Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5883044 Napisano: 02.07.2014 14:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Joan wie, że wiesz emotka

Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883036 Napisano: 02.07.2014 14:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko - ja generalnie jestem przeciw.
Skoro organizator przeznacza pewną przestrzeń/miejsce do umieszczenia odpowiedzi, uczestnik nie może umieszczać odpowiedzi gdzieś indziej. Pamiętajmy, że zdjęcia wiszą na Fotosiku, filmy na YT, a nie W FORMULARZU.

PS: A dlaczego uważasz, że złamano regulamin? emotka Obrażasz intelekt i talent Pana Radzia Astronauty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883024 Napisano: 02.07.2014 14:06:17 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Czy korzystał ktoś z usług kociego behawiorysty i może podzielić się opinią czy warto ?

Nie korzystałam, ale w Gliwicach działa Fundacja Kocie Życie i tam mają behawiorystkę, skorzystałabym z jej usług emotka

PS: A problem jest z gatunku poważnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882947 Napisano: 02.07.2014 11:53:22 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

W nowej gazetce brak nowych konkursów
Mamy wakacyjny urlop od kauflanda emotka

Hucpa! A kto się zatroszczy o moje wakacyjne wydatki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882909 Napisano: 02.07.2014 10:48:36 w Rossmann
aneczka128 napisał(a):

ja wczoraj odebrałam małego misia Velvet. Wysokość około 30 cm, bielutki niedźwiadek z błękitnym szalikiem z nazwą Velvet i metką z napisem Velvet. Szaliczek można odwiązać. Po prostu maskotka niedźwiadka polarnego.

Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882890 Napisano: 02.07.2014 10:15:47 w Wkurza mnie...
frodo - bardziej obrazkowo to powinno być: (.) emotka

Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882885 Napisano: 02.07.2014 10:06:51 w Rossmann
olunka napisał(a):

Ja mam w planie dzisiaj odebrac to powiem

Dzięki, przypomnę się później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882882 Napisano: 02.07.2014 10:04:25 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882876 Napisano: 02.07.2014 09:46:46 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Wkurzają mnie faceci-lenie emotka

A są inni? emotka Dobra dobra, wiem, że podpadam emotka

Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz? emotka

(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882860 Napisano: 02.07.2014 08:58:13 w Rossmann
Czy ktoś z Was odebrał już małego misia Velvet? Jak wygląda? Tzn. czy to doszczętnie obrandowany gadżet = miś reklamujący cenzurataśmę Velvet, czy po prostu maskotka niedźwiadka polarnego?

04.07. idę na urodziny i zastanawiam się, czy się sprężać z odbiorem tego misia i dołożyć go do prezentu, czy nie ma się co fatygować...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882815 Napisano: 02.07.2014 00:00:52 w Carrefour konkursy
krzysieq napisał(a):

dostalem kody ale nie ma w repertuarze nastepnych meczow jest tylko ten co wlasnie trwa Usa-Belgia, takze fajnie ze dostalem kody a w moim miescie juz nie bedzie meczow, heh zenada

Info w necie ponoć jest nieaktualne/błędne - zadzwoń jutro do swojego kina albo napisz im mejla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882727 Napisano: 01.07.2014 20:44:58 w Carrefour konkursy
Dzwoniłam do Multikina. Pogadałam. Potem miła babka z własnej inicjatywy oddzwoniła do mnie (a nie podawałam jej numeru, widocznie spisała z wyświetlacza). Obsługa na piątkę.

Mówiąc krótko: będzie ok. Przynajmniej w moim przypadku. Trzymam kciuki, żeby Mój jutro zdążył wymienić kody na bilety, zanim wszystkie hanyskie mugole się zorientują, że można już miejscówki kupować emotka (zarezerwować nie może nikt)

Zaraz będę obdzwaniać rodzinę i wypytywać o grafik. I po com się tak denerwowała? emotka

Podsumowując: zadzwońcie do swojego Multikina, możecie też wysłać mejla. I wszystko się wyjaśni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882539 Napisano: 01.07.2014 15:21:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka

Wiesz, jak to jest: Dopóki mieszkasz/pracujesz u mnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882445 Napisano: 01.07.2014 12:47:00 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

W Warszawie nie będzie finału w Multikinie emotka

Nie będzie emotka Ale to chyba nie problem podjechać do Rzeszowa, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882424 Napisano: 01.07.2014 12:22:52 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

To trzeba jechac osobiscie, nie mozna przez internet jak normalni we wspolczesnym swiecie? Zarty sobie robia, zaden interes z takich biletow.

Tak napisali w regulaminie. Zresztą, sporo razy byłam w kinie za kody i nigdy nie chcieli mi zarezerwować bezpłatnego biletu/voucherów telefonicznie, a przez stronkę się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882413 Napisano: 01.07.2014 12:00:33 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

Lipa z tymi biletami, bo przy takim tempie to zadnego ciekawego meczu nie obejrzymy, moze specjalnie zwlekaja z tymi kodami...

No ja na pewno niczego nie obejrzę, skoro musiałabym najpierw jechać do Poznania i z powrotem, żeby zarezerwować bilety, a potem znów do Poznania i z powrotem na transmisję. Za dojazd kto mi zwróci? emotka Co za penery, brak słów. Już dawno nikt mnie tak nie wkurzył... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882387 Napisano: 01.07.2014 11:20:33 w Carrefour konkursy
DOPISEK: w Katowicach nie będzie transmitowanego finału emotka Właściwie, to jak się zagłębić w info Multikina, to żeby cokolwiek obejrzeć, musiałabym jechać np. do Radomia!

Posprawdzajcie sobie, czy w ogóle w Waszych miastach coś będą transmitowali. Wqr* się na maxa, niech se w d* wsadzą takie "nagrody"! Powinna być opcja wymiany tych kretyńskich biletów na najtańszy voucher filmowy, akurat chciałabym zobaczyć "jak wytresować smoka 2" emotka

Ja na pewno będę składała reklamację i u Smolara i w Multikinie. I to od razu po otrzymaniu kodu. Skurczybyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882385 Napisano: 01.07.2014 11:11:28 w Carrefour konkursy
krzysieq napisał(a):

Czy ktos otrzymal bilety do Multikina na mecz z konkursu Wielki mecz na wielkim ekranie? Odeslalem dane i skan paragonu chyba z tydzien temu i cisza...

U mnie żaden laureat niczego nie otrzymał, a mają 1000 osób do poinformowania. Tymczasem mecze w Multikinie już są transmitowane, tylko my nie możemy na nie pójść, bo nie dostaliśmy kodów od Smolara. Jak będzie duże zainteresowanie, to sie na bilety w ogóle nie załapiemy, bo są ważne "w miarę dostępności miejsc" emotka

http://multikino....stkie-mecze-mundialu

PS: Wczorajszy mecz Algieria kontra Niemcy = wg mnie superrro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881809 Napisano: 30.06.2014 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kristof23 napisał(a):

loczeq napisał(a):

troyd napisał(a):

loczeq napisał(a):

90% (tak na oko) hurtowników posiada oryginalne paragony i wcale nie musi ich zgłaszać po 100 razy, cwaniactwo, które myśli że szybko się dorobi bardzo szybko się wykrusza - mówi to osoba która zawodowo zajmuje się loteriami od jakichś 10 lat i "troszkę" zna swoją konkurencję

To oko to ma chyba zaćmę ... emotka

A Ty Tomku oczywiście stawiasz się po stronie tych uczciwych hurtowników, co kupują za grube pieniądze i nie powtarzają po 100 razy? emotka

jeśli to miał być do mnie to masz jakiegoś złego informatora emotka

Pozwole sobie odswiezyc temat - Loczeq wy zgłaszajac w pamietnej loterii Nestle ( z kartami 5 tys i ekspresami) zgloszenia w liczbie powiedzmy 30 - 50 tys / dziennie, bo takie ilosci pewnie szly, mieliscie absolutne pokrycie w paragonach i starterach ? Taaak, jasne wysylaliscie slupa ktory dziennie kupowal na np 1000 paragonow i przy okazji robiliscie na biezaco przekierowania z komorek ( 4frame dzwonilo zazwyczaj z zastrzezonego) A jeszcze dochodzi np. loteria E, z ktorej oczywiscie sprzedales wszystkie proszki.. Mowisz (piszesz) teraz jak nasz premier ktory broni swojej ekipy rzadzacej emotka Chyba bardziej doswiadczonych graczy tu nie oszukasz ;>

Nie lubię piramid, ale gdyby te wypowiedzi miały magicznie zniknąć, to wolę je zacytować emotka

Co do pseudo-hurtowników, to tak się "popisali" swoją przedsiębiorczością i majątkiem w poprzednim konkursie Nivea, że do teraz powinni mieć kurzaje na d*pskach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881807 Napisano: 30.06.2014 08:36:37 w Kaufland konkursy
To chyba jakiś błąd WP - bo gdy mejl zostaje np. zaimportowany do Gmaila, info o niedostarczeniu w ogol esie nie pojawia, jest zwyczajne podziękowanie emotka A ten sam mejl czytany na WP... posiada w treści ów dziwny zapis. Wyświetl w wątku >>
0 0