Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5876586 Napisano: 17.06.2014 14:59:14 w Carrefour konkursy
petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Im to się chyba popitrasiło, która z ich aktualnych akcji promocyjnych jest loterią, a która nie...

Tak to jest jak się nabierze tylko konkursów na głowę. emotka

Punkt 5.1 mówi wyraźnie, że "wyłonienie laureatów odbędzie się w dniu 23.06.2014 w biurze organizatora w Łodzi (...)" Mogli przynajmniej poudawać. Ale po co, przecież zaraz długi weekend emotka

Właśnie dlatego przeważnie gram jednym zgłoszeniem; szkoda mojego czasu/życia/pieniędzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876580 Napisano: 17.06.2014 14:53:52 w Carrefour konkursy
Im to się chyba popitrasiło, która z ich aktualnych akcji promocyjnych jest loterią, a która nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876574 Napisano: 17.06.2014 14:51:40 w Carrefour konkursy
petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

PS: A na stronie Smolara przy innym konkursie, czyli "Mistrzowskie nagrody!" w Carrefour zamieszczono info, że konkurs ROZSTRZYGNIĘTY emotka Przeca konkurs skończył się wczoraj, a komisja miała się zebrać 23.06.2014 emotka

Dziwne... emotka emotka

Regulamin konkursu zniknął ze strony Smolara, jest tylko oświadczenie dla laureatów.

Tymczasem aneczkar10 napisała, że wygrała piłkę.

Ładny mi K-O-N-K-U-R-S emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876563 Napisano: 17.06.2014 14:40:54 w Carrefour konkursy
PS: A na stronie Smolara przy innym konkursie, czyli "Mistrzowskie nagrody!" w Carrefour zamieszczono info, że konkurs ROZSTRZYGNIĘTY emotka Przeca konkurs skończył się wczoraj, a komisja miała się zebrać 23.06.2014 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876546 Napisano: 17.06.2014 14:28:21 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Są problemy z Biletami Mecz na wielkim ekranie prawdopodobnie meczy w kinie nie zobaczymy emotka

Wlasnie mialam pytac co takie opoznienie...w kulki leca, specjalnie musialam cole kupic na ten konkurs:-[ rozumiem ze jakos nam to zrekompensuja? Czy wydalam kase w bloto?:-[

Ciekawe, co wobec tego będzie nagrodą - właśnie puścili eski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876468 Napisano: 17.06.2014 12:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jak jest w przypadku działalności zawieszonej i konkursów w Makro?
Info strasznie potrzebne - dajcie znać, jak ktoś się orientuję, tutaj albo na prv.

Na logikę, w ich konkursach może brać udział podmiot prowadzący działalność gospodarczą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876440 Napisano: 17.06.2014 12:08:43 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

(...) właśnie przeglądałam w telefonie smsy konkursowe i w jednym znalazłam literówkę.
Miało być "z uśmiechem na ustach", a wyszło "z uśmiechem na sutach" emotka (...)

Powiało erotyzmem emotka Może organizator przeczyta to zgłoszenie z uśmiechem na ustach i jednak nagroda wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876420 Napisano: 17.06.2014 11:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper - mam tę sama metodę emotka Aczkolwiek piwnicy brak, więc jest trochę ciężej to wszystko przechowywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876402 Napisano: 17.06.2014 11:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karollaa napisał(a):

Można i kilkadziesiąt wysłać.... Tylko co potem robić z taką ilością zakupionych kosmetyków???? emotka

Część oddać np. na Szlachetną Paczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876381 Napisano: 17.06.2014 11:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

(...) Ja rok temu wysłałam KILKADZIESIĄT zgłoszeń na loterię NIVEA i też kosmetyków nawet nie miałam emotka

Tak to właśnie jest z loteriami, nie można się na nic nastawiać, a jak nagle zadzwonią, to z konkursowicza mugol wychodzi - bo go biorą z zaskoczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876348 Napisano: 17.06.2014 10:30:55 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

ejj- a moje talerze czekaja od miesiąca -mąż chce się wyprowadzić -bo strajkuję z myciem emotka

Niech się cieszy, że nie porzuciłaś gotowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876346 Napisano: 17.06.2014 10:29:28 w Dziś cieszę się z.....
rosik93 napisał(a):

Jak się tak wszyscy wczoraj cieszyli, to ja dzisiaj cieszę się z Biedronki emotka http://www.wirtua...ronka-lista-sklepow#
Wreszcie! emotka

A w mojej nie będzie opcji płacenia kartą, hucpa! emotka

Za to cieszę się z mundialu. Pomijając oglądanie ciekawych spotkań; wczoraj wybrałam się do C4, gdy miał miejsce "szlagier", czyli mecz Niemcy kontra Portugalia. Ulice miasta wymarłe, w sklepach zero ludzi (mimo poniedziałku!), w 10 minut wszystkie przybytki obleciałam i zakupy promo zrobione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876342 Napisano: 17.06.2014 10:25:23 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

Dzwoniłam i pytałam o zmywarkę w tamtym tygodniu były wysłane ponoć wszystkie, nic więcej facet nie chciał powiedzieć nawet zweryfikować mojej wygranej -Trzeba czekać i TYLE emotka i tak sobie z nim porozmawiałam emotka emotka

Bo Ty na samiutkim końcu Polski mieszkasz, firma kurierska ma 2-3 dni na dostawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876339 Napisano: 17.06.2014 10:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek - tak, zostaniesz usunięta z nowej listy osób wylosowanych, jeśli wylosują Cię kolejny raz do tej samej nagrody.

karollaa - niezależnie od zapisów na paragonie, powinien on potwierdzać zakup produktów Nivea. Twój tego nie potwierdza, powinnaś pójść do POKu po pieczątkę.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876304 Napisano: 17.06.2014 09:00:12 w Carrefour konkursy
PS: Pozwolę sobie zacytować bliźniego...
Anonima napisał(a):

szukam informacji jak to jest z tymi biletami do kina z konkursu smolara "Wielki mecz na wielkim ekranie", poniewaz na stronie multikina nie widze chocby wzmianki aby bylo cos takiego organizowane, ani odnosnie rezerwacji, albo ja znalezc nie moge, ale raczej nic nie ma, gdybys ktos cos wiedzial, prosze dac znac emotka

Zastanawiam się, czy czasem retransmisji nie odwołano i teraz organizatorzy debatują nad tym, co robić -> czy 2 bilety na dowolny film zadowolą laureatów emotka Ale pewnie nie tak łatwo zmienić regulamin loterii, na który przecież uprzednio trzeba uzyskać akceptację DIC. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876301 Napisano: 17.06.2014 08:52:33 w Carrefour konkursy
Szukam informacji, kiedy po raz ostatni informowali z loterii "Wielki mecz na wielkim ekranie"?

Wg regulaminu, najpóźniej do 16.06. Smolar miał poinformować ostatnich laureatów. Nagród było TYSIĄC. I co, wszystko mugole zgarnęli? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876268 Napisano: 16.06.2014 23:28:05 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Z tego, że wreszcie kończy się Visa! emotka
W sumie wklepane ponad 500 zgłoszeń rodzinki, koszyczek pęka od kwitków, i... grzyb. emotka

I ja również emotka Szczególnie, że 2x pomyliłam dane w zgłoszeniu, zaś tata oświadczył, że przecież on i tak nie odbiera telefonów emotka To po co ja wzrok tracę przy tych jego świstkach?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876037 Napisano: 16.06.2014 16:01:26 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Joan
Bez konkursu za kredyt, który będziemy spłacać przez najbliższe pięć lat, wspólnie!!!

emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876027 Napisano: 16.06.2014 15:37:01 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Jestem wkurzona jak chyba nigdy, trzyma mnie to wkurzenie od soboty i pewnie jeszcze potrzyma. Mój własny, ślubny mąż ze stażem ćwierćwiecznym, jakoś dziwnym trafem zapomniał że dobrze byłoby się skonsultować przy zakupie samochodu ze swoją ćwierćwieczną już żoną. Kupił sobie samochodzik, a już jakie ja mam co do tej zabaweczki preferencje nie było łaski się dowiedzieć. Jestem wkurzona, siedzi we mnie,z częściowym wyłażeniem na zewnątrz ślepa furia. Chyba napiszę w wątku oddam za darmo....ćwierćwiecznego męża, jeszcze fizycznie sprawny bo już inne sprawy to.............. emotka emotka emotka

Bez konkursu samochód kupił? Nikczemnik! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5875867 Napisano: 16.06.2014 12:42:29 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

Co zrobić, żeby paragony nie blakły? Nie dotykam, leżą cały czas w jednym miejscu, teraz wzięłam się za przeglądanie a na tych z TESCO (tygodniowych) już prześwity emotka

Ponoć można w lodówce trzymać emotka Mnie nigdy żaden nie wyblaknął, ewentualnie te ze starych kas Kaufa trochę traciły na kolorystyce. Generalnie działa zasada:
- paragon z mocnym wydrukiem - sru do koszulki i nie dotykać do końca konkursu,
- paragon ze słabym wydrukiem - skseruj, a potem jak wyżej. Wyświetl w wątku >>
0 0