Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5872863 Napisano: 10.06.2014 12:00:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

czy czeka ktos jeszcze na pilke z biedronki?

Z którego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872814 Napisano: 10.06.2014 10:29:15 w Biedronka
guru800 napisał(a):

Czy z Biedronki jest jakaś rezerwa?

Na pewno jest rezerwa rezerwy z konka Clear. Tak się ludzie nad wizją wycieczki do Brazylii zaślinili, że zapomnieli o myciu włosów i spryskaniu pach... emotka
Brazylię powinni rozdać dopiero po załatwieniu wszystkich formalności z laureatami mniejszych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872796 Napisano: 10.06.2014 09:21:04 w Wkurza mnie...
beata21 napisał(a):

(...) Pani mówi,że psiak ma właścicieli,jest stary i to są jego ostatnie dni, (...)

Wróżka od siedmiu boleści i osobisty weterynarz tego psa w jednym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872441 Napisano: 09.06.2014 15:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

Pewnie zakładają profilew nivei na lewe dane, a w formularzu jak wygrają podają już inne-poprawne. Wtedy lista niby nie rzuca się w oczy bo są kolorowe imiona i nazwiska - ale się przeliczyli z numerami telefonów bo już ludzie robią zadymę. Moim zdabniem powinno się obciążać takich oszustów kosztami losowania i doliczać tam tam wszystkie koszty , łącznie z prądem i pracą ludzi, którzy muszą dodatkowo poświęcić sporo czasu aby zrobić z tym porządek.

Przede wszystkim, jakby się dane nie zgadzały, to od razu powinni odbierać nagrodę - w końcu po coś się podaje imię i nazwisko emotka Najlepiej niech wygrywa Świnka Peppa. Albo Piggy. emotka

Co do obciążeń - jestem 100 % ZA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872434 Napisano: 09.06.2014 15:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

Z kolejnego dnia to samo , znowu wszędzie 532****** może im się system zaciął?

Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872328 Napisano: 09.06.2014 13:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

bethan napisał(a):

Są też tacy, co się dymać nie dają emotka

Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii emotka

To jest grupa Niewydymka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872323 Napisano: 09.06.2014 13:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie emotka

Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872211 Napisano: 09.06.2014 10:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

joan napisał(a):

Pięć rubryk + zapis, że każde kolejne zgłoszenie z tymi samymi danymi zostanie uznane za nieprawidłowe. I organizatorzy nie musieliby się babrać w sięgającym dna Rowu Mariańskiego bagnie i klientów w to bagno wciągać.

Joan, tak, to by było wystarczające, gdybyśmy mieli do czynienia z powtarzaniem paragonów, niestety obecnie mamy coraz częściej do czynienia z drukowaniem paragonów - większości agencjom się nie chce ich weryfikować ...

Myślę, że w/w 5 danych to byłby dobry początek. Tak ogólnie.

Co do drukowania, to problem dotyczy raczej konków, gdzie zakupy można zrobić w dowolnym sklepie, bo pipidówki ciężko zweryfikować. A markety? Powiem z pierwszej ręki, bo moja mama do maja pracowała w dziale reklamacji. Przyszedł klient z wyblakłym/zniszczonym paragonem, a mama numer i datę cyk w system i w ciągu kilku sekund wszystko widziała. Może niech zatem bardzo wartościowe nagrody będą weryfikowane ZAWSZE - zwykle jest ich niewiele, a skoro drukarze nie grają o mniejsze nagrody, to w obliczu braku nagród dużych... może końcu przestaną pałać się drukarstwem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872192 Napisano: 09.06.2014 10:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Dlatego ja w tym roku odpuszczam ten "konkurs".

Ja się "nie nastawiam", ale zakupy rodzinie zrobiłam. I finito.

Dziwi mnie, że agencje organizują konkursy/loterie, gdzie wpisać trzeba danych tysiąc pięćset sto dziewięćset, a w praktyce to i tak niczego nie zabezpiecza. Tymczasem wystarczy podać:
- NIP sklepu,
- nr naprzeciwko daty,
- kwotę z paragonu,
- datę zakupu,
- godzinę zakupu.
Pięć rubryk + zapis, że każde kolejne zgłoszenie z tymi samymi danymi zostanie uznane za nieprawidłowe. I organizatorzy nie musieliby się babrać w sięgającym dna Rowu Mariańskiego bagnie i klientów w to bagno wciągać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872181 Napisano: 09.06.2014 10:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

(...) To nic nie zmienia, że te osoby nie dostaną już kolejnego zestawu kosmetyków.(...)

Dokładnie, przypomnijcie sobie ubiegły rok - pseudograczom nie zależy na kosmetykach, nie będą sobie nimi zawracali głowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872160 Napisano: 09.06.2014 09:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

rutka, joan dzięki za pomoc
To ja, mam zmieniony status na WYLOSOWANY emotka

Gratulacje emotka Może i mnie w tej edycji wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872156 Napisano: 09.06.2014 09:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Właśnie znalazłam siebie na liście Nivea z 05.06, ale żaden e-mail do mnie nie doszedł emotka Ktoś też tak miał??? I co teraz mam zrobić???

Jeśli to Ty, powinnaś mieć info na profilu Nivea, zwycięskie zgłoszenie będzie miało status "Wylosowany" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872152 Napisano: 09.06.2014 09:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

Gorzej będzie jak każdy rezerwowy będzie z takiej bandy. Pamiętajcie że paragony mielą się te same do końca loterii.
A czy teraz organizuje ta sama agencja co wtedy? Ktoś pamięta?

Pamiętam, w niektóre dni nie rozdano ŻADNEGO zestawu kosmetyków emotka Bo na mniejsze nagrody cfaniky nie odsyłali paragonów. I właśnie wyniki tego konka Nivea z zeszłego roku pokazały, ilu to jest zamożnych hurtowników, co mnóstwo pieniędzy inwestują w konkursy, a cały świat im zazdrości tych nagród...
Swoją drogą, niezły sajgon musiała mieć agencja od tego konka - dobrze im tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5871363 Napisano: 06.06.2014 12:40:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Crunchips odrzuca błędne kody? Miałam dziwny kod w swojej paczce, ni to V, ni to Y emotka Posłałam przez formularz, podziękowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870935 Napisano: 05.06.2014 15:40:29 w TESCO konkursy
gosia16 napisał(a):

a jak nalezy w sosach rozumieć ten zapis regulaminu emotka " bądź data na dowodzie nie będzie zgodna z datą zgłoszenia
Laureat traci prawo do nagrody "

Czyli najlepiej wysłać w dzień zakupu.
Mnie najbardziej martwi to, że chciałam zrobić zakupy w małym Tesco, a będę musiała jechać do SCC, gdzie czeka mnie rozmowa z kretynkami z POKu; za każdym razem ta sama idiotyczna śpiewka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870925 Napisano: 05.06.2014 15:13:20 w TESCO konkursy
No i patrzcie, dobrze, że w końcu tę listę sklepów dali, bo widzę, że mojego Tesco nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870924 Napisano: 05.06.2014 15:09:01 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Już jest
http://www.kupuje...l/site/letnieKlimaty

Właśnie wrzucają stronkę, więc pewnie za 5 minut będzie komplet informacji emotka

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870916 Napisano: 05.06.2014 14:57:19 w TESCO konkursy
asior24 napisał(a):

A widzieliście że w tym konkursie ŁOWICZA są dwa różne numery telefonów - na stronie w ulotce jest 7055 a w regulaminie 7036... jaja sobie robią

Ten konkurs jest cały "pomylony", na tej stronce, gdzie niby masz dowiedzieć się więcej, niczego nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870910 Napisano: 05.06.2014 14:48:11 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

I zależy jak te sosy będą nabijane na paragonie emotka

Znając Tesco, to na pewno niewłaściwie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870886 Napisano: 05.06.2014 14:08:55 w Intermarche
rosik93 napisał(a):

isiulka napisał(a):

No i ciekawe czy nie pojda laurki, bo kto by patrzył na to że to loteria, co nie?

Laurki poszły w loterii Westlandu rok temu emotka Więc i tu pewnie się jakieś znajdą.

Westland to akurat olał laurki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0