Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5875757 Napisano: 16.06.2014 09:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

Czy na Nivea można kupić kosmetyki Nivea Baby? I jak to jest z paragonami? Musi być napisane Nivea? Zrobiłam zakupy w Tesco i mi napisali " krem two" coś tam emotka Reszta produktów bez zarzutu.

Cały asortyment Nivea bierze udział w konku.

W Tesco zawsze paragony są najgorzej opisane, dlatego na konki ogólnopolskie wybieram Super-Pharm i Rosska.

Powinnaś iść po pieczątkę do Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874702 Napisano: 13.06.2014 12:19:32 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony emotka emotka emotka

I jeszcze typowy dialog:
- ... to poszedłem do sklepu...
- JAK ŚMIAŁEŚ PÓJŚĆ NA MIASTO I MNIE O TYM NIE UPRZEDZIĆ?!
- Ale ja tylko po masło do Biedronki i...
- JAK TO: DO BIEDRONKI?! TERAZ OGÓLNE ZAKUPY ROBIMY TYLKO W DELIKATESACH CENTRUM. A W BIEDRONCE POWINIENEŚ ZAKUPIĆ KONKURSOWY PRODUKT X. I W OGÓLE MASZ ZAKAZ OPUSZCZANIA DOMU BEZ ZEZWOLENIA!

Mój facet potwierdzi, że tak to właśnie wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874693 Napisano: 13.06.2014 12:12:23 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

niech Twoj strzela emotka
albo dziecko jakies zlapcie emotka

Mój ma zakaz gry w piłkę, bo co grał, to kontuzja. Kilka lat temu... halówka, dwóch na dwóch. Efekt? Tak trzaśnięta przez innego gracza kość, że stopa Mojego do dziś nie doszła do siebie (a powinna, bo od tego są stopy, żeby chodzić) i powstała "buła". No i teraz trudno Mojemu buty kupić emotka

Temat dziecka przemilczę, jak zwykle emotka

marlena083 - mogę Ci jedynie napisać, że pewnie Twoja kuchnia jest przepiękna, wobec czego masz duże szanse w konkursach kulinarnych i wszelakich foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874685 Napisano: 13.06.2014 12:02:05 w Wkurza mnie...
agnike napisał(a):

Joan akcja teraz taka w Media Markt jest emotka trzeba kupić za minimum 50 zł a później strzelić bramkę,jak strzelisz zwracają kwotę z rachunku emotka

Widziałam wczoraj ową reklamę w przerwie meczu. Ale prędzej trafię główną w loterii, niż w światło tej bramki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874678 Napisano: 13.06.2014 11:53:28 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

dobrze Cie rozumiem, wszyscy w domu krzywo na mnie patrzą, bo krajalnica zepsuła się 2-3 tygodnie temu, ale zaznaczyłam, że owszem kupię, ale jak będzie konkurs, bo tak na samo krojenie to szkoda kasy emotka

Na forum zawsze można spotkać bratnią duszę! emotka

Siostra się ze mnie śmieje, że niby jak idę do marketu i widzę, że ktoś kupuje nie-tę-co-warto cenzurataśmę, płyn do naczyń, czekoladę i wodę mineralną, to robię miny emotka A to moja wina, że on zwyczajnie leci w koszty, a ja - inwestuję? Przecież konkursowicz ma prawo do szoku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874674 Napisano: 13.06.2014 11:45:38 w Wkurza mnie...
maribog napisał(a):

Jak masz Real gdzieś w pobliżu to tam zerknij emotka bo jest wyprzedaż większości sprzętu AGD itd. emotka Wczoraj w Olsztynie dorwałem 3 wkrętarki za 50 zł z 239 emotka

Zaraz się zacznę rozglądać, ale wiesz, tak bez konkursu wydać więcej, niż 50 zł... psychika nie pozwala! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874654 Napisano: 13.06.2014 11:16:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że zepsuł mi się czajnik i to akurat po zakończeniu konkursu Zelmera. Nowego konkursu z czajnikami nie ma, na forum info o chęci wymiany czajnika nie znalazłam.

Ale nic to, trafiłam na Olx na ogłoszenie o sprzedaży nowego czajnika. Gwarancji i paragonu brak. A cena? O ok. 30 zł WYŻSZA, niż w przeciętnym sklepie. Właśnie się zastanawiam, w co by tu się uszczypnąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874628 Napisano: 13.06.2014 10:41:15 w Biedronka
alamak napisał(a):

Dzięki dziewczyny emotka Czyli wysyłać od razu dokumenty takie jak w regulaminie?

Daję im czas do 16:00, potem drukuję co trzeba i slę w ciemno. Bo tam chyba nie ma zbyt wiele czasu na odesłanie papierów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874623 Napisano: 13.06.2014 10:35:27 w Biedronka
alamak napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Clear - wysłałam wczoraj mejla, tak jak pisali w sms-ie i jak dotąd nie mam żadnej odpowiedzi. Wy też tak długo czekaliście na odzew?

Również nie doszedł do mnie ich mejl z ostatniego powiadamiania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874602 Napisano: 13.06.2014 09:36:27 w SZUKAM....
maria1980 napisał(a):

Informacji czy w delikatesach centrum zgłoszenie mozna wyslac tez przez stronę czy to tylko urnowy ?

W DC są 3 akcje promo jednocześnie:
- konkurs przez www,
- loteria urnowa,
- megaloteria (również urnowa). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874294 Napisano: 12.06.2014 15:05:42 w Paragony
aurorcia napisał(a):

aha i na główną nagrodę nie sprzedam paragonu za kilka złotych, bo sama musialam jechać na zakupy i poświęcić swój czas, a jak ktoś chce oryginał paragonu i pisze, że na czapkę to też za grosze nie sprzedam, bo nie jestem blondynką emotka

Przecież wiadomo, że każdy wygrał tylko czapkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874228 Napisano: 12.06.2014 13:40:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Tak joan klimatyzacji ,a później gardło wysiada i na antybiotyku kończymy ,a o konkursach zapominamy,bo mamy w gardle kaktusa

Etam, antybiotyk to brałam niedawno, bo mi pół twarzy spuchło. Ale to inna historia. Poprzedni raz na antybiotyku to chyba coś wele kilkanaście lat temu byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874223 Napisano: 12.06.2014 13:36:26 w Wkurza mnie...
maria1980 - łojojoj. A u mnie wręcz odwrotnie, przytomność umysłu konkursowego tak dobra, jak rzadko. Podejrzewam, że to zasługa wszechobecnej klimatyzacji. Nie lubię jej, ale mam wrażenie, że rozum lepiej funkcjonuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874194 Napisano: 12.06.2014 12:45:39 w PLAGIATY
ziemo77 - dzięki, że Ci się chciało walczyć emotka Może przynajmniej plagiatorzy podczytujący forum 1000x zastanowia się następnym razem, gdy ulegną "inspiracji" emotka Dotyczy to zarówno haseł, jak i zdjęć czy innej twórczości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873499 Napisano: 11.06.2014 10:26:19 w Visa Konkursy
yszka napisał(a):

Paragony ja wpisuje a on wygrywa, i gdzie tu sprawiedliwość emotka Również gratulacje dla Ciebie!

Za to on zatankuje i zabierze Cię na wakacyjną wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873488 Napisano: 11.06.2014 10:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

Uważam, że do czasu weryfikacji nie powinni informować o rodzaju wygranej nagrody. Wtedy dopiero te cwaniaczki będą miały zagwozdkę, na które zgłoszenie odesłać paragon emotka

A to przede wszystkim emotka

Tak by się głowili, aż mózgi by im parowały emotka

To by była prawdziwa LOTERIA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873479 Napisano: 11.06.2014 09:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mallina napisał(a):

Uważam, że do czasu weryfikacji nie powinni informować o rodzaju wygranej nagrody. Wtedy dopiero te cwaniaczki będą miały zagwozdkę, na które zgłoszenie odesłać paragon emotka

A to przede wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873453 Napisano: 11.06.2014 09:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

joan napisał(a):

Podejrzewam, że powtórzą wszystkie "dziwne" losowania. Bo chyba jakieś rozwiązanie znaleźli, skoro 532* przestało dominować...

Moim zdaniem nic to nie da, jak wygrał już wycieczki i aparaty , to kupi nowe startery i dalej będzie bombardować.
Nie ma rady na cwaniaków, nie da się przed nimi zabezpieczyć, zawsze znajdą obejście regulaminu.

Wygrał. Ale czy wyślą mu nagrodę? emotka
Tych lewych laureatów powinni tak dogłębnie weryfikować, żeby im potem nawet proktolog d* nie poskładał... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873447 Napisano: 11.06.2014 09:05:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podejrzewam, że powtórzą wszystkie "dziwne" losowania. Bo chyba jakieś rozwiązanie znaleźli, skoro 532* przestało dominować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873433 Napisano: 11.06.2014 08:31:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Dostałam sms o wygranej z mistrzowskiego duetu w Biedronce emotka Chyba rezerwa rezerwy.
Wczoraj widziałam czyjś wpis o tym, że ludzie nie odsyłają danych bo nie wybrano jeszcze nagrody głównej (albo coś w tym stylu, bo niestety nie pamiętam dokładnie o co chodziło, a nie mogę znaleźć wpisu). Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?

To chyba o mój wpis chodziło. Ale nie twierdzę, że nie poinformowali laureata nagrody głównej. Natomiast w kontekście "poziomów rezerwy" logiczne jest, że ludzie tyle razy posłali jeden numer paragonu, że aż im blaza na palcach wyskoczyła. I teraz jest już informowana rezerwa rezerwy rezerwy. Taka a'la Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0