Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5854603 Napisano: 25.04.2014 17:37:11 w Carrefour konkursy
Columbit. Zmywarka. Ten duet to gwarancja mojej porażki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5854503 Napisano: 25.04.2014 15:47:24 w Carrefour konkursy
donia7 napisał(a):

(...) ale jak przychodzimy do moich rodziców na obiad, a potem moja mama ma taką sterte garów, ze aż na podłodze stoją to mi się serce kraje emotka

Dobrze rozumiem tę sytuację, mogę powiedzieć z ręką na sercu, że moja kulinarna kulawość bierze się z dwóch czynników: braku sprawnego piekarnika + braku zmywarki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5854494 Napisano: 25.04.2014 15:38:08 w Carrefour konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

A ja odświeżacze do zmywarki, mam zapas a zmywarki niet emotka

To jest właśnie bez sensu, że każą kupować środki do zmywarki, której się nie posiada emotka To już wolałabym niepromocyjny konkurs foto pt. "Moje góry... brudnych naczyń" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5854486 Napisano: 25.04.2014 15:27:39 w Carrefour konkursy
Noł łej, oszujstwo! Już od kilku lat czekam na tego esemesa, znaczy się: z gratulacjami & info o wygraniu zmywarki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5854410 Napisano: 25.04.2014 13:34:24 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

ja już nie mam ochoty zwracać uwagę bo dostałam karniaka za to...a też mnie to wkurza bo takie osoby pisząc samo "kubek z FB" powinny dostać karniaka

Ja za to uwielbiam, jak ktoś pisze "książka" albo "niespodzianka" i tylko sobie myślę, żem ciemna masa, bo nic mi to nie mówi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853938 Napisano: 24.04.2014 13:42:43 w Carrefour konkursy
Niech się odezwą za 5 minut - obliczyłam na kalkulatorze, że akurat wtedy się będę najmniej spodziewać info od nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853914 Napisano: 24.04.2014 13:12:27 w TESCO konkursy
koper napisał(a):

A może Królowa Bona, bo zajmuje się zorganizowaniem bonów do marketów na konkursy emotka emotka

Ooo, to jest myśl! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853909 Napisano: 24.04.2014 13:08:48 w TESCO konkursy
koper napisał(a):

(...) Za to bardzo podoba mi się stanowisko Królowa Bona emotka
Fajnie musi wyglądać w CV emotka

Nazwisko zobowiązuje emotka
Lubię taki rodzaj dystansu w biznesie. Kiedyś musiałam zgromadzic info o kilkudzięsięciu firmach; w zakładkach typu "O nas" każdy właściciel chwalił się, że jest najlepszy, a jego firma tylko marzy o tym, żeby zaspokajać potrzeby klientów. Po kilku godzinach dosłownie mnie mdliło od tych pustych frazesów i marketingowego bełkotu! emotka Aż trafiłam na firmę, która przedstawiła siebie i swoje osiągnięcia krótko i rzeczowo. Podsumowaniem zaś były słowa: "To by było na tyle w telegraficznym skrócie (...) dziękujemy za odwiedzenie naszej strony. Do zobaczenia poza internetem." To mi się spodobało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853821 Napisano: 24.04.2014 11:14:52 w TESCO konkursy
apoccalipsa napisał(a):

Gdybym dostała taki telefon od Smolara, pomyślałabym, że to dowcip emotka

To by Ci zagwarantowało wiarygodność w roli mugola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853819 Napisano: 24.04.2014 11:13:53 w Carrefour konkursy
Monia doopek! emotka emotka

Ja ostatnio padłam, przeczytawszy esemesa spamowego, który zaczynał sie od słów "Jak przeczytasz tego SMS, to padniesz..." - to dopiero wróżbici! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853807 Napisano: 24.04.2014 11:06:18 w TESCO konkursy
black_cat napisał(a):

Ja nawet jak wygram paczkę chusteczek to zawsze gram niesamowite wzruszenie i radość. Chyba po prostu chcę sprawić przyjemność dzwoniącemu emotka

emotka emotka emotka

No dobra, przekonałyście mnie: niech mają tę satysfakcję, że udało im się odsiać konkursowiczów i nagrodzili mnie = mugola emotka Teraz tylko czekam na ten telefon o autku, no już już, można dzwonić, linia wolna! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853775 Napisano: 24.04.2014 10:36:10 w TESCO konkursy
apoccalipsa napisał(a):

ja mam dwa piękne zgłoszenia i stawiam, że nie załapię się na chemię emotka (...)

To może chociaż na autko się załapiesz? emotka

Ostatnio gdybałam, co bym powiedziała organizatorowi, który nagrodziłby moje absolutnie g* hasełko samochodem. Znaczy się: siedzimy sobie gremialnie przy kawce i ciasteczkach, podpisujemy papiery i czekamy godzinę na fotografa. W tym czasie organizator prawi mi komplementy, jaką to "najlepszą z najlepszych" pracę ukulałam, co jury dosłownie na kolana rzuciła i w ogóle lepsiejszej w całej swojej karierze nie widzieli. No i wtedy co odpowiedzieć? Walcie się, jestem konkursowiczką i pozostanę nią do końca życia, a hasło posłałam g*, bo tylko takie nagradzacie, wiem to z doświadczenia; jeszcze nieraz się spotkamy! Czy też niewinnie & mugolsko ojejać, rumienić się i rżnąć głupa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853758 Napisano: 24.04.2014 10:18:41 w TESCO konkursy
Również posłałam 2 zgłoszenia, a że akurat byłam intelektualnie "nie w sosie", to po cichu liczę na jakąś nagrodę, bo posłałam coś nietypowego dla siebie, może więc tym razem nastąpi przełom i coś wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853756 Napisano: 24.04.2014 10:15:22 w Visa Konkursy
apoccalipsa napisał(a):

też tak myślę
gdy wygrałam auto mój urząd skarbowy wziął podatek od sprzedaży przed upływem pół roku a kilka z innych miast przysłało mi interpretację, że nie muszę płacić emotka walczyłam z nimi długo, ale nic to nie dało.
z tym pewnie jest podobnie

Hmm, tak właśnie myślałam, że co urząd, to inne podejście.

Akurat moja mama niedawno uzyskała status osoby bezrobotnej. Jak wygram jej zestaw czekoladek, to powinna to zgłosić? Strach się bać emotka

Myślę, że powstaje tutaj pewien dylemat: o ile konkursowanie przeważnie nie podlega pod podatek dochodowy, o tyle może mieć wpływ na to, czy ktoś może być zarejestrowany, jako bezrobotny, czy nie. Czyli te same działania w kontekście podatkowym są ok, ale UPowym - niekoniecznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853745 Napisano: 24.04.2014 10:04:17 w Visa Konkursy
Interesująca kwestia została podniesiona; ciekawe, czy - jak w przypadku niektórych konkursowych niuansów, omawianych z różnymi Urzędami Skarbowymi - wszystko zależy od interpretacji urzędnika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853731 Napisano: 24.04.2014 09:52:45 w Visa Konkursy
sailor - możesz co miesiąc wygrywać 100 000 zł, a jednocześnie pobierać należny Ci zasiłek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853331 Napisano: 23.04.2014 14:28:28 w Inne mniejsze markety
buka napisał(a):

joan napisał(a):

A w gazetce w ogóle napisali, żeby na stronę Smolara zajrzeć? Bo jeżeli instruują, że regulamin jest na stronie Żabki, to sytuacja jest trochę patowa...

to kupuj po 3 emotka

Nie kupię, bo u mnie nikt piwa nie pije, a akurat w maju czeka mnie duży wydatek emotka Mam nadzieję, że Smolar podczytuje ten wątek i z Waszymi paragonami będzie wszystko ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853327 Napisano: 23.04.2014 14:25:53 w Inne mniejsze markety
A w gazetce w ogóle napisali, żeby na stronę Smolara zajrzeć? Bo jeżeli instruują, że regulamin jest na stronie Żabki, to sytuacja jest trochę patowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853321 Napisano: 23.04.2014 14:24:16 w Inne mniejsze markety
buka napisał(a):

dla mnie regulamin jest wiążący

Ale regulamin już niejednokrotnie zmieniano w takich sytuacjach - często na niekorzyść klientów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5853308 Napisano: 23.04.2014 14:14:21 w Carrefour konkursy
black_cat - zgadzam się, widzę to np. przy konkach kauflandziowych: ulotek pełno, czasem nawet jakiś plakat jest, a ludzie zamiast dwóch produktów kupują jeden, bo ich konkurs nie interesuje. A jeśli jeszcze klienci mają przeliczać ceny produktów, żeby ukulać 15 zł i "mieć szansę"... jakoś nie widzę w tym mugoli.

Konek nie dla mnie, nie jadam mięsa/musztard, a przyprawy wolę świeże, w końcu mamy wiosnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0