Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6789048 Napisano: 17.06.2021 09:39:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domika napisał(a):

Nie gram więc u Los Mejores , żeby na tyle nagród nawet past nie wygrać ? emotka

Coś im się zacięło w wysyłaczu. Tak sobie wmawiam.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6788716 Napisano: 16.06.2021 11:50:10 w WC - rozmowy o wszystkim
siewcazamieszania napisał(a):

Hej, co sądzicie o konkursach organizowanych na fb przez strony takie jak ta https://www.faceb...wnia-105292338034575 ?
Są nader często, właściwie jakby same konkursy. Podobnych stron jest kilka, dużo nagród, łatwy udział i nawet pojawiają się wyniki. Parę razy wzięłam udział, bez wygranej, ale tak się zastanawiam, czy jest sens, czy w ogóle laureaci to prawdziwe osoby. Czy to nie jakiś scam, bo co to za firma/hurtownia, która zamiast sprzedawać organizuje same konkursy?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? A może komuś z nas na takiej stronie udało się wygrać?

W tego typu "akcjach" nawet nie biorę udziału. Wartościowy konkurs na FB ma regulamin w takiej postaci, jak np. standardowo u Avanti czy Smolara. Tyle w temacie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6788662 Napisano: 16.06.2021 09:57:14 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się dzisiaj (16.06.2021) o godz 15:00 emotka https://www.faceb...37/3397559810347785/

Drodzy biegacze i biegaczki!
W sobotę 26. czerwca, o godz. 22:00 wystartuje 11. PKO Rybnicki Półmaraton Księżycowy. Z tej okazji mamy dla was konkurs, w którym do wygrania jest 5 pakietów startowych na ten bieg.
Zadanie jest bardzo proste. Wystarczy, że w komentarzu poniżej krótko i kreatywnie odpowiecie na pytanie - dlaczego chcecie wziąć udział w tym nocnym półmaratonie?

Szczegóły biegu: https://mosir.ryb...olmaraton-ksiezycowy Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788555 Napisano: 15.06.2021 18:39:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinder nadal wysyła mejle (cards za dzień ostatni) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6788552 Napisano: 15.06.2021 18:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Kurcze ja właśnie nie spr i wysłałam teraz jak to odkręcić ?

Nie wiem. Sprawdź w regulaminie - jeśli informują mejlem, olej sprawę. Jeżeli na nr telefonu - musisz pogłówkować w temacie. Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

joan

#6788542 Napisano: 15.06.2021 18:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Miał ktoś taka sytuację,że korzystał z autouzupelnienia danych w formularzu zgłoszeniowym i przy nr telefonu przekręciło nr ? Tzn na początku się wdarło +48 emotka  
I się nr nie zmieścił....skapnelam się po fakcie (chodzi o Coca cola lewiatana)

Tak mam zawsze u Smolara -> tylko przed wciśnięciem "wyślij" sprawdzam wszystko po 3x, więc nigdy źle nie posłałam. Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

joan

#6788286 Napisano: 14.06.2021 21:19:35 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Jako ze często gram na facebooku to podpowiem, że ilość znajomych nie ma żadnego znaczenia. Duze firmy, organizujące konkursy nie zwracają uwagi na to czy masz na tablicy udostępnione same konkursy czy posty o ratowaniu zwierzaków.  Małe firemki sprawdzają czasem profile zanim kogoś nagrodzą, bo szukają potencjalnych klientów a nie konkursowicza, który chce mieć odhaczoną kolejną wygraną która opyli na olx czy allegro. 

Ale niestety przeraża ilość nagrodzonych kont, które są typowo fejkowe, oraz osób które kradną czyjeś teksty i zdjęcia nawet te z wizerunkiem.

Ilość znajomych rzeczywiście nie ma znaczenia, poza tym można to ukryć.

Nie zgodę się z tym, że firmy nie zwracają uwagi na wpisy fb.
Po pierwsze: nikt nie ma ochoty na goownoburzę spod znaku "a ta pani ciągle wygrywa, kogo wy nagradzacie, oto zrzuty ekranu z jej nagrodami" czy "z tą mafią konkursową to nie mam szans, a to JA jestem Waszą klientką i moja rodzina trzy pokolenia wstecz".
Po drugie: możesz yebać PiS albo być zdania, że "Arka Gdynia kruwa świnia", ale marki jednak nie chcą być kojarzone z takimi laureatami.
Po trzecie: Facebook wyraźnie zaznaczył, że konto powinno zawierać prawdziwe imię i nazwisko, zatem przedziwne fejkowo-konkursowe konta z założenia nie spełniają wymogów regulaminów i firmy, co znają zapisy swojego regulaminu (a niektórzy mają regulaminy w d*) z miejsca odrzucają dziwaków. Wystarczy popatrzeć na listy laureatów.

Podsumowując: jak wszędzie... trzeba wiedzieć, u kogo grać. Żeby zarobić, a się nie narobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788259 Napisano: 14.06.2021 19:02:13 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

Czy działa wam teraz na koncie Wirtualna Polska przycisk Napisz albo Odpowiedz na czyjąś wiadomość?

Działa. Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

joan

#6788248 Napisano: 14.06.2021 18:33:37 w Wkurza mnie...
uleczkaa napisał(a):

Jak mnie wkurza,  że za siedem miesięcy grania,  ani razu nic nie wygrałam na fecebooku. Zwyczajnie nie umiem tam grać. Pewnie fakt,  że mam góra trzydziestu "znajomych" ,nie pozostaje bez znaczenia dla organizujących konkursy,  ale żeby ani razu?

Może warto zoptymalizować granie? emotka
1) Jaki masz profil? Czy wyglądasz bardziej na konkursowicza, czy może zwykłego śmiertelnika?
2) Czy udostępniasz na profilu jakiekolwiek konkursy lub loterie?
3) Czy bierzesz udział w konkach, gdzie jest po min. kilkaset zgłoszeń?
4) Czy dywersyfikujesz swoje zgłoszenia, czy też lecisz zawsze podobnym szablonem?
5) Czy bierzesz udział, w czym się da (niezależnie od nagrody)? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788170 Napisano: 14.06.2021 15:32:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

A jest rezerwa? Nie znam regulaminu, wiem tyle co Kumulacja wyhaczyla  emotka
No i szukac mi sie produktu nie chcialo po Lidlu dla glupiej pilki  emotka

Nie wiem, nie grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788169 Napisano: 14.06.2021 15:31:12 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Nawet nie wiem, gdzie to wpisać? - może w Popraw sobie humor? 
Pytanie z ankiety:
Czy w Pani gospodarstwie domowym są książki? emotka

A ja Ci przekornie powiem, że korzystam głównie z Legimi & bibliotek, więc zupełnie by mnie nie zdziwiła odpowiedź "Nie ma" emotka To całkiem możliwe, wystarczy podejście eko lub minimalistyczne czy też tzw. życie na walizkach.

BTW -> nie mogę patrzeć (A NIE DA SIĘ TEGO WŻADEN SPOSÓB ZABLOKOWAĆ!) na te wszystkie udostępnienia wpisów z fp typu "Nie jestem statystycznym Polakiem, czytam książki"... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6788165 Napisano: 14.06.2021 15:19:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

To ci co wygrali "nie wiedza co" - dostana regulaminowe NIC  emotka

Jeśli przeczyta ich wpisy ktoś, kto zmarnował swoją jedyną szansę na udział a został bez nagrody -> no cóż, można się spodziewać wszystkiego, a goownoburzy szczególnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788141 Napisano: 14.06.2021 14:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Regulamin Schweppes:

"Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie tylko jeden raz, w trakcie jego trwania."

"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagród Uczestnikom Konkursu działającym niezgodnie z niniejszym Regulaminem lub nie spełniającym wymogów określonych w niniejszym Regulaminie."

Czy ktoś oprócz mnie w ogóle czyta regulaminy? Uczestnicy? Organizator? Ktokolwiek? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6787664 Napisano: 11.06.2021 18:34:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Loreal au han były smsy?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6787435 Napisano: 10.06.2021 23:04:00 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość  emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"

hm ja się od niego nauczyłam cwaniactwa i jak nie brać udziału w pewnych konkursach aczkolwiek na jakimś profilu ma rady jak grać i jak ktoś jest świeżak to te rady trochę mu w głowie rozjaśnią i pokażą że obecny świat konkursów to ciężki orzech do zgryzienia i pewnego rodzaju mafia...

Dlatego właśnie nie warto tam zaglądać...  Wyświetl w wątku >>

joan

#6787366 Napisano: 10.06.2021 18:10:12 w WC - rozmowy o wszystkim
angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

angelika91 napisał(a):

Zawsze korzystałam z forum jako niezalogowana

Jeśli chodzi o Pana Plagiatora Ninję -> szkoda literek na takiego typa. To się w głowie nie mieści, że w ogóle ktoś zagląda na jego FP emotka

Na forum zawsze się loguj. Dodawaj konkursy do naszej bazy, wtedy odblokuje Ci się kilka dodatkowych wątków, a to zawsze jakaś pomoc / podpowiedź emotka Spróbuj określić swoje mocne strony i bierz udział w takich akcjach, gdzie możesz to wykorzystać. Co może być mocną / słabą stroną konkursowicza? WSZYSTKO emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6786715 Napisano: 08.06.2021 17:57:01 w Smolar
gregory napisał(a):

wyjasnijcie mi proszę, co znaczy sms że jestem laureatem rezerwowym i mam odesłać paragon. czy to znaczy, że juz wygrałem czy może wygram jezeli laureta główny nie odesle paragonu?

U Smolara to znaczy, że już wygrałeś i - o ile wszystko się będzie w dokumentach zgadzało - otrzymasz nagrodę. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6786326 Napisano: 07.06.2021 14:07:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masterniaczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

masterniaczka napisał(a):

W konkursie colgate w lidlu (los mejores) to jaki numer paragonu podać ten obok daty? Czy może ten Lidlowy z dołu paragonu?

Ten z góry

Jesteś pewna?

Tak, jesteśmy pewne emotka
O ile organizator nie wskaże w regulaminie inaczej, podajesz w akcjach promocyjnych nr umieszczony u góry / naprzeciwko daty. Wyświetl w wątku >>

joan

#6785566 Napisano: 02.06.2021 22:50:12 w Smolar
ivanotta napisał(a):

ja nic nie dostałam.. 

No właśnie, a wyjeżdżam i tak se gdybam, czy w piątek nie zadzwoni wnerwiony kurier. A nie będę organizowała "czuwania na wszelki wypadek" emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6785559 Napisano: 02.06.2021 22:18:12 w Smolar
"Twoja nagroda (zestaw henkel) zostanie wysłana najpóźniej do 02-06-2021, a o jej nadaniu zostaniesz poinformowany w osobnym mailu od firmy kurierskiej."

Dostał ktoś tegoż mejla w sprawie NIBY-dzisiejszej wysyłki zestawu z konka "Z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmann!”? Wyświetl w wątku >>
0 0