Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5870881 Napisano: 05.06.2014 14:03:13 w Intermarche
benasia napisał(a):

pewnie o ten chodzi:
http://www.lister...czyste-emocje/awards

Nie, nam chodzi o ITM.
Gazetka: kup 2 produkty.
Regulamin: "Zakup promocyjny – jednorazowy zakup co najmniej jednego dowolnie wybranego produktu następujących marek"

Oszaleć można, klientom każą czytać regulamin, a sami nie raczą się z nim zapoznać emotka Który to już raz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870872 Napisano: 05.06.2014 13:59:19 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

http://palette.al...ing.pl/regulamin.pdf

Czy jakaś dobra dusza oświeci mnie i powie, które są to teprodukty promocyjne. Bo ja nie wiem czy ślepa jestem, ale w regulaminie nie widzę emotka

"produkty marki Palette (z wyjątkiem szamponetek Palette Instant Color)"

dziękuję, a powiedzm i proszę czy jeden produkt starczy czy dwa na paragonie?Ja zaraz bdę szłą po córe do przedszkola a mam drogerie Jasmin po drodze. Kupie se farbe, bo i tak miałam kupować emotka

"jednorazowo zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870863 Napisano: 05.06.2014 13:52:01 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

http://palette.al...ing.pl/regulamin.pdf

Czy jakaś dobra dusza oświeci mnie i powie, które są to teprodukty promocyjne. Bo ja nie wiem czy ślepa jestem, ale w regulaminie nie widzę emotka

"produkty marki Palette (z wyjątkiem szamponetek Palette Instant Color)" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870856 Napisano: 05.06.2014 13:40:51 w Intermarche
petunija1 napisał(a):

Na ten konkurs Czyste emocje ile wreszcie trzeba kupić produktów? Jeden czy dwa. Bo jest znów jest rozbieżność z regulaminem.
I czy można kupić mydełka? Bo w C4 nie można... emotka

Dosłownie 2 min. temu miałam ten sam dylemat, zirytowałam się i trzasnęłam regulaminem w kąt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870791 Napisano: 05.06.2014 12:14:33 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

(...) Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...

Aplikacji nie znam.
Cóż powiedzieć, dla mnie każda taka pani to ebola. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870785 Napisano: 05.06.2014 12:08:27 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Kupował ktoś Łowicza w Tesco? Trzymacie się regulaminu czy Ulotek? Wg ulotki 3 produkty, wg regulaminu dowolne produkty za 12 zł. W sumie to może ale nie musi wyjść na to samo emotka

Na razie nie robiłam zakupów, bo nigdzie nie znalazłam załączników wymienionych w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870783 Napisano: 05.06.2014 12:07:43 w Oddam za darmo
Przypominam, że to wątek ODDAM. Proszę tutaj nie zadawać pytań, nie poszukiwać niczego, ani nie oferować na wymianę. Od tego są inne wątki.

Oszczędźcie roboty mnie i adminom (wszystkie niestosowne wpisy zgłaszam)... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870683 Napisano: 05.06.2014 09:20:04 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

Może niech pionas zlikwiduje w edycji profilu przycisk USUŃ KONTO. Tak będzie bezpieczniej, a jeśli ktoś naprawdę będzie chcial usunąc konto to napisze do admina i on to sam usunie. Ja sama kilka razy zawisłam nad przyciskiem i o mały włos bym nie wyleciała w kosmos. emotka

Podpisuję się pod tym. Tak będzie demokratycznie, biorąc pod uwagę, ile osób tutaj jest i omal nie usunęła konta, a ile chce zniknąć emotka Dla 5 osób miesięcznie nie zamierzam się stresować emotka Zresztą, komu ma być dobrze: tym, co się na e-konki wypinają, czy tym, którzy je współtworzą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870280 Napisano: 04.06.2014 11:52:37 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Statystyki forum emotka
https://www.e-konkursy.info/faq/stats

O ciekawe, tyle człowiek tu siedzi, a nie widziałam, że istnieją takie statystyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870275 Napisano: 04.06.2014 11:48:45 w Konkursowiczki w ciąży
Dzięki, laseczki. Się zapoznam z tymi całymi emolientami i zaprzyjaźnię z krochmalem emotka

Dolly, bejbe, nic Ci nie umknęło emotka Kotka moja piękna i pachnąca, za to jej opiekunka... emotka
Nastąpił taki ciąg zdarzeń:
a) Przyszły zimne dni, więc zaczęłam grzać w mieszkaniu + spać w śpiworze.
b) Twarz mi spuchła od zęba, co wg rtg jest zdrowy - po raz pierwszy od lat zeżarłam antybiotyk, świństwo ohydne, acz skuteczne.
c) Facet mnie wnerwia, aż mną telepie.
Summa summarum, na szyi i dekolcie wyskoczyła mi taka wysypka, że wstyd z domu wyjść! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870178 Napisano: 04.06.2014 09:32:13 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

(...) czy agencja w jakiś sposób weryfikuje ilość zgłoszeń z 1 nr tel, czy to jest niewykonalne?

Oczywiście, że to wykonalne, ale wszystko zależy od tego, czy sie komuś zekce. A sie nie kce. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870171 Napisano: 04.06.2014 09:18:45 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

(...) W przypadku wygranej agencja prosi o przesłanie dowolnego jednego paragonu czy tylu paragonów ile zgłoszeń? (...)

Przecież to się zmienia i nie można być niczego pewnym. A im więcej głupot i opisów kombinatorstwa agencje widzą na forum, tym większe zamiany zachodzą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5870156 Napisano: 04.06.2014 08:27:34 w Konkursowiczki w ciąży
Kobitki, pomocy.

Poszukuję czegoś skutecznego na potówki. W necie raz każą pudrować, na innej stronie - przemywać wodą z dodatkiem emolientów (cokolwiek to jest) i absolutnie nie wysuszać. Sama już nie wiem, co robić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869855 Napisano: 03.06.2014 15:36:17 w Carrefour konkursy
isiulka napisał(a):

(...) Gdy trzeba podac nr paragonu to fachowcy ślą po 30 razy ten sam nr i jak wygra 2 nagrody na ten sam paragon to wtedy właśnie jest ze stratą dla nas bo nagroda wpada do rezerwy (o ile takowa jest- do tego czasu połowa ludzi nie ma juz paragonów) (...)

Nic a nic nie rozumiem emotka Niech se wpada do rezerwy, konkowicz paragonu nie wyrzuci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869809 Napisano: 03.06.2014 14:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł" = jeden paragon. Sami się w tym zakręcili, może skopiowali zapisy ze starego regulaminu, nie przemyślawszy sprawy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869739 Napisano: 03.06.2014 13:08:03 w SZUKAM....
koza.k90 - hehe, niby tak, ale najgorzej z dokładnym przeczytaniem regulaminów. Potem jeszcze trzeba zrobić megadługą listę z tym, co jest do kupienia, zastanowić się, co komu potrzebne, przepisać to na oddzielne karteczki zakupowe dla poszczególnych marketów... Nie ma lekko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869725 Napisano: 03.06.2014 12:59:58 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Ma ktoś może rozpiske tych wszytskich konkursow promocyjnych ktore aktualnie trwaja?
Nie mogę się ogarnać, a baza miesza mi troche w notatkach emotka

Mam ten sam problem, rozwiązania brak, trzeba po prostu jeden wieczór z życia wyciąć na same ogarnięcie tego wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869147 Napisano: 02.06.2014 13:52:30 w Pomocy!!!!
mgrzel - warunki umowy zostały dotrzymane, bo przedmiotem umowy był sprzęt bez zabezpieczenia gwarancyjnego. Ja bym się nie przejmowała emotka Jak chciał nabyć towar z gwarancją, mógł kupić w Media Markcie; ale oczywiście najlepiej być "sprytnym inaczej", czyli zapłacić grosze, a po pół roku się czepiać i żądać usług, za które się nie zapłaciło. W mojej ocenie gość świadomie zrezygnował z ochrony gwarancyjnej, nie ma zatem podstaw, by sprzęt reklamował. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868368 Napisano: 30.05.2014 15:13:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
koper napisał(a):

(...) Ciężko mi uwierzyć, że ktoś to robi specjalnie i myślę, że karniaki za dodawanie konkursów do bazy, to bardzo, bardzo zły pomysł emotka

Zgadza się.
Poza tym każdy chyba chociaż raz trafił na konkurs, który mu uciekł = źle wprowadzony. Tylko ja podchodzę do tego następująco: nie chciało Ci się samodzielnie przeczytać regulaminu? Nie chciało Ci się pierwszej znaleźć tego konkursu? To se teraz joan nie zagrasz, ha i twoja to wina, najtwojsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868174 Napisano: 30.05.2014 10:51:28 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

nie będę pisała z jakiego sklepu bo nie chce wywołać burzy ale ciśnienie mi się podniosło emotka emotka emotka emotka

Nie grałam w tym konkursie, co o nim powyżej piszecie, ale też kiedyś brałam udział w lokalnym urnowym, który - zupełnie przypadkiem - wygrała wiadoma osoba z Poznania. Wiadomą pracą zresztą. Wyświetl w wątku >>
0 0