Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wzięłam kwitki od rodziców i porejestrowane już, ale gdyby wygrali wyjazd, to by chyba na zawał zeszli - stąd mój niepokój... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo grają w konku, gdzie można wygrać wyjazd do Brazylii, a paszportu nie
PS: Nagrody z rezerwy też się trafiają, walizki jeszcze nie pakuj, ale widać, że szczęście Ci sprzyja
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od razu powiem, żem nie jest zawzięta, ale paragowowe gwałcicielki, czy jak tam się zwą i granie na cudze miasta... no nie wiem, mnie osobiście to mierzi. Ktoś jest za słaby, żeby wygrać u siebie, to hurtowo strzela w ciemno na całą Polskę, bo co mu szkodzi: organizator powie, żeby odesłać jeden marny paragonik i to jest ta cała rzetelność organizatora, a jacyś cenzurazy paragony sprzedają za bezcen, "bo wstyd się bogacić". Bleah. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jestem przeciwna zbieraniu danych. A co do meneli, to jak się zacznie podawanie numerów w zgłoszeniach, ludzie przestaną grać na miejscowości, gdzie swojej szłapy nawet nie raczyli postawić. Bo im paragonów braknie. Będzie bardziej kameralnie, lokalnie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jestem za, wtedy konkurs zyskałby nowy smaczek, może byłby bardziej apetyczny
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nic dodać, nic ująć. Najciekawsze wieści pracownicy agencji zawsze wynoszą z forum
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie w kontekście konkursów zawsze pada jedno pytanie: "A trzeba coś wymyślić?" Po otrzymaniu odpowiedzi twierdzących... krewni tracą zainteresowanie tematem.
Za to w związku z konkiem Visy dowiedziałam się, że członkowie mojej najbliższej rodziny nie posiadają paszportów
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mój umysł nie zanotował tego zapisu - prawdopodobnie ze względu na wątpliwą jakość językową
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rezerwy nie mieli prawa puścić, bo nie ma tego w regulaminie, a czego w regulaminie nie ma, podlega pod przepisy Kodeksu Cywilnego.
Założenie, że można słać tyle esków, ile się chce, mając jeden paragon, jest brawurowo z palca wyssane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo na L4 nie dostaje się pełnej pensji, więc coraz częściej ludzie chorzy oficjalnie są na urlopie. Ale my wiemy swoje:http://sklep.farmedica.pl/pic/_bp274.jpg
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiem, ale oni ledwo odzyskali Kauflandzia, chyba nie będą się prosili o szlag, że tak zajadę gwarą
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie mogą teraz wysłać rezerwy, bo z regulaminu wynika, że jesteś potencjalną kandydatką do nagrody, dopóki nie odeślesz danych i paragonu. Wtedy z automatu stajesz się laureatką. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O tym nie pomyślałam
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zapisujcie te ich "urlopy", to wyjdzie, że mają po 60 dni w roku