Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam)
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skoro organizator przeznacza pewną przestrzeń/miejsce do umieszczenia odpowiedzi, uczestnik nie może umieszczać odpowiedzi gdzieś indziej. Pamiętajmy, że zdjęcia wiszą na Fotosiku, filmy na YT, a nie W FORMULARZU.
PS: A dlaczego uważasz, że złamano regulamin?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie korzystałam, ale w Gliwicach działa Fundacja Kocie Życie i tam mają behawiorystkę, skorzystałabym z jej usług
PS: A problem jest z gatunku poważnych? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hucpa! A kto się zatroszczy o moje wakacyjne wydatki?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziękuję za info
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem"
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki, przypomnę się później
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda
Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A są inni?
Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz?
(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
04.07. idę na urodziny i zastanawiam się, czy się sprężać z odbiorem tego misia i dołożyć go do prezentu, czy nie ma się co fatygować...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Info w necie ponoć jest nieaktualne/błędne - zadzwoń jutro do swojego kina albo napisz im mejla
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mówiąc krótko: będzie ok. Przynajmniej w moim przypadku. Trzymam kciuki, żeby Mój jutro zdążył wymienić kody na bilety, zanim wszystkie hanyskie mugole się zorientują, że można już miejscówki kupować
Zaraz będę obdzwaniać rodzinę i wypytywać o grafik. I po com się tak denerwowała?
Podsumowując: zadzwońcie do swojego Multikina, możecie też wysłać mejla. I wszystko się wyjaśni
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, jak to jest: Dopóki mieszkasz/pracujesz u mnie...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie będzie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak napisali w regulaminie. Zresztą, sporo razy byłam w kinie za kody i nigdy nie chcieli mi zarezerwować bezpłatnego biletu/voucherów telefonicznie, a przez stronkę się nie da. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ja na pewno niczego nie obejrzę, skoro musiałabym najpierw jechać do Poznania i z powrotem, żeby zarezerwować bilety, a potem znów do Poznania i z powrotem na transmisję. Za dojazd kto mi zwróci?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Posprawdzajcie sobie, czy w ogóle w Waszych miastach coś będą transmitowali. Wqr* się na maxa, niech se w d* wsadzą takie "nagrody"! Powinna być opcja wymiany tych kretyńskich biletów na najtańszy voucher filmowy, akurat chciałabym zobaczyć "jak wytresować smoka 2"
Ja na pewno będę składała reklamację i u Smolara i w Multikinie. I to od razu po otrzymaniu kodu. Skurczybyki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie żaden laureat niczego nie otrzymał, a mają 1000 osób do poinformowania. Tymczasem mecze w Multikinie już są transmitowane, tylko my nie możemy na nie pójść, bo nie dostaliśmy kodów od Smolara. Jak będzie duże zainteresowanie, to sie na bilety w ogóle nie załapiemy, bo są ważne "w miarę dostępności miejsc"
http://multikino....stkie-mecze-mundialu
PS: Wczorajszy mecz Algieria kontra Niemcy = wg mnie superrro
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie lubię piramid, ale gdyby te wypowiedzi miały magicznie zniknąć, to wolę je zacytować
Co do pseudo-hurtowników, to tak się "popisali" swoją przedsiębiorczością i majątkiem w poprzednim konkursie Nivea, że do teraz powinni mieć kurzaje na d*pskach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7