Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5895336 Napisano: 28.07.2014 14:33:20 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

a konkursy z Magazynu Tesco już wszystkie rozwiązane emotka

Nie, tylko pierwszych kilka rozwiązali.
O ile niczego nie przegapiłam, czekamy na: Cleanic, Lirene, Lactacyd, Carex, Efferta i Rio Mare. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5895275 Napisano: 28.07.2014 12:49:34 w Wkurza mnie...
Ja to bym chętnie mężusiowi podstawiała obiadek pod nos.
Ale ja nie mam męża.
Ale On nie ma pracy.
Ale ja nie mam czasu gotować.
Ale od listopada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5893609 Napisano: 24.07.2014 11:09:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem ostatnio całkiem poza forum - proszę o krótkie info, czy organizatorzy konkursu Lewiatan/Mundialowy szał już informowali laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5891036 Napisano: 18.07.2014 14:13:02 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

izak1000 napisał(a):

dzisiaj na targu chciałam kupić czereśnie (10 zł/kg),ale jak zobaczyłam tego faceta co sprzedaje,obżerającego się czereśniami i plującego pestkami na 4 strony świata,to już mi się odechciało tych czereśni i zakupów na targu...

ja bym kupiła-bo skoro je jadl to były bez robaków emotka

Reklama dźwignią handlu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5890509 Napisano: 17.07.2014 13:55:40 w SZUKAM....
jaru40 napisał(a):

Wczoraj zalończył się konkurs w sieci sklepów - jakaś mało zna na sieć ( kto pamięta jaka to była lub poda link do konkursu)

Tu masz chyba wszystkie konkursy, które zakończyły się wczoraj:

https://www.e-kon...&date=1405461600 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5890011 Napisano: 16.07.2014 15:10:13 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam info na temat leibniz... Czy Oni informują na raty ? Z jakiego dnia były ostatnie wygrane ? Kurde... Czy to możliwe żeby nawet głupiego kubka nie trafić skoro jest ich sporo ? emotka

W loterii z autem? Gdzie leci tysiące razy ten sam paragon? Oj, ja tam na kubek nie liczę, ale Tobie - na pohybel kopiarzom - autko mogłoby wpaść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889991 Napisano: 16.07.2014 14:33:31 w Wkurza mnie...
Jak już jesteśmy w temacie, to pragnę dorzucić kilka słów: uprzejmie proszę o zaprzestanie spamowania w każdym wątku informacją, że Wam brakuje paragonu, bo uj mnie to obchodzi. Od tego jest stosowny wątek. Każdy wpis poza nim i tak zgłaszam adminom do usunięcia. Chociaż chyba najwyższy czas zacząć wnioskować o karniaki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889942 Napisano: 16.07.2014 13:27:02 w SZUKAM....
rutka napisał(a):

a moze to jest tak że on bierze udzial w losowaniu ale tylko wycieczki lub aparatu?

Raz wylosowany paragon wypada z gry. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889920 Napisano: 16.07.2014 13:07:57 w Rossmann
kajus18 napisał(a):

czy ktoś tu nie jest nadgorliwy? Skoro pod konkursem pisze "Nagroda będzie dostarczona przesyłką kurierską bezpośrednio do zwycięzcy." to chyba po prostu trzeba czekać na nagrodę.

W prawie każdym regulaminie konkursu promo organizowanego w Polsce jest taki zapis, a paragony i tak trzeba odsyłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889912 Napisano: 16.07.2014 13:00:13 w Rossmann
benon69 napisał(a):

(...) a ona to podarla to parsknela smiechem

Ciekawe, kto się będzie śmiał, gdy pójdziesz tam odebrać nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889899 Napisano: 16.07.2014 12:41:19 w Rossmann
gocha28 napisał(a):

czy do konkursu DOVE mozna kupic 2 mydla w kostce?? Dzisiaj kupilam, Pani dala mi paragon a potem jeszcze dwa razy cos drukowala wziela, podarla i wyrzucila do kosza. Twierdzila ze to nie kupn konkursowy tylko znizka 40% sie drukowala a ze widziala ze mam jeszcze drugie zakupy za ktore dopiero bede placic to mi ten paragon ze zniazka nie potrzebny bo dostane za drugie zakupy znowu. Nie wiem co to za moda wyrzucania przy kliencie paragonu emotka bo przeciez mi nie jest potrzebny a tak wogole promocja/konkurs z Dove juz sie skonczyl emotka

W Dove biorą udział wszystkie produkty, oprócz minisów, ktoś już nawet na forum wcześniej pisał, że dostał kod.

Być może po pracy ten tajemniczy kosz jest opróżniany i włala, multum zgłoszeń od kasjerek leci... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889860 Napisano: 16.07.2014 12:08:38 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

A co z konkursami z Tesco Magazynu ? Wygrał ktoś tam ?? emotka

Puścili tylko eski z piłkami Pele, zdaje się. I to znacznie po czasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889855 Napisano: 16.07.2014 12:05:03 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

izak1000 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy Media Contact informowało z konkursu TESCO co trzeba było za 20 zł zakupy zrobić?

był już dawno jeden wpis o wygranej kolonii i dyskusja co z pozostałymi nagrodami emotka

dziękuje , czyli tylko 1 osoba się pochwaliła?

Chyba 2 osoby pisały o koloniach, o pozostałych nagrodach - nikt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889830 Napisano: 16.07.2014 11:31:40 w Wkurza mnie...
Slogan wymyśliłam. Za dobry, żeby był mój, jest w nim jakiś "tajemniczy pierwiastek", przebłysk geniuszu albo uśmieszek bogów. Wrzuciłam go w neta, nic nie wyszło emotka Da się jakoś pozagooglowo znaleźć hasło reklamowe? Już nie wiem, jak szukać, nie chcę popełnić plagiatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889761 Napisano: 16.07.2014 10:01:54 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

ciekawi mnie co oni z ta rezerwa porobili,troszke jej duzo jest to fakt

Ale co jest w tym dziwnego? Wystarczy spojrzeć w wątek Paragony i wszystko jasne, się gra w całej Polsce bez jakiegokolwiek pokrycia w paragonach, to i rezerwa się robi z konkursu na konkurs coraz większa. Jak zekcem*, to se zagram w takich kodach pocztowych, o których nawet nie wiem, które to dokładnie województwo. I co mi kto zrobi? Nic. Jeszcze będzieta mnie na kolanach błagać, żebym od Was paragon za 5 zeta odkupiła. Taka prawda jest.

* Ale nie kcem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889739 Napisano: 16.07.2014 09:01:46 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Rossnet mnie wkurza- mojej koty nie docenili, a takie im śliczne zdjęcie wysłałam emotka

Moją również olali.
Ale jeszcze bardziej wkurza mnie, że wyskubała sobie kłębek sierści za uchem, a krótka wizyta u weta tak jej rozłożyła psychikę, że 2 dni się zachowywała, jakby leżała w grobie, czegoś takiego jeszcze nie widziałam emotka Rana nadal krwista, choć nie zauważyłam, żeby się drapała. Dopiero wczoraj wieczorem "odzyskałam" kota, nie chcę jej ponownie brać do weta, a kołnierz by ją sparaliżował ze strachu - w kwietniu taki "strach" zaowocował wyciskaniem pęcherza, sterydem, zastrzykami i (mam nadzieję, że tymczasowym) przejściem na karmę urinary.

I jeszcze mnie wkurza, że jakieś kosmity wylazły ze swoich nor, by obnażyć wszem i wobec swój nadprogramowy talent i nadprogramowe szczęście, a tak są te ustrojstwa w konkursach potrzebne, jak jeżowi balon. I ciśnie się pytanie na usta: Who the f* are you?!

netka napisał(a):

że mnie głoooooowa zaczęła boleć i jeszcze się wkurzam, że nigdy nie grałam wysyłając sms-a...może czas zacząć? Jakie konki na sms-ki polecacie??

Jeśli jeszcze nie grałaś, możesz zagrać wszędzie, sama zobaczysz, co Ci najlepiej idzie. Odradzam jedynie loterie z niezrozumiałymi regulaminami, czyli wszystko z numeru 7265, Kropkę.Tv i DlaLejdis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889214 Napisano: 15.07.2014 12:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kurlandzki - pewnie każde konto to pewien nr ID; gdy raz wpadną kosmetyki, drugi raz się nie uda, ale na pozostałe dwie nagrody jest szansa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889136 Napisano: 15.07.2014 10:57:16 w Połączenia nieodebrane
joan napisał(a):

Któż się dobijał w weekend do mojego telefonu? Nie można oddzwonić:

880490303

Podbijam, nadal nie da się oddzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889105 Napisano: 15.07.2014 09:53:43 w SZUKAM....
miszczu1 napisał(a):

Informacji na temat, czy zmywarki z poprzedniej edycji "czystej mocy" były wnoszone przez kurierów do domu? Np. 4 piętro ? emotka Chodzi mi ogólnie o to, czy przesyłka jest z opcją wnoszenia? emotka

Nie wygrałam zmywarki, ale nie liczyłabym na wniesienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5889081 Napisano: 15.07.2014 09:00:38 w Pomocy!!!!
Info z FB, operowana będzie kobitka z Fundacji S.O.S. dla Zwierząt:

"Kto może, niech pomoże. W najbliższym czasie moją Mamę czekają dwie operacje. Jeżeli chcecie i rzecz-jasna możecie pomóc, to bardzo Was proszę o oddawanie krwi w stacji krwiodawstwa itp. Wystarczy powiedzieć "dla Anety Motak". Grupa krwi mojej Mamy to B Rh minus (-) ale oddawać można każdą. W imieniu swoim, swoich najbliższych lecz i przede wszystkim w imieniu swojej Mamy - bardzo dziękuję za wszelkie przejawy Waszego wsparcia, choć i te najskromniejsze jak np. podanie dalej informacji." Wyświetl w wątku >>
0 0