Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5848310 Napisano: 10.04.2014 13:23:22 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

O to faktycznie ja jakimś cudem przeczytałam że ma 2 lata jak rok to nie ma się czym martwić - moja córeczka tez ma rok mówi:
nie ma, papa, co to, mama, nie działa

emotka emotka

Wkrótce dojdzie: "Wygraj mi to!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5848185 Napisano: 10.04.2014 09:40:36 w Kaufland konkursy
aerdna napisał(a):

Rozumiem, że nic ciekawego nie ma w nowej gazetce Kaufland ? emotka

Nic dla konkursowicza, ale kawały fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847807 Napisano: 09.04.2014 14:21:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Ja posłałam trochę więcej, ale wczoraj miałam takie żenujące pomysły, że tak naprawdę na nic nie czekam. Wysłałam dla zasady, bo wiem, że czasami i g***em można wygrać emotka

Bo wiadomo, że i g* ma swoich wielbicieli - w postaci żuczków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847797 Napisano: 09.04.2014 14:16:54 w Dyskusje o wynikach konkursu

A czekaj, czekaj. Ja odpuszczę i poczekam na błękitne cudo emotka

JA nie czekam na rower, raczej mój facet, ale wolę wiedzieć, bo skoro dzwonią z zastrzeżonego i nawet do wuce nie można wyjść, to kiepsko emotka

Na błękitne cudo posłałam jednego eska, bo szkoda mi kasy i czasu. A jak wygram jednym eskiem, to dopiero będzie szpan, że hoho! emotka I będę w gazecie na fotoszopowanych zdjęciach. Tylko się zdziwią, jak im powiem, że "to p-i-e-r-w-s-z-y wygrany przeze mnie samochód", zamiast "nigdy nie sądziłam, że wygram" albo "nigdy w życiu nic nie wygrałam, nawet na osiedlowym festynie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847791 Napisano: 09.04.2014 14:07:51 w Dyskusje o wynikach konkursu

Na pewno dzwonili z płytami Beyonce. Deva pisała na forum.

Tutaj zamieszczają wyniki emotka Mnie interesuje, czy rowery już powiadomione, dlatego zagaduję emotka

http://www.glamou...rsu-urodzinowego-940 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847785 Napisano: 09.04.2014 13:57:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Glamour informowało o tabletach.
Czy coś jeszcze, nie wiem.
Dzwonią z zastrzeżonego, w krótkich odstępach czasu, tylko 3 razy. Prawie zawsze po 15.00.

Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847754 Napisano: 09.04.2014 13:10:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na jakich nagrodach skończyło informować Glamour?

BTW, ciekawe, bo wygląda tak, jakby nagrodę nr 10 i 12 wygrała ta sama osoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847747 Napisano: 09.04.2014 13:01:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Jest jeszcze takie hasełko - nie mogę pojąć czy chodzi o reklamę proszku?/
Z Tobą każda chwila jak przygoda na szczęścia wodach! Za sterem dobroci gram i ta miłość jest bez plam!Bądź więc moim Kapitanem na Małżeństwa Oceanie emotka

Może chodziło o niepękające prezerwatywy Durex? emotka

assal - mogli nie wiedzieć, ale to oni za to odpowiadają za swoją niewiedzę, nie na miejscu jest takie zachowanie wobec laureata, jakie prezentują. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847741 Napisano: 09.04.2014 12:53:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal - mogli umieścić odpowiednie info w regulaminie, się wysilili i opisali swoje wymagania - cóż, niedokładnie jednak; laureat nie musi gdybać "co by się jeszcze mogło przydać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847729 Napisano: 09.04.2014 12:45:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 - no mnie się te 2 prace nie podobają, ale są w języku polskim i to chyba wystarczy, wg regulaminu emotka Czyli z parowarów nici, hehe.

PS: I co, nie mówiłam: happy hour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847711 Napisano: 09.04.2014 12:34:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

(...) a co agencja, to inne zasady

Niby zasady, a same kwasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847708 Napisano: 09.04.2014 12:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Tego pana to lepiej nie słuchać -miałam z nim przeprawę o Aparta -masakra emotka A hasła .... Zaraz Wam napiszę przykładowe dwa które wygrały -ciekawe co powiecie (tylko znajdę kartkę )

Dawaj czadu emotka

koza.k90 napisał(a):

ja jeszcze nie
ale znajomi już tak emotka

I dobrze, nie podoba mi się taka dyskryminacja. Ani żadna inna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847701 Napisano: 09.04.2014 12:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

przecież wystarczy grać na kilka telefonów emotka

i nie wysyłasz już z numerów "wygranych"

To oczywiste. Pewnie doprowadzasz ich do szału, hehe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847693 Napisano: 09.04.2014 12:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter emotka Jestem jedynie w szoku, że agencje bawią się w "blokowanie numerów" (?) emotka

Może uznał Cię za mugola, więc pocisnął Ci kit, jak to oni dbają, żeby "każdy klient miał szansę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847689 Napisano: 09.04.2014 12:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka

Groszek miał mocne obostrzenia, ale je zlikwidował (najwidoczniej tylko oficjalnie). A tę ich "weryfikację" można o kant d* rozbić, wiem co mówię, bo kojarzę laureatów i są to w kółko te same osoby (niestety nie ja, hehe). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847684 Napisano: 09.04.2014 12:20:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

Doskonale rozumiem co czujesz, bo miałam podobną sytuację. Wygląda na to, że chcą Cię po prostu wyrolować. Walcz o tą nagrodę. Lepiej żałować, że coś zrobiłaś, niż że nie zrobiłaś nic. Na miejscu, nawet za własne pieniądze, możesz wynająć tłumacza.

Moim zdaniem, zawsze można zaproponować, że chce się wypłatę wartości nagrody na rachunek bankowy, najlepiej od razu wspomnieć o nim w piśmie, niech mają "furtkę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847683 Napisano: 09.04.2014 12:19:22 w Rossmann
memos napisał(a):

No wygrałam. Właśnie sie doczytałam w regulaminie ze Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie tylko jedną nagrodę. No ok. ale dlaczego jeszcze kilka dni temu byłam przy krzesełku i przy zestawie a dzisiaj już tylko przy krzesełku?

Ciesz się, że Ci krzesełka nie odebrali emotka

Wiesz, może się zdarzyć, że ktoś zostanie "wybrany" 2x, a oni to przegapią. Ale widocznie potem się zorientowali albo ktoś im pomógł. Zastanawia mnie tylko, co w takim przypadku - dają kogoś rezerwowo, czy jak, bo ja osobiście nie sprawdzam list po 3x, czy się czasem nie zmieniły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847678 Napisano: 09.04.2014 12:15:11 w Rossmann
memos napisał(a):

No i się wku.... Wygrałam w bobovicie krzesełko do karmienia i dodatkowo nagrodę trzeciego stopnia - puściłam kilka kuponów. Krzesełko przyszło, a na maila o zestaw produktów czekam i czekam i nic. Coś mnie tknęło - patrze na listę zwycięzców i krzesełko ok. -jestem, ale mnie kurna z zestawu usunęli. Sprawdzam jeszcze raz i mnie faktycznie juz nie ma, a byłam. no i co robić?

Dwa razy wygrałaś na te same dane osobowe w jednym konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847676 Napisano: 09.04.2014 12:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

(...) Albo praca jest zrobiona dobrze, albo szuka się kogoś innego emotka (...)

Patrząc na niektóre agencje, trudno w to uwierzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5847674 Napisano: 09.04.2014 12:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes - no własnie, czy Ciebie się kto pyta, czy Cię praca nie nudzi? Czy ktoś Ci wybaczy, jak sobie olejesz to czy tamto, bo Cię robota mierzi swoją monotonnością? Bo wieje nudą, a terminy gonią? Czy kończysz miesiąc księgowy, gdy Ci się zechce, bo przecież przesunięcie o dwa tygodnie to chyba nic złego?

Dobrze napisałaś: "każdy wybrał sobie zawód, jaki chciał". Wyświetl w wątku >>
0 0