Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6783937 Napisano: 26.05.2021 11:18:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

Auchan nic z nagród nie dał, chyba mi zapał konkursowy osłabł. emotka

to samo  emotka  jeszcze w Hortex i Tymbark ostatnia nadzieja 

Niestety - widziałam w Auchan ten tymbarkowy rower, szpetny na maksa, wygląda jak tania podróbka emotka
A tymczasem u mnie: nic od LM (smutne zaskoczenie) & przegapiłam datę zakończenia auchanowej loterii (paragony niewbite) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783756 Napisano: 25.05.2021 16:32:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
emotka Posiadam dwa raffaellowe eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023):
a) wymienię w stosunku 1:1 na jakieś bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH),
b) sprzedam po 250 PLN / szt.

Zapraszam na pw emotka

PS: Jeśli wymienisz / kupisz oba powyższe eVouchery, nową bluzę Mr. Gugu Miss Go wzór "Old Forest" otrzymasz ode mnie gratis! Rozmiar. L / unisex / wysyłka Paczkomatem / oferta ważna do 30.05.2021 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783142 Napisano: 22.05.2021 11:49:50 w Auchan
assal napisał(a):

Wraithbeauty: Oficjalnie nie może, jest taki zapis w regulaminie. Była dziś koleżanka z rana po swoje, już ją spisywała pani z dowodu sama, bo centrala wysłała informację do sklepów, że ludzie oszukują, chodzą po kilka razy do różnych sklepów na te same dane itp. 
Czyli nic się nie zmieniło od bonów rozdawanych dwa czy trzy lata temu  emotka

Dokładnie tak: powtórka z rozrywki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783092 Napisano: 22.05.2021 00:15:37 w Lay's
https://lays.pl/kibicujzlays emotka zwracam Waszą uwagę na następujący zapis regulaminu:

9. Uczestnikiem Konkursu (...) może być każda osoba fizyczna (...) spełniająca łącznie poniższe warunki: (...) ma aktywne konto w serwisie Facebook z nick Facebook będącym prawdziwym imieniem i nazwiskiem właściciela (...) emotka

Z tym pakietem sportowym Canal+ to serio lipa. Ciekawe, ilu laureatów przeoczy termin dezaktywacji wygranego pakietu i jeszcze będzie w plecy 50 zł... emotka Lepsze byłoby 50 zł do wypłaty z dowolnego bankomatu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6783060 Napisano: 21.05.2021 21:46:17 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

szukam pomocy w znalezieniu książki przyrodniczej dla dziecka w wieku 10 lat - dodatek do prezentu komunijnego - czy ktoś może mi pomóc  bo nie znam wogóle tematu....

Może coś autorstwa Marcina Kostrzyńskiego? Świetny gość, byłam na kilku spotkaniach z nim i mam książkę "Gawędy o wilkach i innych zwierzętach" emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

joan

#6781460 Napisano: 14.05.2021 19:37:01 w Visa Konkursy
deva napisał(a):

coś ubogo na forum z tymi bonami Lidl i Aliexpress...

Myślałam, że na forum główne nagrody powpadają, a tu bida z nędzą i pajęczyny w kątach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6781214 Napisano: 13.05.2021 19:20:55 w Dziś cieszę się z.....
Lata w konkursach i wszystko wiadomo: jak coś "za darmo" dają, to ludzie byle goowno wezmą... Ale jestem otwarta na wiedzę, można mnie naprawdę banalnie przekonać do tych "szczepionek", proszę tylko o linki do oficjalnych informacji na stronach producenta / producentów. Z dzieciństwa zostało mi dopytywanie A po co?  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6781169 Napisano: 13.05.2021 17:03:50 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się dzisiaj o 21:00: https://www.faceb...14/2912988368938333/

Regulamin: https://ekofabryk...kursu-EKOFABRYKA.pdf

Nagrody: 5 x edukacyjna gra planszowa EKOMIASTO. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6781038 Napisano: 13.05.2021 11:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Jakbym siebie czytała. Potrafiłam wygrać w konkursach, w których była tylko 1 nagroda, ale nie potrafię czasem wygrać tam, gdzie jest 100, 200 a nawet 500 nagród (tak, był taki jeden konkurs Helleny - do dzisiaj nie mogę na nią patrzeć  emotka  ).

To chyba jakaś złota reguła, bo kiedyś nie wygrałam w konkursie Smolara, gdzie do zgarnięcia było kilka tysięcy zestawów produktów (bodajże 8.000 sztuk) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780937 Napisano: 12.05.2021 21:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
warcik napisał(a):

Czy  w Dove w zgłoszeniu podawało się adres?

Mam zapisane, że podawało się jedynie mejla + dane z paragonu i nic więcej emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6780723 Napisano: 12.05.2021 11:40:54 w Pomocy!!!!
sks900 napisał(a):

Mało kto ma stałe ip.

U osób fizycznych / na internecie domowym owszem, ale w firmach jest inaczej - u mnie w pracy wszyscy mieli stałe IP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780614 Napisano: 11.05.2021 21:04:22 w Pomocy!!!!
palladyn-klotz napisał(a):

Dotychczas jak brałem udział w konkursach byłem pewien że numer paragonu to to samo  co  numer wydruku  w prawym górnym rogu
Ostatni jednak przeczytałem ten opis w  linku który troche mi namieszał
https://www.biuro...kturze-uproszczonej/

mam paragon z carrefoura i pytam doświadczonych  uczestników  gdzie w końcu  jest ten numer paragonu ?

Na podstawie wieloletniego doświadczenia z konkami promo: prawy róg naprzeciwko daty, o ile regulamin nie wskazuje inaczej. Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

joan

#6780599 Napisano: 11.05.2021 20:01:06 w Auchan
stokrotka238 napisał(a):

W takim razie ile najdłużej czekaliście na @id Auchan od wygrania?? 

A jesteś na liście laureatów? Możesz sprawdzić na stronie. Bo może zrobiłaś literówkę w mejlu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780596 Napisano: 11.05.2021 19:54:14 w Auchan
pawelkoo napisał(a):

Z jednej strony racja, ale z drugiej np. Janów Kowalskich trochę jest w Polsce i dopóki nie ma podawania np. dat urodzeń, adresów to nikt nie udowodni, że ta osoba która odebrała bon na numer tel. A, to ta sama która zarejestrowała paragon na numer B.

W każdej akcji Auchana (gdzie odbierałam bony w sklepie) formularz laureata zawierał sporo danych -> min. PESEL.

O ile mnie pamięć nie myli! ten formularz wypisywała kasjerka na podstawie okazanego dowodu osobistego, a laureat tylko się podpisywał.

Może w aktualnej akcji po odbiorze bonów ktoś napisze na forum, jak to teraz wygląda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780578 Napisano: 11.05.2021 19:09:58 w Auchan
FBemilia6 napisał(a):

Organizator Auchan, loteria trwa do 22.05,  grając bez paragonu nie grasz o samochód tylko o bony.
Odsprzedając bon raczej każdy ma świadomość, że w tej loterii nie skorzysta już z tego adresu e-mail ani z tego nr telefonu (ten numer i ten e-mail jest odrębnym uczestnikiem i niczego nie narusza, Ten tel dzisiaj jest mój , jutro twój).

Moje uwagi były skierowane do osób rozważających odkupienie bonu, a nie jego sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#6780564 Napisano: 11.05.2021 18:41:47 w Auchan
Do osób rozważających odkupienie na forum wygranego bonu 50 zł / 100 zł z loterii Auchan:

Zwróćcie proszę uwagę na fakt, że podczas próby ustrzelenia takiego bonu podaje się Zestaw: mejl + numer telefonu, a w związku z odebraniem nagrody dodatkowo zostaje do tego Zestawu przypisana konkretna osoba, czyli powstaje Zestaw: mejl + numer telefonu + osoba. I ten Zestaw pozostaje niezmienny aż do końca loterii w każdym jej aspekcie.

Co to oznacza w praktyce? Nie masz możliwości odkupić wygranej = wygrać bon na Zestaw A, a następnie wygrać samochód i odebrać go na Zestaw B. Oczywiście nie każdego to obchodzi, ale jeśli kto ma na tyle blisko, żeby podjechać do Auchana odebrać odkupiony na forum bon, to raczej zakupy za pisiąt z myślą o lepsiejszych nagrodach zrobi emotka

18. Organizator zastrzega, iż jeden Uczestnik przystępując do Loterii może korzystać wyłącznie z jednego numeru telefonu oraz jednego adresu e-mail. (...) Jako numer telefonu oraz adres e-mail właściwy dla danego Uczestnika rozumie się wyłącznie ten numer i adres e-mail, które zostały podane w Formularzu do Loterii. emotka
Dany numer telefonu oraz adres e-mail traktowany jest w Loterii jako odrębny Uczestnik. emotka
Zarejestrowanie się do Loterii przez tego samego Uczestnika z podaniem innego numeru telefonu lub adresu e-mail (...) stanowi rażące naruszenie Regulaminu i jest podstawą wykluczenia danego Uczestnika z udziału w Loterii i pozbawienia go prawa do nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780547 Napisano: 11.05.2021 17:52:05 w WC - rozmowy o wszystkim
fosik napisał(a):

O to muzeum wsi lubelskiej powinno się spodobać ️
w ogrodzie botanicznym nie byłam, ale dopytałam siostry i mówi, że jak najbardziej warto

Dziękuję za wskazówki, już siebie tam widzę oczami wyobraźni na kocu / w hamaku emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, fosik 0

joan

#6780502 Napisano: 11.05.2021 15:31:18 w WC - rozmowy o wszystkim
fosik napisał(a):

Polecam Muzeum Wsi Lubelskiej - taki skansen, gdzie można poczuć się bliżej natury oraz zobaczyć zwierzęta na żywo

Dziękuję, skanseny to zdecydowanie moje klimaty emotka
A ogród botaniczny? Warto tam pójść, czy może lepiej wybrać jakiś park / skwerek / las? Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

joan

#6780467 Napisano: 11.05.2021 13:32:02 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Zapraszam do siebie, od grudnia budowa dwóch bloków przed oknami, na wyciagnięcie ręki, codziennie od 6:00 żyję na wielkiej budowie, zero możliwości otwarcia okien, czasami muszę się zamknąć w łazience, żeby pozbierać myśli...

A wiesz, że ja już też myślałam o tym, żeby się zamknąć w łazience? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780458 Napisano: 11.05.2021 13:19:26 w Wkurza mnie...
Otrzymałam mejla, że właśnie po raz enty przełożono Katowicką Noc Kabaretową, ale bilety zachowują ważność emotka Mogliby po prostu zwrócić kasę za te bilety, bo kufa kto mi zagwarantuje, że w październiku to ja nadal będę wśród żywych?

I jeszcze - jak co roku - że drugi dzień od siódmej rano napiedralają wszelkiego rodzaju kosiarki, jest po trzynastej i chwili spokoju nie ma, zwariować można & dzień świra to przy tym pikuś. A za dwie godziny zaczną ludzie z pracy wracać i dołączą do całego tego kosiarkowego cyrku. Takie uroki mieszkania w ekstremalnie zazielenionej dzielnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0