Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5881541 Napisano: 28.06.2014 19:41:22 w Rossmann
xjustx napisał(a):

mam pytanko:
czy jest możliwość zarejestrowania 1 paragonu na którym są produkty na kilka konkursów czy wszystko trzeba kupować osobno?

Jeden paragon to jedna szansa w każdym konkursie, do którego produkty są na tym paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881495 Napisano: 28.06.2014 17:00:35 w SZUKAM....
mia - ooo, to bardzo ciekawe, co napisałaś z tym streczem, jestem zaskoczona, nie wiedziałam, że przewoźnik może traktować ostreczowany karton, jako niestandard emotka

Również uważam, że najlepsze są duże kartony, można popytać znajomych, może ktoś ma taki w garażu/piwnicy. Albo w najbliższym markecie na dziale AGD się do kogoś uśmiechnąć, na magazynie muszą mieć zapas kartonów o różnych wymiarach. Coś kojarzę, że u mnie z boku Carrefoura przy śmietnikach zawsze sporo kartonów stoi.

PS: Moim zdaniem podanie nieprawidłowych (zaniżonych) wymiarów może spowodować, że przesyłka utkwi w magazynie. Bo kurier nie posiada wagi i linijki, ale w magazynie wszystko sprawdzą i okaże się, że wystąpiła niedopłata. Co dalej? Pewnie biurokracja, odkręcanie wszystkiego, telefoniada z BOKiem i zwłoka w dostawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881490 Napisano: 28.06.2014 16:49:10 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Kurczę a co to ta folia sterczowa i gdzie ją dostanę?

Pewnie w Castoramie. To taka sama przezroczysta folia, jak ta, którą owija się śniadanie na wycieczkę emotka Tylko dużo większa.

Biorąc pod uwagę to, co napisała Mia, czyli kompletne olanie podania prawidłowych wymiarów paczek przez Twojego męża, zdecydowanie radzę odwołać zlecenie, wystąpić o zwrot pieniędzy i zamówić kuriera ponownie. Bo przesyłkę wycenia się wg wagi ORAZ wymiarów, a tu nie dosyć, że wagi błędne i liczba paczek nieprawidłowa, to jeszcze kubatura fikcyjna. Mogą być z tego potem problemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881488 Napisano: 28.06.2014 16:44:59 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

k-ex emotka

Chyba ze jeszcze taśmą połączy te paczki, żeby wyszło po dwie... kurde załamałam się całkiem emotka

Ich zasad nie znam, ale Kaki76 ma rację: kurier dostał info, że ma odebrać 2 paczki, tyle zresztą będzie wydrukowanych na liście przewozowym. Więcej nie weźmie. Za każdą paczkę płaci się oddzielnie wg cennika.

Możesz towar przepakować, ale musiałabyś idealnie trafić z wagą w te 30 kg. Takie małe przesyłki są dokładnie sprawdzane.
Moim zdaniem najwygodniej zestornować zlecenie i poprosić o zwrot kasy + zamówić kuriera zgodnie ze stanem faktycznym. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881480 Napisano: 28.06.2014 16:30:27 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał duże paczki do 60kg? Mam w pięciu paczkach (4 po 10kg i 1 bodajże 17kg) i mąż zaznaczył to jako dwie paczki po 30 kg. Zapłacił. W poniedziałek ma być kurier. Czy on nie będzie robil problemów ze te paczki sa osobno (5 paczek), a nie połączone w dwie po 30 kg?
Kurczę, nie wiem czy jasno napisałam, ale mam mega stresa, ze mi wezmie tylko cześć rzeczy emotka emotka emotka

Bardzo źle zrobił emotka O którą firmę kurierską chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881468 Napisano: 28.06.2014 16:00:18 w SZUKAM....
teodozja napisał(a):

Ja wysłałam odpowiedz na konkurs C4 do Swiifta, niestety wróciła mi się jako niedostarczona.Mają zapchaną skrzynkę czy co?

Jeśli kilka osób wysłało kwieciste załączniki, to na pewno. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881137 Napisano: 27.06.2014 15:27:44 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

już wiem,wysłałam na stary adres do 4frame zamaist do tqg emotka

Jeśli coś Ci odpiszą, daj znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881088 Napisano: 27.06.2014 14:11:31 w Konkursy ABC
assal napisał(a):

Smolar jest tak szybki w rozwiązywaniu konkursów ostatnio, że ciężko mi uwierzyć, że mogliby ten przeoczyć emotka

Jestem tego samego zdania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881003 Napisano: 27.06.2014 12:17:47 w Kaufland konkursy
A "Zwrotnik raka" obdzwoniony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880946 Napisano: 27.06.2014 10:32:42 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

a mnie wkurza to,że w Familijnych wygrywają tacy co potem i tak nie przesyłają kodów.W II losowaniu na 86 nagród jest 74 wygranych(i to już z rezerwą)....a u mnie kody leżą i czekają..

Ale tam się chyba nie da 2x tego samego kodu przesłać, prawda? Więc odpadają mugole. U mnie z każdej loterii zero totalne; dobrze chociaż, że produkty kupuję innym, a paragony/opakowania zostawiam sobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880942 Napisano: 27.06.2014 10:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

Czy ktos słał już sms na konkurs w Carrefuurze - Colgate i tez dostał zwrotkę:witamy w konkursie Elmex, Meridol emotka -ja coś pokręciłam, czy agencja emotka ?

Bardzo niedobrze, być może esemesy z dwóch konkursów są mieszane, potem Ci przyznają nagrodę z konkursu, na który nie masz paragonu.
Na Twoim miejscu zwróciłabym im uwagę. Gdyby celowym było przesyłanie tej samej zwrotki do wszystkich akcji, brzmiałaby ona a'la "Dziękujemy za udział w konkursie, jeśli wygrasz, organizator skontaktuje się z Tobą." Tu zwrotka wyraźnie wskazuje, że wszystkie zgłoszenia lecą do wora Elmex. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880918 Napisano: 27.06.2014 09:31:00 w TESCO konkursy
Za każdym razem, gdy widzę w tv gościa, który mówi "Zołza zołza zołza amigos de Polonja", zastanawiam się: czy Media Contact informował już laureatów konkursu z piłeczkami Pelego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880873 Napisano: 26.06.2014 23:23:57 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

czy ktoś kiedyś dzwonił do TQ jaki sms wygrał...zn jaki kod i czy trzeba odesłać 2 paragony.... edycji z tyloma wygranymi i tyloma błędami w wysyłce smsów nie miałam emotka

Moim zdaniem taka rozmowa, no cóż, to w przypadku Tqg jak bramka samobojcza... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880856 Napisano: 26.06.2014 22:50:26 w Kaufland konkursy
Jednak są 2 bony emotka Jeden telefon stracił sieć na kilka godzin, drugi był poza domem. To spoko koko. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880779 Napisano: 26.06.2014 21:20:39 w Kaufland konkursy
Że co? To koniec? Myślałam, że moje finanse nabiorą kolorów, a zrobiono mnie na szaro. Buu, szkoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880613 Napisano: 26.06.2014 17:55:56 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

Czy fotka paragonu z rosska będzie wystarczająca w celu otrzymania kodu od obsługi? Niektórzy preferują wyłącznie skany, stąd moje pytanie emotka

Będzie ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880544 Napisano: 26.06.2014 15:32:57 w Kaufland konkursy
toner5 napisał(a):

Joan, nawet nie wiesz, jak mi dziś poprawiłaś wisielczy humor emotka emotka emotka

To dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880523 Napisano: 26.06.2014 14:57:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DORFII napisał(a):

Czy ktoś wie czy informowali z ABC Z SOMERSBY?

Nikt się nie chwalił, ale mieliby już spory poślizg (wczoraj sprawdzałam w regulaminie), więc raczej już po ptokach. Biorąc pod uwagę, jak rozwiązali ostatni konek w C4, wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że ostatni laureat został powiadomiony dzień po zakończeniu konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880512 Napisano: 26.06.2014 14:34:26 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Dobre
Joan może wyślij do nich swoje CV może mają wolny etat emotka

Ło, to by było nieźle, zerknąć na drugą stronę barykady. Ale boję się nawet o tym myśleć emotka

Tymczasem wyobrażam sobie świat wg zasad organizatorów konkursu:
Budzisz się, szybki prysznic, kawa. Idziesz na przystanek autobusowy. Okazuje się, że autobus odjedzie za 8 dni, ale 8 dni opóźnienia to chyba bez różnicy?
Wnerwiona biegniesz do pracy, w końcu dziś dzień wypłaty. Do ręki dostajesz 60% tego, co w umowie. Czy to jakiś problem; to Ty się nie cieszysz, że cokolwiek dostałaś?
Z marną wypłatą w portfelu udajesz się do dentysty. Miał Ci wyrwać czwórkę. Ale omyłkowo wyrwał piątkę, bo źle policzył (trójkę Ci usunęli w dzieciństwie do leczenia ortodontycznego). Ale jak to - nie chcesz w ramach przeprosin przyjąć oferty bezpłatnego wyrwania dwójki?
Zmęczona wleczesz się do domu. Włączasz komputer, a tam e-mail ze spółdzielni, że wypowiadają Ci umowę najmu mieszkania. Bo dziś o 16:06 do Ciebie jeden raz z zastrzeżonego numeru zadzwonili, a Ty nie odebrałaś (bo kłóciłaś się z dentystą). I finito. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880501 Napisano: 26.06.2014 13:59:23 w Kaufland konkursy
Ale pomyślcie, ile one dzięki nam urlopów mają - co kto dzwoni, to szybko któraś pani na urlop idzie...

Tak sobie myślę: może jedna i ta sama osoba pracuje we wszystkich agencjach, a w każdej zatrudniona jest na 1/40 etatu? To by tłumaczyło, dlaczego nigdy nie można jej zastać. Dzwonisz do agencji A, a ona akurat siedzi w B, dzwonisz do B, ona tymczasem akurat w drodze do C. I tak w koło Macieju. Wyświetl w wątku >>
0 0