Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5884011 Napisano: 04.07.2014 14:02:55 w Rossmann
Jeszcze raz dziękuję za info o miśku Velvet i jego zdjęcie - dokupię bilety do Imaxa na film "Arktyka 3D" i będzie suuuper prezent! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884000 Napisano: 04.07.2014 13:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto pyta, nie błądzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883994 Napisano: 04.07.2014 13:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

(...) A powiedz, Ty kiedys uzyskalas pieczatke z tesco? Bo pisalas o nestle ze masz zle opisane.

Tak szczerze, to nie pamiętam, za to pyskówki pamiętam aż za dobrze. Tak samo w Carrefourze. Jedynie Kaufland zawsze jest ok.

BTW, to nie jest tak, że będzie git, jak nam wydrukują poszerzoną wersję paragonu z pełnymi nazwami - w Carrefourze np. okazało się, że dostałam wydruk do paragonu o numerze X, przy czym dokument mówił, że to wydruk treści paragonu Y (i ten mój numer nie był absolutnie nigdzie wspomniany). Bo te numery, co się podaje w konkursach, to żadne numery paragonu nie są... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883951 Napisano: 04.07.2014 12:43:05 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy z konka "Wygraj dla swojego dziecka" wszystkie nagrody już pozamiatane ?

Raczej nie, Media Contact nie poinformował jeszcze nawet laureatów konka Pele, a mieli czas do 24.06.2014 emotka A co dopiero bardziej aktualne akcje emotka

Jednak w MDW ktoś chwalił się Mazurami...

Bo dzwonili, ale mają tyły z wysyłaniem esemesów do laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883944 Napisano: 04.07.2014 12:37:56 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy z konka "Wygraj dla swojego dziecka" wszystkie nagrody już pozamiatane ?

Raczej nie, Media Contact nie poinformował jeszcze nawet laureatów konka Pele, a mieli czas do 24.06.2014 emotka A co dopiero bardziej aktualne akcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883868 Napisano: 04.07.2014 10:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

(...) pani sie wyprze wszystkiego i nie poda mi nawet swoich danych, ale i tak napisze reklamacje, niech przynajmniej tesco wie jak wyszkolilo pracownikow.

Zwykle pracownicy mają wypisane imię na biuście, więc wystarczy, że opiszesz ją, jako "Pani Gabriela, pracująca w BOKu dnia 03.07.2014 o godz. 15:33" - sami sobie sprawdzą, kto to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883858 Napisano: 04.07.2014 10:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: Anonima, oto fragment regulaminu, dotyczącego TESCO (gdzie to ponoć nic nie widzą, i niczego nie potwierdzą):

§ 4, 15, 3)
"Jeśli na paragonie nie widnieje słowo, skrót pozwalające stwierdzid zakup Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie, Uczestnik zobowiązany jest potwierdzid w sklepie, iż paragon dotyczy zakupu Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie (pieczątka sklepu i podpis pracownika na odwrocie paragonu);"

I kogo tu zdzielić patelnią? Może niech pracownicy Tesco zorganizują ustawkę w kisielu z pracownikami Organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883854 Napisano: 04.07.2014 10:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

Czyli? Bo nie bardzo rozumiem, a nie jestem w konkursach od dawna emotka

Przy następnej wizycie w Tesco idź porozmawiać w tej sprawie do BOK-u i weź dane osobowe pracownika, który w imieniu Tesco udzielił Ci informacji. Potem napisz mejla do Tesco w tej sprawie.

Czy to ma sens? Powiem tak: lepiej to wyjaśnić teraz, niż w przyszłości stracić nagrodę wartą 20000 zł. Jeśli dostaniesz info z centrali Tesco, że żaden z pracowników danego marketu nie jest w stanie stwierdzić, co zostało kupione i potwierdzić to Tobie na paragonie, możesz to w razie czego trzymać w razie kłopotów z innymi konkursami.

BTW, u mnie żaden z produktów na Nestle nie został prawidłowo opisany na paragonie. I jestem ciekawa, co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883847 Napisano: 04.07.2014 10:06:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

Tak mi wytlumaczyla, mimo ze kilka razy prosilam, ze nie ma mozliwosci sprawdzenia bo takie maja oznaczenia z centrali i ona pieczatki dac nie moze, tak sie wkurzylam...jak mi teraz zestaw przepadnie to wkurze sie maksymalnie emotka

Nawet, jeśli Ci uznają paragon, nieciekawie się zapowiada na przyszłość. Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała przygotować grunt pod przyszłe promocje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883821 Napisano: 04.07.2014 09:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

Zdzielić babsko w łeb patelnią emotka Ale wiadomo, że człowiek nie nosi przy sobie patelni. W Tesco/ITM nigdy nie robię zakupów na konki ogólnopolskie, bo zawsze są problemy. Ja bym wezwała menedżerkę dyżurną; warto też poprosić o nazwisko danego pracownika i książkę skarg/ zażaleń.

Niech nie pitolą, że nie mają podglądu, co kupiłaś. To NIEMOŻLIWE. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883794 Napisano: 04.07.2014 08:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883700 Napisano: 03.07.2014 21:43:35 w Biedronka
agusiac87 napisał(a):

czy u was w biedronkach są te produkty tych marek ?
Listerine, o.b., Carrefree, Johnson’s, Penaten, Johnson’s Baby, bebe Young Care, Neutrogena

bo u mnie jest tylko johnson za 11,50 a produktów reszty marek nie ma albo coś mi padło na oczy emotka

U mnie nawet Carrefree nie ma, widać to towar wybitnie luksusowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883417 Napisano: 03.07.2014 11:18:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Słuchajcie, jaka akcja.

Trzeba kupić 5 kg cukru. Ale jest pewien haczyk: każdy zakup w innym sklepie. Oznacza to, że gdy zabraknie sklepów w pobliżu, należy zacząć uprawiać miniturystykę. Wszystko trzeba skrupulatnie notować. Nowy konkurs?
Nie - to motyw z filmu „Poszukiwany, poszukiwana”, emitowanego w zeszły weekend.
Oglądaliśmy tv rodzinnie. W momencie, gdy zobaczyliśmy, jak babka zapiernicza pieszo + rowerem + tramwajem po całej okolicy, byle tylko obskoczyć jak najwięcej sklepów i kupić wspomniane 5kg cukru, od razu skojarzyliśmy to z konkursami i dostaliśmy zbiorowej głupawki emotka

Czy tak widzi nas mugolski świat? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883335 Napisano: 03.07.2014 08:33:43 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

dokladnie, ja tez bym opieprzala, bo nie mam ochoty jesc na brudnym talerzu. A to byc moze i taki typ cwaniaka, ktory specjalnie robi zle, bo "skoro pozniej poprawi, to wreszcie powie, bym to zostawil".

frodo napisał(a):

dolly wyjęłaś mi to z ust emotka U mnie w pracy panowie sami się chwalą, że tak właśnie robią emotka

Ano właśnie emotka
Wiecie, ja nie wymagam, żeby facet się znał na wszystkim, począwszy od szydełkowania obrusów, a na zakładaniu instalacji gazowej kończąc. Ale jeśli jakąś czynność potrafiłby wykonać dziesięciolatek, to... no cóż, nie wypada być gorszym.
Z drugiej strony, może to prawda, że "facet nie jest od zmywania". Ale tylko wtedy, gdy jednocześnie facet jest od tego, żeby kupić zmywarkę (lub ją wygrać) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883294 Napisano: 02.07.2014 23:19:09 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

(...) A jej nawet jak pozmywa od czasu do czasu, to ona go opieprzy, że źle i myje jeszcze raz... No to ja mu się nie dziwię, że nie chce nic robić emotka

A ja się nie dziwię, że ona go opieprza, bo do zmywania nie potrzeba dyplomu magistra emotka

Tymczasem wkurza mnie, że u mnie w okolicy ścigało się dziś dwóch głupków na motorach; jechali szybko pomimo ograniczenia do 40 km/h na dwóch sąsiadujących pasach (jeden jechał pod prąd) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883089 Napisano: 02.07.2014 15:25:40 w Wkurza mnie...
taalvikki - ja tam nie zamierzam niczego samodzielnie dokonać, ani fachowców opłacać. Wystarczy mi, że nas utrzymuję.

Wyżej wspomniane kasetony + kratkę musiałam zamontować własnym sumptem, żeby kot nie zwiał - a kicia zamieszkała z nami z mojej inicjatywy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883079 Napisano: 02.07.2014 15:00:37 w Wkurza mnie...
Zaraz wyjdziemy na feministki, bo nie chcemy mieć grzyba w łazience i brać prysznica w zimnej wodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883072 Napisano: 02.07.2014 14:52:25 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

ale do sosnowca nie pojadę emotka (( buuu

Ja też nie, studiowałam tam 3 lata i wystarczy mi odwiedzin po wsze czasy emotka

PS: A czy Ty czasem źle nie szukasz? Bo ciężko, żeby u Ciebie nigdzie, w żadnej sieci nie mieli urny emotka

Urny przyuważyłam:
- na linii kas (DC),
- z boczku przy wejściu, pod plakatem (Lewiatan),
- na najwyższej półce, nad warzywami i chipsami (Groszek). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883067 Napisano: 02.07.2014 14:46:38 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

gdzie w Gliwicach lub na śląsku znajdę urnę z MEGAloterii?

U mnie w każdym sklepie są te urny. Kij w oko marketingowcom, że personel nic nie wie o konkursie, nie wydaje kuponów bez przypomnienia itp. Urny są, jest ich dużo i zamknięte na takie plastikowe "coś" emotka

Dotychczas widziałam w każdym sklepie sieci: DC, Lewiatan i Groszek emotka

(urna wielkości kartonu na papier ksero) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883044 Napisano: 02.07.2014 14:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Joan wie, że wiesz emotka

Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0