Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, jak zawsze. Gdy się nie wysyła prac zgodnie z regulaminem, nie obowiązują żadne ograniczenia objętości i formy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja również nie dostałam kodu, trzeba do nich przesłać skan/zdjęcie paragonu i czekać na mejl z kodem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To fikaj na drugi bok
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Racja, możesz się spokojnie zdrzemnąć
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A Nestle cały 17.06. już obdzwoniło? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mój to już uznał za dogmat. Szczególnie lubi "inwestycje" w batony, ciastka, czekolady
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, czy dałabym radę, najtrudniej wytłumaczyć coś, co jest oczywiste
PS: Czy Velvet wysłał już jakiekolwiek mejle odnośnie konkursu z pluszowymi miśkami? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co z tego, że akurat czegoś nie potrzebujesz? Może okaże się niezbędne za miesiąc albo sprzedasz... U mnie jest cała komoda produktów dla nas, ale "na potem" oraz karton rzeczy niepotrzebnych "na sprzedaż". I jakoś da się żyć
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
UWAGA! Przypominam, że konkurs Venus jest nie-na-maszynki, tylko na pianki itp. do golenia
(co nie oznacza, że dostaniecie kod, bo ja nie otrzymałam i muszę do nich pisać, jak co miesiąc zresztą...) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przeciwbólowy lek lepiej wziąć przed wizytą, bo potem (w zależności od zabiegu) może się okazać, że np. przez 3h nie wolno nic jeść i pić, więc z tabletką kiepsko, a ból z każdą minutą narasta. Zwłaszcza, że nie można tabletki "jakoś bokiem połknąć", bo przecież nie wolno przyjmować tabletek na pusty żołądek.
Najlepiej przedzwoń do gabinetu i zapytaj
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za takie podrzucanie, to ja bym nogi łamała, ewentualnie należałoby przynajmniej zasądzić alimenty. Nie wiem, skąd niby normalny na umyśle człowiek ma brać kasę, żeby utrzymać zwierzęta, które komuś innemu "się znudziły"?
Hehe, mnie właśnie bulle urzekają, swoim dualizmem życiowym, tzn. płynnym przejściem od hiperaktywności do kanapowca. Mój facet byłby odpowiedzialny za to pierwsze, ja jestem raczej w typie miłośnika kanapy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawy wybór
Co do podrzucania, to nawet mi nie mów, szczęka opada. Aczkolwiek u mnie przerwa w opiece nad siuśmajtkami, bo dwa majowe zmarły i muszę mieć kilkumiesięczną pauzę w tymczasowaniu ze względu na potencjalne zagrożenie pan... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No, śliczności
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na logikę nie - przecież wiadomo, że sporo osób idzie do dentysty z bólem zęba, zatem tabletkę już zjedli. Ale leki mają tendencję do interakcji, więc może lepiej pokazać dentyście opakowanie, żeby wiedział, co się wzięło... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.mikrop...rg/?p=1847#more-1847 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nic nie da, jak się nie ma szczęścia w loteriach, to się nie ma. Najgorzej, jak moi znajomi mugole wygrywają w loteriach jednym zgłoszeniem. W dodatku czasem główniejsze nagrody. Hucpa!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj również mnie to wnerwia. Nie mam szczęścia w żadnych loteriach i nie wiem, jak to zmienić
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No wiesz co, takie numery współplemieńcom wykręcać! A ja już wiązankę puściłam i teraz muszę iść do spowiedzi
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>