Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z którego konkursu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pewno jest rezerwa rezerwy z konka Clear. Tak się ludzie nad wizją wycieczki do Brazylii zaślinili, że zapomnieli o myciu włosów i spryskaniu pach...
Brazylię powinni rozdać dopiero po załatwieniu wszystkich formalności z laureatami mniejszych nagród
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wróżka od siedmiu boleści i osobisty weterynarz tego psa w jednym
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przede wszystkim, jakby się dane nie zgadzały, to od razu powinni odbierać nagrodę - w końcu po coś się podaje imię i nazwisko
Co do obciążeń - jestem 100 % ZA
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jest grupa Niewydymka
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie
Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Myślę, że w/w 5 danych to byłby dobry początek. Tak ogólnie.
Co do drukowania, to problem dotyczy raczej konków, gdzie zakupy można zrobić w dowolnym sklepie, bo pipidówki ciężko zweryfikować. A markety? Powiem z pierwszej ręki, bo moja mama do maja pracowała w dziale reklamacji. Przyszedł klient z wyblakłym/zniszczonym paragonem, a mama numer i datę cyk w system i w ciągu kilku sekund wszystko widziała. Może niech zatem bardzo wartościowe nagrody będą weryfikowane ZAWSZE - zwykle jest ich niewiele, a skoro drukarze nie grają o mniejsze nagrody, to w obliczu braku nagród dużych... może końcu przestaną pałać się drukarstwem? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja się "nie nastawiam", ale zakupy rodzinie zrobiłam. I finito.
Dziwi mnie, że agencje organizują konkursy/loterie, gdzie wpisać trzeba danych tysiąc pięćset sto dziewięćset, a w praktyce to i tak niczego nie zabezpiecza. Tymczasem wystarczy podać:
- NIP sklepu,
- nr naprzeciwko daty,
- kwotę z paragonu,
- datę zakupu,
- godzinę zakupu.
Pięć rubryk + zapis, że każde kolejne zgłoszenie z tymi samymi danymi zostanie uznane za nieprawidłowe. I organizatorzy nie musieliby się babrać w sięgającym dna Rowu Mariańskiego bagnie i klientów w to bagno wciągać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, przypomnijcie sobie ubiegły rok - pseudograczom nie zależy na kosmetykach, nie będą sobie nimi zawracali głowy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gratulacje
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli to Ty, powinnaś mieć info na profilu Nivea, zwycięskie zgłoszenie będzie miało status "Wylosowany"
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pamiętam, w niektóre dni nie rozdano ŻADNEGO zestawu kosmetyków
Swoją drogą, niezły sajgon musiała mieć agencja od tego konka - dobrze im tak
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czyli najlepiej wysłać w dzień zakupu.
Mnie najbardziej martwi to, że chciałam zrobić zakupy w małym Tesco, a będę musiała jechać do SCC, gdzie czeka mnie rozmowa z kretynkami z POKu; za każdym razem ta sama idiotyczna śpiewka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ten konkurs jest cały "pomylony", na tej stronce, gdzie niby masz dowiedzieć się więcej, niczego nie ma...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Znając Tesco, to na pewno niewłaściwie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Westland to akurat olał laurki