Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, tylko pierwszych kilka rozwiązali.
O ile niczego nie przegapiłam, czekamy na: Cleanic, Lirene, Lactacyd, Carex, Efferta i Rio Mare. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale ja nie mam męża.
Ale On nie ma pracy.
Ale ja nie mam czasu gotować.
Ale od listopada...
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Reklama dźwignią handlu
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tu masz chyba wszystkie konkursy, które zakończyły się wczoraj:
https://www.e-kon...&date=1405461600 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W loterii z autem? Gdzie leci tysiące razy ten sam paragon? Oj, ja tam na kubek nie liczę, ale Tobie - na pohybel kopiarzom - autko mogłoby wpaść
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Raz wylosowany paragon wypada z gry. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W prawie każdym regulaminie konkursu promo organizowanego w Polsce jest taki zapis, a paragony i tak trzeba odsyłać
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe, kto się będzie śmiał, gdy pójdziesz tam odebrać nagrodę
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W Dove biorą udział wszystkie produkty, oprócz minisów, ktoś już nawet na forum wcześniej pisał, że dostał kod.
Być może po pracy ten tajemniczy kosz jest opróżniany i włala, multum zgłoszeń od kasjerek leci... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Puścili tylko eski z piłkami Pele, zdaje się. I to znacznie po czasie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba 2 osoby pisały o koloniach, o pozostałych nagrodach - nikt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale co jest w tym dziwnego? Wystarczy spojrzeć w wątek Paragony i wszystko jasne, się gra w całej Polsce bez jakiegokolwiek pokrycia w paragonach, to i rezerwa się robi z konkursu na konkurs coraz większa. Jak zekcem*, to se zagram w takich kodach pocztowych, o których nawet nie wiem, które to dokładnie województwo. I co mi kto zrobi? Nic. Jeszcze będzieta mnie na kolanach błagać, żebym od Was paragon za 5 zeta odkupiła. Taka prawda jest.
* Ale nie kcem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moją również olali.
Ale jeszcze bardziej wkurza mnie, że wyskubała sobie kłębek sierści za uchem, a krótka wizyta u weta tak jej rozłożyła psychikę, że 2 dni się zachowywała, jakby leżała w grobie, czegoś takiego jeszcze nie widziałam
I jeszcze mnie wkurza, że jakieś kosmity wylazły ze swoich nor, by obnażyć wszem i wobec swój nadprogramowy talent i nadprogramowe szczęście, a tak są te ustrojstwa w konkursach potrzebne, jak jeżowi balon. I ciśnie się pytanie na usta: Who the f* are you?!
Jeśli jeszcze nie grałaś, możesz zagrać wszędzie, sama zobaczysz, co Ci najlepiej idzie. Odradzam jedynie loterie z niezrozumiałymi regulaminami, czyli wszystko z numeru 7265, Kropkę.Tv i DlaLejdis
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podbijam, nadal nie da się oddzwonić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wygrałam zmywarki, ale nie liczyłabym na wniesienie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Kto może, niech pomoże. W najbliższym czasie moją Mamę czekają dwie operacje. Jeżeli chcecie i rzecz-jasna możecie pomóc, to bardzo Was proszę o oddawanie krwi w stacji krwiodawstwa itp. Wystarczy powiedzieć "dla Anety Motak". Grupa krwi mojej Mamy to B Rh minus (-) ale oddawać można każdą. W imieniu swoim, swoich najbliższych lecz i przede wszystkim w imieniu swojej Mamy - bardzo dziękuję za wszelkie przejawy Waszego wsparcia, choć i te najskromniejsze jak np. podanie dalej informacji." Wyświetl w wątku >>