Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5880496 Napisano: 26.06.2014 13:51:56 w Kaufland konkursy
magnus napisał(a):

Pani nie jest na urlopie a info od nich emotka

Niech już agencje skończą z tymi "urlopami", kto jeszcze łyka te kity?! No, chyba, że chodzi o urlop zdrowotny. Na głowę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880495 Napisano: 26.06.2014 13:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

Zrobili konkurs na największą liczbę postów. To był dobry ruch marketingowy żeby ukryć niepochlebne komentarze na temat loterii i wyników z pierwszych dni. emotka Kto się teraz do nich dokopie emotka

Aha, nie damy sobie zamydlić oczu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880398 Napisano: 26.06.2014 11:21:19 w Kaufland konkursy
Violetess napisał(a):

joan napisał(a):

Wklejcie proszę na forum ten cytat o "ostatecznym laureacie", regulamin czegoś takiego nie przewiduje, jestem ciekawa, co znów kombinują emotka

W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.

Aha, to ok emotka Bo:
"16. Potencjalni laureaci, którzy spełnią wszystkie warunki niniejszego regulaminu zostaną ostatecznymi laureatami konkursu. " Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880390 Napisano: 26.06.2014 11:15:02 w Kaufland konkursy
Wklejcie proszę na forum ten cytat o "ostatecznym laureacie", regulamin czegoś takiego nie przewiduje, jestem ciekawa, co znów kombinują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880339 Napisano: 26.06.2014 09:49:06 w Wkurza mnie...
Wczoraj była awaria sieci w Plusie. Dziś nie chce mi posłać eska premium (tradycyjne SMSki śle normalnie). Na wyświetlaczu pojawia się komunikat w stylu: "Sieć zajęta. Spróbuj później." Czyli w skrócie: starter w Plusie, który mam od lat, nie chce już wysyłać esków premium emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880314 Napisano: 26.06.2014 08:33:34 w TESCO konkursy
marta85 napisał(a):

duzo zgłoszen puszczaliscie na konkurs Columbita ze zmywarkami, niby nagród duzo ale zgłoszen pewnie jeszcze wiecej, a hasło ktore trzeba dokonczyc to samo odkąd pamietam
emotka

Trzy eski. A zmywarki nie wygrałam nigdy, więc... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880311 Napisano: 26.06.2014 08:28:36 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Te piłki Pele, które są do wygrania w jakimś konku były dziś w tesco przecenione ze 114,- zł. na 34.- zł. emotka

Od siebie dodam, że termin powiadomienia laureatów konka z tymi piłkami UPŁYNĄŁ 24.06.2014. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880307 Napisano: 26.06.2014 08:26:04 w PODZIĘKOWANIA
pioge7 napisał(a):

joan Dziękuję za miłą transakcję i życzę smacznego emotka

To my dziękujemy, było bardzo smacznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879984 Napisano: 25.06.2014 14:41:11 w Kaufland konkursy
olunka napisał(a):

przed chwila dzwonili do męża z 18 Nestle

Właśnie widziałam wpis w MDW, czyli moja nadzieja na 17.06. poszła się... Eh, te pierońskie loterie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879977 Napisano: 25.06.2014 14:31:54 w WC - rozmowy o wszystkim
teodozja napisał(a):

Jak ktoś się pytał o amstaffa to przedstawiłam sytuacje z mojego otoczenia, że pies był agresywny w stosunku do obcych.Jak był wychowywany tego nie wiem.Nie wiem czy ktoś kojarzy program Cezara Milana.On poleca takie rasy tylko dla doświadczonego hodowcy.

Ja kojarzę, widziałam wszystkie dostępne w necie odcinki, w j. angielskim też. I chyba 3 jego książki przeczytałam. I jeszcze zobaczyłam wszystkie odcinki "101 dogs". I film "AMERICAN PIT BULL KILLER CANINE OR FAMILY FRIEND". Hehe, to się naoglądałam emotka Polecam emotka
Wnioski wyciągnęłam następujące: ludzie nie widzą nic o psach. Bullowate są ekstra. Szczeniaki to stworzenia nie dla mnie.

skarbek - w sezonie letnim nie jeżdżę praktycznie nigdzie, to nie na moje nerwy (i kieszeń w sumie też, bo nie lubię przepłacać), więc niczego nie polecę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879939 Napisano: 25.06.2014 13:04:37 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia - w weekend były w Parku Śląskim "Zwierzynalia". Poszłam tam, bo miałam coś do oddania wolontariuszce z lokalnego schroniska. Wolontariusze różnych organizacji i azylów min. spacerowali z psiakami i zachęcali do adopcji/datków.
Spacerujemy, przede mną jakiś facet z córką (nastolatką). Z naprzeciwka idzie wolontariuszka z wielkim psem na smyczy. Mijamy się. I wtedy nagle w/w nastolatka sru temu psu w głowę i szyję, taki k* głask z zaskoczenia. Pies na szczęście nie zareagował. Ojciec - na nieszczęście - również nie. Bo przecież jak ja podejdę do jego córeczki i jej piznę w grzywkę, to przecież jeszcze powinna się uśmiechnąć i język wywalić, bo od tego jest, prawda?

Podejrzewam, że w przypadku Twoich znajomych to zarówno wina rodziców dziecka (nienauczenie dziecka, co to piesek i jak go traktujemy), jak i opiekunów psa (brak socjalizacji z dziećmi).

zezowaty_kot - mało tego, że zje, ale np. wszystkie zabiegi ze znieczuleniem są kilkakrotnie droższe, bo leki dozuje się odpowiednio do wagi. Moja koleżanka ma pieska ok. 15kg, a koszty, że ulala. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879918 Napisano: 25.06.2014 12:40:22 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Najważniejsze to zastanowić się, czy można zapewnić psiakowi ruch, czas i uwagę bo bez tego to odradzam kupowanie jakiekolwiek zwierzęcia.

I jeszcze dodałabym: pieniądze emotka Na szkolenia, na zabawki, na wizyty u weterynarza, na szczepienia, na obroże przeciwkleszczowe, na karmę najwyższej jakości, na gadżety typu pasy do auta, miski, kongi itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879909 Napisano: 25.06.2014 12:22:53 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot - jakieś głupie uprzedzenia w narodzie siedzą, a to wszystko wynika z niewiedzy. I dlatego właśnie sąsiad teściów dostał w prezencie 7 szwów po tym, jak postanowił pogłaskać goldena. Bo on sądził, że "goldeny to som fajne psy, no ten Marley przecież i w telewizji pokazują..." A właściciele sądzą, że pies, który nikogo nie zeżarł = super pies emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879897 Napisano: 25.06.2014 12:00:08 w WC - rozmowy o wszystkim
teodozja - zgadzam się z Tobą, ja też bym tak nie zrobiła. To nie są psy obronne, ani też psy stróżujące, a ich przeszłość jest taka, że człowiek w każdej sytuacji mógł zrobić z nimi wszystko i był bezpieczny. Po to zostały stworzone.

Żeby amstaff był agresywny, to go tak trzeba "wychować", co zresztą wcale nie jest łatwe i dlatego tyle tych psów ląduje na ulicach. Znaczy się: jakiś lewy koleś chciał trząść dzielnicą i se kupił amstaffa, a tu niespodzianka, bo on jest miły dla ludzi i może co najwyżej kogoś oszczekać, więc ojejo, respektu dzielni brak. To sru psa na śmietnik. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879893 Napisano: 25.06.2014 11:51:34 w WC - rozmowy o wszystkim
natala91 napisał(a):

mam pytanie do osób które mają psa rasy Amstaff.Mam 3 letniego synka i maż planuje kupić pieska tej rasy.Jakie taki psiak ma zachowanie do dzieci i właścicieli ?

Zwykle są 3 opcje zakupu psa:
- z fundacji, np. http://www.fundacja-ast.pl -> Tam Ci powiedzą wszystko absolutnie o danym psie.
- od hodowcy Z RODOWODEM Polskiego Związku Kynologicznego -> hodowca wszystko Ci opowie, doradzi itp.
- od kogokolwiek, ale bez rodowodu = z pseudohodowli -> ciśnięcie kitów, kłamstwa od A do Zet, tym ludziom nie można wierzyć, bo żyją z robieniu innych w uja.
Podsumowując: najwięcej dowiesz się z pewnego źródła emotka

PS: Z zasady bullowate mają super relacje z ludźmi, aczkolwiek - głównie ze względu na gabaryty i poziom energii - niektóre egzemplarze nie nadają się do domu z małymi dziećmi (mogą np. niechcący przewrócić dziecko).

PS2: Tu są fajne fotki -> https://www.faceb...om/MyPitBullisFamily Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879847 Napisano: 25.06.2014 10:52:02 w Rossmann
becia1973 napisał(a):

mam pytanie- jeżeli kupię kilka produktów konkursowych na jednym paragonie to będą tam wszystkie kody ??????

Tak, ale do każdego konkursu drukuje TYLKO 1 kod, więc produkty muszą być na różne akcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879845 Napisano: 25.06.2014 10:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alusia29 napisał(a):

Tak szczerze mówiąc, to ja nie znam NIKOGO kto nie ma emotka

emotka Toż to dosłownie świat alternatywny!

A w temacie: proszę o info, czy obdzwoniono już ostatnich laureatów w akcjach:
- Somersby/Abc?
- Nestle/Kaufland?
- Moja kuchnia/Delikatesy Centrum?

emotka

zezowaty_kot - dzięki, będę działać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879809 Napisano: 25.06.2014 10:15:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No dajcie spokój, nie mogę zawsze być w mniejszości! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879801 Napisano: 25.06.2014 10:09:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja to nawet drukarki nie posiadam, a co dopiero skanera emotka A podpowiecie nazwę tej aplikacji na smartfona? Wypróbowałabym sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5879755 Napisano: 25.06.2014 08:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skanerem? Nie znam NIKOGO, kto posiada w domu skaner emotka

vickichelm napisał(a):

Mam pytanie dot. loterii nivea : czy można wygrać więcej niż jedną nagrodę na 1 gospodarstwo domowe? ( oczywiscie rozne osoby )

Można, każdy człek może wygrać po 1 egzemplarzu każdej nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0