Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, nam chodzi o ITM.
Gazetka: kup 2 produkty.
Regulamin: "Zakup promocyjny – jednorazowy zakup co najmniej jednego dowolnie wybranego produktu następujących marek"
Oszaleć można, klientom każą czytać regulamin, a sami nie raczą się z nim zapoznać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"jednorazowo zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"produkty marki Palette (z wyjątkiem szamponetek Palette Instant Color)" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dosłownie 2 min. temu miałam ten sam dylemat, zirytowałam się i trzasnęłam regulaminem w kąt
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aplikacji nie znam.
Cóż powiedzieć, dla mnie każda taka pani to ebola. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na razie nie robiłam zakupów, bo nigdzie nie znalazłam załączników wymienionych w regulaminie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oszczędźcie roboty mnie i adminom (wszystkie niestosowne wpisy zgłaszam)... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podpisuję się pod tym. Tak będzie demokratycznie, biorąc pod uwagę, ile osób tutaj jest i omal nie usunęła konta, a ile chce zniknąć
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O ciekawe, tyle człowiek tu siedzi, a nie widziałam, że istnieją takie statystyki
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dolly, bejbe, nic Ci nie umknęło
Nastąpił taki ciąg zdarzeń:
a) Przyszły zimne dni, więc zaczęłam grzać w mieszkaniu + spać w śpiworze.
b) Twarz mi spuchła od zęba, co wg rtg jest zdrowy - po raz pierwszy od lat zeżarłam antybiotyk, świństwo ohydne, acz skuteczne.
c) Facet mnie wnerwia, aż mną telepie.
Summa summarum, na szyi i dekolcie wyskoczyła mi taka wysypka, że wstyd z domu wyjść!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oczywiście, że to wykonalne, ale wszystko zależy od tego, czy sie komuś zekce. A sie nie kce. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przecież to się zmienia i nie można być niczego pewnym. A im więcej głupot i opisów kombinatorstwa agencje widzą na forum, tym większe zamiany zachodzą... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Poszukuję czegoś skutecznego na potówki. W necie raz każą pudrować, na innej stronie - przemywać wodą z dodatkiem emolientów (cokolwiek to jest) i absolutnie nie wysuszać. Sama już nie wiem, co robić...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nic a nic nie rozumiem
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam ten sam problem, rozwiązania brak, trzeba po prostu jeden wieczór z życia wyciąć na same ogarnięcie tego wszystkiego
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadza się.
Poza tym każdy chyba chociaż raz trafił na konkurs, który mu uciekł = źle wprowadzony. Tylko ja podchodzę do tego następująco: nie chciało Ci się samodzielnie przeczytać regulaminu? Nie chciało Ci się pierwszej znaleźć tego konkursu? To se teraz joan nie zagrasz, ha i twoja to wina, najtwojsza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie grałam w tym konkursie, co o nim powyżej piszecie, ale też kiedyś brałam udział w lokalnym urnowym, który - zupełnie przypadkiem - wygrała wiadoma osoba z Poznania. Wiadomą pracą zresztą. Wyświetl w wątku >>