Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5868162 Napisano: 30.05.2014 10:43:14 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

wiecie co jakoś nie wierze w uczciwość tego konkursu- w sklepie na śląsku wygrała osoba z poznania, może jestem za bardzo podejrzliwa ale czytając wcześniejsze posty wygląda to nieciekawie emotka

Poproszę więcej szczegółów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868142 Napisano: 30.05.2014 10:19:49 w Rossmann
ultrixx napisał(a):

Ja dostałam już jakiś czas temu maila, że nadano przesyłkę kurierską, ale fizycznie nic jeszcze nie dotarło...

Nie wiem, kto te mejle wysyła, ale to taki trochę pic na wodę. Kilka razy już dawno miałam nagrodę w domu, a przychodziły mejle, że wkrótce ją wyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865340 Napisano: 22.05.2014 14:44:35 w Biedronka
agicho napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

co to za konkurs rexona? emotka nie potrafię zanleźć emotka

https://www.e-kon...et.html#.U33uayim5co

BTW, czy dobrze rozumiem, że w tym konku jedna osoba może wygrać kilka nagród? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865336 Napisano: 22.05.2014 14:27:46 w Biedronka
misiamisiam napisał(a):

co to za konkurs rexona? emotka nie potrafię zanleźć emotka

To chyba ten coś tam coś tam duet, Clear + Rexona. Były etapy, więc pewnie gracze się zastanawiają, czy z początku już informowali. Ale tego nie wiem, bo grałam tylko w ostatnim etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865188 Napisano: 22.05.2014 09:00:05 w WC - rozmowy o wszystkim
Dopiero teraz doczytałam pytanie o koty emotka A że dziś wstałam po 4, żeby nakarmić i wymasować dwutygodniowe coś, pozwolę sobie napisać parę słów w tym temacie .

Size:
1) Nie kupuje się żywych zwierząt na prezent, ani dla dziecka obojętnie w jakim wieku by nie było, ani nikomu. Zwierzę zawsze bierzesz, jako swoje i to na kilkanaście lat. Nikt normalny nie da Ci kota, bo pięciolatka bardzo chce go mieć.
2) Rasa kota ma małe znaczenie. Ja bym mc nie wzięła, bo im większe stworzenie, tym większe koszty. Lepiej przygarnąć dwa koty ważące po 3 kg, niż jednego 6 kg. Jeśli o wydatki chodzi, to nie mam na myśli tylko wydawania więcej na karmy; dla dużych kotów musisz mieć min. megamocne drapaki.
3) Dziecko zamęczy każde zwierzę, niezależnie od rasy. Bo to owszem, zależy, ale od podejścia rodziców.
4) Zwierzęta rasowe = z uznawanym rodowodem (a nie jakimś byle świstkiem!) zawsze dużo kosztują. A to dlatego, że koty w domu hodowcy mają vipowską opiekę, jedzenie, zabawki itp. A zwierzęta mają młode tylko kilka razy w życiu (w pseudohodowlach są mnożone, aż zdechną z wycieńczenia).
5) Jeśli kociak nie miałby u Ciebie towarzysza do zabawy, to pewnie i tak większość hodowców kotka Ci nie sprzeda.
6) Naprawdę chcesz wydać kilka tysięcy na kota? Zanim dokonasz zakupu, dopytaj, jaki rodowód kot otrzyma, a później poszukamy w necie, czy ktoś zwyczajnie nie chce Cię wyruuuhuhuhu. Książeczka kosztuje u weta ok. 3 zł, to psinco.
ACHTUNG: rozmnażanie zwierząt poza legalnymi hodowlami i ich sprzedaż jest w Polsce karalne.
7) Dobry drapak. Hmm, dla mc to chyba jakiś własnej roboty gigant przymocowany z 3 stron do ściany. Na pewno te sklepowe możesz sobie darować, są meganiestabilne i koty je olewają, pieniądze wyrzucone w błoto (zobacz np. na Olx, ilu ludzi się rozczarowało). Drapak powinien stać tam, gdzie kot chętnie drapie. Kotu musisz stworzyć takie trochę podsufitowe miasteczko, małpi gaj, ciekawie i po kociemu urządzić mieszkanie. Bo inaczej on sam je "urządzi", hehe.
8) Miałam kiedyś tymczasowo kotkę, co liczyła sobie ok. 3 - 3,5 tygodnia i bez nauki wiedziała, do czego kuweta służy. Skąd to wiedziała? Nie mam pojęcia! To tak, jakby Twoje półroczne dziecko stwierdziło, że chce siku, weszło do wc, podniosło klapę, zrobiło, co trzeba, wytarło pupę papierem, spuściło wodę, umyło ręce i wróciło do łóżeczka.
9) Sterylizacja kosztuje ok. 200 zł. Koty schroniskowe zazwyczaj dostaje się wysterylizowane, albo dają kupon na darmową sterylizację (ja tak miałam). Nic kotu nie zaszkodzi, a pomoże na pewno!
10) Relacje pies-kot to indywidualna sprawa. Żeby kot miał dobre relacje z czymkolwiek żyjącym, wskazane, by miał kontakt z tym gatunkiem od małego, to tzw. socjalizacja. Co ciekawe, czytałam, że hodowcy puszczają całkiem małym kotkom płyty z różnymi dźwiękami, żeby się szybciej oswoiły np. ze szczekaniem, krzykiem dziecka itp.

Osobiście nie jestem fanką kotów z hodowli, bo jakoś szkoda mi wydać kilka tysięcy złotych tylko po to, żeby mi się zwierzak z wyglądu podobał. Polecam branie zwierząt z domów tymczasowych, bo są za darmo + mają dokładnie prześwietlone zdrowie i charakter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864881 Napisano: 21.05.2014 15:11:07 w Rossmann
Gratuluję rozbicia systemu emotka

A tymczasem wśród laureatów znów mutant: "kamila    Boch23" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864825 Napisano: 21.05.2014 13:42:39 w Visa Konkursy
xpac napisał(a):

Nie wydaje mi się emotka To samo z Visa emotka

W konku Visy trzeba podać bank, który wydał kartę. To chyba niełatwo zgadnąć/zapamiętać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864791 Napisano: 21.05.2014 12:29:06 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

U mnie tez nic, chociaz pierwszy raz przylozylam sie do wysylanych haselek emotka pamieta ktos moze jaka agencja stala za rozwiazaniem tego konkursu? emotka

Jak Ajax, to pewnie nasze kochane MC emotka

Przy okazji przypominam, że to, iż nigdzie oficjalnie nie zostało napisane, by w dany konkurs była zamieszana jakakolwiek agencja, nie znaczy, że nie jest. Bardzom się kiedyś zdziwiła, gdy pewien konkowy organizator zadzwonił z przeprosinami za opóźnienie wysyłki nagrody Rosska. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864695 Napisano: 21.05.2014 08:32:08 w Inne mniejsze markety
luk1990 napisał(a):

(...) ale to pewnie celowe-ipad ,a płyn micelarny....pewnie większośc nie odesłałaby danych i by się z nimi bawili w nieskończoność xD

No ba, to oczywista oczywistość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864281 Napisano: 20.05.2014 10:34:31 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

Czyli nie przewidują, że ktoś może wziąć udział w konkursie na podstawie informacji w gazetce, nie mając internetu?

A coś Ty, przecież każdy klient chodzi po sklepie z iPADem podłączonym do neta i na bieżąco sprawdza, czy się pracownicy organizatora nie jeb* w materiałach reklamowych emotka Oczywiście, że ulotka czy info w gazetce nie zawierają wyczerpujących informacji, ale nie mogą wprowadzać klienta w błąd! Klient podejmuje decyzje zakupowe min. w oparciu o różne promocje, w związku z tym można domniemywać, że może wybrać daną markę właśnie ze względu na konkurs. Akcje promocyjne podnoszą konkurencyjność danego produktu i wpływają na decyzje zakupowe, zatem omamianie klienta obietnicami w stylu "olej konkurencję, kup nasz towar, to coś wygrasz", gdzie potem klient nie może wziąć udziału w promocji, to po prostu wynikające z zaniedbań działania podchodzące pod nieuczciwą konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864235 Napisano: 20.05.2014 08:58:23 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

u mnie nadal brak jednego bonu emotka

Skontaktuj się z nimi jak najszybciej, bo:
"21. Wszelkie reklamacje związane z przeprowadzeniem niniejszego konkursu należy zgłaszać wyłącznie
w formie pisemnej, listem poleconym
na adres Organizatora w terminie doręczenia do 24.05.2014r." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864226 Napisano: 20.05.2014 08:24:54 w Rossmann
arabela79 napisał(a):

Osoba ta ma idebtyczne dane na FB o ile dobrze pamietam.
"Stara" konkursowiczka.

Możliwe, że ma, ale co mnie to obchodzi - na Rossku należy podać imię i nazwisko, a nie pseudonim artystyczny czy to, jak kogo ciemną nocą nazywa oblubieniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5863865 Napisano: 19.05.2014 12:27:25 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

(...) bo jak mozna nie polubic ladnych dzieci na zdjeciu emotka (...)

Można emotka To chyba takie psychologiczne podejście, poszukiwanie empatii u jury, które przecież również na bank posiada dzieci emotka

Aha, jeszcze mnie wkurza konek Rosska, gdzie "nagrodą" jest jakaś durna sesja zdjęciowa w Warszawie, na którą trzeba przyjechać ze zwierzakiem. Ten, kto to wymyślił, chyba w życiu zwierzęcia w domu nie miał emotka Ktoś ma się telepać z sierściuchem 900 km (tam + nazad), żeby cyknąć jakieś fotki? Chyba ich posr* i to solidnie. Ale to sponsorowi wygarnę w mejlu emotka
Obżarłam się w weekend urodzinowymi przysmakami i jestem w walecznym nastroju (to pewnie wina poziomu cukru w korpusie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5863861 Napisano: 19.05.2014 12:16:36 w Wkurza mnie...
To ja dopiszę, że wkurza mnie mieszanie dzieci do konków nie mających z dziećmi nic wspólnego. Jakiekolwiek by nie było zadanie konkursowe, dziecko MUSI się przewinąć. Coraz częściej szał w stylu „Moje dziecko nielubi jak w ubikaci śmierdzi kupom i mama ma biegunkę i bardzo chciała bym wygrać dla mojej rodziny Stoperan.” Ostatnio mój facet nie wygrał w pewnym konku, bo przebiło go słabiutkie zgłoszenie. Ze słowem „dziecko” oczywiście. Na pocieszenie pozostało mu jedynie uznanie ze strony innych uczestników. I moje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5863765 Napisano: 19.05.2014 08:28:12 w Rossmann
Czy na profilu Rosskowym trzeba podać prawdziwe dane osobowe? A może lepiej sobie założyć po 40 kont na "imię i nazwisko" typu:
- Dżołana Kłupa,
- Babon Z Brodą,
- Jeż Co Kcesz,
- Dziunia Bunia itp.?

Bo nie rozumiem, co na liście laureatów robi "Pati M" emotka Za takie coś powinna być od razu dyskwalifikacja... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5862945 Napisano: 16.05.2014 14:50:29 w MC - Agencja inna niż wszystkie
isiulka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

to pan Sławek taki pieszczoszek, który wciąż czeka na telefony emotka

może zbiera minuty emotka

emotka emotka emotka Zagadka rozwiązana! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5862849 Napisano: 16.05.2014 12:18:12 w MC - Agencja inna niż wszystkie
martadr8 napisał(a):

I co, wiadomo coś z tym Ajaxem???

Nic, więc pewnie - tradycyjnie - laureaci zostali już poinformowani emotka Dopóki ktoś nie zadzwoni, nie puszczą esemesów, musimy przy każdym konkursie pokazać, jak bardzo nam zależy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5862800 Napisano: 16.05.2014 10:45:13 w Rossmann
Wczytywaliście się w regulamin konkursu z brylkami Carrera? Organizuje go Smolar + w razie wygranej należy odesłać im "oryginału dowodu zakupu (paragonu fiskalnego łącznie z paragonem niefiskalnym)". Nowość, że tak powiem emotka

PS: Myślałam, że rejbany to obciach, ale widzę, że jeszcze szpetniejsza moda nadchodzi, fuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5862494 Napisano: 15.05.2014 15:04:30 w Rossmann
bethan napisał(a):

To są nagrody dzienne, o czym Przyczajone Tygrysice dobrze wiedzą emotka

Yes.

Ciekawiło mnie zawsze, ile zgłoszeń ludzie ślą ostatniego dnia konkursu - zapisałam sobie, że ostatnie zgłoszenie wczoraj miało nr ok. 1000. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5862462 Napisano: 15.05.2014 13:55:01 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

Pogoda emotka

Wieje tak, że łeb urywa, deszcz tylko wisi w powietrzu, w domu zimno, przecież nie będę grzała w maju emotka

Ja grzeję nawet w lipcu, jeśli mam ochotę, a dosyć często mam emotka Tymczasem od kilku dni śpię w śpiworze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0