagrodami" czy "z tą mafią konkursową to nie mam szans, a to JA jestem Waszą klientką i moja rodzina trzy pokolenia wstecz".
Po drugie: możesz yebać PiS albo być zdania, że "Arka Gdynia kruwa świnia", ale marki jednak nie chcą być kojarzone z takimi laureatami.
Po trzecie: Facebook wyraźnie zaznaczył, że konto powinno zawierać prawdziwe imię i nazwisko, zatem przedziwne fejkowo-konkursowe konta z założenia nie spełniają wymogów regulaminów i firmy, co znają zapisy swojego regulaminu (a niektórzy mają regulaminy w d*) z miejsca odrzucają dziwaków. Wystarczy popatrzeć na listy laureatów.
Podsumowując: jak wszędzie... trzeba wiedzieć, u kogo grać. Żeby zarobić, a się nie narobić
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Działa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może warto zoptymalizować granie?
1) Jaki masz profil? Czy wyglądasz bardziej na konkursowicza, czy może zwykłego śmiertelnika?
2) Czy udostępniasz na profilu jakiekolwiek konkursy lub loterie?
3) Czy bierzesz udział w konkach, gdzie jest po min. kilkaset zgłoszeń?
4) Czy dywersyfikujesz swoje zgłoszenia, czy też lecisz zawsze podobnym szablonem?
5) Czy bierzesz udział, w czym się da (niezależnie od nagrody)? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, nie grałam
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja Ci przekornie powiem, że korzystam głównie z Legimi & bibliotek, więc zupełnie by mnie nie zdziwiła odpowiedź "Nie ma"
BTW -> nie mogę patrzeć (A NIE DA SIĘ TEGO WŻADEN SPOSÓB ZABLOKOWAĆ!) na te wszystkie udostępnienia wpisów z fp typu "Nie jestem statystycznym Polakiem, czytam książki"...
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli przeczyta ich wpisy ktoś, kto zmarnował swoją jedyną szansę na udział a został bez nagrody -> no cóż, można się spodziewać wszystkiego, a goownoburzy szczególnie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie tylko jeden raz, w trakcie jego trwania."
"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagród Uczestnikom Konkursu działającym niezgodnie z niniejszym Regulaminem lub nie spełniającym wymogów określonych w niniejszym Regulaminie."
Czy ktoś oprócz mnie w ogóle czyta regulaminy? Uczestnicy? Organizator? Ktokolwiek?
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o Pana Plagiatora Ninję -> szkoda literek na takiego typa. To się w głowie nie mieści, że w ogóle ktoś zagląda na jego FP
Na forum zawsze się loguj. Dodawaj konkursy do naszej bazy, wtedy odblokuje Ci się kilka dodatkowych wątków, a to zawsze jakaś pomoc / podpowiedź
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U Smolara to znaczy, że już wygrałeś i - o ile wszystko się będzie w dokumentach zgadzało - otrzymasz nagrodę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, jesteśmy pewne
O ile organizator nie wskaże w regulaminie inaczej, podajesz w akcjach promocyjnych nr umieszczony u góry / naprzeciwko daty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie, a wyjeżdżam i tak se gdybam, czy w piątek nie zadzwoni wnerwiony kurier. A nie będę organizowała "czuwania na wszelki wypadek"
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostał ktoś tegoż mejla w sprawie NIBY-dzisiejszej wysyłki zestawu z konka "Z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmann!”? Wyświetl w wątku >>